ma dajjjjjjjjjjjjjj ba...mozes ti i bolje....cuj,dizemo sesarajlija je napisao/la:Vidite sve to stoji da ste u formi , nego citam dizete se ko da ste real brate dragi , bodovi ostaju na kosevu u to budite sigurni i pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i dobro dosli ste na kosevo, vidimo se
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Puno srece u nastavku, ovo sto ste pokazali u 13 kola govori da bi bilo zalosno da ne ostanete u ligiFKMLADOSTDK je napisao/la:Čestitamo Vam na pobjedi. Bilo je to rutinski za Vas.
p.s. Solinas, odsad nam uvijek zaželi sreću i da pobijedimo prije utakmice. Ima ovdje i tvoje zasluge
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
1-3. Pozdrav.sarajlija je napisao/la:Vidite sve to stoji da ste u formi , nego citam dizete se ko da ste real brate dragi , bodovi ostaju na kosevu u to budite sigurni i pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i dobro dosli ste na kosevo, vidimo se
Pasa salim se malo sta se pecate odmah, volim salu malo pred tekmu sigurno nas ocekuje zanimljiva utakmica i nasa upisana tri boda, a vama sretno u daljem nastavku sezone.staragarda je napisao/la:ma dajjjjjjjjjjjjjj ba...mozes ti i bolje....cuj,dizemo sesarajlija je napisao/la:Vidite sve to stoji da ste u formi , nego citam dizete se ko da ste real brate dragi , bodovi ostaju na kosevu u to budite sigurni i pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i dobro dosli ste na kosevo, vidimo se....mi ako koga respektujemo to je onda sarajevo i jedino na Kosevu nam poraz ne bi bas tesko pao....gdje ti pohvata da smo se digli,majke ti
...mada,moras priznat da niz od 14 utakmica bez poraza je respektabilan i za 1. ligu tunguzije
04.10.2009 !!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sarajevo-Sloboda 0:1 (Berberovic ag) 
Nadam se samo da pred ovaj mec nece biti glupe rasprave,vec normalna komunikacija..
Napisao sam na njihovoj temi (diskusije) da ocekujem makar bod sa Koseva,jer ce biti pretesko..ii malo sam se raspitao za Kallasija gdje je i sta,kazu da ne igra,a prilicno dobar igrac za nase lige,jos mlad,dobro bi nam dosao na poziciji desnog beka gdje nam igra Efendic,sigurno bi tad odbrana bila dosta jaca sa Kallasije,Mehmedagicem,Kosticem,Iveticem i Skahicem..
Kallasi bi pod Musemicevim vodstvom procvjetao,jer znamo o kakvom se treneru radi,a momak je nepravedno zapostavljen u Sarajevu.
Napisao sam na njihovoj temi (diskusije) da ocekujem makar bod sa Koseva,jer ce biti pretesko..ii malo sam se raspitao za Kallasija gdje je i sta,kazu da ne igra,a prilicno dobar igrac za nase lige,jos mlad,dobro bi nam dosao na poziciji desnog beka gdje nam igra Efendic,sigurno bi tad odbrana bila dosta jaca sa Kallasije,Mehmedagicem,Kosticem,Iveticem i Skahicem..
Kallasi bi pod Musemicevim vodstvom procvjetao,jer znamo o kakvom se treneru radi,a momak je nepravedno zapostavljen u Sarajevu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da bi ga sa motkom iz kluba istjerali, il npr crveni karton Tatomirovic, oborio Ahmeta u 16 i napravio penal, i onda oni ganjaju 1:1 i Berberovic auto go. Mislim da bi njih dvojicu tacno motkom iz kluba istjerali svakako kako pratim oni su veliki krvci lose igre Sarajevatuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo-Sloboda 0:1 (Berberovic ag)
Znaš brate da imamo problema sa strancima 
Sve se da rijesiti..Coraco je napisao/la:Znaš brate da imamo problema sa strancima
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nemoj Boga ti, ako ne može doć' bolji, ima Škahić, Efea na klupu i vozdra.harry_90 je napisao/la: Kallasi bi pod Musemicevim vodstvom procvjetao,jer znamo o kakvom se treneru radi,a momak je nepravedno zapostavljen u Sarajevu.
Ne bojimo se više nikoga. Samo bahato, sa svima možemo igrati u najgorem slučaju jednako. U ovom momentu kada se uzme sve u obzir, na terenu nema kvalitetnije ekipe.NYKnicks Fan je napisao/la:1-3. Pozdrav.sarajlija je napisao/la:Vidite sve to stoji da ste u formi , nego citam dizete se ko da ste real brate dragi , bodovi ostaju na kosevu u to budite sigurni i pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i dobro dosli ste na kosevo, vidimo se
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nikog iz Sarajeva ganjati..imamo i mi taj kvalitet
sve je to tu negdje..
Cak mislim da daleko bolje pravimo selekciju igraca od FK Sarajevo.
Cak mislim da daleko bolje pravimo selekciju igraca od FK Sarajevo.
Ako ćemo iskreno, na papiru nismo "šest bodova kvalitetniji" od Sarajeva, ljudi su skuplji od nas i mislim da je to svima jasno. Ali ono što krasi našu ekipu je jedan bratski odnos i sloga među igračima, što se vidi i na terenu, gdje igrači djeluju kao tim, kao jedno tijelo. Sada je bitno da se taj odnos ne naruši, pa treba biti pažljiv sa odabirom pojačanja, koja će dodatno kvalitetom ojačati tim, ali ojačati ili bar održati taj bratski odnos u svlačionici. Narušena atmosfera bi nam automatski značila pad u igri, a ako se atmosfera održi, vrlo lako možemo ostati ovdje gdje smo trenutno.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 25 okt 2015, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to bas teskotuzlak1987 je napisao/la:Cak mislim da daleko bolje pravimo selekciju igraca od FK Sarajevo.
U Sarajevo po sva 3! seljo i Mladost ih ubili presingom, kad su oni, onda mozemo i mi.
Nad tobom sunce najljepše sja
Po mom misljenju,Sarajevo ima prednost samo u domacem terenu!Mi smo puno kompletnija i cak sta vise sigurno smo fizicki jaci od njih.
Mislim da ce Husref dobit ovu bitku na Kosevu(i bod je nama pobjeda)
Mislim da ce Husref dobit ovu bitku na Kosevu(i bod je nama pobjeda)
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Bolje onda ganjati ove strance što razumiju naš jezik, da ne tražimo i prevodiocaharry_90 je napisao/la:Sve se da rijesiti..Coraco je napisao/la:Znaš brate da imamo problema sa strancima
NKMramor je napisao/la:Ako ćemo iskreno, na papiru nismo "šest bodova kvalitetniji" od Sarajeva, ljudi su skuplji od nas i mislim da je to svima jasno. Ali ono što krasi našu ekipu je jedan bratski odnos i sloga među igračima, što se vidi i na terenu, gdje igrači djeluju kao tim, kao jedno tijelo. Sada je bitno da se taj odnos ne naruši, pa treba biti pažljiv sa odabirom pojačanja, koja će dodatno kvalitetom ojačati tim, ali ojačati ili bar održati taj bratski odnos u svlačionici. Narušena atmosfera bi nam automatski značila pad u igri, a ako se atmosfera održi, vrlo lako možemo ostati ovdje gdje smo trenutno.
U pravu si, tome jos kad dodas strucnjaka kao sto je Husref, predsjednika Azmira, zdravu sredinu koja konstantno raste i razvija se...Igraci kad osjete taj profesionalizam i vide o kakvom projektu se radi, jednostavno ne mogu biti nezahvalni, zato i ginu i grizu na terenu. Sarajevo toga nema, barem ne u ovolikoj mjeri trenutno.
Svi oni koji su pravili selekciju igraca pred pocetak sezone ocigledno znaju sta rade, nijedan novi igrac (do sad) nije razocarao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Skahic igrao zadnjeg sa Kosticem? Ko je onda igrao bekove, Kiso lijevog i...?
Drago mi je da je i Skaha odigrao utakmicu i dokazao da se vrijedilo onoliko boriti za njega i cekati ga.
Drago mi je da je i Skaha odigrao utakmicu i dokazao da se vrijedilo onoliko boriti za njega i cekati ga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Skahic-Mehmedagic stoperi, Kiso desni bek, Kostic lijeviBeduin je napisao/la:Skahic igrao zadnjeg sa Kosticem? Ko je onda igrao bekove, Kiso lijevog i...?
- Beduin
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Skahic-Mehmedagic stoperi, Kiso desni bek, Kostic lijeviBeduin je napisao/la:Skahic igrao zadnjeg sa Kosticem? Ko je onda igrao bekove, Kiso lijevog i...?
Kako je Kostic odigrao na beku? Ocito da Husref ne zeli koristiti Skahica na beku, a kako sam skontao i Kiso odlicno odigrao desno. Znaci, Efendic starta protiv Sarajeva.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije da ne zeli, nego danas nije imao ko osim Kostica igrati lijevog beka, pa je Skaha morao na stopera...danas smo se jedva skrpili, nedo bog da je sta lose krenulo na klupi nismo imali niti jednog igraca za povuci...zato sam i govorio da treba podrska momcima i da ce biti tesko
medjutim, odradili su maestralno svoj posao, na vrijeme dali golove i rutinski to priveli kraju..maksimalne pohvale igracima za danasnju igru
medjutim, odradili su maestralno svoj posao, na vrijeme dali golove i rutinski to priveli kraju..maksimalne pohvale igracima za danasnju igru
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.