kvota 1.05 da ce doci do tuce na utakmici OKC-PHO, Dort protiv BrooksaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2026, 06:42Ubi ORL brasno u CHA, a onda Jalen Green razmontira GS.
Mlad igrac kojeg HOU proglasi "chokerom" nakon prve i tad jedine PO serije.![]()
Tako da, imacemo u 1.rundi duel DET-ORL na Istoku (potencijalno jako dobar duel, jer ovo sto je veceras prikazao ORL je ono sto se od njih ocekivalo ove sezone) i OKC-PHX na Zapadu (nadati se da PHX makar moze uzeti jednu tekmu i biti kompetitivan u seriji).
Ludilo pocinje vec danas.![]()
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Sta je sa finalem? Jel stvarno arena nece prenositi? Mislim meni je svejedno imam iptv a plus imam i Prime, ali mi je bas glupo da finale ne pronse.
Green strasne dvije tekme u play innu , ako bi nastavio ovako plus Booker da mu se pridoda moguce zanimljiva serija. Ma da sve preko jedne pobjede PHX meni ce biti ultra iznenadjenje.
I da Detroit vs Orlando bi mogla biti najbolja serija prve runde.
@alem
Vidim KD upitan za veceras, ako ne bude igrao eto malo prilike za LaL. Vi morate gledati da se serija sto prije zavrsi da ne dozvolite sa se Luka i Austin vrate.
Vidim KD upitan za veceras, ako ne bude igrao eto malo prilike za LaL. Vi morate gledati da se serija sto prije zavrsi da ne dozvolite sa se Luka i Austin vrate.
Nek se vrate i bolje, hamstring igrat ce na jednoj nozi, nema sanse da moze biti zdrav. Samo ih napadati onda....
Igrat ce KD
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Denver Minnesota bi trebala biti najjaca serije prve runde