Naša liga
Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
http://www.fm-balkan.com/forum/topic/15 ... arch-team/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naša liga
Naša liga
Ukucaj na googlu dll files i otvori prvu karticu. Onda na search ukucaj openal32.dll i skini pise ti dole download zip. To kad skines prekopiraj taj dll u MyComputer/Local dic C/Windows/System32 a zatim u folder gdje ti je igrica menadzer odnosno gdje si kopirao update. Uzivaj.Evil Genius II je napisao/la:instaliram ovaj nosteam fm, pokrenem, radi sve do famoznog crasha u septembru i importovanja taktike.
skinem ovo, kopiram u folder gdje je fm, pokrenem igricu, nista se ne desava.BegAx je napisao/la:Evo nova verzija 14.1.3. Meni sad' napokon sve radi, nema crasha u septembru. Takodjer, sad' se moze i taktika bez problema importovati!
sta radim pogresno?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
moze na pp link za download tog patcha koji radi, i kakvo uputstvo kratko za nas laike, ako ima nekih specijalnih poteza...hvala 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma idi na skidrow games stranicu nadji menadzer i eto ti linka. Al ja nmg da vjerujem, ne stopa soker, ne stopa fifa, ne stopa kosarka al **** menadzer stopa kad se igra utakmica. Zna li neko do cega bi moglo bit ?
-
Evil Genius II
odradio nosteam instalaciju, sa ovog torenta skinuo crack i update. prvo kopirao sadrzaj updatea u folder managera, zatim sadrzaj crack foldera u isti folder managera i evo ga radi bez greske. nikakvi dll fajlovi, nikakve zajebancije
ali hvala u svakom slucaju.
ne znam na koju skidrow stranicu idete ali ja sam otisao na neku gdje su svi linkovi za download errori i izbrisani fajlovi 
Ma eto dobro si prosao, al meni igrica stopa, ne mogu da vjeruje, pocne utakmica i stane u napadu 3x najmanje a ne stopa mi ni nba,ni soker,ni fifa sve zahtjevnije igrice bar cetiri puta. I ti sad budi pametan eto.
-
Evil Genius II
kod mene ide odlicno, puno brze nego fm 13 recimo 
Samo me znaima kakav je oov torent ni 20mb a onaj update skoro 300 iznosi.
EDIT: Nema ti ovdje data foldera koji sam iznosi skoro 250 mb. Mislim da nisi uopste instalirao update, a to mozes provjeriti kada hoces da kreiras novu igru pa pri odabiru liga imas gore na vrhu pise football manager 2013 pa verzija ispod. Mislim da ti i dalje stoji v14.1.2 a tebi treba v14.1.3.
EDIT: Nema ti ovdje data foldera koji sam iznosi skoro 250 mb. Mislim da nisi uopste instalirao update, a to mozes provjeriti kada hoces da kreiras novu igru pa pri odabiru liga imas gore na vrhu pise football manager 2013 pa verzija ispod. Mislim da ti i dalje stoji v14.1.2 a tebi treba v14.1.3.
-
Evil Genius II
vidis na to nisam obracao paznju ali vec sam u oktobru i importovao sam taktiku bez ikakvih problema.
edit: provjerio sam, 14.1.2 verzija je. bog te, kakav sam ja hibrid instalirao
edit na kvadrat: odradio sam kao sto si napisao. skinuo sam dll fajl i sad mi je 14.1.3 verzija. bravo ado kompjuteru
(da se razumijemo, vec sam na kompjuteru imao neki update od skoro 300 mb koji sam naknadno instalirao)
edit: provjerio sam, 14.1.2 verzija je. bog te, kakav sam ja hibrid instalirao
edit na kvadrat: odradio sam kao sto si napisao. skinuo sam dll fajl i sad mi je 14.1.3 verzija. bravo ado kompjuteru
(da se razumijemo, vec sam na kompjuteru imao neki update od skoro 300 mb koji sam naknadno instalirao)
Kakav ti je racunar,vidi tamo u preferences kako su ti nastimane postavkeA_d_0 je napisao/la:Ma eto dobro si prosao, al meni igrica stopa, ne mogu da vjeruje, pocne utakmica i stane u napadu 3x najmanje a ne stopa mi ni nba,ni soker,ni fifa sve zahtjevnije igrice bar cetiri puta. I ti sad budi pametan eto.
Ma ne stopa mi NBA 2K14 30 puta zahtjevnija igrica a ovo mi stopa. Cak sam sve tamo sto ima stavio na LOW. A kad pokrecem igricu ono dole gdje pise kao mogucnost kompjutera su 4 zvjezdice. Ne razumijem ovo nikako.
Jbg jarane, to je čudno kod tebe, kod mene ono ocjena kopmjutera pola zvjezdice, a ide sve ok.A_d_0 je napisao/la:Ma ne stopa mi NBA 2K14 30 puta zahtjevnija igrica a ovo mi stopa. Cak sam sve tamo sto ima stavio na LOW. A kad pokrecem igricu ono dole gdje pise kao mogucnost kompjutera su 4 zvjezdice. Ne razumijem ovo nikako.
De vidi tamo u opcijama da ti racunar za fm ne koristi softwer umjesto graficku za fmA_d_0 je napisao/la:Ma ne stopa mi NBA 2K14 30 puta zahtjevnija igrica a ovo mi stopa. Cak sam sve tamo sto ima stavio na LOW. A kad pokrecem igricu ono dole gdje pise kao mogucnost kompjutera su 4 zvjezdice. Ne razumijem ovo nikako.
Ako mozes da mi napises gdje se to provjerava, bio bih ti zahvalan, ne mogu sada ulaziti nisam kuci al hvala ti u svakom slucaju.Forestt je napisao/la:De vidi tamo u opcijama da ti racunar za fm ne koristi softwer umjesto graficku za fmA_d_0 je napisao/la:Ma ne stopa mi NBA 2K14 30 puta zahtjevnija igrica a ovo mi stopa. Cak sam sve tamo sto ima stavio na LOW. A kad pokrecem igricu ono dole gdje pise kao mogucnost kompjutera su 4 zvjezdice. Ne razumijem ovo nikako.
- pintol_TM87
- Kontakt:
sta je messi ne valjaFudoTM87 je napisao/la:ima li se negdje skinuti editor ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
jel izlazio kome eror berkelium.dll not found, kad se pokrene ovaj 4.1.3 update 
Skinuo sam nosteam verziju i skidrow update i crack. Kada fajlove iz updatea prebacim u folder football manager, a zatim i fajlove iz crack-a pa potom pokusam da pokrenem samo mi hladno izbaci crash dumps. Zna li neko sta sam zaje..o? Znaci, ne mogu ni da udjem u igru.
Mi nikada odustati necemo...
Skinuo sam nosteam verziju i ovaj zadnji crack i kada kliknem na ikonu nista ne izlazi, skinuo sam i ovaj dll file i opet nista, ima li neko rjesenje? 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pokrenes FM pa Preferences>Interface>Rendering mode i tu stavi GPU assisted.Sad ako imas slabu graficku onda stavi ovo Software.A_d_0 je napisao/la:Forestt je napisao/la:
Ako mozes da mi napises gdje se to provjerava, bio bih ti zahvalan, ne mogu sada ulaziti nisam kuci al hvala ti u svakom slucaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.