Kakav ba teren...pa ja sam, se nabio do oghrade i galamio...sve ozbiljni ljudi, nidje veze da ce neko uci u teren...kako je nekad, prije rata bilo...cijeli prvi red se unosi sudiji u lice....e nemas danas to s kim napravit,,,dreknem ...klinci me gledaju ko da sam manijak...sta ces...pozdrav ti i mnogo srece...kako tebi tako i Slogipo'marke je napisao/la:Nista ja druze to ne sporim, sve je dozvoljeno kao sto kazes osim fizickog kontakta!!! Navijanje je bilo koretno, pa i ja odem na utakmicu da se izgalamim i izbacim bjes iz sebe...Tako to ide. Samo kazem da je to navijanje i dobacivanje bio razlog vise za slavlje sloginih igraca poslije utakmice... Pritisak sa tribina je bio ogroman, pogotovo kada ste stigli na gol razlike, malo je hvalilo da sa tribina udjete u teren! Vama je ovo utakmice godine, a nama takve utakmice ce biti tek kada se prikljuce Bosna, Borac i Izvidjac!
RK Derventa
-
- Kontakt:
Re: RK Derventa
pa ti dervencanin stvarno lupas,znam i ko si ali necu da te provaljujem gdje si ti branio,nisi mogao ni kod mike u prnjavoru da branis pa je jadan covjek morao dovoditi iz doboja covjeka koji drzi kafic da brani kako si ti bio dobar.
I otkud ti ideja da je derventa pobijeđivala slogu pa ti si stvarno smijesan,TI I SVRCO NEKOG POBIJEĐIVALI KLJAJU NECU DA POMINJEM ON JE I ZNAO IGRATI ALI VAS DVOJICA STE SMIJURIJA.Molim te ne lupaj više i drži se po strani jer si ti zadnji koji treba da priča o rukometu.I jos da ti kažem da Josip Glavas,Dokić,Memić i ostali svu afirmaciju stekli u Doboju da su čekali tebe evo kad bi igrali premier ligu,možda bi im ti bio trener majko moja.
I otkud ti ideja da je derventa pobijeđivala slogu pa ti si stvarno smijesan,TI I SVRCO NEKOG POBIJEĐIVALI KLJAJU NECU DA POMINJEM ON JE I ZNAO IGRATI ALI VAS DVOJICA STE SMIJURIJA.Molim te ne lupaj više i drži se po strani jer si ti zadnji koji treba da priča o rukometu.I jos da ti kažem da Josip Glavas,Dokić,Memić i ostali svu afirmaciju stekli u Doboju da su čekali tebe evo kad bi igrali premier ligu,možda bi im ti bio trener majko moja.
-
- Kontakt:
Valjas gluposti...pa svi znaju ko sam...ko je pratio rukomet i moje postove...a u Prnjavor sam otisao u 34-oj kad jednostavno vise nisam imao volje i bilo je vrijeme da se prepusti mjesto mladjima...eTO PO MOJIM POSTOVIMA SE ZNA KO SAM I NE KRIJEM SE...A TI?????A nadji tabele iz perioda 1997-1999 pa ces vidjeti ko je bio bolji na tabeli..Al bezzze necu da se raspravljam s nekim ko se krije.....savo je napisao/la:pa ti dervencanin stvarno lupas,znam i ko si ali necu da te provaljujem gdje si ti branio,nisi mogao ni kod mike u prnjavoru da branis pa je jadan covjek morao dovoditi iz doboja covjeka koji drzi kafic da brani kako si ti bio dobar.
ja ti opet kazem da lupas,niti se krijem a niti me zanimaju tvoji postovi,ali u najmanju ruku pretjerujes i vrijedjas neke ljude i igrace,a onda pominjes sebe i svrcu kao igrace i sportiste a to nije u redu,ja protiv dervente nemam nista i volim sto oni igraju premier ligu.Ti radi kako hoces ali si izrekao nekoliko netacnih informacija, ali cu ti to reci u lice kad se vidimo,tada ces vidjeti da se uopste ne krijem i dokazati cu ti sve lijepo gdje nisi u pravu.I jos da ti kazem da se sepo zove muhamed bar se tako zvao u doboju,a ne mujidin,sad cu ga i nazvati da provjerim izgleda da nisam znao covjeku ime 25 godina.puno pozdrava i nemoj vrijedjati,a svoje misljenje slobodno iznosi na korektan nacin ja nemam nista protiv toga.jjos jednom puno pozdrava i srece
-
- Kontakt:
Pa imas privatnu poruku pa reci sve sto zelis...a koga ja to uvrijedi??? Samo komentarisem kao bivsi sportist, sada samo obicni navijac i nista vise...A jbg, ko je u pravu i postoji li neko ko je vazda, uvijek i u svemu u pravu??? I sta je to nekorektno u mojim postovima? Znam da ima navijackog i rivalsko Derventsko-Dobojskog prepucavanja i nista vise...a kloc i ostali izrazi, samo sportski zargon, kakva ba uvreda...Puno zdravlja i srece, vidim da se poznajemo pa se ispricamo kad se vidimo...Pozdrav i tebi, puno zdravlja i srecesavo je napisao/la:ja ti opet kazem da lupas,niti se krijem a niti me zanimaju tvoji postovi,ali u najmanju ruku pretjerujes i vrijedjas neke ljude i igrace,a onda pominjes sebe i svrcu kao igrace i sportiste a to nije u redu,ja protiv dervente nemam nista i volim sto oni igraju premier ligu.Ti radi kako hoces ali si izrekao nekoliko netacnih informacija, ali cu ti to reci u lice kad se vidimo,tada ces vidjeti da se uopste ne krijem i dokazati cu ti sve lijepo gdje nisi u pravu.I jos da ti kazem da se sepo zove muhamed bar se tako zvao u doboju,a ne mujidin,sad cu ga i nazvati da provjerim izgleda da nisam znao covjeku ime 25 godina.puno pozdrava i nemoj vrijedjati,a svoje misljenje slobodno iznosi na korektan nacin ja nemam nista protiv toga.jjos jednom puno pozdrava i srece
-
- Kontakt:
Sretno u Zenici....
-
- Kontakt:
Poraz 42-34...glavu gore, uz Slogu najjaca ekipa u ligi, sad dolazi Gradacac...uz Gorazde ekipa koja ce se boriti za 3 e mjesto...Uz navijace do pobjede...
-
- Kontakt:
Svrcu sam pomenuo na postu od Krivaje, zamočlio covjeka da ga pozdravi, napomenuo da smo zajedno ugrali i nigdje veze da sam sebe hvalio i Svrcu, svi koji su tih godina pratili rukomet, Derventu znaju ko je ko i koliko je doprinjeo uspjesima kluba tako da je budalasto da se ovdje raspravljamo...Ne treba nam prevodioc da se razumijemo, samo malo pazljivije procitaj sta pisem...POZDRAVsavo je napisao/la:pa ti dervencanin stvarno lupas,znam i ko si ali necu da te provaljujem gdje si ti branio,nisi mogao ni kod mike u prnjavoru da branis pa je jadan covjek morao dovoditi iz doboja covjeka koji drzi kafic da brani kako si ti bio dobar.
Kakvi su Vam izgledi protiv Gradačca....???
-
- Kontakt:
Po meni 80-20 za nas u postotcima....treba nam pobjedamxx1000 je napisao/la:Kakvi su Vam izgledi protiv Gradačca....???
Eh sad, to su želje ,al kakve su mogućnosti...objektivne...svako mora pobijediti , i Gradačcu treba za plasman među prve tri...Dervencanin je napisao/la:Po meni 80-20 za nas u postotcima....treba nam pobjedamxx1000 je napisao/la:Kakvi su Vam izgledi protiv Gradačca....???

-
- Kontakt:
Losiji ste od Sloge od njih smo kuci izgubili 1 razlike, po meni nijansu ste losiji od Gorazda s njima smo igrali nerijeseno...tako da imamo veliku sansu za pobjedu...imamo i nas nekoliko koji zagalame kad je potrebno, kad se lomi...hehe...malo pritiska...sve normala...dodjite, nije daleko pa pogledajte...Pozdrav iz grada rukometamxx1000 je napisao/la:Eh sad, to su želje ,al kakve su mogućnosti...objektivne...svako mora pobijediti , i Gradačcu treba za plasman među prve tri...Dervencanin je napisao/la:Po meni 80-20 za nas u postotcima....treba nam pobjedamxx1000 je napisao/la:Kakvi su Vam izgledi protiv Gradačca....???
Pa sad ne bih se ja složio s tobom...ali hajd nek ti bude, vidimo se u subotu,mislim da je utakmica u 19 sati ...
Ja ću reći da smo mi bolji za 3-4 gola...al nikad se ne zna...
Pozdrav iz Gradačca...
Pozdrav iz Gradačca...
-
- Kontakt:
3-4 gola nije bolji niko, u Derventi...JESTE NAS TERMIN JE SUBOTA U 19...VIDIMO SEmxx1000 je napisao/la:Pa sad ne bih se ja složio s tobom...ali hajd nek ti bude, vidimo se u subotu,mislim da je utakmica u 19 sati ...
Pozdrav iz Gradačca...
-
- Kontakt:
Jeste ali 40-17...Derventa-Gradacac 40-17...poluvrijeme 19-6. za goste bez komentara...il nisu dobili pare, il nisu jeli 7 dana kruha, kod dervente Puljizovic 12, Marceta 11, Blagovcanin 16 odbrana, uvjerljivo najbolja utakmica. Cestitke svim igracima...Da sam u upravi Gradacca nikom marke ne bi dao 2 mjeseca...
Svaka cast i sve cestitke za previsoku,ali ocekivanu, pobjedu. Sloga izgubila u Zavidovicima 5 razlike.
Šta reći, RK Gradačac u svojoj povijesti nije nikada izgubio 23 razlike,nevjerovatno.Dervencanin je napisao/la:Jeste ali 40-17...Derventa-Gradacac 40-17...poluvrijeme 19-6. za goste bez komentara...il nisu dobili pare, il nisu jeli 7 dana kruha, kod dervente Puljizovic 12, Marceta 11, Blagovcanin 16 odbrana, uvjerljivo najbolja utakmica. Cestitke svim igracima...Da sam u upravi Gradacca nikom marke ne bi dao 2 mjeseca...
Čestitke Derventi,na briljantnoj utakmici,i poslije ove utakmice zaslužuju a mislim da su to već i izborili ostanak u PL BiH. A ovo si zadnje odlično rekao...pozdrav...
I pitanje,šta Vam ono znači navijanje ,Kosovo je srce Srbije ,ne znam što se to dotiče Gradačca,ali hajd vidim da djeca navijaju , pa to ne treba uzimati u obzir...
Uglavnom ,čestitke ekipi RK Derventa. I nije Gradačac tako loš,kao što ti misliš,polako...ima još vremena ,zahvakite Bogu na ovakvoj igri,jer da je RK Gradačac pobijedio,vi bi bili veoma blizu ispadanja.
Pozdrav!
-
- Kontakt:
Neznam 15 klinaca, treba pitati njih....Ostatak publike korektno navija, vjerovatno se furaju na neku od srbijanskih navijackuh grupa...Imamo ekipu koja je za sredinu tabele, objektivno, sa dosta iskusnih igraca a i mladih...Gradacac me iznenadio jer pratim rukomet, onako beskrvno odigrati, a sve na vrijeme imas, lovu, uslove...e to je sramota...tako da bi ih ja zestoko kaznio, po djepu....tu najvise boli...Pozdrav
E moj care ja još ne vjerujem, da smo izgubili ovoliko razlike...ali šta ćeš idemo dalje...mi imamo tu Evropu a vi Leotar...nek nam je sretno...Dervencanin je napisao/la:Neznam 15 klinaca, treba pitati njih....Ostatak publike korektno navija, vjerovatno se furaju na neku od srbijanskih navijackuh grupa...Imamo ekipu koja je za sredinu tabele, objektivno, sa dosta iskusnih igraca a i mladih...Gradacac me iznenadio jer pratim rukomet, onako beskrvno odigrati, a sve na vrijeme imas, lovu, uslove...e to je sramota...tako da bi ih ja zestoko kaznio, po djepu....tu najvise boli...Pozdrav
Dođi u Gradačac pa nas malo pogledaj, nismo ba mi tako loša ekipa

Pozdrav iz Gradačca !
-
- Kontakt:
Znam da niste losa ekipa, u vrhu godinama, tako da me totalno iznenadila ovakva igra...i sam sam bio rukometas, golman tako da znam sta je rukomet...Sretno protiv Bjelorusa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.