Ta Vojvodina je smesan klub, tripuju se vec 3 godine da ce uzeti titulu ali od toga nema nista

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Nema to veze sa medijima,mnogo igraca je prodefilovalo kroz medije iz VOse na Topcider pa niko nigde.NukeR je napisao/la:Ocito verujes medijima na svaku rec, mislis da batu boli tuki ako Partizan da dobru ponudu, a Mrdja je blizu potpisa ugovora sa Partizanom...
Ta Vojvodina je smesan klub, tripuju se vec 3 godine da ce uzeti titulu ali od toga nema nista
Čak i Velšani imaju 2 predstavnika, na šta smo spaliNukeR je napisao/la:Opet osvrt na kvalitet lige, to se i danas videlo...
Hrvati: 2 predstavnika u Evropi
Bosanci: 1 predstavnik u Evropi
Srbija: 4 predstavnika u Evropi
Lijepa ideja cole-ch, ali moramo biti realni. Pod broj jedan, imamo jos mjesec-dva fore sto se tice NSBiH, nakon toga slijedi bog-zna-sta, najvjerovatnije necemo imati ni ligu, ni reprezentaciju ni nista !cole-ch je napisao/la:Stanje fudbala i nogometa na prostoru ex-yu je jadno (blaga rec)! Jedini spas je regio liga.
Pa gdje necemo kad se gore kod vas skandira "ubij, ubij Srbina", protiv ekipe iz zemlje koje nema nikakve veze sa Srbijom...Galion je napisao/la:NukeR je napisao/la:Čak i Velšani imaju 2 predstavnika, na šta smo spali
makedonija 2 kluba rabotnicki i teteksNukeR je napisao/la:Opet osvrt na kvalitet lige, to se i danas videlo...
Meni se škripari zbog toga gade, da je srpski klub razumio bi, mislim i provokacija je sredstvo, ali protiv Austijanaca ili nekih Armenaca ono pjevat glupo skroz. Inače ne cijenim ni jednu navijačku skupinu, sve su to huligani, neki veći, neki manji, samo nazive pogledajte: Horde ZLA, MANIJACI, LEŠINARI, GROBARI, BAD blue boysi; stvarno na što ovo velikim slovima asocira, sigurno na miroljubive duše.Zenga je napisao/la:Pa gdje necemo kad se gore kod vas skandira "ubij, ubij Srbina", protiv ekipe iz zemlje koje nema nikakve veze sa Srbijom...Galion je napisao/la:NukeR je napisao/la:Čak i Velšani imaju 2 predstavnika, na šta smo spali
Partizan igrao s a armenskim predstavnikom, spartak sa luksemburškim, a OFK je igrao sa Bjerloruskim, Zvezda nije ni igrala nikako, dakle imali su sreće u žrijebu.NukeR je napisao/la:Opet osvrt na kvalitet lige, to se i danas videlo...
Zato se treba izboriti,dosta znoji smo mi pustili dok nismo stigli u povlasteni polozaj da bi imali takvu priliku da dobijamo lakse protivnike,zbog toga svi mi navijamo za nase klubove,bili Delije,Grobari,Firmasi,Taurnumi...zajedno se borimo za koeficijent,dok u BIH Hz jedva cekaju da Zeljo izgubi,iz federacije jedva cekaju da ispadne srpski klub,u Srpskoj jedva cekaju da ispadne klub iz Federacije i sve tako ukrug,i onda se pitate kako nemoze niko dobiti lakseg protivnika.Barca u srcu je napisao/la:Partizan igrao s a armenskim predstavnikom, spartak sa luksemburškim, a OFK je igrao sa Bjerloruskim, Zvezda nije ni igrala nikako, dakle imali su sreće u žrijebu.NukeR je napisao/la:Opet osvrt na kvalitet lige, to se i danas videlo...
Ma napravio faul prije toga i gestikulaciju ka sjeveru kad se pobunila navijacka tribina, i okrenuo se sucu i uporan trazi korner, a nije u pravu. Jednostavno se krenulo u afektu kako krene jedan, dva, i to je to. Nigdje veze, nije da opravdavam, al jednom u 90 minuta...silenT. je napisao/la:ma nitko nije ni gledao utakmicu pa pišu svakojake verzije...
skandiranje je se čulo samo u jednom momentu kad se Stanković (inače Srbin.. lol) žalio sudiji i tražio korner, a nije bio..... pa ga ovi malo ohakali s tribina.... bezze u svakom slučaju
Sta lupas bre ti? Stalno kad prodjemo negde mi imam srece a vi nemate, pa Vojvodina je pre 2 godine igrala sa Hapoelom i u Novom Sadu je bilo 0:0 tamo 3:0 za Hapoel, dakle Vojvodina je bolja nego Zeljeznicar koji je sampion vase lige...Barca u srcu je napisao/la:Partizan igrao s a armenskim predstavnikom, spartak sa luksemburškim, a OFK je igrao sa Bjerloruskim, Zvezda nije ni igrala nikako, dakle imali su sreće u žrijebu.NukeR je napisao/la:Opet osvrt na kvalitet lige, to se i danas videlo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.