Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Hoce da zarade Milion na Kosevu..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jer keš kolicaRaonffa je napisao/la:Otkud sad da protiv Talijana kući igramo na Koševu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ja ba, a i nemamo dijaspore koji idu u pizdiće zbog repke a kamoli u Rajvosa na ćevapehurem je napisao/la:Otkud ti to, zar misle da ce srediti Kosevo da ispunjava uslove?Raonffa je napisao/la:Otkud sad da protiv Talijana kući igramo na Koševu?
U svakom slucaju ispast ce glupi ako to urade, nema sanse da napune Kosevo pa makar karta za sve tribine bila 15KM...ni Francuska ga nije napunila.
totalno nerealno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa da je 15 KM sto milja ljudi bi otišlo da kupi kartuDenchi je napisao/la:ja ba, a i nemamo dijaspore koji idu u pizdiće zbog repke a kamoli u Rajvosa na ćevapehurem je napisao/la:Otkud ti to, zar misle da ce srediti Kosevo da ispunjava uslove?Raonffa je napisao/la:Otkud sad da protiv Talijana kući igramo na Koševu?
U svakom slucaju ispast ce glupi ako to urade, nema sanse da napune Kosevo pa makar karta za sve tribine bila 15KM...ni Francuska ga nije napunila.
totalno nerealno
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
7 OJRAMortemHz je napisao/la:Pa da je 15 KM sto milja ljudi bi otišlo da kupi kartuDenchi je napisao/la:ja ba, a i nemamo dijaspore koji idu u pizdiće zbog repke a kamoli u Rajvosa na ćevapehurem je napisao/la: Otkud ti to, zar misle da ce srediti Kosevo da ispunjava uslove?
totalno nerealno
![]()
![]()

što bi rekla moja tetka iz njemačku
Pa ovaj članak na ss.ba, naslov koji implicira da će se igrati na Koševu i da ide sređivanje stadiona.hurem je napisao/la:Otkud ti to, zar misle da ce srediti Kosevo da ispunjava uslove?Raonffa je napisao/la:Otkud sad da protiv Talijana kući igramo na Koševu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Teren na koševu kao i prostorije za novinare i brojači će biti gotovi do utakmice s Italijom. Ta utakmica se igra na koševu jer je s njom planirano vraćanje dijela uloženih sredstava.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Znači pušiona
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikakvih vijesti nema, sta cekaju vise?DamirT je napisao/la: 25 aprila odluka o suspenziji
Bakoviću reaguj
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kaze Baho da se ne brinete, samo jedna tekma suspenzije.
Sad njemu javio neko iz uefe, dobar prijatelj
Sad njemu javio neko iz uefe, dobar prijatelj
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Opasne igre se igraju i ovo je atak na našu državu. UEFA, Finci i Italijani nisu svjesni sta ce im se desiti kada proradi bosanski inat. Nakon ovog podlog poteza otklonjene su sve sumnje u 6 bodova iz ovog dvomeca, ako ih je ikako i bilo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ko nam sihir poturi
- Goalgetter
- Kontakt:
Umjesto da pocnes sa 6 bodova u kvalifikacijama, i putujes punim samopouzdanjem i Pjanicem na dva najteza gostovanja u kvalifikacijama, mi idemo dosta utuceni i bez Pjanica u tekme gdje bi morali izvuci 2 do 3 boda. Nevjerovatno kako su nas Grci po 1000ti put uzeli na njihov ciganluk - crno nam se pise u Italiji i Finskoj.
Karte rezervisane za Italiju baGoalgetter je napisao/la:Umjesto da pocnes sa 6 bodova u kvalifikacijama, i putujes punim samopouzdanjem i Pjanicem na dva najteza gostovanja u kvalifikacijama, mi idemo dosta utuceni i bez Pjanica u tekme gdje bi morali izvuci 2 do 3 boda. Nevjerovatno kako su nas Grci po 1000ti put uzeli na njihov ciganluk - crno nam se pise u Italiji i Finskoj.
Moramo uzeti Finsku da idem s merakom put Turina
Glupost i to sto posto provjerena glupost.Raonffa je napisao/la:Otkud sad da protiv Talijana kući igramo na Koševu?
Pogledao sam opet utakmicu i opet ne mogu vjerovati kako smo jeftino prosuli 3 boda, nevjerovatno da nam se uvijek neko sranje desi protiv Grčke. Ili primimo pogodak u 95oj minuti, ili dobijemo crveni karton, ili odigramo katastrofalno... mislio sam konačno nakon što smo vodili 2-0 da smo se konačno toga riješili ali izgleda da nismo. Ne može nikad ništa jednostavno kod nas.Goalgetter je napisao/la:Umjesto da pocnes sa 6 bodova u kvalifikacijama, i putujes punim samopouzdanjem i Pjanicem na dva najteza gostovanja u kvalifikacijama, mi idemo dosta utuceni i bez Pjanica u tekme gdje bi morali izvuci 2 do 3 boda. Nevjerovatno kako su nas Grci po 1000ti put uzeli na njihov ciganluk - crno nam se pise u Italiji i Finskoj.
Pa onda gledaš scene kako Grci slave bod kao da su osvojili svjetsko prvenstvo
Pa još gore od prosuta dva boda je to što Mireta nećemo imati protiv Finske (najmanje), vidjeli smo više puta da bez Pjanića na terenu izgledamo totalno pogubljeni i ne možemo se sastaviti sa loptom.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gdje, može link? Volio bih i ja pogledati opet snimak tekme.Vucevich je napisao/la:
Pogledao sam opet utakmicu...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma bilo kako bilo, u Torino se ideSheyi je napisao/la:Karte rezervisane za Italiju baGoalgetter je napisao/la:Umjesto da pocnes sa 6 bodova u kvalifikacijama, i putujes punim samopouzdanjem i Pjanicem na dva najteza gostovanja u kvalifikacijama, mi idemo dosta utuceni i bez Pjanica u tekme gdje bi morali izvuci 2 do 3 boda. Nevjerovatno kako su nas Grci po 1000ti put uzeli na njihov ciganluk - crno nam se pise u Italiji i Finskoj.![]()
Moramo uzeti Finsku da idem s merakom put Turina
@Vucevich - povraca mi se vise od tog njihovog proslavljanja remija protiv nas...
Ima ovdje pun snimak u HD-u ako si sadomasohista: https://footballhighlightspro.com/bosni ... 6/03/2019/Bazinga12345 je napisao/la:Gdje, može link? Volio bih i ja pogledati opet snimak tekme.Vucevich je napisao/la:
Pogledao sam opet utakmicu...
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 27 gostiju.