Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Hvala, hvala, no saznao sam ono što mi je bilo važno. Vidim poznat mi, a kasnio sam par minuta 

-
- Kontakt:
Kazne za prva 2 . kola
FK „Slavija“ kažnjava se zbog nepoštivanja rokova pri licenciranju novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 KM
I kolo
Čelik-Borac
Trener golmana NK „Čelik“ Nijaz Hrustanović - novčana kazna u iznosu od 200,00 KM i zabrana obavljanja dužnosti jednu (1) utakmicu.
Sarajevo-Zrinjski
FK „Sarajevo“ - novčana kazna u iznosu od 1.500,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava);
Šef stručnog štaba FK „Sarajevo“ Husref Musemić - novčana kazna u iznosu od 200,00 KM i zabrana obavljanja dužnosti jednu (1) utakmicu;
Igrač HŠK „Zrinjski“ Srđan Savić, (isključen) zabrana igranja dvije (2) utakmice.
Zvijezda Gradačac-Željezničar
Igrač FK „Željezničar“ Šaban Pehilj, isključen zbog udaranja saigrača glavom po završetku utakmice, zabrana igranja četiri (4) utakmice.
Travnik-Vitez
NK „Travnik“ - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava);
NK „Vitez“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (izazvano kašnjenje utakmice zbog nedostavljanja ljekarskih pregleda igrača).
Radnik-Zvijezda Gradačac
NK „Zvijezda Gradačac“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 (upotreba pirotehničkih sredstava).
Zrinjski-Rudar Prijedor
HŠK „Zrinjski“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava).
Slavija-Sarajevo
FK „Slavija“ - novčana kazna u iznosu od 2.500,00 KM (propusti u organizaciji utakmice);
Željezničar-Travnik
Igrač NK „Travnk“ Haris Hećo, isključen zbog udaranja protivničkog igrača laktom, zabrana igranja četiri (4) utakmice.
FK „Slavija“ kažnjava se zbog nepoštivanja rokova pri licenciranju novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 KM
I kolo
Čelik-Borac
Trener golmana NK „Čelik“ Nijaz Hrustanović - novčana kazna u iznosu od 200,00 KM i zabrana obavljanja dužnosti jednu (1) utakmicu.
Sarajevo-Zrinjski
FK „Sarajevo“ - novčana kazna u iznosu od 1.500,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava);
Šef stručnog štaba FK „Sarajevo“ Husref Musemić - novčana kazna u iznosu od 200,00 KM i zabrana obavljanja dužnosti jednu (1) utakmicu;
Igrač HŠK „Zrinjski“ Srđan Savić, (isključen) zabrana igranja dvije (2) utakmice.
Zvijezda Gradačac-Željezničar
Igrač FK „Željezničar“ Šaban Pehilj, isključen zbog udaranja saigrača glavom po završetku utakmice, zabrana igranja četiri (4) utakmice.
Travnik-Vitez
NK „Travnik“ - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava);

NK „Vitez“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (izazvano kašnjenje utakmice zbog nedostavljanja ljekarskih pregleda igrača).
Radnik-Zvijezda Gradačac
NK „Zvijezda Gradačac“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 (upotreba pirotehničkih sredstava).
Zrinjski-Rudar Prijedor
HŠK „Zrinjski“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava).
Slavija-Sarajevo
FK „Slavija“ - novčana kazna u iznosu od 2.500,00 KM (propusti u organizaciji utakmice);
Željezničar-Travnik
Igrač NK „Travnk“ Haris Hećo, isključen zbog udaranja protivničkog igrača laktom, zabrana igranja četiri (4) utakmice.
Hahaha jesam rekao da ce ih kazniti poslije obavjestenja,bolje da je ostalo da su zapalili sijenoNK „Travnik“ - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava);![]()

slobodnjak je napisao/la:NK „Travnik“ - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava);![]()

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako sam dobro izracuno u prva dva kola 9400 KM za kazne.
I onda se pitamo sto nam klubovi propadaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Slažem se vala, a taman sam htio pitati ima li negdje evidencija recimo za prošlu sezonu, voli bi znati koliko si savez nabere u jednoj sezoni. Znam da je cifra glava boli, a šta oni s toliko love radeElegant je napisao/la:Ako sam dobro izracuno u prva dva kola 9400 KM za kazne.

- Armageddon2012
- Kontakt:
Srećan Bajram navijačima svih premijerligaških klubova,koji ga slave!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Imas moju temu statistike od prosle sezone na stranici dva ovog podforuma gdje na sedmoj stranici imaju i kazne na kraju same statistike (po klubovima i ukupno)SirAmar je napisao/la:Slažem se vala, a taman sam htio pitati ima li negdje evidencija recimo za prošlu sezonu, voli bi znati koliko si savez nabere u jednoj sezoni. Znam da je cifra glava boli, a šta oni s toliko love radeElegant je napisao/la:Ako sam dobro izracuno u prva dva kola 9400 KM za kazne.
No da ne trazis:
Kazne za sezona 2012/13 (Premijer liga i Kup BiH) - 277.500,00 KM
Pored toga, ima jos nesto sitno kazni koje su izrecen u Omladinskoj Premijer ligi, Omladinskom kupu BiH, zavrsnici Futsal lige i Futsal kup BiH
Hvala Anele, sad gledo, Bsačuvaj. Licenca za pljačku. Nisam ni sanjao da su tolike cifre. Njima kad zatreba za rentat auto u Brazilu, kanđiju po ligi, i renta se mečka.
-
- Kontakt:
Ovaj Valjic ili ne zna ili ovo namjerno radi. Ovo je lakrdija od sudjenja u reziji OPET Ognjena
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ognjen Valjić je ODRON!
jbm ti savez zašto ga ne skinu zauvijek s liste PL? pa čovjek ima ozbiljnih psihičkih problema i nesposoban je da sudi utakmice PL.

jbm ti savez zašto ga ne skinu zauvijek s liste PL? pa čovjek ima ozbiljnih psihičkih problema i nesposoban je da sudi utakmice PL.
Dajem ruku i nogu da ce leotar ove sezone ispast iz lige
Nema vise provlacenja

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A koju utakmicu je sudio Valjic,ne mogu nikako pohvatati?
Hvala.Vitez-FKŽ
Mogli bi sad malo ismijati i Srbijansku ligu, gdje trener gleda utakmice sa tribine, gosti dolaze sa 11 igrača i 3 predstavnika kluba, i vode na poluvremenu protiv šampiona.
Ali kad treba pljuvati po našem, onda članci sipaju na sve strane.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
jel ovaj gacinovic vec otisao na odmor?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Pa normnalno, ali naviko bosnjo da se uvlaci u pakac a pljuje po svojima i tuzi svoje p.s. pod bosnjo mislim na sve narode bihbagrcavi je napisao/la:Mogli bi sad malo ismijati i Srbijansku ligu, gdje trener gleda utakmice sa tribine, gosti dolaze sa 11 igrača i 3 predstavnika kluba, i vode na poluvremenu protiv šampiona.
Pa normnalno, ali naviko bosnjo da se uvlaci u pakac a pljuje po svojima i tuzi svoje p.s. pod bosnjo mislim na sve narode bih CIRKUS LIGA SRBIJEFCS je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Mogli bi sad malo ismijati i Srbijansku ligu, gdje trener gleda utakmice sa tribine, gosti dolaze sa 11 igrača i 3 predstavnika kluba, i vode na poluvremenu protiv šampiona.
sve ove lige u regiiju su lose,nakaradne,cirkus u kojima su normalne stvari koje u normalnim ligama su neobicne i nenormalne.Ali neke su uvjek veci cirkus od drugih.I uvjek nasabagrcavi je napisao/la:Mogli bi sad malo ismijati i Srbijansku ligu, gdje trener gleda utakmice sa tribine, gosti dolaze sa 11 igrača i 3 predstavnika kluba, i vode na poluvremenu protiv šampiona.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.