FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

newBot
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la newBot » 29 avg 2013, 22:25

AdiRajvosa je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Kao navijaca Veleza raduju me ove pozitvine vijesti i FKS. Svaki pomak naprijed bilo kojeg BH kluba je dobro za sve. Imate gradsku kulturu i kao lub i kao navijaci. Uvijek ste to imali.

Husref mi je nakako ekstra drag . Mali Radovac zna lopte. Suljic moze lako da napravi dobru karijeru.

Sve naj .. nemojte da letite kao sto su vase komsije radile !!!
I Velezu zelimo sve najbolje.

A ovo uvecano. Nema brige, I ako dijelimo isti grad, dva su to razlicita mentaliteta. ;)
Posto si iz Mostara da ti pojasnim ovo dva su razlicita mentaliteta. Ovi sto ih ti hvalis oni ti dodu na Kosevu skupe se da pa pjevaju bolesne pjesme legendi ovog grada, a onda kad nema titula ulijecu na Kosevo u teren mlate igrace, ili ako ispadnu iz evrope onda dodu na trening skidaju dresove. U pravu je decko, i ako dijelimo isti grad, dva su to mentalita. Nebo i zemlja!!

Inace sampioni svemira a u vitrinama samo gomila prasine.

Ne prozivaj nas necemo biti na ovoj temi....
Zadnja izmjena: newBot, dana/u 29 avg 2013, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nikola Tesla!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 avg 2013, 22:27

kimbo je napisao/la:Kao navijaca Veleza raduju me ove pozitvine vijesti i FKS. Svaki pomak naprijed bilo kojeg BH kluba je dobro za sve. Imate gradsku kulturu i kao lub i kao navijaci. Uvijek ste to imali.

Husref mi je nakako ekstra drag . Mali Radovac zna lopte. Suljic moze lako da napravi dobru karijeru.

Sve naj .. nemojte da letite kao sto su vase komsije radile !!!

Tako je kralju.
:) :lol: ;)
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 29 avg 2013, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 avg 2013, 22:29

A niej mi jasno sta ovi strumfovi dizu toliko to i povezuju sa nama sto im je lik psovao :?

Mislite da nasi igraci njima ne jebu majke na terenu ???

Uostalom ne znam koje postavljao šupak i naguzivao se Leotaru , Radniku i Slaviji godinama i bio u talu sa njima tako da nemojte vi o nekom postenju svega vam.

Znam da vas ovo sam malo vise pecka sto smo stvorili jak tim i imat cemo jos jaci jer sutra dolaze nova 2 igraca itd.

Al haj okrenite se svojim problemima prodali ste Adilova bombardera za pola miliona ode u Minhen itd :lol:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 avg 2013, 22:31

--------------------Bandovic -----------------
Tatomirovic- Dupovac-Trivunovic-Tadejevic

--------Dzakmic--- Cimirot (Radovac)-------

---------------Osmanagic--------------------
Torodovic -------------------------Travancic

---------------- Komazec--------------------

Ovo je ekipa za naredna dva tri kola sasvim sigurno .... Nemanja kada dodje ce vjerovatno iza Komazeca ali ce imati i neke zadatke u veznom redu. Ovi sto izmisljaju nekakve Bisanovice po timu nek ne zaborave da Hame ima sigurno mjesto u ekipi i da je taj Keln igrac vjerovatno prvi i posljednji put poceo jednu utakmicu(protiv Celika je poceo jer nema Radovca i Cimirota). Isto vazi i za Jevtica ko misli da ce on odmah u tim prije Osmanagica ili Travancica gadno se vara. Amer se vraca i toga je Husref svjestan tako da ga nece izbaciti i ekipe tek tako. Nemanja ce u tim poslije reprezentativne pauze.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2013, 22:33

Ja se taman ponadao da nema ove botine on se pojavi odmah. Idi bolan odmaraj malo spavaj, gledaj rezultate, prati Belgijanca, skautiraj, gledaj youtube spotove, drkaj ako ništa drugo ne znaš samo popusti više
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 29 avg 2013, 22:36

1L8F9C2 je napisao/la:--------------------Bandovic -----------------

Ovo je ekipa za naredna dva tri kola sasvim sigurno .... Nemanja kada dodje ce vjerovatno iza Komazeca ali ce imati i neke zadatke u veznom redu. Ovi sto izmisljaju nekakve Bisanovice po timu nek ne zaborave da Hame ima sigurno mjesto u ekipi i da je taj Keln igrac vjerovatno prvi i posljednji put poceo jednu utakmicu(protiv Celika je poceo jer nema Radovca i Cimirota). Isto vazi i za Jevtica ko misli da ce on odmah u tim prije Osmanagica ili Travancica gadno se vara. Amer se vraca i toga je Husref svjestan tako da ga nece izbaciti i ekipe tek tako. Nemanja ce u tim poslije reprezentativne pauze.
Ja kako znam Nemanja je vec dosao

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 22:37

Momci molim vas poslusajte me ako hocete ako necete nemojte boli me imate pod jedan pp! ;)

Jednostavno ne mogu bez nas i dolaze sa namjerom da provociraju bezveze cete dobit ban radi njih jednostavno pisete o voljenom klubu i njih samo na ignore ne mogu vise da gledam da se tema beze puni glupostima. :roll:
04.10.2009 !!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2013, 22:38

Ne bi ni valjalo, a ustvari i nemoguće je, da se ovi pridošli odmah priključe. Kao što kažeš, ovo je ekipa za naredna dva-tri kola, prednost nam je što ide reprezentativna pauza pa se može vidjeti ko će prvi dobiti priliku s klupe.
Na Otoci je Suljić umjesto Todorovića jer ovaj nema pravo nastupa zbog kartona.
@sarajlija, prozivamo ih pa dođu.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 29 avg 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 29 avg 2013, 22:39

Jos Aganovic,pa da krenemo po duplu.Husref nije imao nikada bolju ekipu.moze rotirati igrace posto je szona kraca zbog SP.
Jos da pohvalim Gospodina Dinu kakv momak posao radi a ovde se pljuvao na sva zvona crknite sumani nema vise Osima...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 avg 2013, 22:39

Nema smisla odgovarati ovim strucnjacima upravu je gore momak samo ignore.
Zadnja izmjena: simon, dana/u 29 avg 2013, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 avg 2013, 22:41

iskreno, meni todorovic nije neki igrac :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 avg 2013, 22:44

emir18 je napisao/la:Jos Aganovic,pa da krenemo po duplu.Husref nije imao nikada bolju ekipu.moze rotirati igrace posto je szona kraca zbog SP.
Jos da pohvalim Gospodina Dinu kakv momak posao radi a ovde se pljuvao na sva zvona crknite sumani nema vise Osima...

nije aganovic u pitanju je drugi igrac kojeg ni ja ne znam
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2013, 22:45

emir18 je napisao/la:Jos Aganovic,pa da krenemo po duplu.Husref nije imao nikada bolju ekipu.moze rotirati igrace posto je szona kraca zbog SP.
ja ga ne bih pohvalio jer ima jako puno stvari koje loše radi a jedna od njih je najgora drugovanje sa ir
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 22:45

Bosniacum Lilium je napisao/la:iskreno, meni todorovic nije neki igrac :roll:
Anid za njega Messi. ;)
04.10.2009 !!

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 29 avg 2013, 22:51

Samo da se nastavi ovako, bice i dominacije, a i titula.
Po meni titula nije imperativ, bilo bi lijepo barem neki pehar dici ove godine.
A i ako bude slabih rezultata ove sezone, apsolutno ne treba dirati upravu nego vidjeti sta je sa trenerom.

zeljeznicar je osvajao titule pa im je klub kao klub na niskim granama.
Meni je akademija FKS draza od X titula.
Zadnja izmjena: puding, dana/u 29 avg 2013, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 22:51

@ likusa nemoj zivce gubit on se malo sali.... :D :D

Ma vidjecemo abd sta i kako i koliko ce ova pojacanja opravdat svoju igru. :) :P
04.10.2009 !!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 29 avg 2013, 22:52

A zasto ne bi ? Pa nije zabranjeno doci i napisati svoje misljenje ? Jer ako vi pricate da je nama sad do guse (rad pojacanja),kako je vama onda bilo ove godine dok smo mi dizali trofeje ?

@sarajlija

ljudi su mozda iz iste kuce,komsije a vako se caste ludilo !
Željeznicar za život cijeli !

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 avg 2013, 22:54

puding je napisao/la:

Ja kako znam Nemanja je vec dosao
Ja kako znam da ti nisi dobro skontao sta sam ja napisao !
Bosniacum Lilium je napisao/la:iskreno, meni todorovic nije neki igrac :roll:

Ogi je pravi krilni napadac samo je postao sebican. U prve dvije , tri evropske utakmice mozda i najbolji i onda poceo da bude sebican i puca odakle stigne. Ima on kvalitet valjda ce ga ova pauza dovesti u red. Pogotovo sad kad dobija konurenciju onda ce malo razmisljati hoce li igrati sam za sebe ili za ekipu.

Anid nije Messi za njega, bar to jos nije pokazao ali ima jedna stvar koja oslikava Anida i zasto protiv Celika nije dobio vecu minutazu ... U Trebinju nije pretrcao 200 metara, sto mu je Musemic jako zamjerio, a samo par dana kasnije na prijateljskoj sa Unisom pretrcao ko za cijelu karijeru, da bi nas sef rekao " vidi one budale, pustim ga da igra u Trebinju on hoda po teren, dodje Unis on se sprda sa protivnicima i trci ko nikad. To je ono sto mora promjeniti, kvalitet posjeduje ali ;)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 22:55

likusa je napisao/la:A zasto ne bi ? Pa nije zabranjeno doci i napisati svoje misljenje ? Jer ako vi pricate da je nama sad do guse (rad pojacanja),kako je vama onda bilo ove godine dok smo mi dizali trofeje ?

@sarajlija

ljudi su mozda iz iste kuce,komsije a vako se caste ludilo !
liki to je tako kod nas bilo i bice dok smo zivi castimo se, tuca i sve ostalo jeste zalosno ali djaba... :roll:

Uzivaj ti poz od De....S. :mrgreen:
04.10.2009 !!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 29 avg 2013, 22:58

Kaze mi neki dan frajer iz Tesnja , kao da u zadnje vrijeme skoro da i ne dolazi dole i kad dodje popije sok ode sa curom na kafu i tako to ! kazu da se pravo posvetio sad karijeri , al kaze da i ne dolazi kao prije dok je igrao za celik...
>>No body likes us but we dont care<<

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bordeaux433, DoktorXabaras, ebi46 i 52 gosta.