Ermin Zec
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermin Zec
Zec je odlican, volio bih da on vec na ljeto predje u Hoffenheim, bilo bi super jer je mlad i veliki talent a na sredini Hoffenheimu i fali igraca.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Evo ga, i treci gol Ermina, Sibenik - Inter 4:0
Bice ih jos aBd, tek je 30-40 min utakmice:)

Bice ih jos aBd, tek je 30-40 min utakmice:)
100% sportski i krajnje opušten potpis
Dobar je ovaj Zekonja treba da bude jos uvijek u mladoj selekciji, jos koju godinu

mB!
hnl je prava liga za sazrijevanje bh nogometasa, nije toliko okrutna i domacinska kao bh liga
- miralem444
- Kontakt:
ma zec je starasan igrac pa sta on radi 3 gola dati je mocno u bilo kojoj lizi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
maa bravooo Zec .............. Neznam steta sto ga nije pozvao protiv Belgije neigra Salihovic a on moze na njegovoj poziciji jos brz u velikoj formi i sve .......
Je li istina da je Schalke poslao ponudu za ovog Zeca? Zele ga sto prije navodno....
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mislim da grijesis kad kazes da je Zec bolji od Topica, Zec ce biti klasa za sebe za 3-4 godine al sad trenutno je Topic bolji i bolji je za ove velike utakmice...grijesis kad mislis da je Topicevo vrijeme proslo...Rz88 je napisao/la:Vjerujte mi da znam gdje ce Zec otici, mislim ne jos, jer nema jos nekih ponuda, ali momak je cudo, nadam se da ce to ciro shvatiti i njega ubaciti a ne topica, nista protiv topca ali njegovo je proslo, imamo nevjerovatan potencijal u napadau treba ga iskoristiti,
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a on je vazda dobro igro za svoj tim, al ga nisu zvali u reprezntaciju...nekazm ja da ce Topa biti bolji od Zeca za 2-3 godine, al sad trenutno nije...Topa ga zna zavuci i ima potrebno iskustvo sto je svakako vrlo vazno, a to Zec sad trnutno nema a sigurno da ce biti extra igrac...al sad je za reprezntaciju puno korisnije Topic, iskustvo, osjecaj za go i podizanje morala ostalim mladjim igracima, zbog toga je Topa car...a ciroguz je trebo i Zeca zvati al hajd sad znaj ti njemu...Rz88 je napisao/la:proslo je, nije ga bilo preko 2 god i sad se ko pojavio, on je samo jedan od talenta koji nije iskoristio potencijal, ko grujic.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
volio bih da ga kupi neki veci klub schalke npr i posudi u neki slabiji tipa arminije da mu se bude lakse priviknut na novu sredinu drzavu ligu pristup i kvalitet fudbala
el dorado za igrace sa ex yu prostora su hamburg, wolvsburg, herta, salke hofenhajm, imace manje problema sa privikavanjem , zemo je zemo. sama da ne ide u bajern ili leverkuzen , tamo su svi sem nasih
-
- Kontakt:
Je li to Ciro nije pozvao Zeca jer slijedi vrbovanje hrvatskog saveza da igra za njih?
je li to pausalan zakljucak ili imas neke informacije tome?lopta je okrugla je napisao/la:Je li to Ciro nije pozvao Zeca jer slijedi vrbovanje hrvatskog saveza da igra za njih?
-
- Kontakt:
Pausalan pasa.....zaboravio sam ono pravilo Fifa-e,je li dovoljno da igrac odigra prijateljsku(sto Zec vec jeste,malo protiv Slovenije je igrao) za A repku ili to mora da bude sluzbena tekma....molim za odgovor....hvalabiskitt je napisao/la:je li to pausalan zakljucak ili imas neke informacije tome?lopta je okrugla je napisao/la:Je li to Ciro nije pozvao Zeca jer slijedi vrbovanje hrvatskog saveza da igra za njih?
to sto je malo igro protiv slovenije je bilo dovoljno da ubuduce moze igrati samo za bihlopta je okrugla je napisao/la:Pausalan pasa.....zaboravio sam ono pravilo Fifa-e,je li dovoljno da igrac odigra prijateljsku(sto Zec vec jeste,malo protiv Slovenije je igrao) za A repku ili to mora da bude sluzbena tekma....molim za odgovor....hvalabiskitt je napisao/la:je li to pausalan zakljucak ili imas neke informacije tome?lopta je okrugla je napisao/la:Je li to Ciro nije pozvao Zeca jer slijedi vrbovanje hrvatskog saveza da igra za njih?
-
- Kontakt:
je li to pausalan zakljucak ili imas neke informacije tome?[/quote]
Pausalan pasa.....zaboravio sam ono pravilo Fifa-e,je li dovoljno da igrac odigra prijateljsku(sto Zec vec jeste,malo protiv Slovenije je igrao) za A repku ili to mora da bude sluzbena tekma....molim za odgovor....hvala[/quote]
to sto je malo igro protiv slovenije je bilo dovoljno da ubuduce moze igrati samo za bih[/quote]Hvala na odgovoru.Jesi siguran za to ili?Znaci li to da sve i da hoce da promjeni sportsko drzavljanstvo-da i pored toga,ne bi mogao da igra za neku drugu repku jer je vec igrao u prijateljskoj za nasu A repku!?
Pausalan pasa.....zaboravio sam ono pravilo Fifa-e,je li dovoljno da igrac odigra prijateljsku(sto Zec vec jeste,malo protiv Slovenije je igrao) za A repku ili to mora da bude sluzbena tekma....molim za odgovor....hvala[/quote]
to sto je malo igro protiv slovenije je bilo dovoljno da ubuduce moze igrati samo za bih[/quote]Hvala na odgovoru.Jesi siguran za to ili?Znaci li to da sve i da hoce da promjeni sportsko drzavljanstvo-da i pored toga,ne bi mogao da igra za neku drugu repku jer je vec igrao u prijateljskoj za nasu A repku!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.