Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

dscile
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la dscile » 14 jun 2015, 11:07

Ni meni Mandic nije ulivao povjerenje.. Jednostavno, momak se istrosio. Igrao je 120 minuta.. a dugo vremena nisam vidio da se jedan napadac, negdje oko 110 minute, dva puta trkom vrati nazad i uzme loptu protivnicikim igracima kod 16 metara.. Mene je odusevio sa tim potezima.

Meni uliva optimizam to sto smo mi Mali dobro nadigrali u grupi.. mogli smo ih dobiti i vise od 2:0. Druga je stvar da je to bila tijesna utakmica i da smo dobili nekim sugavim golom.

Paunovic pogodio poentu sa izjavama posle meca:
„Velika je ovo stvar. Momci su još jednom pokazali kako se igra. Mislim da su oni oličenje onoga kako narod misli da bi reprezentacija trebala da igra i pravo oličenje našeg mentaliteta.“
Jedna stvar je ovde važna. Ko pomisli da je favorit – on ide kući.Polufinale sa Malijem je utakmica sa još jednim polufinalistom, nevažno kako se on zove. Nema veze ta prva utakmica.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jun 2015, 11:40

[youtube][/youtube]

:rol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 12:05

Kakva je ovo neopjevana budala :rol:

Lik radi k'o dragstor ...Sinoć prenosi vs Danaca i opet jutros... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 jun 2015, 12:10

Seniori su nam se još jedanput pokenjali na facu. Katastrofalan odnos prema najdražem dresu.

Ljajić i Mitrović kao da prvi put igraju lopte.... očaj živi.

Što se tiče djece, svaka njima čast na svemu. I da su ispali jutros isto bih rekao. Bolji su od Amera, iako ništa naročito nisu odigrali. Penali su lutrija, a kad je Mandić uzeo loptu, znao sam da će fulati.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 jun 2015, 12:26

I još jedan bonus post.

Da, bio sam protiv Toleta sve do sinoć, protiv teleće glave koja je zaista nizom debilnih poteza uništila dosta toga. Međutim, nažaloast bojim se da mi kao po običaju opravdanje uvijek pronalazimo kroz jednu, uglavnom opšteprihvaćenu teoriju. Tole ne valja.

O njegovim ljudskim, sportskim i drugim manama, možemo bukvare ispisati. Međutim, nije on jedini uzrok svega ovoga kroz šta prolazimo pa slobodno ću reći od 2010. godine.

Jednostavno, nije.

Imali smo Pižona za koga smo znali da ne može napraviti rezultat. Pižona koji je i dok je mlade vodio pokazao da nije imun na menadžerske zapovjesti i da je kratkog fitilja.

Posle njega, došao je Siniša. Siniša koji nas je uvjeravao svojom tvrdoglavošću kako je uspio, koji nijednog momenta nije prihvatio krivicu, iako je sam sastavljao tim. Dakle bez Toleta, jer je takav karakter da ga je nemoguće ubjediti u suprotno. Sastavljao tim, a ustvari želio svima pokazati kako reprezentacija može drugačije, onako kako on misli da treba. I naravno neuspjeh. Njegov odlazak i izjave su bile najveće licemjerstvo.

Nakon Siniše dočekasmo, da ne kažem šta. Holanđanin se više na početku bavio novinskim intervjuima i pričom kako u Srbiji ima dobrih ljudi, što jelte je svjetsko čudo, nego onim na terenu. Debakl.

Ćurčić je prinudno rješenje, u situaciji kada jednostavno ništa drugo nije bilo moguće. Jer savez je ogromne pare bacio, a još jedan ugovor koji neće donijeti rezultat bi bio sulud. Ćurčić je postavljen da pokuša. Realno skromne mogućnosti su odmah izašle na vidjelo...

Sad malo o igračima... Pogledaš koliku bazu Srbija ima, koliko Srba igra od Islanda do Kipra... Pogledaš imena tih klubova, transfere, njihove partije širom Evrope, redovna učešća mlađih selekcija na najvećim takmičenjima.... i onda ih pogledaš u dresu Srbije marke umbro i shvatiš da ih iz nekog razloga boli ona stvar.

Stojković - čovjek koji je više puta pokazao kako se igra za reprezentaciju. ALi jelde mi ne bi bili Srbi kad tom čovjeku ne bi pjevali Mustafa, gađali ga bakljama i to sve zbog par vs czv patologije. On je jedini koji zaslužuje doživotno dres reprezentacije.

Ivanović - Bane je borac, ali jednostavno u zadnjoj liniji nema pravog oslonca, štoperi mu mijenjaju kao na traci.

Kolarov - Poslednju veliku partiju odigrao za reprezentaciju dok je još bio u dresu OFK Beograda.

Nastasić - Mnogo ga je koštala pauza u Sitiju, bez obzira na sve može on dati reprezentaciji dosta.

Maksimović - Bez obzira na odlične partije u Torinu, daleko je on od igrača koji može ponijeti teret mečeva odluke.

Fejsa - Imajući u vidu kako su za reprezentaciju igrali Milivojević, Gudelj i Petrović, on jednostavno mora. Međutim iz nekog razloga kao da nije na terenu.

Matić - svjetska klasa, ali džabe mu to kad reprezentacija nema plejmejkera.

Tošić - Krilo iz osamdesetih. Doduše i ostali desni bekovi nisu do sada uradili ništa konkretnije.

Lazar - No koment.

Ljajić - Godinu i nešto slušam šta fali što ne pjeva himnu, treba ga zvati, mi takvog igrača neamamo, klasa, paker, ludilo, majstorčina. Ja to nisam vidio, ne mora pjevati himnu, ali ako će igrati kao do sada onda nek pokuša u Togou. Jer one njegove kontre protivniku su nešto najogavnije što sam vidio u dresu reprezentacije još od vremena Ante Drobnjaka.

Mitrović - Nikako da u reprezentaciji pokaže šta zna. Jednostavno ne ide.

Nabrojao bih još jedno 20-ak njihov koji su u zadnje dvije godine igrali u dresu Srbije, ali nema tu nekih lijepih riječi, pa bolje da ih preskočim, da ne počnu štucati.

Tole jeste problem. Ali nije jedini. Bojim se, da je najveći problem mentalitet i apsolutna kurcoB.lja igrača. Pomišljam da se neki odazivaju na poziv selektora isključivo zbog onih 1500 evra koliko dobiju za svaki dolazak. :(

Posebna su priča oni koji su se preko medija opraštali od selekcije kad je brod krenuo da tone. Oni ne zaslužuju ni da im se ime pominje. I uz svu žalost u srcu, uvijek ću Toleta staviti ispred Lukovića, Vidića, Subotića, Kuzmanovića, Đorđevića... Ako oni na reprezentaciju gledaju kroz jednog ili dva čovjeka, onda nek se zapitaju koliki su...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 12:29

@ Nesha brate, promasio ci ceo fudbal... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 jun 2015, 12:31

Slobodno reci šta konkretno?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 12:39

Skoro sve, osim dijela kada kazes da igrace (vecinu) hvata qrcobolja kada igraju za reprezentaciju! To je tacno, ALI to je samo posledica, a uzrok svi dobro znamo!

Dalje, koliko si ofulao sa ovim dugim i iscrpnim postom potvrdjuje samo ovaj dio u vezi Mihajlovića, gdje ga predstavljas kao nezavisnog selektora, a liku igrali skoro svi igraci koji imaju veze sa Ramadanijem i Italijom...S druge strane mu Matić bio na tribinama, daj zayebi... :facepalm:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 jun 2015, 12:43

Ja se bojim da ne znam šta je posljedica? Strah od Toleta, koji imaju punoljetni momci ili ljudi?

Što se Mihajlovića tiče, on je birao. To što je prijatelj sa Ramadanijem, je nažalost dodatni minus. Kao i zanemarivanje Matića.
Ili možda smatraš da je Mihajloviću neko postavio uslov da mora forsirati Ramadanijeve?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 12:47

Koliko samo kontradiktornosti u tvojim recenicama! Procitaj opet dobro sta pises...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 jun 2015, 13:03

Da se ne citiram, kao što rekoh Mihajlović je sam birao igrače. I u to sam potpuno siguran. Nigdje nisam rekao da je birao najbolje, jer nije.

Što se Ramadanija tiče, zlo. Ali kao i svako zlo našao je prijatelje koji mu mogu valjati. Jedan od njih je bio i Siniša. Iako to ovaj u nekoliko navrata nije želio priznati.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 13:15

Ponavljam, kontradiktoran si!

Kazes, Mihajlović je bio nezavisan u svom radu, a posle se slozis da je forsirao Ramadanijeve pulene...Ako nije šija, jeste vrat :roll:

Sve da je to tako kao sto kazes, odnosno da Tole nema nikakve veze s tim (sto je prica za malu djecu), zar je onda takav funkcioner kompetentan i ozbiljan, koji dovodi takve selektore i dozvoljava da mu tamo neki Ramadani gura i prodaje igrace preko reprezentacije :?:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 13:18

velikim dijelom se slažem sa neshom

ja bih prvo šutnuo tole strukturu, postavio nekog bivšeg fudbalera i čovjeka čistog obraza i dosijea prije svega, jer neću da mi toleta zamjeni terza ili đora.. tole je samo simbol svih problema, ali on je tu najmanji problem... ljudi oko njega, ljudi u fkcz, fkp, ljudi u savezu, menadžeri, igrači...
sve igrače starije od 1991 bi prekrzio sa spiska(sem matića i baneta), postavio bih drulovića ili paunovića i pustio ih da rade 2 mAndata, bez pritiska rezultata u prvom

@marconato to nije kontradiktorno jer većina jeste ramadanijeva, i nije ih zvao jer je morao već je imao fiks ideje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 13:22

DANTES je napisao/la:velikim dijelom se slažem sa neshom

ja bih prvo šutnuo tole strukturu, postavio nekog bivšeg fudbalera i čovjeka čistog obraza i dosijea prije svega, jer neću da mi toleta zamjeni terza ili đora.. tole je samo simbol svih problema, ali on je tu najmanji problem... ljudi oko njega, ljudi u fkcz, fkp, ljudi u savezu, menadžeri, igrači...
sve igrače starije od 1991 bi prekrzio sa spiska(sem matića i baneta), postavio bih drulovića ili paunovića i pustio ih da rade 2 mAndata, bez pritiska rezultata u prvom

@marconato to nije kontradiktorno jer većina jeste ramadanijeva, i nije ih zvao jer je morao već je imao fiks ideje
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Daj @ Dantes, nemoj na silu protiv Toleta. Tog vama uvek dragog coveka.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 13:23

Trib pa nije tole bio prije 15 godina, pa je sve bilo ovako
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 13:25

DANTES je napisao/la:Trib pa nije tole bio prije 15 godina, pa je sve bilo ovako
Pa nije, zato smo i ucestvovali na onom EP 2000. godine .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 13:29

Tole je tu samo pijun, ali to ga ne pere odgovornosti za rezultatski fijasko! Pod njegovim mandatom propustamo 3. velika takmicenja zaredom, a on ne da fotelju ko da se rodio u njoj :!:

Dovidjenja i prijatno... :zviz:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 13:32

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Trib pa nije tole bio prije 15 godina, pa je sve bilo ovako
+1

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jun 2015, 13:32

Svaka cast za mlade, veliki uspeh dogurati do ovde i poprilicno nadmasiti sva ocekivanja. Pravi heroji.
dscile je napisao/la: Prvi bold - Sta ti se podrazumjeva pod velikom i jakom utakmicom. Finale LS? Ono sto ja znam jeste da su Matic i Ivanovic u jednom od najboljih klubova u Evropi, isto kao i Kolarov. Da Ljajic nije vise vjeciti talenat, nego igrac koji je pokazao sta zna u Firenci, a i ove godine u Romi. Basta i Djordjevic kakvi god da su igraci, standardni su u trecoj ekipi Italije. Isto kao i Maksimovic, samo u Torinu. Mitrovic je prvi strijelac Belgije (ispravi me ako grijesim). Subotic, Nastasic i Kostic standardni u Njemackoj. Milivojevic igrao LS sa Olijem i prosao u knock out. Tosic vec godinama razbija u Rusiji. Tadic vec veze nekoliko odlicnih sezona i imao je sasvim solidnu debitantsku u Sautemptonu.. da ne nabrajam dalje. Poenta je da svi oni igraju dobro u dobrim timovima dobrih liga (izuzev Kostica koji igra u slabijem timu) i ako su vec u slabijim timovima, svakog vikenda igraju jake utakmice.
Velike utakmice su one koje iziskuju veliki pritisak i ogromna ocekivanja, i u takvim okolnostima obicno znaci i igranje u velikom klubu, na velikoj sceni. I ne samo igranje, vec i prikazivanje odredjenog kvaliteta u istim utakmicama sto sam isto napomenuo. Ovaj tim ima dva takva igraca koja ispunjavaju sve uslove, a to su vec pomenuti Bane i Matic. Dodao sam ja i Nevena, ali on nije clan ekipe niti je inace u nekoj formi da se o njemu prica ozbiljno. I eto, hajde Kolarov, mada on je toliko los ove sezone da njega nista ne moze opravdati. Ostatak ekipe, sta reci ? Ljajic koji jeste veciti talenat jer nije napredovao ni milimetar od onih dana u Firenci, niti je pokazao toliko toga znacajnog u Romi i uglavnom je to bljesak njegovog talenta, nego plod nekog napretka. Markovic je tu kao vrlo mlad koji je igrao neke bitne meceve za Benfiku, ali jednostavno dosta neiskusan i tako je i igrao te meceve, opet bljesak zbog talenta. Mitar nije za ozbiljnu pricu dok ne ode dalje. Ostali nisu vredni pomena.

Uglavnom se sve svodi na talentovanu generaciju i u tom pogledu dosta neiskusnu, koju nema ko da uklopi.
Drugi bold - Mene zanima koje su to velike utakmice iz tog tima imali (probacu nabrojati neke startere) Pantelic, Zigic, Kuzmanovic, Jovanovic, Krasic, Lukovic, Milijas..? Jer ako igraci iz ove generacije sto sada imaju bod u pet utakmica, nemaju jake i velike utakmice, na visokom nivou, sta reci za ove igrace sto su bili nosioci reprezentacije tada? Mislim individualno, za tim kao tim je jasno kakva je situacija.
Sta reci na to sto si neverovatno zaboravio na Vidica i Dekija Stankovica, koji su zapravo pravi lideri tima ? Pa i Baneta koji je tad isto krenuo da bude bitan sraf kod Plavaca. A moze se tu dodati i Krasic koji je u LS pokazao zaista stravican kvalitet one sezone i odveo CSKA do 1/4 finala.
Ali cak i da zanemarimo to, taj tim je zaista bio bolji individualno jer su svi igraci bili na vrhuncu forme ili su ulazili u istu, a neki su cak i premasili svoj prag kvaliteta poput Jovanovica.
Treci bold - To jednostavno nije istina. Ne pricas ti o Cakiju Stojanovicu iz Zvezde.
Ne moram da pricam nista, to se vidi iz nasih utakmica u kvalifikacijama koliko pojedini igraci nemaju snage za visok tempo tokom 90 minuta. A za to je naravno kriv trener i niko drugi. Jednostavno nespremna ekipa.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 13:47

Tribalian je napisao/la:
pa učestvovali smo i na SP 2010...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []