Oktagon velike trojke ili put do GOATa
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Oktagon velike trojke ili put do GOATa
Pripremit cemo ti aparate kad Jokic ne bude MVP i kad Cecchinato nalupa Djovaka na RG!
izvini se samom sebi sto nemas pojma.
jokic je sigurno MVP ako ga nurke ne zezne pa on ne bude! a lako cu ja za noleta pa sve i da ispadne od cekinata. opet je najblizi GOAT statusu. cekinato je jedan (rankad 72 i na slemu kada se nole vracao poslije operacije i kada je i sam bio br22) a rafa je 4 godine za redom (2012-2015) ispadao od 100+ protivnika na najprestiznijem slemu!

1 slika (i prilika) GOATa koja stvarno govori vise od 1000 rijeci!
jokic je sigurno MVP ako ga nurke ne zezne pa on ne bude! a lako cu ja za noleta pa sve i da ispadne od cekinata. opet je najblizi GOAT statusu. cekinato je jedan (rankad 72 i na slemu kada se nole vracao poslije operacije i kada je i sam bio br22) a rafa je 4 godine za redom (2012-2015) ispadao od 100+ protivnika na najprestiznijem slemu!

1 slika (i prilika) GOATa koja stvarno govori vise od 1000 rijeci!
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 21 maj 2021, 16:32, ukupno mijenjano 6 puta.
Rece covjek koji kopira statistiku sa drugih foruma i stranica. Da si pratio tenis te godine znao bi da je to bilo finale prije finala al posto si Djokovicev dickrider mozda od 2016 ne znas to. Isto tako taj srpski forum ili stranica sa koje kopiras statistiku koja ide uz tebe i koja se opisuje kao nebitna i debilna nije uvrstila Shanghai kao osvojen Masters za Nadala.
Citav dan te mucim i gasim cinjenicama, koprcas se ko saran. Kad god ti nesto napisem i trazim odgovor ti se iskljucis pa se drugi ubacuju umjesto tebe kao ona grudva snijega.
finale prije finala ili ne nikako nije bio direktan obracun za zlato, samo se ti koprcaj!
Nadam se da ce ga Juka odalamit po ruci i zavrsit ga za PO ionako nije ni zasluzio da bude MVP pored zivih Embiida zivotinje i najboljeg sutera ikad Stepha. Nego necemo o tome jer me ne interesuje.lucky13 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:15izvini se samom sebi sto nemas pojma.
![]()
Nolo jos uvijek nije ni blizu goat statusu. Nabijac nebitne statistike ima jos puno toga da ostvari da bi se popeo na Fedal nivo.
Nego pozdravljaju te razni Chungovi Istomini Querreyi Nishikoriji itd

Bio je itekako mec koji je sve odlucivao ma da me ne bi cudilo da je pomocu nekog carobnog stapica Djoka prosao Rafu pa ga isaketao Gonzalez. Ne bi me cudilo nista od chokera. #Nolo#vjecitittreci
vimbldon
2012: nadal vs rosol (br100) 2 kolo - poraz
2013: nadal vs darsiz (br135) 1 kolo - poraz
2014: nadal vs kirjos (br144) 4 kolo - poraz
2015: nadal vs brovn (br102) 2 kolo - poraz
2012: nadal vs rosol (br100) 2 kolo - poraz
2013: nadal vs darsiz (br135) 1 kolo - poraz
2014: nadal vs kirjos (br144) 4 kolo - poraz
2015: nadal vs brovn (br102) 2 kolo - poraz
AO domaci teren - omiljeni turnir i podloga :
17' vs Istomin (2R) 2:3
18' vs Chung (1/8) 0:3
WB vs Querrey 16' (1/16) 1:3
vs. Berdych 17' (1/4) (0:1) 0:2 predao kad je znao da ce izgubit
RG
18' vs. Cecchinato (1/4) 1:3
Samo su neki od brukanja vjecitog treceg.
17' vs Istomin (2R) 2:3
18' vs Chung (1/8) 0:3
WB vs Querrey 16' (1/16) 1:3
vs. Berdych 17' (1/4) (0:1) 0:2 predao kad je znao da ce izgubit
RG
18' vs. Cecchinato (1/4) 1:3
Samo su neki od brukanja vjecitog treceg.
Ali kakav balvan i nacionalista je ovaj lucky, zatupljen mržnjom. Ovakvi su nas gađali kao on.
"We need to suffer. And we need to fight."
jer navijam za jokica i noleta a ne embida I RAFU. ma bravo genije!
a vjecito 3. je proveo najduze vremerna kao br1 u istoriji tenisa! dok je vjecito prvi tek sesti po provedenom vremenu kao br1.
nole je bio povrijedjen 2017 i prvu polovinu 2018. de nadji mi neke 100+ igrace da su ga dobijali na slemovima kao sto su rafu, ej 4 godine za redom! na najprestiznijem slemu!
Zaboravili ste 2 vrlo bitna parametra: Novak ima bolji omjer protiv Džumhura, a ima i pobjedu protiv Bašića, šta Nadal nema.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Nisi to trebao reci. Sad ce nas lucky to koristiti kao dokaz.

I Federer ima bolji omjer protiv Džumhura, mislim da je sasvim jasno ko NIJE G.O.A.T.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Rafa ima najvise slamova, 13 na RG, pa zato lucky i slicni umanjuju to, a zaboravljaju na njegovih 9 na AO!
Plus koliko se igra na sljaci, a koliko na hardu?
I opet je kao takav uzeo 4 USO, dobro za tenisera koji ne zna nista sem sljake
.
Medjusobni omjeri na velikim turnirima uveliko su na strani Rafe i tu sva prica treba da zavrsi.
Plus koliko se igra na sljaci, a koliko na hardu?
I opet je kao takav uzeo 4 USO, dobro za tenisera koji ne zna nista sem sljake
Medjusobni omjeri na velikim turnirima uveliko su na strani Rafe i tu sva prica treba da zavrsi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma šta će četalj, dođe ovdje, kad ga ljudi popišaju argumentima samo kaže da iz frustracije se navija protiv Novaka. Klasičan onaj balkanski bot i prototip čovjeka koji živi za pucačinu. Sasvim slučajno iz čista mira, onako klošarski, spomene seljačinu Nurkića i luzerski mentalitet države u vezi sporta. Eto ti 4C yebo te Enes Taso i njemu slični.
"We need to suffer. And we need to fight."
pa da, ja sam sovinista jer navijam za noleta i jokica kao srbe. a vi niste jer navijate PROTIV srba! zbogom pameti! pa ja cesce navijam za dzumhura nego protiv njega. kada god igra protiv rafe ili feda ili nekoga ko se primakne noletu ja navijam za njega. a jedino kada igra protiv noleta protiv. inace sam potpuno indiferentan prema bosanskim sportistima.
nego ajde da kupim suplju da su slemovi sve i sva i da je rafe zato uspjesniji od noleta. ali po kojoj logici je uspjesniji od feda? kada je fed bolji i u slemovima i u drugim velikim turnirima i u MM turnirima i po sedmicama na vrhu! rafa ima samo h2h.
fed vs rafa
slemovi:
20 - 20
slem F: 11 - 8
prednost fed
AO: 6-1
RG: 1-13
W: 8-2
USO: 5-4
opet prednost fed (bolji na 3 od 4 slema)
ajde da izjednacimo OI sa WTFom (iako su donosile upola manje poena), fedovih preostalih 5 WTFova je znacqjnije od rafinih 8 mastersa viska. + sto fed ims 20ak MM turnira vise.
imaju isto sampionskih titula po ATPu ali fed ima 1 vise po ITFu!
fed ima cijelih 101 sedmicu vise, skoro pa 2 godine!
rafa ima samo h2h a i to mu se poslijednjih godina topi!
nego ajde da kupim suplju da su slemovi sve i sva i da je rafe zato uspjesniji od noleta. ali po kojoj logici je uspjesniji od feda? kada je fed bolji i u slemovima i u drugim velikim turnirima i u MM turnirima i po sedmicama na vrhu! rafa ima samo h2h.
fed vs rafa
slemovi:
20 - 20
prednost fed
ajde da izjednacimo OI sa WTFom (iako su donosile upola manje poena), fedovih preostalih 5 WTFova je znacqjnije od rafinih 8 mastersa viska. + sto fed ims 20ak MM turnira vise.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 21 maj 2021, 20:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
5 WTFova od 1300-1500 bodova vrijednije od 8 hiljadarki? Jaka ti matematika profesore
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Senahid se ziv okrece.lucky13 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 19:44pa da, ja sam sovinista jer navijam za noleta i jokica kao srbe. a vi niste jer navijate PROTIV srba! zbogom pameti! pa ja cesce navijam za dzumhura nego protiv njega. kada god igra protiv rafe ili feda ili nekoga ko se primakne noletu ja navijam za njega. a jedino kada igra protiv noleta protiv. inace sam potpuno intdenfirentan prema bosanskim sportistima.
fed vs rafa
slemovi:
20 - 20
prednost fed
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
pa po tvojoj logici je 1 slem = 2 mastersaBosniaBoston je napisao/la: ↑21 maj 2021, 19:575 WTFova od 1300-1500 bodova vrijednije od 8 hiljadarki? Jaka ti matematika profesore
1 slem < 2 WTFa
1 masters > OI (pogotovo rafina OZ medalja koja nije donosila nista poena)
po tvojoj logici je 4 ATP500 MM turnira = 1 slem!
i na kraju po tvojoj logici je noletovih 18 slemova + 5 WTF >>>>>>> rafinih 20 slemova! (mada ovo u stvari i jeste tu negdje ali bi po tebi ovo prvo bilo daleko vise, nekih 3000p vise)
hvala i do vidjenja, sve jasno, sve rijeseno!
Vuk Karadzic se okreceforgempp je napisao/la: ↑21 maj 2021, 20:03Senahid se ziv okrece.lucky13 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 19:44pa da, ja sam sovinista jer navijam za noleta i jokica kao srbe. a vi niste jer navijate PROTIV srba! zbogom pameti! pa ja cesce navijam za dzumhura nego protiv njega. kada god igra protiv rafe ili feda ili nekoga ko se primakne noletu ja navijam za njega. a jedino kada igra protiv noleta protiv. inace sam potpuno intdenfirentan prema bosanskim sportistima.
fed vs rafa
slemovi:
20 - 20
prednost fed

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.