Svaka im cast! Stvarno su najbolja sportska televizija ovde, prenose cak i nasu liguDevil je napisao/la:Arenasport, 6 tekmi sedmicno.ismar_tr je napisao/la:sljedece sedmice pocinje spanska ligaa pa jel iko otkupio pravaaaaaaa?
HAyat ,Barca i Real.-1 tekma sedmicno.
Sport i TV
Re: Sport i TV
a Hayat poto nemamo na kablovskoj jos arene,,i na kojoj areni prenose spansku ligu
Napisao sam ti Hayat jednu sedmicnu(uglavnom Realn,Barca),A na Areni ide na sva 4 kanala,bas kao i ostale jace lige.ismar_tr je napisao/la:a Hayat poto nemamo na kablovskoj jos arene,,i na kojoj areni prenose spansku ligu
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jbt ja u subotu na kablovskoj u Tz nisam mogao gledat mec Hoff-Werder kao prosle sezone na eurosport 2,sad ubace ragbi 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
na Turksat 42.0°E ima nekoliko kanala koji prenose utakmice, kanali koji prenose englesku i njemacku ligu se zakljucaju za vrijeme utakmice, ali u biss, a ti kljucevi su poznati i samo ih treba znati unijeti, a kanali koji prenose utakmice francuske, holandske i turske lige su uvijek FTA
a koliko znam na NTV spor je bila spanska liga prosle sezone, a prenosili su utakmicu u subotu između barse i seville, i nije bio zakljucan
a koliko znam na NTV spor je bila spanska liga prosle sezone, a prenosili su utakmicu u subotu između barse i seville, i nije bio zakljucan
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Veliki respekt Sportklubu za prethodni vikend.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Onaj komentarski dvojac je ubitačan. Uživao sam u Bundesligi, kao nikad prije.Virtu4l je napisao/la:Veliki respekt Sportklubu za prethodni vikend.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jesi,jos kada bi bila Bundeska na SK bilo bi odlicno.MinistaR je napisao/la:Onaj komentarski dvojac je ubitačan. Uživao sam u Bundesligi, kao nikad prije.Virtu4l je napisao/la:Veliki respekt Sportklubu za prethodni vikend.
Ja ne znam vise ni koju ligu da gledam i to samo na dve TV kuce tj.6 kanala moracemo nesta uraditi po tome pitanju.
E sad ne znam sta bih gledao 
Samo saltam kanale
I gledam rezultate
Samo saltam kanale
I gledam rezultate
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- legenda reala
- Kontakt:
Isto je tako i na EUTELSAT W3 7E samo da li se može ukucati ključ ,čim počnu utakmice odmah se zaključa.YNWA je napisao/la:na Turksat 42.0°E ima nekoliko kanala koji prenose utakmice, kanali koji prenose englesku i njemacku ligu se zakljucaju za vrijeme utakmice, ali u biss, a ti kljucevi su poznati i samo ih treba znati unijeti, a kanali koji prenose utakmice francuske, holandske i turske lige su uvijek FTA
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma evo i ja trazim kljuc ali izgleda da ga nema trenutno. ako neko nađe neka ga postavi, ako je dopušteno
mes que un club
Subota:
Sportklub - 13:45 Premier League: Blackburn – Arsenal DIREKTNO
Sportklub + - 16:00 Premier league: Wolves - Newcastle DIREKTNO
Sportklub + - 18:30 Premier league: Manchester United – West Ham DIREKTNO
Nedjelja:
Sportklub + - 16:00 Premier League: Sunderland – Manchester City DIREKTNO
Sportklub + - 16:00 Premier league: Wolves - Newcastle DIREKTNO
Sportklub + - 18:30 Premier league: Manchester United – West Ham DIREKTNO
Nedjelja:
Sportklub + - 16:00 Premier League: Sunderland – Manchester City DIREKTNO
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
@Virtu
Na to dodaj i ovo i dobices kako izgleda pravi fudbalski vikend.
Subota:
Udinese Genoa 18:00 Arenasport 1
Malaga-Valencia 20:00 Arenasport1
Levante-Sevilla 22:00 Arenasport1
Roma-Cesena 20:30 Arenasport 2
Real SAlt Lake-Toronto 01:00 Arenasport1
Francuska liga 19:00 Arenasport 3(nisu jos definisane tekme)
Francuska liga 21:00 Arenasport3
Internacional-Botafogo Arenasport3
Roma-Cesena 20:30 i na Arenasport4
Nedelja:
CZV-Jagodina 19:00 Arenasport 1
Bordeaux-Marseille 21:00 Arenasport 1
Italija multi prenos 20:30 Arenasport 2
Monaco-Auxerre 17:00 Arenasport3
Racing-Barca 19:00 Arenasport 3
Mallorca-Real 21:00 Arena sport3
Bari-Juventus 18:00 Arenasport4
Fiorentina-Napoli 20:30 Arenasport4
I sta ti sada da gledas od tekmi kad imas sve ovo.
Subota:
Nedelja:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
To ti nas malo aaa ?Devil je napisao/la:@Virtu
Subota:
Nedelja:
Devil je napisao/la:Napisao sam ti Hayat jednu sedmicnu(uglavnom Realn,Barca),A na Areni ide na sva 4 kanala,bas kao i ostale jace lige.ismar_tr je napisao/la:a Hayat poto nemamo na kablovskoj jos arene,,i na kojoj areni prenose spansku ligu
a evo sad gledam pregled programa nema u shemi hayata nikakvog prenosa spanske lige ccc
Prenose Mallorca - Real u nedjelju u 21hismar_tr je napisao/la:Devil je napisao/la:Napisao sam ti Hayat jednu sedmicnu(uglavnom Realn,Barca),A na Areni ide na sva 4 kanala,bas kao i ostale jace lige.ismar_tr je napisao/la:a Hayat poto nemamo na kablovskoj jos arene,,i na kojoj areni prenose spansku ligu
a evo sad gledam pregled programa nema u shemi hayata nikakvog prenosa spanske lige ccc
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kada vikend dodje,jednostavno nista ne uspijem odgledati od pocetka do kraja.Jedino sam odgledao posteno tekmu Bayern-Wolfsburg.U subotu u isto vrijeme 3 utakmice Premier lIge(jedna na SK,druga na SK+ i treca na BHT1),i tako cio dan nikada da u jednom momentu imam samo jednu utakmicu na TV i da je rahat gledam.Ovo je stvarno nevjerovatno.A sada pocinju i Spanska i Talijanska liga i koji ce ga vrag onda propratiti.Kud imam sve 4 Arene pa kada je liga prvaka utorkom i srijedom i tada je katastrofa,4 utakmice u isto vrijeme.Valja se predodrediti samo na nekoliko timova i repkui to pratiti.Ne preostaje nista drugo,Manchester United,Bundes Liga klubovi sa Bosancima i reprezentacija.Devil je napisao/la:Jesi,jos kada bi bila Bundeska na SK bilo bi odlicno.MinistaR je napisao/la:Onaj komentarski dvojac je ubitačan. Uživao sam u Bundesligi, kao nikad prije.Virtu4l je napisao/la:Veliki respekt Sportklubu za prethodni vikend.![]()
Ja ne znam vise ni koju ligu da gledam i to samo na dve TV kuce tj.6 kanala moracemo nesta uraditi po tome pitanju.
BTW veceras na Arena Sport 1(njega imaju svi koji posjeduju Total TV osnovni paket) u 2115 Dinamo-Gyor prenos.
BosnaE
-
public enemy no1.
- Kontakt:
Onaj komentarski dvojac je ubitačan. Uživao sam u Bundesligi, kao nikad prije.[/quote]
Jesi,jos kada bi bila Bundeska na SK bilo bi odlicno.
Ja ne znam vise ni koju ligu da gledam i to samo na dve TV kuce tj.6 kanala moracemo nesta uraditi po tome pitanju.[/quote]
Kada vikend dodje,jednostavno nista ne uspijem odgledati od pocetka do kraja.Jedino sam odgledao posteno tekmu Bayern-Wolfsburg.U subotu u isto vrijeme 3 utakmice Premier lIge(jedna na SK,druga na SK+ i treca na BHT1),i tako cio dan nikada da u jednom momentu imam samo jednu utakmicu na TV i da je rahat gledam.Ovo je stvarno nevjerovatno.A sada pocinju i Spanska i Talijanska liga i koji ce ga vrag onda propratiti.Kud imam sve 4 Arene pa kada je liga prvaka utorkom i srijedom i tada je katastrofa,4 utakmice u isto vrijeme.Valja se predodrediti samo na nekoliko timova i repkui to pratiti.Ne preostaje nista drugo,Manchester United,Bundes Liga klubovi sa Bosancima i reprezentacija.
BTW veceras na Arena Sport 1(njega imaju svi koji posjeduju Total TV osnovni paket) u 2115 Dinamo-Gyor prenos.[/quote]
dobro druze..ubijaj u pojam nas koji nemamo Arenusport..nije problem..

Jesi,jos kada bi bila Bundeska na SK bilo bi odlicno.
Ja ne znam vise ni koju ligu da gledam i to samo na dve TV kuce tj.6 kanala moracemo nesta uraditi po tome pitanju.[/quote]
Kada vikend dodje,jednostavno nista ne uspijem odgledati od pocetka do kraja.Jedino sam odgledao posteno tekmu Bayern-Wolfsburg.U subotu u isto vrijeme 3 utakmice Premier lIge(jedna na SK,druga na SK+ i treca na BHT1),i tako cio dan nikada da u jednom momentu imam samo jednu utakmicu na TV i da je rahat gledam.Ovo je stvarno nevjerovatno.A sada pocinju i Spanska i Talijanska liga i koji ce ga vrag onda propratiti.Kud imam sve 4 Arene pa kada je liga prvaka utorkom i srijedom i tada je katastrofa,4 utakmice u isto vrijeme.Valja se predodrediti samo na nekoliko timova i repkui to pratiti.Ne preostaje nista drugo,Manchester United,Bundes Liga klubovi sa Bosancima i reprezentacija.
BTW veceras na Arena Sport 1(njega imaju svi koji posjeduju Total TV osnovni paket) u 2115 Dinamo-Gyor prenos.[/quote]
dobro druze..ubijaj u pojam nas koji nemamo Arenusport..nije problem..
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Meni preostaje engleska liga na BHT1 i to samo jedna utakmica subotom
, kud ćeš dalje kad sam prije dvije sedmice od 55 TV kanala prijenos derbija Liverpool-Arsenal morao gledati na internetu,,,,,jadno
potpisujemUnica_Liverpool_ je napisao/la:Meni preostaje engleska liga na BHT1 i to samo jedna utakmica subotom, kud ćeš dalje kad sam prije dvije sedmice od 55 TV kanala prijenos derbija Liverpool-Arsenal morao gledati na internetu,,,,,jadno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.