mislim da se ne moraju čak ni seniori voditi, jer sam vodio u21 repku, a prije toga nisam seniore te reprezentacije.Devil je napisao/la:Pa moglo je to i do sada ali moras prvo da vodis seniore,i onda kada U21 dobije otkaz ti ides ono apply for job i uzmes mladu repku,vodio sam ja Srbiju tako nekoliko godina.Thunder93 je napisao/la:samo bi bilo dobro jos da ubace opciju da se vode u-21 i u-19 repke..sve ostalo je drama
Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Radioglava
- Kontakt:
Re: Football Manager 2011
hvala...ja nesto nisam ni probao, a mislio sam da ne moze 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Ej, sad sam skinuo za fm 06 (posto taj igram dok novi ne izadje) patch gdje vodim Harchester United (ako se sejcate serije "dream team"
)

Klopp for the kop!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ubjedljivo najbolja serija....btw.sto se tice menadzera meni je Championship manager 2006 najdraziThunder93 je napisao/la:Ej, sad sam skinuo za fm 06 (posto taj igram dok novi ne izadje) patch gdje vodim Harchester United (ako se sejcate serije "dream team")

iako igram i ove novije al tog se uvjek volim poigrat..jos kad bi saqmo uspio naci neki edit da downloadujem za njega samo da neke igrace izmjenem,ove nove nebi ni jednu igricu kupio

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
U cetvrtak, 21. oktobra izlazi demo !!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ozbiljno,znaci najkasnije do subote je skinut,i u subotu navece se moze poceti.nevjernik je napisao/la:U cetvrtak, 21. oktobra izlazi demo !!!
FM spremi trofeje,ja dolazim.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion ... 02883.html

ovaj link je objavljen na oficijelnoj stranici, valjda nije neka patkaThis demo version normally comes out 2 weeks before release, so by rights, it should be out this Friday then, right? Well, yes, it will be released on Friday, but MirrorFootball readers will be able to get it a day earlier, on Thursday 21st October.

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Odakle si skinuo FM 06 ja ga tražim,ali nema nigdje pa ako ti nije problem uputi meThunder93 je napisao/la:Ej, sad sam skinuo za fm 06 (posto taj igram dok novi ne izadje) patch gdje vodim Harchester United (ako se sejcate serije "dream team")

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Demo izlazi prekosutra oficijalno 

ja sam s CD-a instalirao, a mozes naci ja mislim na katz.cd pa vidiLBJ MVP je napisao/la:Odakle si skinuo FM 06 ja ga tražim,ali nema nigdje pa ako ti nije problem uputi meThunder93 je napisao/la:Ej, sad sam skinuo za fm 06 (posto taj igram dok novi ne izadje) patch gdje vodim Harchester United (ako se sejcate serije "dream team")

Klopp for the kop!
U iscekivanju novog managera nisam se mogao strpiti, pa sam otpoceo jos jednu karijeru na 2010-ci
uzeo sam Napoli, i za 9 miliona budzeta doveo Carlosa Martinsa, Arthura Boku, Fernanda iz Bordeauxa, Heldera Postigu, te dvojicu prosperitetnih igraca Greca (17 g) iz Sampdorie i MUniesu (17.g) iz Barcelone
prodao sam jedino Denisa u genou za 4 miliona, jer mi je napad dobro popunjen (Quaglia, Lavezzi, Hoffer, Postiga) tako da je sad ostalo u budzetu nekih 4 do 4.5 milona
ovo je najvjerovatnije moja posljednja karijera na 2010-ci mada nikad se ne zna
i da jos jednom napomenem, ko hoce, sutra nek posjecuje footballmanager.com tu bi sutra u toku dana trebao osvanuti link za download demo
uzeo sam Napoli, i za 9 miliona budzeta doveo Carlosa Martinsa, Arthura Boku, Fernanda iz Bordeauxa, Heldera Postigu, te dvojicu prosperitetnih igraca Greca (17 g) iz Sampdorie i MUniesu (17.g) iz Barcelone
prodao sam jedino Denisa u genou za 4 miliona, jer mi je napad dobro popunjen (Quaglia, Lavezzi, Hoffer, Postiga) tako da je sad ostalo u budzetu nekih 4 do 4.5 milona
ovo je najvjerovatnije moja posljednja karijera na 2010-ci mada nikad se ne zna
i da jos jednom napomenem, ko hoce, sutra nek posjecuje footballmanager.com tu bi sutra u toku dana trebao osvanuti link za download demo
-
- Kontakt:
Sutra ce biti dostupan download samo za korisnike steam-a.A prekosutra direct download 

Momci jos dan,pa da zapocnemo svecani cin skidanja i upoznamo se sa carima novog FM-a.
Kada bi ujutro do 08:00 izasao da ga stavim da se skida pre posla to bi bilo fenomenalno,no nek on izadje pa lako cemo ga skinuti.
Kada bi ujutro do 08:00 izasao da ga stavim da se skida pre posla to bi bilo fenomenalno,no nek on izadje pa lako cemo ga skinuti.

Jel' to demo il' ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Da.GunnerS je napisao/la:Jel' to demo il' ?
Koliko se može igrat, sezonu ?!
Mislim da moze vise,ali samo se moze igrati engleska liga.Bar je tako bilo prosle godine.GunnerS je napisao/la:Koliko se može igrat, sezonu ?!
No ja obicno ne predjem ni pola godine dok pregledam sve novine i opcije tako da veoma malo efektivne igre imam.
Mah, da ne skidam ako nemože više. Al dobro, treba sve probat, ubit vrijeme, dosadu 

Mislim da moze vise,ali samo se moze igrati engleska liga.Bar je tako bilo prosle godine.Devil je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Koliko se može igrat, sezonu ?!
No ja obicno ne predjem ni pola godine dok pregledam sve novine i opcije tako da veoma malo efektivne igre imam.
Jasta dusa i meni prosupat sve sto ima

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Imate 2 vrste dema.Vanila i Strawbery cini mi se
Vanila je bez grbova,faca,dodatnih jezika i zauzima oko 300MB
Strawberry ima sve kao normalna igrica a zauzima oko 1 GB
Demo se moze igrati samo jednu polusezonu,ali to je samo da probate igru i onda 5. novembra ce izaci,navecer cete vec imati na toerntima
Vanila je bez grbova,faca,dodatnih jezika i zauzima oko 300MB
Strawberry ima sve kao normalna igrica a zauzima oko 1 GB
Demo se moze igrati samo jednu polusezonu,ali to je samo da probate igru i onda 5. novembra ce izaci,navecer cete vec imati na toerntima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.