Tačno tako.Ostali su dosta iza.zeljoale je napisao/la:Ovdje ce biti finale Danska - Fancuska . Bice tijesno ! ! !
EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP u rukometu 2012
"Indija,Pakistan..."
Nema sta za ocekivati je ovakvo finale izmedju Francuza i Danaca, ali mislim da ima tu jos nekih vrlo kvalitetnih reprezentacija koji bi mogli pomrsiti racune ovim dvjema koje sam malopre spomenuo.Najvise mislim na uvijek dobre Hrvate, tu su jako kvalitetni Spanci, Island takodje moze daleko dogurati, pa tu su i Srbi i Njemci .. prognozirati Evropsko prvenstvo je dosta teze za razliku od Svjetskog, jer na EP nema lose reprezentacije.U svim ovim reprezentacijama koje ce se takmiciti imamo rukometase koji igraju u najjacim svjetskim ligama i klubovima tako da ce u Srbiji biti havarijasoba 39 je napisao/la:Tačno tako.Ostali su dosta iza.zeljoale je napisao/la:Ovdje ce biti finale Danska - Fancuska . Bice tijesno ! ! !

Najvaznije od svega je da gledamo lijep rukomet u Srbiji

-
- Kontakt:
kad je prva utakmica
sutra mislim Poljska-Srbija od 18:05(nisam siguran za vrijeme)robijasi zenica je napisao/la:kad je prva utakmica
bazeni je napisao/la:sutra mislim Poljska-Srbija od 18:05(nisam siguran za vrijeme)robijasi zenica je napisao/la:kad je prva utakmica
Ovdje možete vidjeti raspored svih utakmica.
Raspored utakmica EP Rukomet
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Posto nema BiH,na ovom EP navijacu za Dansku koju gotivim,naravno puno srece i nasim komsijama,da doguraju sto dalje na ovom EP.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovde ludilo guzva u pm.Sve ono sto donosi neko veliko takmicenje.Na putevima sve zastupljeno,hitna,interventna,zandarmerija,cak su i drage Kobrice tu koliko sam video.Policija legitimise svakog sumnjivog i rasteruje svaku vecu grupicu ljudi sa ulica.
Sportskih radnika malih milion,sretao sam neke dobro poznate njuske,s nekima se i slikao.
Sta reci o prvenstvu,nista jos znacajnije osim pregleda dvorana nisam.
Prvi favoriti opet niko drugi do Francuzi.Strasna,fizicki monstruozna ekipa.Sa klupe sjajni pedesetcetverogodisnjak Claude Onesta osvajac ko zna koliko titula u rukomet predvodi ovu generaciju koja je strahovita.Na golu jedan od najboljih svetskih golmana Omeyer,u polju jedan od najboljih igraca sveta Nikola Karabaitc,najbolji odbrambreni igrac sveta Didier Dinart,verovatno i najbolje krilo sveta Luc Abalo,zatim jos Barachet,J.Fernandez,G.Gille,Narcisse,B.Gille,Gigu....
Zaista perverzna ekipa.
Danci su takodje u krugu uzih favorita kao i obicno,nema Lasse Boesena koliko sam primetio,ali sa strasnim Hanssenom,sa fenomenalnim Eggertom ove sezone koji je oborio rekord Bundeske nakon sto je postigao 18 golova u jednoj utakmici.Takodje nema Boa Speleberga za koga se Vilbek nada da ce moci igrati u drugom krugu.Najvise nade se svakako polaze u osovinu tima Landin na golu,Hansen,Eggert,Mogensen,T.Hansen i uz pravovremenu rotaciju sa vremesnim Christiansenom,R.Hansenom,S.Hansenom,Laugeom... nadaju se da uz efikasan stil rukometa mogu napasti "Petlove".
Hrvati vrebaju iz prikrajka.Napravljena je neka pa da kazemo smena generacija iako nije to islo tako naglo,ali moze se reci da ova ekipa nije puno losija od one.Strlek,Cupic,Duvnjak su momci koji mladu gardu mogu povesti do titule,zajedno sa sjajnim Alilovicem,sa nekada najboljim rukometasem sveta Balicem,sa jednim od najboljih pivota sveta Vorijem...Nisu glavni favoriti ali mogu svasta da urade.
Norvezani su mogli nesta da urade,ali prvo ih ubace u donji kostur zajedno sa Francuzima,Hrvatima,Rusima,Spancima...a onda im prvo otkaze Egge koliko sam video,a zatim i Kjeling sto daje potpuno drugu dimenziju igre Norvezanima.
Islandjane je nesta slicno pogodilo.Iako smo svi ocekivali da cemo velikog legendarnog Olafura videti i na ovome EP,otkazao je zbog povrede,a nece biti ni odlicnog srednjaka Gudjonhsona koji je oslobodjen od EP zato sto je dobio cerkicu.Ipak Islandjani su i kao takvi nezgodni itekako,Palmarson iz Kiela,Peterson iz Fuchsea,Gunnarson iz Lowena,pa Svaravson,Jacobson je svakako ekipa koja moze da pomuti racune svima.
Sta tek reci o Srbiji,o domacinu,o ekipi od koje mozete sve da ocekujete samo ne ono sto ste mislili da ce te ocekivati.Na spisku je vremesni Cutura sa velikim iskustvom preko 10 godina igra u ASOBAL-u,ali da li je to to.Nada se Vukovic da ce se sa njim igra ubrzati,videcemo,resio se Bojinovica koji igra u odlicnoj formi,resio se Rnica,Nenadica i sto je meni najzalije malog Milica na golu,jer smatram da je i sada bolji od Marjanca,a velika je buducnost naseg rukometa.
Izgledalo je to lepo na pripremama kao uigrani smo nesta,imamo nekoliko lepih brzih akcija i ja se nadam da cemo to isto da ponovimo i na EP.
Sta reci o Nemcima,bez Heinara Branda sa Martinom Heubergerom na klupi,videcemo sta mogu Glandorf,Sprenger,Hens,Kaufman i drustvo.U poslednji trenutak je otpao Martin Strobel i on ce biti rezerva.
Tu su i nezgodni Poljaci sa sjajnim selektorom Bogdanom Wentom koji je po meni i najbolja karika ovoga tima.Nisu njihovi igraci u nekoj briljantnoj formi kao sto su bili proslo prvenstvo npr.
Nema jednog od najboljih golmana sveta Szmala,nema Lijevskog,nema TOmcaka i nema Rosinskog.Ostao je tu Tlucinski,tu je i Visnijevski,i braca Jurecki...Mislim da njih Srbija moze dobiti,a ako njih dobije to je pola posla reseno,ali ne treba niste preudicirati.
To bi bilo to nabrzaka,iskreno ne verujem da Spanci ili Rusi mogu nesta epohalno da urade,o Makedoncima,Cesima,Slovacima da ne pricam.
Neka prvenstvo pocne,ja imam kartu za utakmice u Pioniru,verovatno i za Arenu cu da dobijem,Srbiju cu da gledam,a videcemo i sta jos.
Kvalitetne diskusije i bez puno ljutnje sto ce Srbija da uzme ovo prvenstvo.

Sportskih radnika malih milion,sretao sam neke dobro poznate njuske,s nekima se i slikao.
Sta reci o prvenstvu,nista jos znacajnije osim pregleda dvorana nisam.

Prvi favoriti opet niko drugi do Francuzi.Strasna,fizicki monstruozna ekipa.Sa klupe sjajni pedesetcetverogodisnjak Claude Onesta osvajac ko zna koliko titula u rukomet predvodi ovu generaciju koja je strahovita.Na golu jedan od najboljih svetskih golmana Omeyer,u polju jedan od najboljih igraca sveta Nikola Karabaitc,najbolji odbrambreni igrac sveta Didier Dinart,verovatno i najbolje krilo sveta Luc Abalo,zatim jos Barachet,J.Fernandez,G.Gille,Narcisse,B.Gille,Gigu....
Zaista perverzna ekipa.
Danci su takodje u krugu uzih favorita kao i obicno,nema Lasse Boesena koliko sam primetio,ali sa strasnim Hanssenom,sa fenomenalnim Eggertom ove sezone koji je oborio rekord Bundeske nakon sto je postigao 18 golova u jednoj utakmici.Takodje nema Boa Speleberga za koga se Vilbek nada da ce moci igrati u drugom krugu.Najvise nade se svakako polaze u osovinu tima Landin na golu,Hansen,Eggert,Mogensen,T.Hansen i uz pravovremenu rotaciju sa vremesnim Christiansenom,R.Hansenom,S.Hansenom,Laugeom... nadaju se da uz efikasan stil rukometa mogu napasti "Petlove".
Hrvati vrebaju iz prikrajka.Napravljena je neka pa da kazemo smena generacija iako nije to islo tako naglo,ali moze se reci da ova ekipa nije puno losija od one.Strlek,Cupic,Duvnjak su momci koji mladu gardu mogu povesti do titule,zajedno sa sjajnim Alilovicem,sa nekada najboljim rukometasem sveta Balicem,sa jednim od najboljih pivota sveta Vorijem...Nisu glavni favoriti ali mogu svasta da urade.
Norvezani su mogli nesta da urade,ali prvo ih ubace u donji kostur zajedno sa Francuzima,Hrvatima,Rusima,Spancima...a onda im prvo otkaze Egge koliko sam video,a zatim i Kjeling sto daje potpuno drugu dimenziju igre Norvezanima.
Islandjane je nesta slicno pogodilo.Iako smo svi ocekivali da cemo velikog legendarnog Olafura videti i na ovome EP,otkazao je zbog povrede,a nece biti ni odlicnog srednjaka Gudjonhsona koji je oslobodjen od EP zato sto je dobio cerkicu.Ipak Islandjani su i kao takvi nezgodni itekako,Palmarson iz Kiela,Peterson iz Fuchsea,Gunnarson iz Lowena,pa Svaravson,Jacobson je svakako ekipa koja moze da pomuti racune svima.
Sta tek reci o Srbiji,o domacinu,o ekipi od koje mozete sve da ocekujete samo ne ono sto ste mislili da ce te ocekivati.Na spisku je vremesni Cutura sa velikim iskustvom preko 10 godina igra u ASOBAL-u,ali da li je to to.Nada se Vukovic da ce se sa njim igra ubrzati,videcemo,resio se Bojinovica koji igra u odlicnoj formi,resio se Rnica,Nenadica i sto je meni najzalije malog Milica na golu,jer smatram da je i sada bolji od Marjanca,a velika je buducnost naseg rukometa.
Izgledalo je to lepo na pripremama kao uigrani smo nesta,imamo nekoliko lepih brzih akcija i ja se nadam da cemo to isto da ponovimo i na EP.
Sta reci o Nemcima,bez Heinara Branda sa Martinom Heubergerom na klupi,videcemo sta mogu Glandorf,Sprenger,Hens,Kaufman i drustvo.U poslednji trenutak je otpao Martin Strobel i on ce biti rezerva.
Tu su i nezgodni Poljaci sa sjajnim selektorom Bogdanom Wentom koji je po meni i najbolja karika ovoga tima.Nisu njihovi igraci u nekoj briljantnoj formi kao sto su bili proslo prvenstvo npr.
Nema jednog od najboljih golmana sveta Szmala,nema Lijevskog,nema TOmcaka i nema Rosinskog.Ostao je tu Tlucinski,tu je i Visnijevski,i braca Jurecki...Mislim da njih Srbija moze dobiti,a ako njih dobije to je pola posla reseno,ali ne treba niste preudicirati.
To bi bilo to nabrzaka,iskreno ne verujem da Spanci ili Rusi mogu nesta epohalno da urade,o Makedoncima,Cesima,Slovacima da ne pricam.

Neka prvenstvo pocne,ja imam kartu za utakmice u Pioniru,verovatno i za Arenu cu da dobijem,Srbiju cu da gledam,a videcemo i sta jos.

Kvalitetne diskusije i bez puno ljutnje sto ce Srbija da uzme ovo prvenstvo.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
tko prenosi ovo prvenstvo?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- spielführer_21
- Kontakt:
između ostalih i BHT, imaš danas 2 utakmice.. Srbija od 18 i kasnije snimak Švedska-Makedonija..Senaid L.F.C je napisao/la:tko prenosi ovo prvenstvo?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
znam za BHT ali oni samo prenose tekme susjeda a ja bi da gledam njemce i dance
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- legenda reala
- Kontakt:
Štefko
Danci najviše polažu u Hansena i Hansa Lindberga
Šta ti ovo u Danaca sve Hanseni
Islandu neće puno faliti Stefanson košto se misli i odma im se šanse umanjuju ,on je u godinama i ne pruža partije kao prije ,Peterson će to nadomjestiti i ostali sjajni bekovi .
Hrvati neće do medalje
Norvežani će proći grupu sigurno
Rusi će izgubiti od Mađara
Česi će proći grupu i na čelu sa Jihom i još nekoliko sjajnih igrača ,mogu napatiti svakog .
Srbi će osvojiti
sudije uvjek guraju domaćine
Njemci će proći grupu za nešto više sumnjam
Poljaci su u padu forme i realno više od 1/4 finala ne mogu.
Švedi da nije povreda bi poslije Francuza bili prvi favorit ,ovako mogu do 1/4 finala
I daj mi karte za Dansku
može
Senaide
BHT prenosi Srbe i Hrvate i još neke zanimljive.
RTS 2 prenosi dosta mečeva ,sa živim programom iz dvorana itd.
Sport 1(exDSF) prenosi većinu mečeva
ARD i ZDF prenose Njemce sa živim javljanima iz dvorana
Danci najviše polažu u Hansena i Hansa Lindberga
Šta ti ovo u Danaca sve Hanseni

Islandu neće puno faliti Stefanson košto se misli i odma im se šanse umanjuju ,on je u godinama i ne pruža partije kao prije ,Peterson će to nadomjestiti i ostali sjajni bekovi .
Hrvati neće do medalje

Norvežani će proći grupu sigurno

Rusi će izgubiti od Mađara

Česi će proći grupu i na čelu sa Jihom i još nekoliko sjajnih igrača ,mogu napatiti svakog .
Srbi će osvojiti

Njemci će proći grupu za nešto više sumnjam

Poljaci su u padu forme i realno više od 1/4 finala ne mogu.
Švedi da nije povreda bi poslije Francuza bili prvi favorit ,ovako mogu do 1/4 finala
I daj mi karte za Dansku

Senaide
BHT prenosi Srbe i Hrvate i još neke zanimljive.
RTS 2 prenosi dosta mečeva ,sa živim programom iz dvorana itd.
Sport 1(exDSF) prenosi većinu mečeva
ARD i ZDF prenose Njemce sa živim javljanima iz dvorana

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Legendo,ja verujem da ce Vilbek vise da koristi Eggerta koji je u boljoj formi nego Lindberg,oba su sjajni i mislim da Danci upravo i imaju najbolja krila na prvenstvu.
Francuzi su za dlaku tanji sa Abaloom i Gigouom.
Kod Danaca jesu sve Hanseni ba beku Mikel,pivoti valjda braca Rene i Toft,i na krilu Lasse Sven Hansen.
Islandu znaci dosta Olafur,i dan danas kada ga spomenem secam se sta nam je uradio u Yokohami i Portugalu.
Kvalitet,iskustvo,moralna podrska sve u jednom dolazi u liku i delu Olafura Stefansona.Moze se on igracki nadomestiti,ima island Palmarsona,Atlasona,Petersona,Gunarsona,ali bgm Olafur mnogo znaci.
Norvezani hoce proci grupu,ali tu je i kraj.
Mi cemo osvojiti naravno.
Poljaci bi trebalo veceras da ispuse od nas.
i da nedam ti kartu.
p.s EHF na svome Youtube kanalu prenosi sve utakmice.
Kod Danaca jesu sve Hanseni ba beku Mikel,pivoti valjda braca Rene i Toft,i na krilu Lasse Sven Hansen.
Islandu znaci dosta Olafur,i dan danas kada ga spomenem secam se sta nam je uradio u Yokohami i Portugalu.

Norvezani hoce proci grupu,ali tu je i kraj.
Mi cemo osvojiti naravno.

Poljaci bi trebalo veceras da ispuse od nas.

i da nedam ti kartu.

p.s EHF na svome Youtube kanalu prenosi sve utakmice.

- legenda reala
- Kontakt:
Knudsen je tu glavni na crtiDevil je napisao/la:@Legendo,ja verujem da ce Vilbek vise da koristi Eggerta koji je u boljoj formi nego Lindberg,oba su sjajni i mislim da Danci upravo i imaju najbolja krila na prvenstvu.

Landin,Egert,M.Hansen ,Mogensen (puno problema jer nema zamjene kvalitetne trenutno) Sondegard,Lindberg ,Knudsen
To je prvi sedam sigurno ,legendarni Lars Christiansen ulazi na sedmerce i nekoliko minuta da Egert odmori ,Hansena mjenja Kasper Nilsen, Sondegard ima zamjenu ,Lase Svan Hansen mjenja Lindberga i vjerovatno će dobijati po poluvrijeme obojica

imaju sko na svakoj poziciji dva kvalitetna igrača ,samo na sednjaku sam Mogensen ,zbog povrede Boesena i Speleberga .
Idu ljudi na medalju od sastava ovog zastaje dah

Danci i Njemci imaju najače parove krila

Oj veliki margina na Kira ,Vujina ,i Jichu , sedam komada moraju zabiti opet ću ja njih igrati
Islandu znači Olafur samo zbog iskustva ,trenutno njegov 1-2 gola po utakmici ništa ne znače

U odbrani još može proći ,na ime mu sudije puštaju malo oštriju igru i probijanja protivnika

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Knudsena nema na prvenstvu.legenda reala je napisao/la:Knudsen je tu glavni na crtiDevil je napisao/la:@Legendo,ja verujem da ce Vilbek vise da koristi Eggerta koji je u boljoj formi nego Lindberg,oba su sjajni i mislim da Danci upravo i imaju najbolja krila na prvenstvu.
![]()
Landin,Egert,M.Hansen ,Mogensen (puno problema jer nema zamjene kvalitetne trenutno) Sondegard,Lindberg ,Knudsen
To je prvi sedam sigurno ,legendarni Lars Christiansen ulazi na sedmerce i nekoliko minuta da Egert odmori ,Hansena mjenja Kasper Nilsen, Sondegard ima zamjenu ,Lase Svan Hansen mjenja Lindberga i vjerovatno će dobijati po poluvrijeme obojica![]()
imaju sko na svakoj poziciji dva kvalitetna igrača ,samo na sednjaku sam Mogensen ,zbog povrede Boesena i Speleberga .
Idu ljudi na medalju od sastava ovog zastaje dah![]()
Danci i Njemci imaju najače parove krila![]()
Oj veliki margina na Kira ,Vujina ,i Jichu , sedam komada moraju zabiti opet ću ja njih igrati
Islandu znači Olafur samo zbog iskustva ,trenutno njegov 1-2 gola po utakmici ništa ne znače![]()
U odbrani još može proći ,na ime mu sudije puštaju malo oštriju igru i probijanja protivnika

Samo su Rene i Toft Hansen na liniji.

p.s
Mislim da niko nece preko.Nije ni Kiro sto je bio da trpa po 10 svaku.
edit:Glandorf ide preko 3.5 vrlo verovatno,a moguce i Momir Ilic.

- legenda reala
- Kontakt:
E nabubo sam da imam šta pratiti nekoliko tiketa
Poljake X2,Dance u hendikepu,Andersona,Tlucinskog,Hansena,Kira ,Glandorfa ,Ekberga - over
BIH X2
Valjda nešta prođem .
Iako moraju Jicha i Kiro preuzeti večeras odgovornost .
A ako Vujin ne pročepi nema ni od Srba ništa

Poljake X2,Dance u hendikepu,Andersona,Tlucinskog,Hansena,Kira ,Glandorfa ,Ekberga - over
BIH X2

Valjda nešta prođem .
Iako moraju Jicha i Kiro preuzeti večeras odgovornost .
A ako Vujin ne pročepi nema ni od Srba ništa
let s go hrvatska
mlada poletna ekipa,mogu polufinala sigurno......
mlada poletna ekipa,mogu polufinala sigurno......
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Jel moze neko napisati ko izvodi sedmerce u selekcijama koje igraju ovo prvenstvo ili gdje se moze vidjeti to?
Eggert je lijevo krilo, a Lindberg desno.
"Broj golova igrač" je zeznuto igrati u prvom kolu, najbolje je odigrati jedno-dva krila +, jer bit će dosta nervoze i tehničkih grešaka kao uvijek u prvim utakmicama. Jichu nisam smio igrati, bojim se da će mu staviti flastera Njemci jedan dio utakmice. Odigrah samo Gensheimera +.
@dulet
Prati statistike nakon prvog kola, pa vidi. Uglavnom izvode krila osim Romera u Španiji, Ilića u Srbiji, Jiche u Češkoj...Možda još neko, uglavnom uprati prvo kolo ko, šta, gdje.
"Broj golova igrač" je zeznuto igrati u prvom kolu, najbolje je odigrati jedno-dva krila +, jer bit će dosta nervoze i tehničkih grešaka kao uvijek u prvim utakmicama. Jichu nisam smio igrati, bojim se da će mu staviti flastera Njemci jedan dio utakmice. Odigrah samo Gensheimera +.
@dulet
Prati statistike nakon prvog kola, pa vidi. Uglavnom izvode krila osim Romera u Španiji, Ilića u Srbiji, Jiche u Češkoj...Možda još neko, uglavnom uprati prvo kolo ko, šta, gdje.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Gdje se moze vidjeti ko je koliko dao golova .. koji je minut i to za meceve prvenstva ili sad za Njemce i Cehe ..
na oficijalnoj stranici prvenstva ima pise LIVE i tu udjem i nema nista ???
na oficijalnoj stranici prvenstva ima pise LIVE i tu udjem i nema nista ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.