tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:42
BatistutA19 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:13
Ozivila i ova tema, na PL.su teme komunalije trenutno

Ja vjerujem da ce ovde presudit kvalitet a ovo sto Marokanac pise mora ovaj odluceno ne pije vode ,to je samo alibi ako ne udjes.Napravi ti ekipu ko sto smo prosle sezone mi imali pobjegli 20 bodova i nema te sile da te moze zaustavit neko.Prosle sezone bukvalno nakon 6 kola Sloboda je odustala,Gosk nije ni pokuso,ostale su nebitni bili.
Ove sezone isto Posusje,Sloboda i vrebat ce Gosk,pojacavaju se svi sad kako ce to svako poslozit vidjet cemo a kvalitet ce sigurno presudit i tuzlaci navijaci moraju vise podrzavat klub prosle sezone je bilo sramota.
Sretno svima najbolji nek udje!!.Slabo pisete na ovoj temi prosle sezone preko 200 stranica ,ove jedino mi vas mozemo pogurat u temi

Imam ja jedan prijedlog i za nas Tuzlake i za vas Zenicane da mi prisvojimo sebi ovu temu i kad budemo aBd i mi i vi zajedno u pl *ebes temu premijer lige nije to to ne mozes isprstit ko koga, ovako fino ovdje nas grupica i sve stignemo i svađat se i vrijeđat i kritikovat i savjetovat i hvalit i svako sretan.
Moze. Neka nam Bati baci jos koju o investitorima prevarama u BiH

Sada malo ozbiljnija analiza, necu puno duzit jer i ne poznajem kvalitet ekipa u 1fl.
Svi ovdje spominju Posusje kao glavnig favorita za ulazak u pl. Medjutim ne bih bas tako rekao. Sloboda se ozbiljno pojacava, doveli su Galica koji je bas kvalitet, tu je Mahmic nekako mi ga zao sto nije vise napravio u karijeri, mogao je ali sta je tu je.
Nadam se i da je Husic malo ozbiljnije shvatio ovu ligu da ne mozes sa polovnjacima osvojit prvenstvo, mora se tu dovesti jos kvalitetnih igraca da se osvoji ova liga koja je sve osim lagana za igrat
Vidio sam da je Posusje dovelo Haracica, ne znam jesu li zadrzali kostur ekipe od prosle sezone, ali svakako ce biti tu u vrhu.
Zvijezda radi odlican posao, svaka cast za sve sto se radi u i oko kluba i oni ce biti tu medju prva 3-4 sigurno. Naravno tu je i Gosk na celu sa ikonom Lujom starom iskusnjarom koja ima ovu ligu u malom prstu sto se tice svega..
Tu su i ostali koji ovim "favoritima"za osvajanje mogu poremetiti planove, uvijek nezgodni Travnik, Jedinstvo, Bratstvo
Iskreno ali stvarno iskreno volio bih da osvoji Sloboda, ovo nije liga koju Sloboda treba da igra po svim parametrima, od grada, stadiona, navijaca itd itd
Zelim Slobodi sve naj u nastupajucoj sezoni, nadam se da cete proci prvi kroz cilj.
Bez obzira na proslu sezonu gdje bilo svakakvih podbadanja i zezancija imat cete navijaca vise iz Zenice. Sretno.