OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI London 2012 - BIH
stvarno so losi
evo gledam nesto ove discipline i ne mogu da skontam kako mi nemamo takmicara u nekim disciplinama
npr gledam u ovom veslanju i kajaku imaju ljudi iz Kameruna , Togoa i Nigerije a nema nas
Pa gdje vjezbaju ti ljudi
i kako je moguce da nema neka sirovina da nas predstavlja u Triatlonu jer smo mi ipak jak uporan i super narod koji jede baklave i pilave pa pucamo od snage
isto vazi i za biciklizam i dizanje tegova
evo gledam nesto ove discipline i ne mogu da skontam kako mi nemamo takmicara u nekim disciplinama
npr gledam u ovom veslanju i kajaku imaju ljudi iz Kameruna , Togoa i Nigerije a nema nas
Pa gdje vjezbaju ti ljudi
i kako je moguce da nema neka sirovina da nas predstavlja u Triatlonu jer smo mi ipak jak uporan i super narod koji jede baklave i pilave pa pucamo od snage
isto vazi i za biciklizam i dizanje tegova
Thomas Müller - Fußballgott
- delpiero20
- Kontakt:
A jest to...sve neki bildercici, a dizaca tegova nigdje
Ja razlog za sve trazim u tome sto nam komsije kupe sportase...

a tko bošnjacima brani da se takmiče? posebno u manje popularnim pojeidnačnim sportovima....delpiero20 je napisao/la:A jest to...sve neki bildercici, a dizaca tegova nigdje![]()
i nije ih baš "ukradeno" toliko puno...u hrvatskom timu ih je 13 iz bih,...od njih 110
Mi smo nesposobna zemlja za bilo sta, prosto "neko" ne zeli da se napreduje u bilo kome obliku. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A da se mi sa foruma dogovorimo pa da svako uzme trenirat određenu disciplinu u kojoj nemamo predstavnika pa da se spremimo do slijedece olimpijade

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- delpiero20
- Kontakt:
E vidis tu imas u prici svojoj dvojni kriterij...ali necu o tome visedean_ je napisao/la:a tko bošnjacima brani da se takmiče? posebno u manje popularnim pojeidnačnim sportovima....delpiero20 je napisao/la:A jest to...sve neki bildercici, a dizaca tegova nigdje![]()
i nije ih baš "ukradeno" toliko puno...u hrvatskom timu ih je 13 iz bih,...od njih 110
Prosto mi se gadi kad cujem da mi imamo nekog na olimpijadi.Ovo je sramota majkemi moje,kad vidim druge zemlje,evo ova Hrvatska nema u kom sportu ne nastupa.Naa najveca uzdanica Mekic,prvak Europe,a ispast ce u 1 kolu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ma ja ba tako i treba
sastavimo para kupimo konja kome i nek vjezba da preskace one zivice i tarabe
tu makar nije potreban neki napor
i gdje su one trebe po bazenima sto se ubise odbojke igrat ne mozes ih u vodu natjerat

sastavimo para kupimo konja kome i nek vjezba da preskace one zivice i tarabe

tu makar nije potreban neki napor
i gdje su one trebe po bazenima sto se ubise odbojke igrat ne mozes ih u vodu natjerat
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
država ništa ne mora dati sportistima,ona im nije dužna al oni jesu državi - očit ti je primjer marija šarapova koja je ortodoksna amerikanka,rodila se tamo živi tamo i po svemui je tipićna amerikanka,al se brate igra za rusiju ni za koga drugog,tako su i ovi **** mogli imat sve u h rvatskoj ali igrat za BiH ali što ne zato što im je mozak ko acisal
ti si očito prespavo zadnjih 20ak godina ili si živio na drugom planetu, a ne u bih...schwarcgelbfantom je napisao/la:država ništa ne mora dati sportistima,ona im nije dužna al oni jesu državi - očit ti je primjer marija šarapova koja je ortodoksna amerikanka,rodila se tamo živi tamo i po svemui je tipićna amerikanka,al se brate igra za rusiju ni za koga drugog,tako su i ovi **** mogli imat sve u h rvatskoj ali igrat za BiH ali što ne zato što im je mozak ko acisal
jel se smije znati koje si godište?
Nemoj lagati ovaj napaceni narod, Sarapova nije znala sta je Amerika do svoje sedme godine.schwarcgelbfantom je napisao/la:država ništa ne mora dati sportistima,ona im nije dužna al oni jesu državi - očit ti je primjer marija šarapova koja je ortodoksna amerikanka,rodila se tamo živi tamo ...
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- maximusdecimus
- Kontakt:
najgluplja izjava svih vremena.schwarcgelbfantom je napisao/la:država ništa ne mora dati sportistima,ona im nije dužna al oni jesu državi - očit ti je primjer marija šarapova koja je ortodoksna amerikanka,rodila se tamo živi tamo i po svemui je tipićna amerikanka,al se brate igra za rusiju ni za koga drugog,tako su i ovi **** mogli imat sve u h rvatskoj ali igrat za BiH ali što ne zato što im je mozak ko acisal
vidim da ste opet počeli smarati s tim pričama ko bi za koga trebao nastupati. stvar je jasna, htjeli smo demokratiju u kojoj ce svako imati pravo na svoj izbor, u svemu, pa i u sportu. zaiskali ste, eto vam ga. nema smisla tjerati ljude da igraju za nekoga za koga ne žele da igraju. nismo Sjeverna Koreja.pišite o Olimpijadi ili ne pišite uopšte ako nemate šta pametnije.
- sef_mafije
- Kontakt:
Vidim odma ovdje na portalu pise nasa razocarala :S :S (plivanje)
Svaka cast djevojci, nema veze sto nije prosla u finale, ja mislim da je dobro predstavila BiH!!!
Svaka cast djevojci, nema veze sto nije prosla u finale, ja mislim da je dobro predstavila BiH!!!
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
U ukupnom poretku, Ivana je završila na 41. mjestu od ukupno 46. plivačica. Prvih 16 plivačica izborile su svoje mjesto u daljnjem takmičenju u ovoj disciplini.
Aj makar nije bila zadnja, ko ona u Vankuveru

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- maximusdecimus
- Kontakt:
x, to su isti ljudi koji likuju kada npr. Ibričić završi na tribini,iako bi svima nama trebalo biti u interesu da igra sto vise. cura je odradila najbolje što je mogla i to je to, svaka čast, uspjeh je ostvariti normu za Olimpijske igresef_mafije je napisao/la:Vidim odma ovdje na portalu pise nasa razocarala :S :S (plivanje)
kako god, lijepo je bilo vidjeti zastavu Bosne i Hercegovine pored imena Ninković kao prve. teško je ostvariti dobar rezultat kad plivaš u grupi sa najlošijima. jednostavno nemaš onaj poticaj da "guraš" jače. ubjedljivo je bila prva i vjerovatno nije imala osjećaj koliko je to dobro, odnosno loše. da je plivala u bilo kojoj drugoj skupini, pa makar bila i zadnja siguran sam da bi ostvarila mnogo bolji rezultat.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma mi smo najsporskija nacija, jbte nadmasili smo sve zamisli 6 sportistaaleksandar_veliki je napisao/la:Da li je ostvarila normu, ja ne mogu vjerovati. Nama je uspjeh biti 41. od 46 takmicara i usput isplivati na Igrama 3 sekunde losije od licnog rekorda. Nemam rijeci. Kriteriji su u ovoj drzavi davno naruseni, odnosno isti ne postoje. Ovo je dno dna, uspjeh biti 41.maximusdecimus je napisao/la:x, to su isti ljudi koji likuju kada npr. Ibričić završi na tribini,iako bi svima nama trebalo biti u interesu da igra sto vise. cura je odradila najbolje što je mogla i to je to, svaka čast, uspjeh je ostvariti normu za Olimpijske igresef_mafije je napisao/la:Vidim odma ovdje na portalu pise nasa razocarala :S :S (plivanje)

Sve do jedne ex yu republike su za nas velesile u svim sportovima, a mi se dizemo nesto ko smo mi smo .
Fakat sramota za ovu drzavu, al jbg to ce biti tako dok nam je ovakava politika u sportu.
Svugdje u svjetu se siromasni bave sportom i kroz njega teze nekom uspjehu i dokazivaju, samo kod nas u sportu su djeca bogatih.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- maximusdecimus
- Kontakt:
jok, dobila je pozivnicu za Olimpijadualeksandar_veliki je napisao/la: Da li je ostvarila normu, ja ne mogu vjerovati. Nama je uspjeh biti 41. od 46 takmicara i usput isplivati na Igrama 3 sekunde losije od licnog rekorda. Nemam rijeci. Kriteriji su u ovoj drzavi davno naruseni, odnosno isti ne postoje. Ovo je dno dna, uspjeh biti 41.

Taj lik je bio u Australiji svi navijali za njega prvii put lik usao u bazen veci od 3-4m.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma meni je cirkus to sto na gotovo svim ostalim portalima stoji Ninkovic prva, ili sjajan nastup. Pa zato smo u onoj stvari. Bas sam se nazivcirao, sjeca li se neko onog crnac sto se u Pekingu ili Sidneju, umalo utusio, bio frajer treci u svojoj grupi, verliki uspjeh.
Ma takvi su i nasi, slican nivo .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- maximusdecimus
- Kontakt:
ajd tu si u pravu, ali onda je to još jedan razlog zašto ne bi trebalo njen nastup smatrati razocarenjem ili neuspjehom( i da je isplivala svoj rekord ne bi bila među 30).ona drži bh.rekord u ovoj disciplini (a imala je BiH i ima jos plivacica,nije ona jedina),nastupa na Olimpijadi,postigla je nešto u životu trudom i zalaganjem,32. je bila na europskom(da li si ti u necemu među prvih 1000 u Europi?), a tebi je životni domet biti moderator na sportsport.ba i lajati na svakog ko je uspjesniji od tebe.aleksandar_veliki je napisao/la:
A, ti strucnjak kazes da je ispunila normu i jos se nadjes kao veliki strucnjak ovdje nekog i nesto kritikovati. Dobila pozivnicu, da DOBILA POZIVNICU, po rezultatu ne bi prismrdila Londonu. Malo prooguglaj, ne kosta te nista.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.