GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Ovdje pola ljudi ne zna da su Walker i Micah povrijeđeni i da Roy nije želio da ima sukob u ekipa na relaciji Terry vs Ferdinand i da je upravo zbog toga pozvao Kellyija. Također, da je Jack spreman Henderson ne bi išao na Euro.
Francuska 7 bodova
Engleska 5 bodova
Švedska 4 boda
Ukrajina 0 bodova
Francuska 7 bodova
Engleska 5 bodova
Švedska 4 boda
Ukrajina 0 bodova
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
S prosjekom od 3,1 gola po utakmici, Švedska je bila 3. najefikasnija momčad kvalifikacija. Momčad u kojoj igra Zlatan Ibrahimović će uvijek predstavljati prijetnju protivničkim vratima, a osim njega, u kvalifikacijama je zabijalo još 13 igrača. U Kallstromu, Larssonu i Bajramiju imaju ofenzivno vrlo opasne veznjake, koji su svi redom odlični šuteri. Napadačku liniju predvode Ibra i odlični Elmander, a ostaje za vidjeti hoće li John Guidetti i Ola Toivonen svoje dobre sezone iz nizozemske lige završiti golovima na Euru.
Mislim baš da će oni bit turbo iznenađenje tims u ekipa i mogu sve iskustvo !Svakako navijam za njih!
Nadam se da će golman bit ekstra
Gledala sam jednu reportažu na njihovoj tv-u kako se ljudi pripremali,kapa dole sretnoo!
Mislim baš da će oni bit turbo iznenađenje tims u ekipa i mogu sve iskustvo !Svakako navijam za njih!

Gledala sam jednu reportažu na njihovoj tv-u kako se ljudi pripremali,kapa dole sretnoo!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sve je tacno jedino je mladi Guidetti otpao zbog povrede.bambina je napisao/la:S prosjekom od 3,1 gola po utakmici, Švedska je bila 3. najefikasnija momčad kvalifikacija. Momčad u kojoj igra Zlatan Ibrahimović će uvijek predstavljati prijetnju protivničkim vratima, a osim njega, u kvalifikacijama je zabijalo još 13 igrača. U Kallstromu, Larssonu i Bajramiju imaju ofenzivno vrlo opasne veznjake, koji su svi redom odlični šuteri. Napadačku liniju predvode Ibra i odlični Elmander, a ostaje za vidjeti hoće li John Guidetti i Ola Toivonen svoje dobre sezone iz nizozemske lige završiti golovima na Euru.
Mogla bi Svedska pomrsiti racune englezima i francuzima.
Ibra u zadnje vrijeme igra malo povucenije iza isturenog napadaca (Toivonen) sto mu dosta odgovara jer ima vise kontakta sa loptom i moze bolje proigravati saigrace. Elmander im je takodje bitan ali je pitanje hoce li biti spreman za utakmicu sa Ukrajinom.
- senad_flamin
- Kontakt:
Ovdje definitivno simpatišem Švdesku a volio bi da Engleska ispadne 

-RIVALDO-
Kada pomislis da ne moze gore nakon R.Irska - Hrvatska, UEFA te odmah pocasti drugom vrhunskom utakmicom u prime-time-u izmedju Ukrajine i Svedske.
Inace mislim da ce Englezi imati dosta problema sa Svedima koji im tradicionalno i ne leze.
Inace mislim da ce Englezi imati dosta problema sa Svedima koji im tradicionalno i ne leze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Lijepo je biti u masti, ali opet to je tvoje licno misljenje..Come'on England!!!senad_flamin je napisao/la:Ovdje definitivno simpatišem Švdesku a volio bi da Engleska ispadne

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj sutra Francuska osdogihdsiughsiudknsdjkn...

Ma bit će gusto u ovoj grupi. Ne znam samo što neki misle da će Ukrajinci ostati bez bodova, to je skoro pa nemoguće, jer mislim da će po koji bod uzet, možda čak i iznenade, sve zavisi. Potencijala imaju određenog, domaći teren imaju, protiv Švedske mogu do pobjede, pa onda ko zna. Mislim da će oni dobit Šveđane, a mogu možda iznenadit nekog i od 2 favorita. Zbog napretka u igri u zadnje vrijeme, te mudrog stratega Blanca mislim da će Francuzi proći, a Englezi jesu favoriti ali imaju i veliki problema sa sastavom. Da li će određena prokletstva koja Englesku prate neko vrijeme na velikim takmičenjima pobijedi Hodgson, predstoji da se vidi... 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Vidjet ćete kad "la Francuzi" izgube od Ukrajine... Ništa subjektivno, ali Francuzi su mi zadnjih godina pravo tanki nekako...
-
- Kontakt:
vidim da ovdje mnogi unaprijed otpisuju Ukrajinu i smatraju da oni nemaju šta da traže u ovoj grupi. Ja sam apsolutno uvjeren u suprotno i smatram da Ukrajina ima šanse da izbori plasman u četvrfinale, i mislim da će tu šansu i iskoristiti. Imaju stavrno super mladih igrača ( Yarmolenko / Konopljanka) koji mogu lako da postanu zvijezde ovog prvenstva. Plus tu je još domaća fanatična publika iza leđa koja može biti i presudan faktor.
Agieren statt reagieren
Sa 20 i kusur utakmica bez poraza.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidjet ćete kad "la Francuzi" izgube od Ukrajine... Ništa subjektivno, ali Francuzi su mi zadnjih godina pravo tanki nekako...

Tanki su bili, postaju sve deblji i deblji (

Vom Jäger zum Gejagten
Jesu bili loši, ali sam pred početak prvenstva kada sam ih gledao rekao da će oni biti iznenađenje prvenstva(Ako se to za njih može reći jer su uvijek u krugu favorita).Ali prošlih nekoliko takmičenja ih je izbacilo iz tog kruga.Očekujem ih minimalno u polufinalu, možda i više od toga vidjet ćemogeronimo je napisao/la:Sa 20 i kusur utakmica bez poraza.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidjet ćete kad "la Francuzi" izgube od Ukrajine... Ništa subjektivno, ali Francuzi su mi zadnjih godina pravo tanki nekako...![]()
Tanki su bili, postaju sve deblji i deblji () i ako se sve poslozi oni nece biti favorit iz sjene, nego ekipa koja moze ici do kraja na ovom prvenstvu.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sutra nastupa one man show,postidit ce se oni koji za Downinga plate 20M eura samo jer je prenapuhani englez dok ovakav igrac tavori u ukrajinskoj ligi,nije cak ni clan Shakhtara ili Dynama.
[youtube][/youtube]
Tipujem da ce mu se cijena 3x povecati nakon eura
[youtube][/youtube]
Tipujem da ce mu se cijena 3x povecati nakon eura

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Očekujem sutra dobru utakmicu između susjeda Engleza i Francuza, nekako mi je tu najbliži X
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
da se razumijemo ne volim englesku (ali na ovom EPu bih volio da doguraju što dalje samo zato što igra Carroll i što je Gerrard kapiten), ali isto tako bih volio da ušute sve kritičare.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ja mislim da cu sutra ovdje biti dva x-a te da ce ova grupa biti najjneizvjenija na euru,sa realnom mogucnoscu da vise ekipa bude imalo isti broj bodova.Kad se sutra zaaaori god save the queen 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- tyler durden
- Kontakt:
Francuska ce otrest Englesku, dok ce Ukrajina remizirat sa Svedskom 

Navijam za Švede mislim da će oni to onako rutinski odradit bez obzira što igraju s domaćinom prepunim stadionom.Mogu oni puno.
Francuska će Engleze dobit nekako intuicija tako kaže jači su
Francuska će Engleze dobit nekako intuicija tako kaže jači su

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
- Kontakt:
Cmon England
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Come'on!!!!! 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.