Nego?
Vitaly Janelt
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Vitaly Janelt
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Isti ovi sto su protiv njega ce svrsavati na prvu njegovu dobru partiju. Iskreno, taman da je iz Kine, ako ce unaprijediti reprezentaciju, nek dodje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Njemci se borili za Bieretha iako jos manje povezanosti ima sa Njemackom nego sa BiH, i kod nas se stvarno nadju ljudi da kritikuju ovaj potez da pridobijemo igraca koji nema direktnu povezanost s nama
Za svakog kvalitetnog igraca koji ima sanse igrati za nas se treba boriti, a kako mi razvijamo igrace i kojim tempom sigurno Janelt nece nikome uzimati mjesto ko je to zasluzio. Vezni red nam je pretanak.

Za svakog kvalitetnog igraca koji ima sanse igrati za nas se treba boriti, a kako mi razvijamo igrace i kojim tempom sigurno Janelt nece nikome uzimati mjesto ko je to zasluzio. Vezni red nam je pretanak.
Igrali su Brazilac Baiano i Senegalac Dialiba za Bosnu a došli samo na ćevape i pivu.Goalgetter je napisao/la: ↑16 mar 2025, 16:31Njemci se borili za Bieretha iako jos manje povezanosti ima sa Njemackom nego sa BiH, i kod nas se stvarno nadju ljudi da kritikuju ovaj potez da pridobijemo igraca koji nema direktnu povezanost s nama![]()
Mika je za njih starosjedilac
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Sto se tice ostalog svijeta, Amerika, Australija, Engleska, Italija itd itd, imas igraca koji igraju za te zemlje koji su rodjeni u Africi, Juznoj Americi, Aziju pa nikome to ne smeta. Eto I za Hrvatsku je igrao Eduardo.
Tako da nerazumijem ako igrac zeli igrati I moze unaprijediti Reprezentaciju sta nebi ga doveli?
Tako da nerazumijem ako igrac zeli igrati I moze unaprijediti Reprezentaciju sta nebi ga doveli?
Kakvi glupani Boze sacuvaj. Čuj oni ne bi Janelta u reprezentaciji.
Svaka reprezentacija se bori za igraca koji ih može unaprijediti, u košarci sile poput Španije dovode strane igrače u reprezentaciju. Ali jok, mi ćemo odbijati lika iz najjace lige svijeta.
Pola repke nam svakako i ne zna bosanski jezik.

Svaka reprezentacija se bori za igraca koji ih može unaprijediti, u košarci sile poput Španije dovode strane igrače u reprezentaciju. Ali jok, mi ćemo odbijati lika iz najjace lige svijeta.

Fascinantno je ova kvazi nacionalna svijest, nećemo strance koji su duplo kvalitetniji od naših trenutnih igrača, mislim da od Rahimića nismo imali takvog igrača. Isto tako je u svim sferama društva kao nemoj toga imamo boljeg stručnjaka. A država u svim segmentima društva propada. Amerikanci su uzeli nacističke stručnjake jer su im trebali, u svim sportovima uzimaju svakog kvalitetnog igrača iako su velesila. Samo balkanci pametuju nešto. Zbog toga sada za nas ne igraju razni igrači koji su mogli igrati. Ako ništa drugo ovi ljudi u stručnom štabu se trude da se to ispravi, valjda će i rezultati doći na svoje. Na kraju krajeva uvijek se može selektor smijeniti
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
To je zato što živimo u državi gdje je Hamulić primjer sportiste. Nema veze što lik ne zna hodati, ne zna pričati, ne zna lopte igrati..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nema veze država sa tim kakvi smo ljudi, cijepamo dlaku na četvoro, iako je nešto dobro za državu mi guramo naopako jer tako hoćemo. Hamulić je idealan primjer prosječnog Bosanca, sve radi kontra od onog što bi normalan čovjek uradio u životu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
On ce nam biti ko 1 na 10. Valjda ga nasi ne pokvare sa kolacima i sisa barovima
ovo je bas zanimljivo za ispratiti na koju caku su isplanirali da fifa odobri...nadati se da znaju sta rade:-)
Vico gazijoooo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://knowledge.fifa.com/change-of-as ... n-platform
Ovdje se moze vidjeti kad bude promijeneno sportsko, evo ovaj Filipinac rodjen u Svicarskoj i debitovao za U21 sa preko 21. godinu i dobio pravo, doduse neke prijateljske.
A kao da ne mogu lazirati Janeltu da je imao boravak neki ovdje prijavljen godinama ys
Ovdje se moze vidjeti kad bude promijeneno sportsko, evo ovaj Filipinac rodjen u Svicarskoj i debitovao za U21 sa preko 21. godinu i dobio pravo, doduse neke prijateljske.
A kao da ne mogu lazirati Janeltu da je imao boravak neki ovdje prijavljen godinama ys
-
- Kontakt:
Bice najjace kad dobije sve papire, i barbarez ga ne stavi na spisak zbog nekih tahirovica
-
- Kontakt:
Hahhaa dobit ce poziv za prijateljske jer strucni stab treba da vidi kakav mu je pristup na treningu i da li osjeca grbnebeskasila je napisao/la: ↑17 mar 2025, 15:34Bice najjace kad dobije sve papire, i barbarez ga ne stavi na spisak zbog nekih tahirovica
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Sto rek'o Sudo Husika, kad Alma donosi papir od Sofije Ceger "nista ti ovo ne znaci", tako i sa Vitalyem dok FIFA ne aminuje, dzaba smo krecili 

Kad si Španiju spomen'o mene ovo i podsjeti na vremena kad je za Španiju igr'o legendarni Marcos Senna iz Villareala.jasmin10 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 05:56Kakvi glupani Boze sacuvaj. Čuj oni ne bi Janelta u reprezentaciji.![]()
Svaka reprezentacija se bori za igraca koji ih može unaprijediti, u košarci sile poput Španije dovode strane igrače u reprezentaciju. Ali jok, mi ćemo odbijati lika iz najjace lige svijeta.![]()
-
- Kontakt:
Ako uzmemo 4 boda ovaj prozor i Vitaly se rijesi do utakmice sa Aus u Zenici onda cu se nadat SP:u 

Sad je samo pitanje voljnog momenta kod Janelta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.