I austrija je zvala alabu sa 16 godina u reprezentaciju da ga nebi njemacka kaparisala!! Napraviti alenovu sliku u dresu bosne kao veliki transparent na sledecoj utakmici!!!Dado je napisao/la:Decko ima 16 godina. Igra za U19 Dinama a vi ga gurate u repku pa bi jos da mu transparente pisete. Pustite ga da ga barem prodje pubertet, ko zna sta ce od njega biti na kraju. A ovo navodno ganjanje djecaka od strane Reala ili ManU dok se jos nisu poceli ni brijati je skoro ravno pe.ofiliji.
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Neka sportsport.ba, Osim, Sušić, Barbarez, Baljić, Hadžibegić ili neko od njih
stupi u kontakt sa njegovim ocem Sejadom Halilovićem u Zagrebu.
Inače će nam se desiti novi slučaj Ibrahimović.
stupi u kontakt sa njegovim ocem Sejadom Halilovićem u Zagrebu.
Inače će nam se desiti novi slučaj Ibrahimović.
TRANSPARENT napravit sad za utakmicu protiv LItvanije ako je igramo kući..
Pa jel vi fakat ozbiljno mislite da ce on pristati da igra za BIH prije nego Hrvatsku???Neznam zbog cega bi igrao za nas prije??ako mislite na oca pa i one je prvo igrao za Hrvatsku pa kad su ga sutnuli onda je igrao za nas..s toga velikom se dobru nadate a momak je takav kapacite onaj seljak susic da je pametan vec sad bi ga zvao da ga obezbijedimo za naredni period al 99% da nece pristati..
Tabija je napisao/la:Pa jel vi fakat ozbiljno mislite da ce on pristati da igra za BIH prije nego Hrvatsku???

Nista ne gubimo za transparente, fb, itd. NISTA.
Igramo kući protiv Litvanije nakon Grčke u gostimazgembo89 je napisao/la:TRANSPARENT napravit sad za utakmicu protiv LItvanije ako je igramo kući..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Alen: http://www.facebook.com/alen.halilovic3
mlađi brat Dino: http://www.facebook.com/dino.crouch69
Morate biti logovani da biste vidjeli.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 01 okt 2012, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Otac mu je igrao za Hrvatsku,onda FIFA priznaje reprezentaciju Bosne i Hercegovine 1995-te i od tada je čovjek igrao za BiH.Tabija je napisao/la:Pa jel vi fakat ozbiljno mislite da ce on pristati da igra za BIH prije nego Hrvatsku???Neznam zbog cega bi igrao za nas prije??ako mislite na oca pa i one je prvo igrao za Hrvatsku pa kad su ga sutnuli onda je igrao za nas..s toga velikom se dobru nadate a momak je takav kapacite onaj seljak susic da je pametan vec sad bi ga zvao da ga obezbijedimo za naredni period al 99% da nece pristati..
Isto da kažeš sutra ako Shaqiri zaigra za Kosovo kada ga FIFA prizna da je došao jer ga je Švicarska šutnula

(ko ne zna,postoji pravilo da igrač može promijeniti nacionalni dres ako do tada reprezentacija njegove države nije bila priznata od Fife)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Messi je Argentinac.Tacka.redarmy0 je napisao/la: Momak je novi Messi. Tacka. Izgubio si.
Slazem se sa valterom i zizom.
Pa momci su nam ukrali Lovrena, Corluka, itd.. bila bi slatka pravda da zaigra Alen za nas
Alen je vec odbio poziv u BIH repku,samo kocka dolazi u obzir.Jos jedna tacka.
Znaci ne mozes izgubiti nesto sto nisi ni imao.Tri Tacke...
Tako gledajuci ukrali smo i mi njima Mujdzu,Spahica Tacki vec pun klinac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta gubimo za pritisak da igra za nas?harishp je napisao/la:Messi je Argentinac.Tacka.redarmy0 je napisao/la: Momak je novi Messi. Tacka. Izgubio si.
Pa momci su nam ukrali Lovrena, Corluka, itd.. bila bi slatka pravda da zaigra Alen za nas
Zdravlje,zivce and vrijeme.redarmy0 je napisao/la:Sta gubimo za pritisak da igra za nas?harishp je napisao/la:Messi je Argentinac.Tacka.redarmy0 je napisao/la: Momak je novi Messi. Tacka. Izgubio si.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 okt 2012, 18:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Momku je vjerovatno otac rekao da igra za mlade Hrvatske
dok se razvija, jer tamo ima bolje uslove za razvoj nego u BiH.
Ali sad je pitanje A reprezentacije.
I tu će poslušati oca
dok se razvija, jer tamo ima bolje uslove za razvoj nego u BiH.
Ali sad je pitanje A reprezentacije.
I tu će poslušati oca

Pa @ harke, mislim da tebi niko nije rekao da se brineš oko toga, mi ćemo
A ako se ti brineš za naše zdravlje, hvala ti u svakom slučaju.

A ako se ti brineš za naše zdravlje, hvala ti u svakom slučaju.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Onda ti gledaj sa strane i pusti nas da vodimo brigaduharishp je napisao/la: Zdravlje,zivce and vrijeme.

Nemoj biti udbaš života ti i **** te poziv u kadetsku reprezentaciju koji nije mjerilo ničega. Momak je između dvije vatre, dva identiteta kojima pripada i to što je odbio poziv u kadetsku (ako ga je uopće bilo) ne znači da je donio konačnu odluku. On u biti ne može donijeti pogrešnu odluku, ali mi moramo učiniti da donese onu koja je po nas bolja. Da crveni tepih, poziv u A reprezentaciju, dovesti ga u Sarajevo na pripreme, namjestiti mu neku trebu ako treba, skompat ga sa Džekom i ekipom, odvest ga na koncert Harisa Džinovića pošto se dijete loži na narodnjake (harishp je napisao/la:Zukabauer je znaci prezvakana prica sad ide Alene oProsti-mi.
Sa pricom treba ga zvati,crveni tepih,ofo ono.Savez,repka,selektor ovakvi onakvi ne zovu ga k'o fol.Ok ima svega tu necega.
On je vec bio pozvan iz naseg saveza i glat odbio.
Sad zamislite same sebe imate prvu plocu salijevati kod kuce ti sav sretan odes kod svog starog jarana,znajuci da ima i krsne momke da ga onako prisno zamolis za pomoc.Nebi li se ploca sto prije zavrsila.Ovaj te zajedno sa momkom sutne u guzicu i ostavi k'o gofno na kisi.
Dosla zavrsna ploca valja ici kod opet ''starog jarana i momka'' mu zamoliti ga za pomoc.U nadi da je ovaj promijenio misljenje,iako je ocito da nije.To bi neko ucinio,cisto sumnjam.
Sto bi Bolic rekao nakon pokusaja za Subotica da prizove u repku''cim mi je prvu rijec rekao,znao sam od toga momka nema nista,sto se nase repke tice.

"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Najbolji tvoj post, potpisujem.Offside je napisao/la:Nemoj biti udbaš života ti i **** te poziv u kadetsku reprezentaciju koji nije mjerilo ničega. Momak je između dvije vatre, dva identiteta kojima pripada i to što je odbio poziv u kadetsku (ako ga je uopće bilo) ne znači da je donio konačnu odluku. On u biti ne može donijeti pogrešnu odluku, ali mi moramo učiniti da donese onu koja je po nas bolja. Da crveni tepih, poziv u A reprezentaciju, dovesti ga u Sarajevo na pripreme, namjestiti mu neku trebu ako treba, skompat ga sa Džekom i ekipom, odvest ga na koncert Harisa Džinovića pošto se dijete loži na narodnjake (harishp je napisao/la:Zukabauer je znaci prezvakana prica sad ide Alene oProsti-mi.
Sa pricom treba ga zvati,crveni tepih,ofo ono.Savez,repka,selektor ovakvi onakvi ne zovu ga k'o fol.Ok ima svega tu necega.
On je vec bio pozvan iz naseg saveza i glat odbio.
Sad zamislite same sebe imate prvu plocu salijevati kod kuce ti sav sretan odes kod svog starog jarana,znajuci da ima i krsne momke da ga onako prisno zamolis za pomoc.Nebi li se ploca sto prije zavrsila.Ovaj te zajedno sa momkom sutne u guzicu i ostavi k'o gofno na kisi.
Dosla zavrsna ploca valja ici kod opet ''starog jarana i momka'' mu zamoliti ga za pomoc.U nadi da je ovaj promijenio misljenje,iako je ocito da nije.To bi neko ucinio,cisto sumnjam.
Sto bi Bolic rekao nakon pokusaja za Subotica da prizove u repku''cim mi je prvu rijec rekao,znao sam od toga momka nema nista,sto se nase repke tice.), transparenti, skandiranje, sve, šta god treba.
Za svakog Bošnju iz treće švedske lige se digne buka, a sad bi trebali sina našeg bivšeg reprezentativca koji važi za jednog od najvećih talenata svijeta pustiti na miru. Ma mojne mi tu priču. Turci su isto napravili sa Sahinom, Austrijanci sa Alabom, šta mi čekamo koju lijepu materinu.

Samo je dovoljno da se upozna s Spahom i Big Edom

- Principatus
- Kontakt:
Lajkam very much. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
samo sekund, a što je onda ovo;stampy je napisao/la:Alen: http://www.facebook.com/alen.halilovic3
http://www.facebook.com/alen.halilovic.9256" onclick="window.open(this.href);return false;
?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Principatus
- Kontakt:
@Dubrava
Ovaj profil iznad je od 2009, kad je Halilovic tesko bio poznat. Ovaj sto si ti stavio je star nekoliko mjeseci.
Ovaj profil iznad je od 2009, kad je Halilovic tesko bio poznat. Ovaj sto si ti stavio je star nekoliko mjeseci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
AhaaaPrincipatus je napisao/la:@Dubrava

oke, jer sam vidio da ima više Alena Halilovića, pa reko da nije riječ o krivom momku..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.