NK Podgrmeč Sanski Most
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: NK Podgrmeč Sanski Most
Ma cilj treba biti samo vrh, idemo tekmu po tekmu 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije jarane,rade svaki dan po malo,ali nikako da urade ono osnovno da bi se mogla igrati utakmica protiv Viteza.Bhfanatik je napisao/la:Jeli stadion spreman za igru?

ako se ne bude igralo na starom stadionu vasem,koji cete onda prijavit za igranje utakmice? 

Tu nastupa problem jer najblizi stadioni koji ispunjava uslove je u Bosanskoj Otoci.nkvitez je napisao/la:ako se ne bude igralo na starom stadionu vasem,koji cete onda prijavit za igranje utakmice?

Pa zar nije logicnije da se igra u Prijedoru...HzSM je napisao/la:Tu nastupa problem jer najblizi stadioni koji ispunjava uslove je u Bosanskoj Otoci.nkvitez je napisao/la:ako se ne bude igralo na starom stadionu vasem,koji cete onda prijavit za igranje utakmice?
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
nisam bas upratio sta se to tacno desava oko stadiona Podgrmeca...
neki radovi se vrse pa nemozete igrati utakmice tu jos uvijek? kad bih to trebalo biti zavrseno?
neki radovi se vrse pa nemozete igrati utakmice tu jos uvijek? kad bih to trebalo biti zavrseno?
Radi se svaki dan,ali znas kako to ide u BiH obicne sitnice,produzuje se rok samo.Neka mi neko objasni je li dozvoljeno 1. ligu FBiH igrati u rs-u.Emir93 je napisao/la:nisam bas upratio sta se to tacno desava oko stadiona Podgrmeca...

Sve i da mozemo igrati u Prijedoru nasa uprava ne bi imala novca da plati troskove utakmice.
ama boli vas briga.. idite u Otoku ili u Krupu igrati. sigurno vam nece nista naplatiti.. zajebi PrijedorHzSM je napisao/la:Radi se svaki dan,ali znas kako to ide u BiH obicne sitnice,produzuje se rok samo.Neka mi neko objasni je li dozvoljeno 1. ligu FBiH igrati u rs-u.Emir93 je napisao/la:nisam bas upratio sta se to tacno desava oko stadiona Podgrmeca...
neki radovi se vrse pa nemozete igrati utakmice tu jos uvijek? kad bih to trebalo biti zavrseno?![]()
![]()
![]()
Sve i da mozemo igrati u Prijedoru nasa uprava ne bi imala novca da plati troskove utakmice.

Tako ce izgleda na kraju i biti.Emir93 je napisao/la:ama boli vas briga.. idite u Otoku ili u Krupu igrati. sigurno vam nece nista naplatiti.. zajebi PrijedorHzSM je napisao/la:Radi se svaki dan,ali znas kako to ide u BiH obicne sitnice,produzuje se rok samo.Neka mi neko objasni je li dozvoljeno 1. ligu FBiH igrati u rs-u.Emir93 je napisao/la:nisam bas upratio sta se to tacno desava oko stadiona Podgrmeca...
neki radovi se vrse pa nemozete igrati utakmice tu jos uvijek? kad bih to trebalo biti zavrseno?![]()
![]()
![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako može Troglav na onakvoj ruševini igrati, možete i vi na gradilištu. 

Hayley <3
Kod nas je problem sto na strani na kojoj se pravi tribina sada nema ograde i zbog toga se ne moze igrati.badblueboylivno je napisao/la:Ako može Troglav na onakvoj ruševini igrati, možete i vi na gradilištu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E vala u Krupi se isto ne može igrati . Stadion Bratstva se isto rekonstruiše , tačnije teren tako da i Bratstvo igra svoje utakmice na stadionu Željezničara , koji ja mislim ne ispunjava uslove za 1. FBIH 

ama smislice valjda vasi ljudi u klubu.
ne sumnjam da ce Podgrmec u subotu upisati 3 boda,barem se tako nadam. to je jedini klub sa USK-a pored Jedinstva koji smatram kao prijateljskim klubom. stvarno zelim vam sve najbolje u ovoj ligi !
ne sumnjam da ce Podgrmec u subotu upisati 3 boda,barem se tako nadam. to je jedini klub sa USK-a pored Jedinstva koji smatram kao prijateljskim klubom. stvarno zelim vam sve najbolje u ovoj ligi !
Podgrmec je jedan og glavnih kandidata za ispadnje realno govorim , samo kad pogledam igraci kadar, u Kaknju su uzasno odigrali, ali mozda se i varam pozzz
Podgrmec ima samo tri igraca sa strane tako da nasi nisu ni ulagali u igracki kadar.Ja mislim da se radi ispravno jer zasto placati bruku igraca da dodju polusezonu-sezonu,izbore opstanak i ostave klub u teskoj materijalnoj situaciji jer ce se na kraju svima ostati duzno,a onda slijede tuzbe ili cak istupanje iz lige.Podgrmec ce pokusati ovako,ako ne uspije opstanak nema veze,vratit cemo se mi opet u 1. ligu,bitno je samo da klub ne propadne.Makavelii je napisao/la:Podgrmec je jedan og glavnih kandidata za ispadnje realno govorim , samo kad pogledam igraci kadar, u Kaknju su uzasno odigrali, ali mozda se i varam pozzz
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nadam se da ce Podgrmec izboriti opstanak barem ovu prvu god, onda sledecu god imati cilj za sami vrh 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jel se sutra igra u sanskom mostu ili ste nasli drugi stadion za odigravanje utakmice? 

Ništa od nastupa, još uvijek nije stigao potrebni certifikat iz ČeškeHzSM je napisao/la:Protiv Viteza pravo nastupa ce imati i Muamer Salibasic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.