1% je ipak sansa neka.neznalica je napisao/la:Princ rece da su male sanse da zaigra u petak,a moj optimisticni dio mozga tu informaciju obradi i ja to shvatih kao SANSE IPAK POSTOJE

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
1% je ipak sansa neka.neznalica je napisao/la:Princ rece da su male sanse da zaigra u petak,a moj optimisticni dio mozga tu informaciju obradi i ja to shvatih kao SANSE IPAK POSTOJE

AzRimiRzA je napisao/la:1% je ipak sansa neka.neznalica je napisao/la:Princ rece da su male sanse da zaigra u petak,a moj optimisticni dio mozga tu informaciju obradi i ja to shvatih kao SANSE IPAK POSTOJE

Dzonikola je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moze bit bidne a moze bit ne bidneBatko je napisao/la:Danas je bio na treningu, malo trckarao....
Samo lakapo

hahahaahahahDado je napisao/la:Ma igrace Pjanke 100%
Ko da gledam:
94. Minuta.
Slobodan udarac na nekih 30 i kusur metara od grckog gola.
Pape trazi zamjenu.
Dzeko i Vedo na nosilima donose Pjanica do lopte.
Pjanke jednim udarcem zabija u raslje dok grcki golman otpracuje loptu u nevjerici.
Pjanke sjeda nazad na nosila.
Dzeko i Vedo ga prebacuju do iza centra
Grci krecu krecu sa centra
Sudija svira kraj.
joooj meraka.Dado je napisao/la:Ma igrace Pjanke 100%
Ko da gledam:
94. Minuta.
Pape trazi zamjenu.
Pjanke jednim udarcem zabija u raslje dok grcki golman otpracuje loptu u nevjerici.
Sudija svira kraj.

AzRimiRzA je napisao/la:joooj meraka.Dado je napisao/la:Ma igrace Pjanke 100%
Ko da gledam:
94. Minuta.
Pape trazi zamjenu.
Sudija svira kraj.

Bitno je da si to primjetio u 10 - minutnom razgovoruaqarius je napisao/la:Evo kaže Pjana da će svi zajedno sjesti NA STOL
aqarius je napisao/la:ha,ha dobar je pravo..

Halo drug ,eto ti me našao kao nešto citirati,pa hiljadu forumaša je to skontalo ko zezu na Pjanićev govor,i ti pametan ,a ja glupan nisam ništa skontao iz 10-minuta razgovora.Ti kao nervozan,šta je problem ,nemaš love,posla ,ne karaš ništa ..opušteno drug,uživaj,zezaj se...zizu1991 je napisao/la:Bitno je da si to primjetio u 10 - minutnom razgovoruaqarius je napisao/la:Evo kaže Pjana da će svi zajedno sjesti NA STOL
aqarius je napisao/la:ha,ha dobar je pravo..

Tebe prvog primjetih, na jednom se koplja lome, kada se šali ne piše se ha haaqarius je napisao/la:ti me našao kao nešto citirati,pa hiljadu forumaša je to skontalo ko zezu
A evo mi i CV, et' odsada ukoliko hoćete da znate ko sam i šta sam, samo pitajte njegaaqarius je napisao/la:Ti kao nervozan,šta je problem ,nemaš love,posla ,ne karaš ništa ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.