GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi D?

Ukrajina
11
8%
Švedska
19
13%
Francuska
45
31%
Engleska
70
48%

Ukupno glasova: 145

Henderson
Kontakt:

Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska

Post Postao/la Henderson » 09 jun 2012, 19:06

Ovdje pola ljudi ne zna da su Walker i Micah povrijeđeni i da Roy nije želio da ima sukob u ekipa na relaciji Terry vs Ferdinand i da je upravo zbog toga pozvao Kellyija. Također, da je Jack spreman Henderson ne bi išao na Euro.
Francuska 7 bodova
Engleska 5 bodova
Švedska 4 boda
Ukrajina 0 bodova
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 09 jun 2012, 19:21

S prosjekom od 3,1 gola po utakmici, Švedska je bila 3. najefikasnija momčad kvalifikacija. Momčad u kojoj igra Zlatan Ibrahimović će uvijek predstavljati prijetnju protivničkim vratima, a osim njega, u kvalifikacijama je zabijalo još 13 igrača. U Kallstromu, Larssonu i Bajramiju imaju ofenzivno vrlo opasne veznjake, koji su svi redom odlični šuteri. Napadačku liniju predvode Ibra i odlični Elmander, a ostaje za vidjeti hoće li John Guidetti i Ola Toivonen svoje dobre sezone iz nizozemske lige završiti golovima na Euru.
Mislim baš da će oni bit turbo iznenađenje tims u ekipa i mogu sve iskustvo !Svakako navijam za njih!
Nadam se da će golman bit ekstra ;)
Gledala sam jednu reportažu na njihovoj tv-u kako se ljudi pripremali,kapa dole sretnoo! ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jun 2012, 20:31

bambina je napisao/la:S prosjekom od 3,1 gola po utakmici, Švedska je bila 3. najefikasnija momčad kvalifikacija. Momčad u kojoj igra Zlatan Ibrahimović će uvijek predstavljati prijetnju protivničkim vratima, a osim njega, u kvalifikacijama je zabijalo još 13 igrača. U Kallstromu, Larssonu i Bajramiju imaju ofenzivno vrlo opasne veznjake, koji su svi redom odlični šuteri. Napadačku liniju predvode Ibra i odlični Elmander, a ostaje za vidjeti hoće li John Guidetti i Ola Toivonen svoje dobre sezone iz nizozemske lige završiti golovima na Euru.
Mislim baš da će oni bit turbo iznenađenje tims u ekipa i mogu sve iskustvo !Svakako navijam za njih!
Nadam se da će golman bit ekstra ;)
Gledala sam jednu reportažu na njihovoj tv-u kako se ljudi pripremali,kapa dole sretnoo! ;)
Sve je tacno jedino je mladi Guidetti otpao zbog povrede.
Mogla bi Svedska pomrsiti racune englezima i francuzima.
Ibra u zadnje vrijeme igra malo povucenije iza isturenog napadaca (Toivonen) sto mu dosta odgovara jer ima vise kontakta sa loptom i moze bolje proigravati saigrace. Elmander im je takodje bitan ali je pitanje hoce li biti spreman za utakmicu sa Ukrajinom.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 10 jun 2012, 09:13

Ovdje definitivno simpatišem Švdesku a volio bi da Engleska ispadne 8-)
-RIVALDO-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jun 2012, 22:59

Kada pomislis da ne moze gore nakon R.Irska - Hrvatska, UEFA te odmah pocasti drugom vrhunskom utakmicom u prime-time-u izmedju Ukrajine i Svedske.

Inace mislim da ce Englezi imati dosta problema sa Svedima koji im tradicionalno i ne leze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 10 jun 2012, 23:19

senad_flamin je napisao/la:Ovdje definitivno simpatišem Švdesku a volio bi da Engleska ispadne 8-)
Lijepo je biti u masti, ali opet to je tvoje licno misljenje..Come'on England!!! ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 10 jun 2012, 23:48

Joj sutra Francuska osdogihdsiughsiudknsdjkn... :evil: :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2012, 23:53

Ma bit će gusto u ovoj grupi. Ne znam samo što neki misle da će Ukrajinci ostati bez bodova, to je skoro pa nemoguće, jer mislim da će po koji bod uzet, možda čak i iznenade, sve zavisi. Potencijala imaju određenog, domaći teren imaju, protiv Švedske mogu do pobjede, pa onda ko zna. Mislim da će oni dobit Šveđane, a mogu možda iznenadit nekog i od 2 favorita. Zbog napretka u igri u zadnje vrijeme, te mudrog stratega Blanca mislim da će Francuzi proći, a Englezi jesu favoriti ali imaju i veliki problema sa sastavom. Da li će određena prokletstva koja Englesku prate neko vrijeme na velikim takmičenjima pobijedi Hodgson, predstoji da se vidi... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 11 jun 2012, 00:05

Vidjet ćete kad "la Francuzi" izgube od Ukrajine... Ništa subjektivno, ali Francuzi su mi zadnjih godina pravo tanki nekako...

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 11 jun 2012, 00:13

vidim da ovdje mnogi unaprijed otpisuju Ukrajinu i smatraju da oni nemaju šta da traže u ovoj grupi. Ja sam apsolutno uvjeren u suprotno i smatram da Ukrajina ima šanse da izbori plasman u četvrfinale, i mislim da će tu šansu i iskoristiti. Imaju stavrno super mladih igrača ( Yarmolenko / Konopljanka) koji mogu lako da postanu zvijezde ovog prvenstva. Plus tu je još domaća fanatična publika iza leđa koja može biti i presudan faktor.
Agieren statt reagieren

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 jun 2012, 00:33

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidjet ćete kad "la Francuzi" izgube od Ukrajine... Ništa subjektivno, ali Francuzi su mi zadnjih godina pravo tanki nekako...
Sa 20 i kusur utakmica bez poraza. :mrgreen:

Tanki su bili, postaju sve deblji i deblji ( :D ) i ako se sve poslozi oni nece biti favorit iz sjene, nego ekipa koja moze ici do kraja na ovom prvenstvu.
Vom Jäger zum Gejagten

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 11 jun 2012, 00:36

geronimo je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidjet ćete kad "la Francuzi" izgube od Ukrajine... Ništa subjektivno, ali Francuzi su mi zadnjih godina pravo tanki nekako...
Sa 20 i kusur utakmica bez poraza. :mrgreen:

Tanki su bili, postaju sve deblji i deblji ( :D ) i ako se sve poslozi oni nece biti favorit iz sjene, nego ekipa koja moze ici do kraja na ovom prvenstvu.
Jesu bili loši, ali sam pred početak prvenstva kada sam ih gledao rekao da će oni biti iznenađenje prvenstva(Ako se to za njih može reći jer su uvijek u krugu favorita).Ali prošlih nekoliko takmičenja ih je izbacilo iz tog kruga.Očekujem ih minimalno u polufinalu, možda i više od toga vidjet ćemo ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jun 2012, 00:37

Sutra nastupa one man show,postidit ce se oni koji za Downinga plate 20M eura samo jer je prenapuhani englez dok ovakav igrac tavori u ukrajinskoj ligi,nije cak ni clan Shakhtara ili Dynama.
[youtube][/youtube]

Tipujem da ce mu se cijena 3x povecati nakon eura 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 11 jun 2012, 00:37

Očekujem sutra dobru utakmicu između susjeda Engleza i Francuza, nekako mi je tu najbliži X
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 jun 2012, 00:47

da se razumijemo ne volim englesku (ali na ovom EPu bih volio da doguraju što dalje samo zato što igra Carroll i što je Gerrard kapiten), ali isto tako bih volio da ušute sve kritičare.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 11 jun 2012, 02:09

ja mislim da cu sutra ovdje biti dva x-a te da ce ova grupa biti najjneizvjenija na euru,sa realnom mogucnoscu da vise ekipa bude imalo isti broj bodova.Kad se sutra zaaaori god save the queen :twisted:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 jun 2012, 09:20

Francuska ce otrest Englesku, dok ce Ukrajina remizirat sa Svedskom ;)

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 11 jun 2012, 09:26

Navijam za Švede mislim da će oni to onako rutinski odradit bez obzira što igraju s domaćinom prepunim stadionom.Mogu oni puno.
Francuska će Engleze dobit nekako intuicija tako kaže jači su ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 11 jun 2012, 09:27

Cmon England
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 11 jun 2012, 09:36

Come'on!!!!! :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.