Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Samo da ga ne primimo u prvom poluvremenu.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ma isto je kad god primili kad ćemo im uvaliti tricuGabrielBatistuta je napisao/la:Samo da ga ne primimo u prvom poluvremenu.
"We need to suffer. And we need to fight."
- velez_mostar
- Kontakt:
Izgleda Mesha nema muda k'o ni prethodni glavati podobnik..pa nije valjda da misli da Ibisevic zasluzuje da bude na spisku medju 30 igraca, a ne u prvom sastavu, pa lik ne moze dvojni c probit', a ne odraditi nesto naprijed protiv fizicki spremnih igraca.
Mesha totalno fula, izmislja toplu vodu, i pravi se strucnjak..dobro mu je Ćiro rek'o, i njemu i onima koji su ga zaposlili!
Ova Irska je gomila trkaca zvanih koka mozak, veze nemaju, a vrlo je vjerovatno da cemo ispasti.
Mesha totalno fula, izmislja toplu vodu, i pravi se strucnjak..dobro mu je Ćiro rek'o, i njemu i onima koji su ga zaposlili!
Ova Irska je gomila trkaca zvanih koka mozak, veze nemaju, a vrlo je vjerovatno da cemo ispasti.
velez_mostar je napisao/la:Izgleda Mesha nema muda k'o ni prethodni glavati podobnik..pa nije valjda da misli da Ibisevic zasluzuje da bude na spisku medju 30 igraca, a ne u prvom sastavu, pa lik ne moze dvojni c probit', a ne odraditi nesto naprijed protiv fizicki spremnih igraca.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma ja da sam umjesto Mese sutra bi odma napao il pukovnik il pokojnik bar nebi zalili,a ako budemo igrali na loptu pa zadnjih 15 min napali pa onda zalili sto nismo ranije,samo to nemoj molim te.
Samo Sarajevo
Ova naša selekcija jednostavno nema snagu/znanje/kvalitet/kondiciju - da napadamo irce u Dublinu 90 minuta u kontinuitetu. Dakle, to odmah u startu možemo zaboraviti.kanarinac je napisao/la:Ma ja da sam umjesto Mese sutra bi odma napao il pukovnik il pokojnik bar nebi zalili,a ako budemo igrali na loptu pa zadnjih 15 min napali pa onda zalili sto nismo ranije,samo to nemoj molim te.
E sad, kad je pametno napasti ih ?? u prvom poluvremenu ili u drugom?...ako se potrošimo u prvom poluvremenu, drugo nam je neminvno defanziva, jer nam ni klupa nije neka vrhunska (pa da Meša može ubaciti kvalitetnu svježinu)
Bicakcic Kolasinac sa klupe uvijek mogu unijeti svjezinu i sigurnost ako se bude bilo potrebe braniti ali ne vjerujem da cemo doci u tu situaciju da cuvamo rezultat prije da cemo ga ganjati ganjati dok nam oni ne muljnu opet neki go iz brze kontrelet3 je napisao/la:Ova naša selekcija jednostavno nema snagu/znanje/kvalitet/kondiciju - da napadamo irce u Dublinu 90 minuta u kontinuitetu. Dakle, to odmah u startu možemo zaboraviti.kanarinac je napisao/la:Ma ja da sam umjesto Mese sutra bi odma napao il pukovnik il pokojnik bar nebi zalili,a ako budemo igrali na loptu pa zadnjih 15 min napali pa onda zalili sto nismo ranije,samo to nemoj molim te.
E sad, kad je pametno napasti ih ?? u prvom poluvremenu ili u drugom?...ako se potrošimo u prvom poluvremenu, drugo nam je neminvno defanziva, jer nam ni klupa nije neka vrhunska (pa da Meša može ubaciti kvalitetnu svježinu)
Možda probati odmah jurnuti prvih desetak min, ako ne bude išlo stati na loptu i laganini graditi, od noge do noge.
Čak i ako primimo gol igrači ne smiju padati u očaj jer i 1:1 je dovoljno dobro, pa i za produžetke.
Nažalost mislim da nemamo ekipu doraslu šahovskoj partiji na terenu, ipak nadam se muškoj borbi do kraja.
Prolazimo aBd
Čak i ako primimo gol igrači ne smiju padati u očaj jer i 1:1 je dovoljno dobro, pa i za produžetke.
Nažalost mislim da nemamo ekipu doraslu šahovskoj partiji na terenu, ipak nadam se muškoj borbi do kraja.
Prolazimo aBd
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
šta bulazni on, kakvih dosta šansi, ako su mu šanse centaršutevi na igrače Irske, onda se slažem, imali smo dosta šansi"Probat ćemo moguće opcije za sutra. U formaciji iz Zenice smo imali dosta šansi, ali nije upalilo. Večeras ćemo isprobati dvije ili tri varijante, a sutra odlučiti koja je najoptimalnija", rekao je Baždarević.
jebt, bilo smo bezopasni kao i Irska, on tu neke šanse spominje, još kao dosta šansi
ne glupiraj se Meša, ako izađemo u formaciji kao u petak, nama je noga, pa ti i dalje šupljiraj o nekakvim šansama
Ne izmisljaj toplu vodu molim te, ne izmisljaj igracima pozicije, izvedi najboljih 11 il' idi u PM
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Jesi li poslao Nerminu vilu ba hahahaShooter je napisao/la:Ne izmisljaj toplu vodu molim te, ne izmisljaj igracima pozicije, izvedi najboljih 11 il' idi u PM
Impotentan mali, sad mi se zali mala.Captain4 je napisao/la:Jesi li poslao Nerminu vilu ba hahahaShooter je napisao/la:Ne izmisljaj toplu vodu molim te, ne izmisljaj igracima pozicije, izvedi najboljih 11 il' idi u PM
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Haha, Boga sam se prepo dobro posle ovoga intervjua. Dilajla opet spominje neke tekaticke zamisli u vidu iznenadjenja. Koji idiot, motkom ono treba otjerati za drugi francusku ligu. A bas mi milina gledati kako se par njih ovdi koprca, dobre zamisli, igra po krilima, sanse, bla, bla, bla...I ti isti oni koji nece ni da cuju da smo po igri i sansama trebali pobjediti Kipar u ZeniciChinaglia je napisao/la:šta bulazni on, kakvih dosta šansi, ako su mu šanse centaršutevi na igrače Irske, onda se slažem, imali smo dosta šansi"Probat ćemo moguće opcije za sutra. U formaciji iz Zenice smo imali dosta šansi, ali nije upalilo. Večeras ćemo isprobati dvije ili tri varijante, a sutra odlučiti koja je najoptimalnija", rekao je Baždarević.
jebt, bilo smo bezopasni kao i Irska, on tu neke šanse spominje, još kao dosta šansi
ne glupiraj se Meša, ako izađemo u formaciji kao u petak, nama je noga, pa ti i dalje šupljiraj o nekakvim šansama
Nikakvu izradjenu sansu nismo napravili par sansi je plod ciste slucajnosti. Korner ne moze biti izradjena sansa a neko je ubraja i kazi Zukanoivic je bio TRI metra sam, sto je cista laz, covjek je bio minimalno 7-8 metara od gola i sut mu zavrsio u autu. Zatim njihov covjek napuca Dzeku i lopta se odbije do Lulica i to je sansa broj 2, onda Visca otme loptu i centrira a Vedo opuca pored gola. Dakle niti jedna sansa iz izradjene akcije. Nismo imali sredinu zato sto smo igrali preko krila????? Samo zahvaljujuci raspolozenom Visci nesto smo i pokusavali preko krila, sve solo akcijama. Da bi imao igru preko krila moras imati nekoga ko ce krilima dati loptu. Ako su se Ircu nagomilila u sredini onda pogotovo nije trebalo igrati sa dva napadaca, pet stopera i jednim u sredini, trebalo je trojicu u sredini i onda brzo ubacivanje krilima koji bjeze bekovima. U medjuvremenu ti igraci sredine terena idu prema naprijed da uz Dzeku docekuju te prodore. Nesto kao sto je Medunjanin zabijo protiv Kipra drugi gol. Imali smo takve igraca: Medunjanin, Susic, Hodzic. Da je bio jedan od njih uz Salihovica i Pjanica pobjedili bi 3 razlike. To bi stavilo Irce u nedoumicu, da li da pojacaju vanjske pozicije naustrb sredine sto bi dalo vise vazduha nasima u sredini. Ovako 4 zatvore ispred svojih 16 Dzeku i Ibisevica kasnije su poceli da duplaju Viscu i sav posao odradjen. A tek kada je uveo Djurica umjesto Viscne??????????????? Yebo strucnjaka i njegova iznenadjenja, majmune stavi normalnu formaciju i idi jedi g, bolje bi bez tebe igrali.
Nece valjda sutra Dzeko i Vedo opet ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JohnCleese
- Kontakt:
To Mesa nekako suptilno najvaljuje od one veceri i studija sa Sabicem i Spahom, preko kratkog intervjua na polasku u Irsku, do ove sad pressice. Sad da li je to dio taktike, neki Mesin fazon kao sto je bio onaj kada je rekao noc prije prve tekme da cemo igrati nasu standardnu 4-3-3 ja ne znam. Da li ima neki insajder da nas informise ??
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Elegant je napisao/la:Nece valjda sutra Dzeko i Vedo opet ?
Ja sam gledao pres i danas čitan vedin intervju i vjeruj da se počinjem bojati jer nesto mi govori da to uopće nije nemoguće.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Meša, jesi li ponio šubler? Da trava ne bude preduga? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znaci opet Dzeko, Vedo, umjesto Cocalica Besic ? Ili ipak jedan napadac ?adoo11 je napisao/la:Ja sam gledao pres i danas čitan vedin intervju i vjeruj da se počinjem bojati jer nesto mi govori da to uopće nije nemoguće.Elegant je napisao/la:Nece valjda sutra Dzeko i Vedo opet ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
HahahahahhahahahahahahShooter je napisao/la:Impotentan mali, sad mi se zali mala.Captain4 je napisao/la:Jesi li poslao Nerminu vilu ba hahahaShooter je napisao/la:Ne izmisljaj toplu vodu molim te, ne izmisljaj igracima pozicije, izvedi najboljih 11 il' idi u PM![]()
3mm mora bitiHigh je napisao/la:Meša, jesi li ponio šubler? Da trava ne bude preduga?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.