Smanjenje broja klubova Premijer lige BiH

Kako vam djeluje ovaj sistem ?

Dobar
48
21%
Los
34
15%
Prva liga sa 12 klubova
127
57%
Prva liga sa 16 klubova
15
7%

Ukupno glasova: 224

Urban Batalion
Kontakt:

Re: Smanjivanje Premier lige

Post Postao/la Urban Batalion » 27 sep 2010, 15:51

Baja_Zvjerka je napisao/la:Odakle tebi ideja da bi jedan Olimpik izborio ucesce u toj ligi, ili jos smjesnije Zvijezda. Pa ti nisi svjestan koji lobiji bi tada proradili, i kakvi igraci u krajnjem bi se doveli u pojedine klubove samo da iduce sezone nastupaju u toj ligi..
;)
U normalnim drzavama kvalitetniji klub bez obzira na lobije uspijeva.Jes kad bi mi bili normalna drzava. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 27 sep 2010, 15:53

Trebalo bi biti 8 klubova

1.Sarajevo
2.Zeljo
3.Siroki
4.Borac
5.Velez
6.Zrinjski
7.Olimpic
8.Celik
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 27 sep 2010, 15:55

Tarpi do bagro je napisao/la:Trebalo bi biti 8 klubova

1.Sarajevo
2.Zeljo
3.Siroki
4.Borac
5.Velez
6.Zrinjski
7.Olimpic
8.Celik
E sad ga precera nije ovo Lihtenštajn :lol: :lol: 12 je taman :mrgreen: i đeš Olimpic prije Slobode ako cemo realno Sloboda a ne Čelik

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 sep 2010, 15:59

Ako ćemo realno liga se neće nikada ni smanjiti,pa vidite da one guzonje u foteljama niti ne razmišljaju o tome,nije im palo na pamet da dadnu prijedlog da se smanji liga,moremo mi ovde predlagat i ligu 10 i ligu 35,ali od toga ti ništa neće bit

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 27 sep 2010, 16:00

Dabar je napisao/la:Ako ćemo realno liga se neće nikada ni smanjiti,pa vidite da one guzonje u foteljama niti ne razmišljaju o tome,nije im palo na pamet da dadnu prijedlog da se smanji liga,moremo mi ovde predlagat i ligu 10 i ligu 35,ali od toga ti ništa neće bit
Mislim da se mi ne bi mogli dogovorit ni ko bi igor u ligi 55 a kamo li 12 :lol: :lol: :lol:

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 27 sep 2010, 16:07

Dabar je napisao/la:Ako ćemo realno liga se neće nikada ni smanjiti,pa vidite da one guzonje u foteljama niti ne razmišljaju o tome,nije im palo na pamet da dadnu prijedlog da se smanji liga,moRemo mi ovde predlagat i ligu 10 i ligu 35,ali od toga ti ništa neće bit
Stavi ž il z molim te. :shock:

U svakom slucaju mi ovdje barem pricamo i razmisljamo o promjenama bolje nego da nista ne cinimo.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 sep 2010, 16:11

sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige... :lol:

po meni to bi bilo bolje za nase klubove... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 27 sep 2010, 16:11

tm84 je napisao/la:sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige... :lol:

To bi bilo dobro al to ima manje sanse od ovoga duplo. ;)

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 27 sep 2010, 16:13

tm84 je napisao/la:sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige... :lol:

De i meni malo tog što ti piješ pa da nazdravimo :mrgreen: :mrgreen:

Sad ozbiljno nema šanse za to barem 20 godina

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 sep 2010, 16:14

Ma od toga nista,mozda me neko nece razumiti,al od toga bi najmanje koristi imala PL i klubovi iz BiH.Realno bili bi lagana hrana a i u toj ligi od 16 BiH bi imala najvise 3 predstavnika...To ne bi valjalo,nemojmo se lagati....
& $ - & " - & - &
ФСРС

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 27 sep 2010, 16:59

Za naše uslove, ovo bi bilo idealno riješenje. Liga od 12 klubova:

Željezničar
Sarajevo
Borac
Sloboda
Čelik
Široki Brijeg
Zrinjski
Velež
Leotar
Slavija
Travnik
Olimpik (Zvijezda)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 sep 2010, 17:08

Voćko je napisao/la:

jbg, evo ceska i slovacka hoce da udruze ligu ponovo... :?

znaci nije nemoguce...

po meni smanjivanje nema koristi jer imas previse klubova koji "moraju" igrati tu ligu...

necu da zamisljam sta bi bilo kad bi zrinjski, celik ili leotar ispali iz lige... puno se klubova kod nas ponasa i prema njima se ponasa kao da su athletic bilbao u spaniji (jer i oni ne smiju ispasti iz lige)... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 27 sep 2010, 18:28

tm84 je napisao/la:
Voćko je napisao/la:

znaci nije nemoguce...

po meni smanjivanje nema koristi jer imas previse klubova koji "moraju" igrati tu ligu...

necu da zamisljam sta bi bilo kad bi zrinjski, celik ili leotar ispali iz lige... puno se klubova kod nas ponasa i prema njima se ponasa kao da su athletic bilbao u spaniji (jer i oni ne smiju ispasti iz lige)... :roll:
Zna se da Zrinjski, Sarajevo, Sloboda, Celik, Željo i Široki nikad neće igrat drugu ligu nit su igrali godinama ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 sep 2010, 18:32

Naravno da sam za smanjivanje lige, ali realno do ovoga nikad nece doci. Ima milion razloga za to, da ih ne nabrajam.
#divovi

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 28 sep 2010, 01:53

Kad bi se ovo dogodilo navijači bi podivljali a pogotovo BBB i ovi beogradski delije i grobari.to bi bila jedna velika katastrofa,a i u našoj zemlji ne bi bilo baš lijepo.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 sep 2010, 02:13

drinin vuk je napisao/la:Ma od toga nista,mozda me neko nece razumiti,al od toga bi najmanje koristi imala PL i klubovi iz BiH.Realno bili bi lagana hrana a i u toj ligi od 16 BiH bi imala najvise 3 predstavnika...To ne bi valjalo,nemojmo se lagati....
Da , te citiram sad kao sad Dinamo , Zvezda i Partizan su mnogo bolji od nasih klubova !
Ne , toliko da bi nas nabijali ali realne sanse za osvajanje nasih klubova bi bile minimalne , tj nikakve !
Ali , za godinu , dvije opet bi se vratilo ono Sarajevo , onaj Zeljo , Onaj Velež i tako oni Klubovi to ti garantujem !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 sep 2010, 12:28

CoDe je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Ma od toga nista,mozda me neko nece razumiti,al od toga bi najmanje koristi imala PL i klubovi iz BiH.Realno bili bi lagana hrana a i u toj ligi od 16 BiH bi imala najvise 3 predstavnika...To ne bi valjalo,nemojmo se lagati....
Da , te citiram sad kao sad Dinamo , Zvezda i Partizan su mnogo bolji od nasih klubova !
Ne , toliko da bi nas nabijali ali realne sanse za osvajanje nasih klubova bi bile minimalne , tj nikakve !
Ali , za godinu , dvije opet bi se vratilo ono Sarajevo , onaj Zeljo , Onaj Velež i tako oni Klubovi to ti garantujem !
Pa Dinamu niti Hajduk ne može ništa već 5 godina,a kamoli će naši klubovi nešto...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 sep 2010, 12:38

A sto ce im zdruzena liga kad igraju Europsku ligu, da im nije mozda zanimljivije Sarajevo, Beograd, Tuzla, Zenica, Mostar od Graza, Bruggea, Amsterdama, itd.? Jasta, evo, samo cekaju navijaci kad ce se ostvariti necije fantazije u nekoj ex-yu ligi. Dajte se skontajte, samo radom i ulaganjem u vlastite klubove i ligu se nesto moze napraviti. Najlakse bi bilo cekati da se dodje na gotovo i onda kao reaktivira neko ''velikanstvo''. To, garantirano, nece nitko docekati. Ja mislim da danas postavis anketu il u HR il u Srbiji za takvo sto da bi bar 65 posto bilo protiv, ako ne i vise. I to s punim pravom.
...Život za Široki...

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 sep 2010, 17:33

tm84 je napisao/la:
Voćko je napisao/la:

znaci nije nemoguce...

Nemoguce je!!
Neznam sto poredis Cesku i Slovacku sa nama,niti mozes u bilo kojem segmentu.

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 28 sep 2010, 18:12

bolje da se ponovo igra onaj playoff,a neka budu 3 lige i onako smo podjeljeni
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beledija, Bing [Bot], Bordo10, jurisicduska, maho_sa i 30 gostiju.