Utisci nakon prvog bh. nastupa na SP-u

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

StLucky
Kontakt:

Re: Utisci nakon prvog bh. nastupa na SP-u

Post Postao/la StLucky » 04 jul 2014, 16:27

Cepi1981 je napisao/la:Cuj neki od uspjeha Bajevica? Mnogo vise od Safeta uzeo je u Grckoj sve sto se moze uzeti ne sa jednim klubom nego sa vise njih, onda uspjesni nastupi u ligi sampiona npr. 2002-03 gdje je upisao 6 nerjesenih meceva sto je rekord igrao je se sa tad AEK na celu sa Bajevicem sa velikim Realom 3-3 ali nesretno su zavrsili 3-ci. Sta je Safet osvojio u Francuskoj, Turskoj i na Bliskom istoku gdje je vec bio?? Koliko trofeja? Znas li koliko?? 0 eto eto toliko, dakle nista. Uostalom kako te nije stid porediti Bajevicevu trenersku karijeru sa Susicevom?????
Plasirati se na mundijal sa ovom ekipom i sa ovim talentom, u grupi koja je srednja zalost i nije neki uspjeh da se razumijemo, ekipa je vec igrala dva baraza i dakle sazrijela je za velikog takmicenja to je samo splet okolnosti da je Susic pokupio kredit za to, ko god da je bio trener nema sumnje da bi isto postigao. Safete hvala ti za istorijski uspjeh, od srca ti hvala ali prepusti posao nekom drugom, svjezijem mozgu. Postedi nas sviju ti, idi nadji sebi neki klub i radi ali prepusti repku nekom boljem, nekom tko ce imati veci autoritet, nekome tko zna ekipu motivisati, i neko tko ce u slucaju da podbaci barem jednom preuzeti krivicu na sebe.
Daj bolan uspjesi sto je cijeli zivot proveo u osrednjoj grckoj ligi .I nisam ni rekao da je Safet neki strucnjak ali jbga potrefilo mu se da je napravio najveci uspjeh BiH fudbala sto ce ostati zabiljezeni u svim svjetskim enciklopedijama.Dalje .Ponudi selektora koji trenutno moze zadovoljiti sve nase zahtjeve.Od svih navedeni sve je to kopija Safeta S.dakle nista extra kvalitetno.Ono sto bi nama odgovaralo je u najboljem slucaju Vaha ali Vaha se nece ovdje zajebavati sa tzv.strucnjacima Avdo Avdic,Nedim Husic,Sinan ,Armin ...i ostala polupismena tzv.novinarska piskarala.Bujrum predlozi takvog strucnjaka a ne samo ponavljati isto Safet ovo,Safet ono.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 04 jul 2014, 17:31

Daj ti meni Safetove uspjehe eto u osrednjoj Turskoj ligi? Nemoj mi samo onu da nas je on odveo na SP. Svako normalan zna da od Vahe nema nista, ne zbog love, nego zbog saveza. Omalozavas rad jednog strucnjaka kakav je Bajevic, a ujedno poliza sav analni otvor Susica, polako ostavi loma I za drugih pacijenata jer ovdje ih fakat ima.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 04 jul 2014, 17:53

Cepi1981 je napisao/la:Daj ti meni Safetove uspjehe eto u osrednjoj Turskoj ligi? Nemoj mi samo onu da nas je on odveo na SP. Svako normalan zna da od Vahe nema nista, ne zbog love, nego zbog saveza. Omalozavas rad jednog strucnjaka kakav je Bajevic, a ujedno poliza sav analni otvor Susica, polako ostavi loma I za drugih pacijenata jer ovdje ih fakat ima.
Bio je cetvrti sa Istanbulsporom u devedesetima dok je Istanbulspor drzao Cam Uzan, jedan od najbogatijih Turaka, dok ga nisu osudili... :kafa: :kafa: :kafa:
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

StLucky
Kontakt:

Post Postao/la StLucky » 04 jul 2014, 23:13

Cepi1981 je napisao/la:Daj ti meni Safetove uspjehe eto u osrednjoj Turskoj ligi? Nemoj mi samo onu da nas je on odveo na SP. Svako normalan zna da od Vahe nema nista, ne zbog love, nego zbog saveza. Omalozavas rad jednog strucnjaka kakav je Bajevic, a ujedno poliza sav analni otvor Susica, polako ostavi loma I za drugih pacijenata jer ovdje ih fakat ima.
Ko je to i gdje napisao da je Safet strucnjak ali ako nas covjek odvede na svjetsko taj se rezultat mora postovati.O Bajevicu sve receno imas li jos kakvog kandidata da nije u rangu ovi srednjaka Mese,Mehe,Duska,Safeta,Brace.A jah sad nadje na Wikipedia da je Bajevic cak dogurao do C.Zvezde ali mu se nije posrecilo a ni na Kipru nije se puno zadrzao.Toliko o uspjesnoj karijeri.Nemoj zivota ti vise naturati polovnjake trazi nesto vani.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 05 jul 2014, 00:21

Frajeru dosadan si kao proljev, ako je Bajevic polovnjak onda je Susic negdje 5% od toga. Razguli I ne obracaj mi se vise.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 jul 2014, 01:58

@StLucky, ne rise matere ti... Zakenjao si mi čitavu temu. Obznani ko te placa za ovu goebelštinu, propagandu i blasfemiju.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

StLucky
Kontakt:

Post Postao/la StLucky » 05 jul 2014, 06:47

Cepi1981 je napisao/la:Frajeru dosadan si kao proljev, ako je Bajevic polovnjak onda je Susic negdje 5% od toga. Razguli I ne obracaj mi se vise.
Osrednji polovnjak kojem je plafon grcka liga i tu treba da zavrsi karijeru ili u najgorem slucaju da se vrati u C.zvezdu.Safet treba da dovrsi ono sto je zapoceo ,dakle nakon svjetskog odvesti reprezentaciju na europsko i to je to.Decko je nesto ,,neurozan,,stani na loptu prije bilo kakve provale.

StLucky
Kontakt:

Post Postao/la StLucky » 05 jul 2014, 06:50

JackTheStripper je napisao/la:@StLucky, ne rise matere ti... Zakenjao si mi čitavu temu. Obznani ko te placa za ovu goebelštinu, propagandu i blasfemiju.
Sta je ovo tvoja tema.Opss sorry pocela privatizacija i tema eto nisam bas upucen u to.Inace Safet me placa za propagandu neces valjda ti,ako bolje platis idemo blatiti i Safeta jbga od toga se zivi pitaj novinare.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jul 2014, 16:55

Najveci anti-klimaks u mom zivotu..cak veci od prvog sexa...prvi sex je barem dao neko fizicku satisfakciju, a ovo sra.nje je bilo...
zalim koliko sam vremena u zivotu potrosio na reprezentaciju...bio sam zbunjen i mlad, to je neka vrsta cudnog i laznog patriotizma...sada me boli ku.rac za reprezentaciju i Dzeku i Susica i sve njih,
jer boli i njih ku.rac za mene i sve nas...
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jul 2014, 17:14

Pauk je napisao/la:Najveci anti-klimaks u mom zivotu..cak veci od prvog sexa...prvi sex je barem dao neko fizicku satisfakciju, a ovo sra.nje je bilo...
zalim koliko sam vremena u zivotu potrosio na reprezentaciju...bio sam zbunjen i mlad, to je neka vrsta cudnog i laznog patriotizma...sada me boli ku.rac za reprezentaciju i Dzeku i Susica i sve njih,
jer boli i njih ku.rac za mene i sve nas...
I ja sam poludio prateći reprezentaciju, sad sam malo ohladio, al da me skroz ono zaboli to još :nene:
Ali ima vremena vidjet ćemo :)

StLucky
Kontakt:

Post Postao/la StLucky » 05 jul 2014, 20:18

Sta je ovo ovdje samo ,,instant,,navijaci.Kad ide ok navijam za Bih kad ne ide ko ih ****.Ja foruma i sranja.BiH do groba.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2014, 23:50

Pauk je napisao/la:..cak veci od prvog sexa...prvi sex je barem dao neko fizicku satisfakciju, a ovo sra.nje je bilo...
Jah, satisfakciju od deset sekundi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 jul 2014, 01:43

Virtu4l je napisao/la:
Pauk je napisao/la:..cak veci od prvog sexa...prvi sex je barem dao neko fizicku satisfakciju, a ovo sra.nje je bilo...
Bogme ti si dobar...kod mene je samo bilo 7 :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 06 jul 2014, 01:47

Pauk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Bogme ti si dobar...kod mene je samo bilo 7 :lol:

A sada je otišao u drugu krajnost. Handri ga Pape evo ima više od četiri godina.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 jul 2014, 02:16

StLucky je napisao/la:
Ko je to i gdje napisao da je Safet strucnjak ali ako nas covjek odvede na svjetsko taj se rezultat mora postovati.O Bajevicu sve receno imas li jos kakvog kandidata da nije u rangu ovi srednjaka Mese,Mehe,Duska,Safeta,Brace.A jah sad nadje na Wikipedia da je Bajevic cak dogurao do C.Zvezde ali mu se nije posrecilo a ni na Kipru nije se puno zadrzao.Toliko o uspjesnoj karijeri.Nemoj zivota ti vise naturati polovnjake trazi nesto vani.
Pozdrav STL..od kada ti pratis fudbal??? od SP??

AEK Athens
Greek Championship: 1989, 1992, 1993, 1994
Greek Cup: 1996
Greek Super Cup: 1989
Greek League Cup: 1990

AEK postoji 90 godina..ima 11 titula od toga Bajevic osvojio 4...

Champions (11): 1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989, 1992, 1993, 1994

Olympiacos
Greek Championship: 1997, 1998, 1999, 2005
Greek Cup: 1999, 2005

PAOK
Greek Cup: 2001

To bi bilo to...moze se pronaci,prije nego se gluposti pocnu valjati..
Sada da te pitam,koliko lagano je bilo osvojiti titule sa AEKom pored Olympiacosa i Panathinaikosa??

Ove titule sa Olympiakosom necu ni racunati..ali da se zna od 1994 pa do danas titule su osvajali samo Olympiacos(16) i Panathinaikos(4)..

To je za tebe "polovan" trener.. :roll: :roll: :urnebes: :urnebes:

Ko ne zna ko su Olympiacos i Panathinaikos u Grckoj,taj veze o fudbalu nema..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 06 jul 2014, 02:31

Juventinisimo je napisao/la:
StLucky je napisao/la:
Pozdrav STL..od kada ti pratis fudbal??? od SP??

AEK Athens
Greek Championship: 1989, 1992, 1993, 1994
Greek Cup: 1996
Greek Super Cup: 1989
Greek League Cup: 1990

AEK postoji 90 godina..ima 11 titula od toga Bajevic osvojio 4...

Champions (11): 1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989, 1992, 1993, 1994

Olympiacos
Greek Championship: 1997, 1998, 1999, 2005
Greek Cup: 1999, 2005

PAOK
Greek Cup: 2001

To bi bilo to...moze se pronaci,prije nego se gluposti pocnu valjati..
Sada da te pitam,koliko lagano je bilo osvojiti titule sa AEKom pored Olympiacosa i Panathinaikosa??

Ove titule sa Olympiakosom necu ni racunati..ali da se zna od 1994 pa do danas titule su osvajali samo Olympiacos(16) i Panathinaikos(4)..

To je za tebe "polovan" trener.. :roll: :roll: :urnebes: :urnebes:

Ko ne zna ko su Olympiacos i Panathinaikos u Grckoj,taj veze o fudbalu nema..
Baja je trener za 10 ali ne poznaje ekipu i nema rep. iskustva. Pape zna ekipu, podrsku ima od igraca i najbolji je nas trener ikad (statisticki).
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 jul 2014, 03:23

Sve je to u redu...ali reci za Bajevica da je polovnjak,je svaki oblik neznanja,drskosti i ne znam cega sve jos.. :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 06 jul 2014, 06:15

Juventinisimo je napisao/la:Sve je to u redu...ali reci za Bajevica da je polovnjak,je svaki oblik neznanja,drskosti i ne znam cega sve jos.. :crazy:
To moze samo klasicni moron, defektas zesci, vidi se da negativno na njega utjece ona usmrdjela rupa od nazovi grada STL-a. Cuj ono kao on zestok momak patriota samo takav BiH do groba hahaa znam takvih zestokih patriota to je cudo jedno sve I jedno ratiste prosli ali u svabiji.

StLucky
Kontakt:

Post Postao/la StLucky » 06 jul 2014, 07:19

Cepi1981 je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Sve je to u redu...ali reci za Bajevica da je polovnjak,je svaki oblik neznanja,drskosti i ne znam cega sve jos.. :crazy:
To moze samo klasicni moron, defektas zesci, vidi se da negativno na njega utjece ona usmrdjela rupa od nazovi grada STL-a. Cuj ono kao on zestok momak patriota samo takav BiH do groba hahaa znam takvih zestokih patriota to je cudo jedno sve I jedno ratiste prosli ali u svabiji.
Tvoj je problem upravo to sto ti ne znas nista a mislis da znas.Klasicni kloc koji hoce od Bajevica da napravi nekog velikana a Sam Bajevic to nece jer njegov plafon je Grcka.Sto godina provesti u Grckoj a ne napredovati ni jednu stepenicu normalno da moze samo polovnjak ali duduku kao sto si ti to se mora nacrtati.Pretpostavljam da i ne poznajes vise ni jedno trenersko ime osim Bajevica jer nemas nikakav drugi prijedlog osim ovoga.O ratistima ne bi sa levatima samo poz. iz 5.k.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 jul 2014, 17:40

slika
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot] i 23 gosta.