na Kosevo niposto privatnim autimaemirzlaTu je napisao/la:Ma jasta cemo neg napunit...samo furat raju da idu sa busevima.Ja i moja ekipa je dosad isla autom i nekad kombijem,nedelja bus aBdfukaratz je napisao/la:nece biti 10 buseva sigurno, planiran je manji broj a pitanje je da li cemo i to popuniti.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
Koreografija ok, al baklje nikako, jednostavno I nadam se da ce to nekad prestati I umirijeti pojam bakljada na tribinidandara je napisao/la:mislim da ce biti 6-7km prevoz za kosevo .. ne moze se niko opravdati da nema para a ko je voljan da ide
i to za baklje, ne razumiju se neki sta je tribina tako da ne se*ite .. jeste da je nepotrebno protiv travnika dobiti kaznu ni marke, ali protiv zrinje prizeljkujem jednu lijepu koreografiju i bakljadu pa nek dodje kolko dodje, isplatit ce se kartama .. a protiv travnika, ponavljam nepotrebnih 1000km
- Beduin
- Kontakt:
6 buseva organizovano, info iz prve ruke... jedino, ako se sta ne promijeni ovih dana
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
meni je licno vise pun k u r a c tih nekontrolisanih bakljada....te pare sto se popuse na tu bakljadu platile bi recimo koregrafiju da ti se balkan klanja ot triglava do dzevdzelije..bakljadu niko nece ni spomenut ako nije bas splektakularna....al kako to..nedao Bog da se sta pametno i smisleno odradidandara je napisao/la:mislim da ce biti 6-7km prevoz za kosevo .. ne moze se niko opravdati da nema para a ko je voljan da ide
i to za baklje, ne razumiju se neki sta je tribina tako da ne se*ite .. jeste da je nepotrebno protiv travnika dobiti kaznu ni marke, ali protiv zrinje prizeljkujem jednu lijepu koreografiju i bakljadu pa nek dodje kolko dodje, isplatit ce se kartama .. a protiv travnika, ponavljam nepotrebnih 1000km
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ti si bratpanini je napisao/la:bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!Tkanton je napisao/la:Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
to su one litarske od 1,45 KM pa se opet nesto uštedi...Kad su zabranili onu kafu za ponijeti u velikim casamastaragarda je napisao/la:svi na Kosevo....moramo pomoci klubu vise nego ikad..bruka raje ce ic...mislim da je obezbjedzeno 10 buseva pa sad kolko napunimo...nadam se makar 6 buseva da cemo sabrat...i .z a je b i t e ba vise pricu oko karata..ispricano 100 puta..karta se nece nece mijenjati...i hvala dragom Bogu na tome..
i jos nesto....ti sto gledaju sa istoka nemaju za kartu al su oko sebe 5 bambuca piva poredali![]()
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze se raspravljate, momci vole utakmice, stalno im u glavama Sloboda. Neka se protiv ovih jacih provesele na svoj nacin sa bakljama i koreografijom kakvom nadam se kad to vole.
Ipak evo citavu sezonu su tu, trude se da dignu atmosferu. Zapad ih svaku utakmicu iskulira kada to rade. Neka zapale protiv jacih i smisle sta..
Na ovim slabijim utakmicama se slazemo svi da ne treba palit.
Ipak evo citavu sezonu su tu, trude se da dignu atmosferu. Zapad ih svaku utakmicu iskulira kada to rade. Neka zapale protiv jacih i smisle sta..
Na ovim slabijim utakmicama se slazemo svi da ne treba palit.
Postoje i to bolje nego baklje(po meni,u bojama)nabavit crveno-crne
Inace,gdje si,slabo nam zalazis u crveno-crni kutak
Zlatan Nalić sin tuzlanski
svako ima svoje, ja sam protiv da se zapali jedna baklja na utakmici, ili baci petarda i dobijes kaznu .. vjerovatno nikad nisi bio na tribini pa ne razumijes neke stvari, ne znas ni kolko se tu truda, zivaca, vremena odvoji da se napravi jedna koreografija koja ce minutu - dvije biti dignuta i to se poslje ostavi ili baci i da prigovoris tim ljudima sto zapale i baklju .. meni je i dalje lijepo vidjeti neku bakljadu koja ima smisla, malo da se i igraci dignu, da ih ponese atmosfera .. svakom svacije, a i Azmir je rekao jedne prilike da se ne pale baklje na svakoj utakmici, da to moze na derbijima i sad ti ako imas podrsku predsjednika kluba, koga zanima sta ce ko od simpatizera kluba reciTRUST je napisao/la:Koreografija ok, al baklje nikako, jednostavno I nadam se da ce to nekad prestati I umirijeti pojam bakljada na tribinidandara je napisao/la:mislim da ce biti 6-7km prevoz za kosevo .. ne moze se niko opravdati da nema para a ko je voljan da ide
Skupite pare za kaznu pa palite i stadion ako hoćete sa sve službenim prostorijama.panini je napisao/la:bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!Tkanton je napisao/la:Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
Ja ba, ofarbati stadion u crveno crno i platiti kaznu...makar znas zasto...emirzlaTu je napisao/la:Postoje i to bolje nego baklje(po meni,u bojama)nabavit crveno-crne![]()
ma dugo nisam vidio sad svi nesto baklje furaju...Otisao sam na pik da vidim posto je to...Pa nije ni pretjerano skupo...
Odoh kupiti jednu...Nema vise djece pred zgradom da pale dimne od kako smo mi ostarili, ha @staragarda...Otisao bi im ja kupiti, nešto mi bezze, star covjek pali dimne...
& $ ?
znas ti makar kako se skupljalo za skoro svaku koreografiju, pa trci ovamo, trci tamo, posudjuj da uzmes jos boje, pa zovi koga znas i umijes ko bi mogo za Slobodu i 5-10 maraka dat, pa otidji do zlaje da nam makar 20 cepava isprzi kupi hljeb, popij koju pivu da se i momci nagrade .. a imamo mi itekakvih umjetnika i u rukama a i u glavi, i za pjesme i za koreografije, samo kome je napraviti? da ti dodje neko i kaze ti (kao sto je bio slucaj s jednom koreografijom) "kakva vam je to koreografija sirotinjska, pola crveno, pola narandzasto, kriva slova itd itd" i dobi taj sta ga sleduje .. uglavnom napisao sam vec ne podrzavam bakljadu protiv neatraktivnih protivnika, ali ce se paliti u derbijima i uz koreografije sto je i sam Azmir prije 1.5 - 2 godine rekaostaragarda je napisao/la:meni je licno vise pun k u r a c tih nekontrolisanih bakljada....te pare sto se popuse na tu bakljadu platile bi recimo koregrafiju da ti se balkan klanja ot triglava do dzevdzelije..bakljadu niko nece ni spomenut ako nije bas splektakularna....al kako to..nedao Bog da se sta pametno i smisleno odradidandara je napisao/la:mislim da ce biti 6-7km prevoz za kosevo .. ne moze se niko opravdati da nema para a ko je voljan da ide
Dandara, živ bio prestani. Čuj ono zna šta je tribina hahahhaha
Preseli se na dernek ili šta već ovih dana adoloscenti furaju.
p.s. jel moguće da je ovdje tek svako peti normalan il punoljetan.
tuzlanska Sloboda
Nemoj se nerviratzlajci je napisao/la:Dandara, živ bio prestani. Čuj ono zna šta je tribina hahahhaha
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
zivio ti meni jos 100 godina i ako imas neki argument na ovo moje oko bakljade, koreografija i svega sto sam napisao slobodne ti ruke, pisi, ne mozes tastaturu istrositizlajci je napisao/la:Dandara, živ bio prestani. Čuj ono zna šta je tribina hahahhaha
p.s. "ono zna sta je tribina hahahhaha"
Tuzlaci neka bolji pobjedi da se vise ne citiramo nemam namjeru da se raspravljam sa nekim klincima jel uredu i bujrum na kosevo ! 
04.10.2009 !!
- Beduin
- Kontakt:
ABd bolji i sretniji neka odnese bod(ove), svakako ova utakmica nece rijesiti konacnog pobjednika, ali pomaze u daljoj motivaciji i jednima i drugima.
Sretno i vama i nama.
Sretno i vama i nama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sloboda ima pozitivan skor protiv Sarajeva u prvoj ligi Jugoslavije.
Sezone u kojima smo igrali prvu Jugo ligu su:1959/60, 1962/63 te 1969--1991
UKUPNO ODIGRANIH UTAKMICA............49
POBJEDA SLOBODE...........................20
POBJEDA SARAJEVA..........................15
NERIJEŠENO...................................14
GOL RAZLIKA.................................62:52 u korist Slobode.
Napomena,u sezoni 1991 /92 odigrali smo jednu utakmicu i to u jesen.Na proljeće nismo igrali usljed prekida prvenstva zbog agresije i rata u BiH.
Napomena,u sezoni 1991 /92 odigrali smo jednu utakmicu i to u jesen.Na proljeće nismo igrali usljed prekida prvenstva zbog agresije i rata u BiH.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 maj 2016, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Hvala na updatesloboda72 je napisao/la:Sloboda ima pozitivan skor protiv Sarajeva u prvoj ligi Jugoslavije.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.