Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jel gleda neko ovaj Botafogo, jel moze ikako doci GG3+?
Ind. Medelin - Cucuta --> over @ 2,10
Od zadnjih 7 Medelina i Cucute 6 ih je završilo u overu. Zadnji susret završio 1:1. Cucuta od zadnjih 5, 4 u overu. Ind. Medelin je veliki favorit ovdje, no moglo bi lako završit 2:1.
Od zadnjih 7 Medelina i Cucute 6 ih je završilo u overu. Zadnji susret završio 1:1. Cucuta od zadnjih 5, 4 u overu. Ind. Medelin je veliki favorit ovdje, no moglo bi lako završit 2:1.
Willy je napisao/la:Čestitke za veliki dobitak.ADIER je napisao/la:ADIER je napisao/la:# 1. Pol/Denver - Portland (-104,5+) - OVER
@Kad smo kod ove utakmice između Denvera - Portlanda, trebalo bi biti puno koševa, jer zbog tog što su obje ekipe više ofanzivnije nego defanzivnije. Drugo, sve se zna oko playoffa - Denver je već obezbijedio playoff, a Portland igra čisto za publiku. I dosta, tih sitnica i stvari ima što me povuklo da ovo odigram, jednostavno imam ko "neki" osjećaj![]()
______________________________________________________________________________________________
Edit #1
# 1. Pol/Denver - Portland (-104,5+) - OVER @ 117 /DOBITNIIspratio sam te za Denvera na lajvu i dodao sam Newells 0-2 i sad čekam tu utakmicu.
Hvala

~ Pa i ja to isto čekam na golove, samo još uz to mi treba Ponte Preta 2 gola, i ps1 Botafogo - Bragantino ; Ako to prođe pare su tu ( Ali teško :-/ ) ..
//Tebi sretno, i drago mi je što si ispratio ovaj par..
river plate - arsenal sarandi X @3,20
htio sam odigrati točan rezultat: 1-1, ali nema razrade za ovaj par u mene.. Mutno mi je to nešto, ko ima viška love, neka proba na 1-2 KM.
htio sam odigrati točan rezultat: 1-1, ali nema razrade za ovaj par u mene.. Mutno mi je to nešto, ko ima viška love, neka proba na 1-2 KM.
U desetom selu živi Antuntun!

Znam da je Cobe vec u penziji, ipak je veliki ulog u igri.
Ovaj drugi je poceo, Igraju da se rijese brada
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Portland - San Jose X @3,10 / oba gol @1,75

Zanimljivost:
2/X @14,00
(domaćini od samo 7 odigranih susreta ove sezone, već 3 puta prakticirali ovaj prijelaz )

Zanimljivost:
2/X @14,00
(domaćini od samo 7 odigranih susreta ove sezone, već 3 puta prakticirali ovaj prijelaz )
Svaka cast drug, ja sam ispratio tacan rezultat. Kvota 6, na manji ulog naravno.bevanda4 je napisao/la:river plate - arsenal sarandi X @3,20
Odigrao sam i ovaj Portland, prelaze 2/X, 1/X i t.r. 3:3 pa valjda dodje i ovdje nesto

bevanda4 je napisao/la:river plate - arsenal sarandi X @3,20
river plate - arsenal X @3,20
river plate - arsenal t.r. 1-1 @6,00
da sam bar u školi ovako pratio...

@kavaz, drago mi je da si uzeo.. ja zelio sinoć odigrat 0:3 reala, pa odustanem... a maloprije ovo, pa mi kladiona nije dala u ponudu.. Malo je reć da nemam sreće

G.Simon - Bautista(20,5) 15.4. 11:50 Manje 1,75
N.Davydenko - Brands(22,5) 15.4. 11:50 Manje 1,80
Andujar - Chardy 15.4. 13:00 1 1,70
Raonic - J.Benneteau 15.4. 13:15 1 1,45
Seppi - Fognini 15.4. 13:15 1 1,60
Youzhny - Gimeno Traver 15.4. 14:30 1 1,70
kvota: 21.12
N.Davydenko - Brands(22,5) 15.4. 11:50 Manje 1,80
Andujar - Chardy 15.4. 13:00 1 1,70
Raonic - J.Benneteau 15.4. 13:15 1 1,45
Youzhny - Gimeno Traver 15.4. 14:30 1 1,70
kvota: 21.12
svaka cast bevandabevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:river plate - arsenal sarandi X @3,20
river plate - arsenal X @3,20
river plate - arsenal t.r. 1-1 @6,00
da sam bar u školi ovako pratio...
@kavaz, drago mi je da si uzeo.. ja zelio sinoć odigrat 0:3 reala, pa odustanem... a maloprije ovo, pa mi kladiona nije dala u ponudu.. Malo je reć da nemam srećeNadam se da dolazi nešto i od ovog drugog, sretno!

@Willy
sta mislis hendikep na Raonica vidim stavili 2,5 sta je to jedan brejk i moze jos jedan set u TB uzeti
sta mislis hendikep na Raonica vidim stavili 2,5 sta je to jedan brejk i moze jos jedan set u TB uzeti

Radnički K. - Vojvodina 15.4. 19:00 1 1,20
G.Simon - Bautista 15.4. 11:50 1 1,20
Lazio - Juventus(s.t.) 15.4. 20:45 X2 1,35
Benfica - P.Ferreira (2:0) 15.4. 21:00 1 1,40
kvota: 4.35
G.Simon - Bautista 15.4. 11:50 1 1,20
Lazio - Juventus(s.t.) 15.4. 20:45 X2 1,35
Benfica - P.Ferreira (2:0) 15.4. 21:00 1 1,40
kvota: 4.35
-
- Kontakt:
Raonić je serviser, loš na zemlji, da je u pitanju tvrda podloga, taj hendikep bi glat prošao, a ovako ne znam, vidjet ćemo.bob je napisao/la:@Willy
Njih dvojica imaju sličan način igre - najčešće je to servis volej igra. Dosta će značiti kako će ih služiti prvi servis. Kod hendikepa je važno ko prvi servira, a to je čista sreća. Možeš probati taj hendikep, ali na manji ulog. Tu je jako važna trenutna forma, a mi ne znamo kakva je, jer ovo je prvo kolo.bob je napisao/la:@Willy
Davydenko
Seppi
Cilic - Zeballos (+4.5) 2
Juventus go
Na 6 km , 33 , samo da se prati
Nije bitno ko prvi servira za taj hendikep , jer je dovoljan samo jedan break , a drugi set u tie breaku ..
Ja mislim da ce to cak da dobije Benneteau , jer je Raonic los na zemlji , a ovo je najsporija zemlja na touru ..
Seppi
Cilic - Zeballos (+4.5) 2
Juventus go
Na 6 km , 33 , samo da se prati

Nije bitno ko prvi servira za taj hendikep , jer je dovoljan samo jedan break , a drugi set u tie breaku ..
Ja mislim da ce to cak da dobije Benneteau , jer je Raonic los na zemlji , a ovo je najsporija zemlja na touru ..
@hass i @retro mogu li kakvi prijedlozi za tennis,ili misljenje za sljedece parove?
Seppi 1
R.Vasselin 1
Torebko 1
Seppi 1
R.Vasselin 1
Torebko 1
ok hvala , ma preskacem igra cu seppia fina kvota u sp , sretnoWilly je napisao/la:Njih dvojica imaju sličan način igre - najčešće je to servis volej igra. Dosta će značiti kako će ih služiti prvi servis. Kod hendikepa je važno ko prvi servira, a to je čista sreća. Možeš probati taj hendikep, ali na manji ulog. Tu je jako važna trenutna forma, a mi ne znamo kakva je, jer ovo je prvo kolo.bob je napisao/la:@Willy

Seppi-Fogniniedoox je napisao/la:@hass i @retro mogu li kakvi prijedlozi za tennis,ili misljenje za sljedece parove?
Seppi 1
R.Vasselin 1
Torebko 1
Veoma tezak mec izmedju dva zabara,gdje je po meni blagi favorit Fognini iako ne briljira u zadnje vrijeme
Ja sam licno na mali ulog odigrao na njega
R.Vaselin-Hase
Takodjer treba ocekivati veliku borbu i najvjerovatnije tri seta,a kao konacnog pobjednika vidim Holandjanina
Torebko-Zivkovic
Ovaj Zivkovic mi je relativna nepoznanica i do sad sam ga upratio samo 2-3 puta,i to na hardu.Tu je dosta bolji nego na sljaci pa zbog toga i izbjegava turnire na sljaci..Ima dosta jak servis i pripada tipicnim serve and volley igracima.
Torebko je poznatiji od njega,medjutim i on igra samo celendzere..Povremeno kroz kvale izbori nastup na nekom jacem turniru,ali mu je vecinom 1.kolo plafon
Po mom misljenju Torebko ovo dobija,ali da ce bit lahko-sigurno nece..
Sretno

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Tenis (M) SARASOTA-zemlja
G.Pella-Klahn
tip 1
1.60
Mislim da bi ovo trebalo biti dosta sigurno za odigrat..Da je hard nebih igrao protiv ovog Klahna jer covjek ima top u ruci,medjutim na sljaci je situacija potpuno drugacija
Sretno ako ko isprati

G.Pella-Klahn
tip 1
1.60
Mislim da bi ovo trebalo biti dosta sigurno za odigrat..Da je hard nebih igrao protiv ovog Klahna jer covjek ima top u ruci,medjutim na sljaci je situacija potpuno drugacija
Sretno ako ko isprati

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
može mala pomoć!?!?
phau b. - di mauro 1 @1,75
Ili najbolje izbjeći?
phau b. - di mauro 1 @1,75
Ili najbolje izbjeći?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.