Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
znam da je off,al treba mi time out sabita hadzica ono kad psuje ako ima gdje!hvala
refkec je napisao/la:dajte ljudi snimku utakmice molima vas
http://depositfiles.com/de/files/jnvinmy2s" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
NAzalost izbrisali su gaharis10 je napisao/la:znam da je off,al treba mi time out sabita hadzica ono kad psuje ako ima gdje!hvala

Evo ga ANTE MASIC i njegove trice bez "kostiju"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
evo i te jedneNEZALAGANJE je napisao/la:Koju mu nisu pripisalireptil je napisao/la:Blokada ZEKONJE!![]()
![]()
[youtube][/youtube],kao i barem jos jednu koju sam svojim ocima vidio protiv Holandije...

[youtube][/youtube]
Nisam upućen u situaciju..Zašto je napustio repku 2005 ? Hvala.neno#4 je napisao/la:Nisam ja kriv sto pojedinci gledaju kosarku nekim drugim ocima. A ne sjecaju se npr. kvalifikacija 2005. godine kada je Mirza napustio reprezentaciju, pa ga se poslije vratilo. Da se razumijemo, Mirza je pola ove reprezentacije, ali se to ne moze porediti. Mi smo takav narod, slabo pamtimo sta se i kada desavalo. Samo se sjecamo onog sto se desilo jucer ili prije mjesec dana. Danas je tim istim Teletovic kralj, car, i sta sve ne, a na prvu seriju promasaja od 3-4 lopte ce mu psovati sve zivo. Ne znam kako samo svi reprezentativci izdrze ovo sve. Svaka cast momcima i na tome im treba skinuti kapu.
neno#4 je napisao/la:Nisam ja kriv sto pojedinci gledaju kosarku nekim drugim ocima. A ne sjecaju se npr. kvalifikacija 2005. godine kada je Mirza napustio reprezentaciju, pa ga se poslije vratilo. Da se razumijemo, Mirza je pola ove reprezentacije, ali se to ne moze porediti. Mi smo takav narod, slabo pamtimo sta se i kada desavalo. Samo se sjecamo onog sto se desilo jucer ili prije mjesec dana. Danas je tim istim Teletovic kralj, car, i sta sve ne, a na prvu seriju promasaja od 3-4 lopte ce mu psovati sve zivo. Ne znam kako samo svi reprezentativci izdrze ovo sve. Svaka cast momcima i na tome im treba skinuti kapu.
Nisi ga bas ni ti gotivio.Svasta si pisao ovdje,kako nece,glumi povrede itd....Da ne spominjem igrace koji su izmislili kosarku za njega,sve tvoje rijeci....Tako da,svi su pljuvali po momku, a sada je Heroj...Niko se ne sjeca koje je bitke Markovic vodio sa suigracima,nisu se mogli ocima gledati,ali eto ostao je heroj nacije!!
Fanfara je napisao/la:Nisam upućen u situaciju..Zašto je napustio repku 2005 ? Hvala.neno#4 je napisao/la:Nisam ja kriv sto pojedinci gledaju kosarku nekim drugim ocima. A ne sjecaju se npr. kvalifikacija 2005. godine kada je Mirza napustio reprezentaciju, pa ga se poslije vratilo. Da se razumijemo, Mirza je pola ove reprezentacije, ali se to ne moze porediti. Mi smo takav narod, slabo pamtimo sta se i kada desavalo. Samo se sjecamo onog sto se desilo jucer ili prije mjesec dana. Danas je tim istim Teletovic kralj, car, i sta sve ne, a na prvu seriju promasaja od 3-4 lopte ce mu psovati sve zivo. Ne znam kako samo svi reprezentativci izdrze ovo sve. Svaka cast momcima i na tome im treba skinuti kapu.
Problemi sa Markovicem,u vezi minutaze ..Ali ne bitno ,opet je pogrijesio sto je otisao,ali je se brzo vratio..Nema opravdanja za ODLAZAK.
- legenda reala
- Kontakt:
2005 je selektor bio Menso
Sjećam se ko juče da je bilo, pun Mejdan Mirza najveći talenat, Menso neće da ga ubaci vodimo 20 razlike, cijeli Mejdan Mensu jbe sve po spisku
Bilo je i poslije problema, te leđa, te ovo ono, ali bez daljneg Mirza tada nije bio na ovom nivou
Sad je jedan od bolji Eurospkih košarkaša, vjerovatno najolji ex Ju košarkaš, a tada je još uvijek bio 6-ti igrač Caje
2005 čak je još uvijek bio u Ostendeu 

Sjećam se ko juče da je bilo, pun Mejdan Mirza najveći talenat, Menso neće da ga ubaci vodimo 20 razlike, cijeli Mejdan Mensu jbe sve po spisku

Bilo je i poslije problema, te leđa, te ovo ono, ali bez daljneg Mirza tada nije bio na ovom nivou

Sad je jedan od bolji Eurospkih košarkaša, vjerovatno najolji ex Ju košarkaš, a tada je još uvijek bio 6-ti igrač Caje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:2005 je selektor bio Menso![]()
Sjećam se ko juče da je bilo, pun Mejdan Mirza najveći talenat, Menso neće da ga ubaci vodimo 20 razlike, cijeli Mejdan Mensu jbe sve po spisku![]()
![]()
Bilo je i poslije problema, te leđa, te ovo ono, ali bez daljneg Mirza tada nije bio na ovom nivou![]()
Sad je jedan od bolji Eurospkih košarkaša, vjerovatno najolji ex Ju košarkaš, a tada je još uvijek bio 6-ti igrač Caje2005 čak je još uvijek bio u Ostendeu
Zar nije 2006 bilo problema?Tada je Neno bio trener.
- legenda reala
- Kontakt:
A ko je onda bio 2009?? da nije tad neno, a Menso osto i kvale za 2007 pa onda otišo nakon neuspjehalumani je napisao/la: Zar nije 2006 bilo problema?Tada je Neno bio trener.

Ma ja kontam 2005, nisam ni gledao, a znam da je u Beogradu nas vodio Menso
Ma ne znam, ja mislim da je ipak to bilo za vrijem Eurobasket 2009, jer 2006 nije bilo foruma

ma rano je sve se pomiješalo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:A ko je onda bio 2009?? da nije tad neno, a Menso osto i kvale za 2007 pa onda otišo nakon neuspjehalumani je napisao/la: Zar nije 2006 bilo problema?Tada je Neno bio trener.![]()
Ma ja kontam 2005, nisam ni gledao, a znam da je u Beogradu nas vodio Menso
Ma ne znam, ja mislim da je ipak to bilo za vrijem Eurobasket 2009, jer 2006 nije bilo foruma![]()
![]()
![]()
ma rano je sve se pomiješalo
Ako se dobro sjecam ,posle utakmice sa Israelom je bio sukob!!
2006 mejdan,Tuzla!
Pa nije dolazio i nije igrao. I sam si priznao da tada nije trebao otici. Sto se tice sukoba, on se desio prije utakmice u Portugalu, kada smo razmontirali Portugal 30 - ak razlike.lumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Nisam ja kriv sto pojedinci gledaju kosarku nekim drugim ocima. A ne sjecaju se npr. kvalifikacija 2005. godine kada je Mirza napustio reprezentaciju, pa ga se poslije vratilo. Da se razumijemo, Mirza je pola ove reprezentacije, ali se to ne moze porediti. Mi smo takav narod, slabo pamtimo sta se i kada desavalo. Samo se sjecamo onog sto se desilo jucer ili prije mjesec dana. Danas je tim istim Teletovic kralj, car, i sta sve ne, a na prvu seriju promasaja od 3-4 lopte ce mu psovati sve zivo. Ne znam kako samo svi reprezentativci izdrze ovo sve. Svaka cast momcima i na tome im treba skinuti kapu.
Nisi ga bas ni ti gotivio.Svasta si pisao ovdje,kako nece,glumi povrede itd....Da ne spominjem igrace koji su izmislili kosarku za njega,sve tvoje rijeci....Tako da,svi su pljuvali po momku, a sada je Heroj...Niko se ne sjeca koje je bitke Markovic vodio sa suigracima,nisu se mogli ocima gledati,ali eto ostao je heroj nacije!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Izvini, Neno, ali posto smo svi navikli da si savrsenneno#4 je napisao/la: Mi smo se podigli, a onda kada smo zaigrali odbranu pojavio se Ilija Vojinovic. Igor Kokoskov, selektor Gruzije, a Ilija sudija.

Cisto da nam budes jos savrseniji.

Upravu si. Ko zna zasto je meni doslo Ilijavladedivac je napisao/la:Izvini, Neno, ali posto smo svi navikli da si savrsenneno#4 je napisao/la: Mi smo se podigli, a onda kada smo zaigrali odbranu pojavio se Ilija Vojinovic. Igor Kokoskov, selektor Gruzije, a Ilija sudija., moram te dobronamjerno ispraviti. Covjek se zove Milija, a ne Ilija.
Cisto da nam budes jos savrseniji.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
mislim stvarno da nema nikakve potrebe da se sada trazi dlaka u jajetu.
sve u svemu momci igraju fantasticno i milina ih je gledat. pogotovo igra koju igramo je atraktivna za siru publiku i budi interesovanje mladjih generacija.
svi predznaci trenutno ukazuju na to, da se za buducnost bih kosarke ne trebamo sekirati. naravno, da na osnovu ovih solidnih temelja mora slijediti kontinuitet, kako u radu stvaranja novih generacija, tako i vracanju igraca pod nasu zastavu.
padovi u igri se desavaju, al to je neminovno i desava se svim reprezentacijama.
idemo sutra aBd razbit rumune i onda opusteno cekati zdrijeb za EB.
ponosan do neba na ove momke!!!!
sve u svemu momci igraju fantasticno i milina ih je gledat. pogotovo igra koju igramo je atraktivna za siru publiku i budi interesovanje mladjih generacija.
svi predznaci trenutno ukazuju na to, da se za buducnost bih kosarke ne trebamo sekirati. naravno, da na osnovu ovih solidnih temelja mora slijediti kontinuitet, kako u radu stvaranja novih generacija, tako i vracanju igraca pod nasu zastavu.
padovi u igri se desavaju, al to je neminovno i desava se svim reprezentacijama.
idemo sutra aBd razbit rumune i onda opusteno cekati zdrijeb za EB.
ponosan do neba na ove momke!!!!
U Sloveniji ćemo biti jači za tri nova igrača!
Na jednoj od prethodnih pres konferencija selektor Petrović je naglasio da će nakon što ostvarimo plasman sve biti u rukama Košarkaškog saveza.
Konačno su selektor Petrović i sekretar Harun Mahmutović otkrili o čemu se radi. Košarkaski savez prati trojicu igrača koji su rođeni u BiH i trenutno su u pregovorima sa njima, kako bi oni u budućnosti zaigrali za nas.
"Radi se o vrhunskim igračima, a u naredna dva ili tri mjeseca očekujemo njihov pozitivan odgovor", rekao je Petrović.
Ipak, selektor i sekretar su bili tajanstveni i nisu htjeli otkrivati imena, jer na koncu, prema njihovim riječeima, u ovoj reprezentaciji zaslužuju da igraju samo najbolji.
Koji li su to igrači ?
..Alen Omić, Mirza Begić, Goran Suton, Bojan Bogdanović, Boris Savović, itd. Ja znam za ove, ostali mi ne padaju na pamet 
Na jednoj od prethodnih pres konferencija selektor Petrović je naglasio da će nakon što ostvarimo plasman sve biti u rukama Košarkaškog saveza.
Konačno su selektor Petrović i sekretar Harun Mahmutović otkrili o čemu se radi. Košarkaski savez prati trojicu igrača koji su rođeni u BiH i trenutno su u pregovorima sa njima, kako bi oni u budućnosti zaigrali za nas.
"Radi se o vrhunskim igračima, a u naredna dva ili tri mjeseca očekujemo njihov pozitivan odgovor", rekao je Petrović.
Ipak, selektor i sekretar su bili tajanstveni i nisu htjeli otkrivati imena, jer na koncu, prema njihovim riječeima, u ovoj reprezentaciji zaslužuju da igraju samo najbolji.
Koji li su to igrači ?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jel moguce da Mahalbasic bude opcija ? 

Bogdanovic sigurno nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Omic,Suton i Savovic...to je 90% da su oni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.