Ivica Osim Svabo - hvala ti za sve!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Ivica Osim Svabo - hvala ti za sve!
Ivice hvala ti sto si dodatno unistio sudjenje i ligu. Hvala ti sto si zabranio gostovanja prosle godine i tako smanjio ionako mal broj gledalaca.
Sta se sve pise na ovom forumu ''slagirani'' je kompliment. Tako da, prvo pocistite svoju avliju pa onda dodjite nesto drugo pricati.
Sta se sve pise na ovom forumu ''slagirani'' je kompliment. Tako da, prvo pocistite svoju avliju pa onda dodjite nesto drugo pricati.
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Ivice hvala ti sto si dodatno unistio sudjenje i ligu. Hvala ti sto si zabranio gostovanja prosle godine i tako smanjio ionako mal broj gledalaca.

DRUG NEBI TI PUNCA
[quote="AllGunsBlazing"]Ivice hvala ti sto si dodatno unistio sudjenje i ligu. Hvala ti sto si zabranio gostovanja prosle godine i tako smanjio ionako mal broj gledalaca.
Sta se sve pise na ovom forumu ''slagirani'' je kompliment. Tako da, prvo pocistite svoju avliju pa onda dodjite nesto drugo pricati.[/quote] Hajd ti se presaberi, je
si normalan ili si stvarno opicen? sta reci? jel to gubis na kladari,nema vise stimunga u tolikoj mjeri,pa ti svi krivi...
Sta se sve pise na ovom forumu ''slagirani'' je kompliment. Tako da, prvo pocistite svoju avliju pa onda dodjite nesto drugo pricati.[/quote] Hajd ti se presaberi, je
si normalan ili si stvarno opicen? sta reci? jel to gubis na kladari,nema vise stimunga u tolikoj mjeri,pa ti svi krivi...
AllGunsBlazing je napisao/la:Ivice hvala ti sto si dodatno unistio sudjenje i ligu. Hvala ti sto si zabranio gostovanja prosle godine i tako smanjio ionako mal broj gledalaca.
fakat nesto nije uredu sa tobom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- storm_raider
- Kontakt:
Ne znam sto se obazirete na ovakve prasinare. "Slagirani" je njemu najveci domet sto moze da dobaci, opusteno. Klipaca do granapa, cijeli dan pred granapom prica kako se Zelji ili sad Sarajevu stima, kako se u Sarajevu sve gradi i sl. Prigradski papak.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Decko je iz Cernobila(zenice)..nemojte njemu zamjeriti.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

@TMmanija Ne znam jesi li provjerio, ali Sarajevo je zagadjenije nego Cernobil(zenica). Ja bih se malo zabrinuo na tvom mjestu, jer ako je ovo posljedica Zenice, kakve su tek onda posljedice Sarajeva? A da Ivica i Amar.
Celik!3,2,2.
- storm_raider
- Kontakt:

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovome se potajno nadam. Idemo, majko prirodo

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne znam kako pojedinci sebi dozvole da ih dotakne konstatacija odrasle jedinke mužijaka primata iz neke vukojebine, čija je primatska zajednica stekla popularnost mržnjom prema našem gradu i prema dva, za njih, gigantska kluba u Šeheru. Pa mi (FK Željo i Manijaci) u ovom gradu imamo prave i jedine konkurente, fudbalski i navijački gledano, tako da su ovi ostali NEBITNI.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- MinjonKocka
- Kontakt:
Zasto bi se neko raspravljao sa likom koji kaze da je sudjenje bilo bolje prije nego sad
jest, nekad je donijeti bod sa gostovanja bila kvantna fizika. Svabo, hvala ti i za to! Ma Svabo hvala ti sto postojis!!
Hvala!!!!

Hvala!!!!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel mi se cini ili samo navijaci Zelje zahvaljuju, te uz neku osobu sa strane(ali vrlo rijetko)? To dovoljno pokazuje.
Celik!3,2,2.
- storm_raider
- Kontakt:
Je li mi se cini ili samo prigradski papak pljuje (i jos poneko sa strane)? To dovoljno pokazuje. 

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 03 nov 2012, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Unistio sudjenje hahah. Vidi se da si balavac od nekih 13-15 god pa ne znas kakvo je sudjenje i liga bili prije 4-5 godina dovoljno je da vidis samo rezultate. Pa nas ni jedna kladionica nije nudila zato sto su sve kecevi bili svako kolo a pogledaj sada.AllGunsBlazing je napisao/la:Ivice hvala ti sto si dodatno unistio sudjenje i ligu. Hvala ti sto si zabranio gostovanja prosle godine i tako smanjio ionako mal broj gledalaca.
Odma da kazem da navijam za Sarajevo od generacije Cardaklija,Barnjak,Bozovic i da ne nabrajam vise.
Znaci Pitar sam.
Eh sad toliko ste mi se popeli na onu stvar internet ultrasi,navijaci,ratnici FK Sarajeva i Zeljeznicara,je li morate zasrati svaku temu klupskim prepucavanjem? Je li mislite da ste jedini na ovoj yebenoj planeti ,ili sta? Halo bolan pa u svijetu nas ne yebe niko ni 5 %,a vi se satraste da ubjedite svijet koliko su nasi klubovi mocni,a nisu u stanju proci popisani Maribor i "junacku" Zetu. Sjasite vise,i procitajte naziv teme.Toliko o tome.
Sto se Ivice Osima tice,kad on ode onda ce se vidjeti koliko nam je znacio,onda ce se vidjeti gdje smo i sta smo i kakva nas rupcaga cekuje, sa buducim grabadzijama i mafijasima na celu.
Ovdje gore "hadzija" spominje kako nam je Osim unistio sudjenje,ma je li bogati,sta mi rece crni Radosave? Pa kako to da po prvi put u povijesti BIH dobije sudije da sviraju Europa Ligu,utakmicu Eindhoven -Stokholm,sudio Emir Aleckovic i pomocni svi iz BIH,da bas nam je pokvario sudjenje.
Velis navijacima zabranio gostovanje,pa ja bi onoj maloumnoj bagri zabranio i domace utakmice,a kamo li gostujuce. Umjesto da se ugledamo na navijace iz lige 5,mi bas prikazujemo samounistenje.
Znaci Pitar sam.
Eh sad toliko ste mi se popeli na onu stvar internet ultrasi,navijaci,ratnici FK Sarajeva i Zeljeznicara,je li morate zasrati svaku temu klupskim prepucavanjem? Je li mislite da ste jedini na ovoj yebenoj planeti ,ili sta? Halo bolan pa u svijetu nas ne yebe niko ni 5 %,a vi se satraste da ubjedite svijet koliko su nasi klubovi mocni,a nisu u stanju proci popisani Maribor i "junacku" Zetu. Sjasite vise,i procitajte naziv teme.Toliko o tome.
Sto se Ivice Osima tice,kad on ode onda ce se vidjeti koliko nam je znacio,onda ce se vidjeti gdje smo i sta smo i kakva nas rupcaga cekuje, sa buducim grabadzijama i mafijasima na celu.
Ovdje gore "hadzija" spominje kako nam je Osim unistio sudjenje,ma je li bogati,sta mi rece crni Radosave? Pa kako to da po prvi put u povijesti BIH dobije sudije da sviraju Europa Ligu,utakmicu Eindhoven -Stokholm,sudio Emir Aleckovic i pomocni svi iz BIH,da bas nam je pokvario sudjenje.
Velis navijacima zabranio gostovanje,pa ja bi onoj maloumnoj bagri zabranio i domace utakmice,a kamo li gostujuce. Umjesto da se ugledamo na navijace iz lige 5,mi bas prikazujemo samounistenje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma nije on balavac,on je papak.Tu godine nemaju veze sa tim,ali nije problem kad su papci manjina,nego su u nasoj drzavi,postali vecina.Isplivali nakon rata....terabajt je napisao/la:Unistio sudjenje hahah. Vidi se da si balavac od nekih 13-15 god pa ne znas kakvo je sudjenje i liga bili prije 4-5 godina dovoljno je da vidis samo rezultate. Pa nas ni jedna kladionica nije nudila zato sto su sve kecevi bili svako kolo a pogledaj sada.AllGunsBlazing je napisao/la:Ivice hvala ti sto si dodatno unistio sudjenje i ligu. Hvala ti sto si zabranio gostovanja prosle godine i tako smanjio ionako mal broj gledalaca.
Prije par godina su se mnogi pitali,zasto se legende ne vrate i ne pomognu,pa evo zasto,zato sto ce mu svaki papak **** majku.Zato i jesmo prokleti jer nam nista nije sveto.
Ne cudi mene,sto ovo Svabo dozivljava,i sam je rekao,zasto meni ovo treba ,da me prozivaju i psuju.Sta papak zna sta je velicina ,sta je legenda.Kod njega se to u dulumima mjeri.
Sta cu ja ocekivati ,kad Svabo kaze kako mu i Zeljini navijaci psuju,sta ocekivati,kad pitari mahom pricaju kako je Said legenda,a pljuju Paju ,Fazlagica,Varesanovica,Hadibegica....itd,
Imamo tone i tone takvih primjera,i naravno nase legende kad odu,nije ni cudo sto se mnogi ne vrate i ne urade vise nista.Jer Svabo je gospodin svuda u svijetu,samo kod nas nije,samo kd nas ce ga svaki papak pljuvati,jer je to moderno,a seljaku je glavni cilj da se emancipuje i da bude u trendu.
E moj Osime,godinama sam mislio zasto se ne vratis,i ne preuzmes,repku,ili savez,ili Zelju,sad znam zasto nisi htio,sad mi je jasno da si se sazalio,i znam da si gresku napravio.Trebalo nas je ukinuti,zabraniti,da nas svi sutaju,i da na kraju seljak ima hrkljus,i da napravi savez ,sa sjedistem u Donjem Brabonjistu i da bude sve kako valja.
Uglavnom hvala tebi Svabo u ime svih normalnih....
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- raul-zakon
- Kontakt:
@Monolog, nisi jedini, vjeruj mi... 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Svaka čast. Pravi navijači Sarajeva ne pljuju po Osimu. Niti pravi Željovic pljuju po Papetu. Ti se ovoga sigurano sjećaš, a za mlađe forumaše malo istorije.emir79 je napisao/la:Odma da kazem da navijam za Sarajevo od generacije Cardaklija,Barnjak,Bozovic i da ne nabrajam vise.
Znaci Pitar sam.
Godina 1985. Hajduk i Sarajevo u mrtvoj trci za prvaka Juge. U posljednjem kolu Hajduk dočekuje Želju i treba mu pobjeda da se dokopa titule. Želji bodovi ništa ne znače. Čaršijom kolaju priče o prodaji tekme. Na poluvremenu reultata 2:0 ѕа Hajduk. Onda preokret. Meša Baždarević zabija tri gola. Sarajevo osvaja titulu. Gradom se ori "Željo - Saraj'vo! Željo - Saraj'vo!" Trener Želje Ivica Osim.
- samir_tm87
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Prigradski? Sigurno da sam u vecem centru nego ti(ali kao da je to bitno, neke druge stvari su bitne), i tvoji siptari. Ivicu uopste ne spominjem u svom zivotu, taj nije bitan, a i Sarajevo se nesto ne gradi(Grbavica i dalje kokosinjac) dakle nemam briga o tome. Ovdje smao govorim istinu, sto vama ne odgovara, to nije moja stvar.
@TMmanija Ne znam jesi li provjerio, ali Sarajevo je zagadjenije nego Cernobil(zenica). Ja bih se malo zabrinuo na tvom mjestu, jer ako je ovo posljedica Zenice, kakve su tek onda posljedice Sarajeva? A da Ivica i Amar.
1. gosti imaju pravo na pobjedu....
2. BH sudije sude u evropskim takmicenjima
3. BH repka ima pravo nastupa
4. nemoj pricat o namjestanju mlatnuli smo vas 3 0 usred zenice u finalu kupa.. obrukali vas i aj sad vozdra
@mehmedovic il kako vec... ugl seljacina neka..
jel ti mislis da susis i dzeko placaju putovanje u alzir,grcku,francusku il gdje vec....
imal jos neko pametan... ?
bolan osim nije zelio da namjesti tekmu da pitari izgube titulu.. Covjeka postuju u japanu ko da je njihov.. i on ce doci u BiH da namjeste tekme.. aloooo.. jeste normalni seljacii ?