Prica sa tri rijeci
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Prica sa tri rijeci
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu
ZZ
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim
Rođen s tobom da budem
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između
DRUG NEBI TI PUNCA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku kao kad sam
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 16 jun 2012, 01:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku kao kad sam Emira jeb'o u
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku kao kad sam Emira jeb'o u koljeno iako sam
Volim te Celik ! ! !
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku kao kad sam Emira jeb'o u koljeno iako sam robovima uz'o trans
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku kao kad sam Emira jeb'o u koljeno iako sam robovima uz'o trans i ispao budala
Volim te Celik ! ! !
- vendeta1921
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku kao kad sam Emira jeb'o u koljeno iako sam robovima uz'o trans i ispao budala kad ono k***c
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku kao kad sam Emira jeb'o u koljeno iako sam robovima uz'o trans i ispao budala kad ono k***c kisa pada napolju
Volim te Celik ! ! !
- vendeta1921
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa i osjetih njenu ruku na mojim lijepim slatkim jajima. Obradovao sam se dobroj utakmici između Brazila i Perua na Euru 2012 kada se pojavi Bilic da komentarise kakve su sise od Ukrajinske navijacice i s*eba mi mater u picku kao kad sam Emira jeb'o u koljeno iako sam robovima uz'o trans i ispao budala kad ono k***c kisa pada napolju u ovoj romanticnoj noci
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!