RK Derventa

Dervencanin
Kontakt:

Re: RK Derventa

Post Postao/la Dervencanin » 31 okt 2011, 07:08

po'marke je napisao/la:Nista ja druze to ne sporim, sve je dozvoljeno kao sto kazes osim fizickog kontakta!!! Navijanje je bilo koretno, pa i ja odem na utakmicu da se izgalamim i izbacim bjes iz sebe... :mrgreen: Tako to ide. Samo kazem da je to navijanje i dobacivanje bio razlog vise za slavlje sloginih igraca poslije utakmice... Pritisak sa tribina je bio ogroman, pogotovo kada ste stigli na gol razlike, malo je hvalilo da sa tribina udjete u teren! Vama je ovo utakmice godine, a nama takve utakmice ce biti tek kada se prikljuce Bosna, Borac i Izvidjac!
Kakav ba teren...pa ja sam, se nabio do oghrade i galamio...sve ozbiljni ljudi, nidje veze da ce neko uci u teren...kako je nekad, prije rata bilo...cijeli prvi red se unosi sudiji u lice....e nemas danas to s kim napravit,,,dreknem ...klinci me gledaju ko da sam manijak...sta ces...pozdrav ti i mnogo srece...kako tebi tako i Slogi

savo
Kontakt:

Post Postao/la savo » 11 nov 2011, 13:24

pa ti dervencanin stvarno lupas,znam i ko si ali necu da te provaljujem gdje si ti branio,nisi mogao ni kod mike u prnjavoru da branis pa je jadan covjek morao dovoditi iz doboja covjeka koji drzi kafic da brani kako si ti bio dobar.
I otkud ti ideja da je derventa pobijeđivala slogu pa ti si stvarno smijesan,TI I SVRCO NEKOG POBIJEĐIVALI KLJAJU NECU DA POMINJEM ON JE I ZNAO IGRATI ALI VAS DVOJICA STE SMIJURIJA.Molim te ne lupaj više i drži se po strani jer si ti zadnji koji treba da priča o rukometu.I jos da ti kažem da Josip Glavas,Dokić,Memić i ostali svu afirmaciju stekli u Doboju da su čekali tebe evo kad bi igrali premier ligu,možda bi im ti bio trener majko moja.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 11 nov 2011, 14:33

savo je napisao/la:pa ti dervencanin stvarno lupas,znam i ko si ali necu da te provaljujem gdje si ti branio,nisi mogao ni kod mike u prnjavoru da branis pa je jadan covjek morao dovoditi iz doboja covjeka koji drzi kafic da brani kako si ti bio dobar.
I otkud ti ideja da je derventa pobijeđivala slogu pa ti si stvarno smijesan,TI I SVRCO NEKOG POBIJEĐIVALI KLJAJU NECU DA POMINJEM ON JE I ZNAO IGRATI ALI VAS DVOJICA STE SMIJURIJA.Molim te ne lupaj više i drži se po strani jer si ti zadnji koji treba da priča o rukometu.I jos da ti kažem da Josip Glavas,Dokić,Memić i ostali svu afirmaciju stekli u Doboju da su čekali tebe evo kad bi igrali premier ligu,možda bi im ti bio trener majko moja.
Valjas gluposti...pa svi znaju ko sam...ko je pratio rukomet i moje postove...a u Prnjavor sam otisao u 34-oj kad jednostavno vise nisam imao volje i bilo je vrijeme da se prepusti mjesto mladjima...eTO PO MOJIM POSTOVIMA SE ZNA KO SAM I NE KRIJEM SE...A TI?????A nadji tabele iz perioda 1997-1999 pa ces vidjeti ko je bio bolji na tabeli..Al bezzze necu da se raspravljam s nekim ko se krije.....

savo
Kontakt:

Post Postao/la savo » 11 nov 2011, 15:08

ja ti opet kazem da lupas,niti se krijem a niti me zanimaju tvoji postovi,ali u najmanju ruku pretjerujes i vrijedjas neke ljude i igrace,a onda pominjes sebe i svrcu kao igrace i sportiste a to nije u redu,ja protiv dervente nemam nista i volim sto oni igraju premier ligu.Ti radi kako hoces ali si izrekao nekoliko netacnih informacija, ali cu ti to reci u lice kad se vidimo,tada ces vidjeti da se uopste ne krijem i dokazati cu ti sve lijepo gdje nisi u pravu.I jos da ti kazem da se sepo zove muhamed bar se tako zvao u doboju,a ne mujidin,sad cu ga i nazvati da provjerim izgleda da nisam znao covjeku ime 25 godina.puno pozdrava i nemoj vrijedjati,a svoje misljenje slobodno iznosi na korektan nacin ja nemam nista protiv toga.jjos jednom puno pozdrava i srece

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 11 nov 2011, 17:27

savo je napisao/la:ja ti opet kazem da lupas,niti se krijem a niti me zanimaju tvoji postovi,ali u najmanju ruku pretjerujes i vrijedjas neke ljude i igrace,a onda pominjes sebe i svrcu kao igrace i sportiste a to nije u redu,ja protiv dervente nemam nista i volim sto oni igraju premier ligu.Ti radi kako hoces ali si izrekao nekoliko netacnih informacija, ali cu ti to reci u lice kad se vidimo,tada ces vidjeti da se uopste ne krijem i dokazati cu ti sve lijepo gdje nisi u pravu.I jos da ti kazem da se sepo zove muhamed bar se tako zvao u doboju,a ne mujidin,sad cu ga i nazvati da provjerim izgleda da nisam znao covjeku ime 25 godina.puno pozdrava i nemoj vrijedjati,a svoje misljenje slobodno iznosi na korektan nacin ja nemam nista protiv toga.jjos jednom puno pozdrava i srece
Pa imas privatnu poruku pa reci sve sto zelis...a koga ja to uvrijedi??? Samo komentarisem kao bivsi sportist, sada samo obicni navijac i nista vise...A jbg, ko je u pravu i postoji li neko ko je vazda, uvijek i u svemu u pravu??? I sta je to nekorektno u mojim postovima? Znam da ima navijackog i rivalsko Derventsko-Dobojskog prepucavanja i nista vise...a kloc i ostali izrazi, samo sportski zargon, kakva ba uvreda...Puno zdravlja i srece, vidim da se poznajemo pa se ispricamo kad se vidimo...Pozdrav i tebi, puno zdravlja i srece

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 12 nov 2011, 18:14

Sretno u Zenici....

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 12 nov 2011, 21:34

Poraz 42-34...glavu gore, uz Slogu najjaca ekipa u ligi, sad dolazi Gradacac...uz Gorazde ekipa koja ce se boriti za 3 e mjesto...Uz navijace do pobjede...

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 13 nov 2011, 21:03

savo je napisao/la:pa ti dervencanin stvarno lupas,znam i ko si ali necu da te provaljujem gdje si ti branio,nisi mogao ni kod mike u prnjavoru da branis pa je jadan covjek morao dovoditi iz doboja covjeka koji drzi kafic da brani kako si ti bio dobar.
Svrcu sam pomenuo na postu od Krivaje, zamočlio covjeka da ga pozdravi, napomenuo da smo zajedno ugrali i nigdje veze da sam sebe hvalio i Svrcu, svi koji su tih godina pratili rukomet, Derventu znaju ko je ko i koliko je doprinjeo uspjesima kluba tako da je budalasto da se ovdje raspravljamo...Ne treba nam prevodioc da se razumijemo, samo malo pazljivije procitaj sta pisem...POZDRAV

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 13 nov 2011, 21:29

Kakvi su Vam izgledi protiv Gradačca....???

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 14 nov 2011, 08:09

mxx1000 je napisao/la:Kakvi su Vam izgledi protiv Gradačca....???
Po meni 80-20 za nas u postotcima....treba nam pobjeda

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 14 nov 2011, 13:28

Dervencanin je napisao/la:
Eh sad, to su želje ,al kakve su mogućnosti...objektivne...svako mora pobijediti , i Gradačcu treba za plasman među prve tri... ;)

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 14 nov 2011, 18:24

mxx1000 je napisao/la:
Dervencanin je napisao/la:
Eh sad, to su želje ,al kakve su mogućnosti...objektivne...svako mora pobijediti , i Gradačcu treba za plasman među prve tri... ;)
Losiji ste od Sloge od njih smo kuci izgubili 1 razlike, po meni nijansu ste losiji od Gorazda s njima smo igrali nerijeseno...tako da imamo veliku sansu za pobjedu...imamo i nas nekoliko koji zagalame kad je potrebno, kad se lomi...hehe...malo pritiska...sve normala...dodjite, nije daleko pa pogledajte...Pozdrav iz grada rukometa

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 14 nov 2011, 20:24

Pa sad ne bih se ja složio s tobom...ali hajd nek ti bude, vidimo se u subotu,mislim da je utakmica u 19 sati ...
Ja ću reći da smo mi bolji za 3-4 gola...al nikad se ne zna...
Pozdrav iz Gradačca...

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 14 nov 2011, 21:20

mxx1000 je napisao/la:Pa sad ne bih se ja složio s tobom...ali hajd nek ti bude, vidimo se u subotu,mislim da je utakmica u 19 sati ...
Ja ću reći da smo mi bolji za 3-4 gola...al nikad se ne zna...
Pozdrav iz Gradačca...
3-4 gola nije bolji niko, u Derventi...JESTE NAS TERMIN JE SUBOTA U 19...VIDIMO SE

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 19 nov 2011, 21:16

Jeste ali 40-17...Derventa-Gradacac 40-17...poluvrijeme 19-6. za goste bez komentara...il nisu dobili pare, il nisu jeli 7 dana kruha, kod dervente Puljizovic 12, Marceta 11, Blagovcanin 16 odbrana, uvjerljivo najbolja utakmica. Cestitke svim igracima...Da sam u upravi Gradacca nikom marke ne bi dao 2 mjeseca...

sigurica
Kontakt:

Post Postao/la sigurica » 19 nov 2011, 22:19

Svaka cast i sve cestitke za previsoku,ali ocekivanu, pobjedu. Sloga izgubila u Zavidovicima 5 razlike.

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 19 nov 2011, 22:25

Dervencanin je napisao/la:Jeste ali 40-17...Derventa-Gradacac 40-17...poluvrijeme 19-6. za goste bez komentara...il nisu dobili pare, il nisu jeli 7 dana kruha, kod dervente Puljizovic 12, Marceta 11, Blagovcanin 16 odbrana, uvjerljivo najbolja utakmica. Cestitke svim igracima...Da sam u upravi Gradacca nikom marke ne bi dao 2 mjeseca...
Šta reći, RK Gradačac u svojoj povijesti nije nikada izgubio 23 razlike,nevjerovatno.
Čestitke Derventi,na briljantnoj utakmici,i poslije ove utakmice zaslužuju a mislim da su to već i izborili ostanak u PL BiH. A ovo si zadnje odlično rekao...pozdrav...
I pitanje,šta Vam ono znači navijanje ,Kosovo je srce Srbije ,ne znam što se to dotiče Gradačca,ali hajd vidim da djeca navijaju , pa to ne treba uzimati u obzir...
Uglavnom ,čestitke ekipi RK Derventa. I nije Gradačac tako loš,kao što ti misliš,polako...ima još vremena ,zahvakite Bogu na ovakvoj igri,jer da je RK Gradačac pobijedio,vi bi bili veoma blizu ispadanja.

Pozdrav!

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 20 nov 2011, 10:09

Neznam 15 klinaca, treba pitati njih....Ostatak publike korektno navija, vjerovatno se furaju na neku od srbijanskih navijackuh grupa...Imamo ekipu koja je za sredinu tabele, objektivno, sa dosta iskusnih igraca a i mladih...Gradacac me iznenadio jer pratim rukomet, onako beskrvno odigrati, a sve na vrijeme imas, lovu, uslove...e to je sramota...tako da bi ih ja zestoko kaznio, po djepu....tu najvise boli...Pozdrav

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 20 nov 2011, 10:24

Dervencanin je napisao/la:Neznam 15 klinaca, treba pitati njih....Ostatak publike korektno navija, vjerovatno se furaju na neku od srbijanskih navijackuh grupa...Imamo ekipu koja je za sredinu tabele, objektivno, sa dosta iskusnih igraca a i mladih...Gradacac me iznenadio jer pratim rukomet, onako beskrvno odigrati, a sve na vrijeme imas, lovu, uslove...e to je sramota...tako da bi ih ja zestoko kaznio, po djepu....tu najvise boli...Pozdrav
E moj care ja još ne vjerujem, da smo izgubili ovoliko razlike...ali šta ćeš idemo dalje...mi imamo tu Evropu a vi Leotar...nek nam je sretno...
Dođi u Gradačac pa nas malo pogledaj, nismo ba mi tako loša ekipa ;) ...i nadam se da su igrači prespavali ovu noć i shvatili neke stvari...
Pozdrav iz Gradačca !

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 20 nov 2011, 14:01

Znam da niste losa ekipa, u vrhu godinama, tako da me totalno iznenadila ovakva igra...i sam sam bio rukometas, golman tako da znam sta je rukomet...Sretno protiv Bjelorusa

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.