Transferi, igrači Premijer Lige BiH

dobricina
Kontakt:

Re: Najbolji igraci nase lige

Post Postao/la dobricina » 04 feb 2009, 15:16

Kevin je napisao/la:
fk sarajevo je napisao/la:ima dobrih golmana:mujkic,tripic,hamzic,sehic,nurkovic
odbrambenih:torlak,mikelini,vasilic,markovic,memisevic,cocalic,nikolic,dzidic,colic
veznih:beslija,zizovic,djuric,ihtijarevic,muminovic,puric,jancevski,jugo,sabic,simic
napadaca:hiros,wagner,rovcanin,hadzic,spalevic,joldic,mujic
Wagner je veznjak ali eto...nema veze...malo ga nekad gurne trener u napad...
Torlak, Mokelini, Vasiljic, najbolji igraci i mislim da zasluzuju u najmanju ruku da igraju u Francuskoj, kad moze igrati Pjanic mogu i oni

High

Post Postao/la High » 04 feb 2009, 15:21

Mikelini se dovoljno dokazao protiv Slovenije ;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 04 feb 2009, 15:55

Najrealnije Zizovic ovo ostalo je napuhano samo preko novina ne bi li se prodalo gdje vani a ustvari prosjecni igraci i za nasu ligu.A ako ce mo se lagati onda Torlak igracina :lol:
Zadnja izmjena: lenovo, dana/u 04 feb 2009, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 04 feb 2009, 16:21

Darko Ljubojevic stari rutiner od svih igraca koje sam gledo u ovoj nasoj cirkus ligi najvise odskace

High

Post Postao/la High » 24 mar 2009, 18:11

Mi imamo koliko toliko dobrih igraca koji sigurno mogu pruziti dobre partije,ali kao sto svi znamo dosta njih ode za male pare u jace lige.Znamo kakva je situacija u nasoj ligi,dosta njih ode pa se za sezonu-dvije vrati u isti klub kako bi trazio novi aganzman u Europu i tako ponovo,samo da ne gledaju ovu sramotu,pocevsi od svlacionica,terena,sudija i svega ostalog.Dosta igraca je otislo u ovom prelaznom roku,a jos ce ih otici i krajem ove sezone.Samo se klubovi trebaju malo potruditi i naravno da ce ostati.U ovom trenutku su najbolji Silic,Hadzic,Torlak,Pandza.Moje misljenje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 mar 2009, 18:14

High je napisao/la:Mi imamo koliko toliko dobrih igraca koji sigurno mogu pruziti dobre partije,ali kao sto svi znamo dosta njih ode za male pare u jace lige.Znamo kakva je situacija u nasoj ligi,dosta njih ode pa se za sezonu-dvije vrati u isti klub kako bi trazio novi aganzman u Europu i tako ponovo,samo da ne gledaju ovu sramotu,pocevsi od svlacionica,terena,sudija i svega ostalog.Dosta igraca je otislo u ovom prelaznom roku,a jos ce ih otici i krajem ove sezone.Samo se klubovi trebaju malo potruditi i naravno da ce ostati.U ovom trenutku su najbolji Silic,Hadzic,Torlak,Pandza.Moje misljenje.
sa kojega ovaj kontinenta pise pa ne zna da je pandza u hajduku, jedan od najboljih stopera hnl-a

High

Post Postao/la High » 24 mar 2009, 18:16

bh hrvat je napisao/la:
High je napisao/la:Mi imamo koliko toliko dobrih igraca koji sigurno mogu pruziti dobre partije,ali kao sto svi znamo dosta njih ode za male pare u jace lige.Znamo kakva je situacija u nasoj ligi,dosta njih ode pa se za sezonu-dvije vrati u isti klub kako bi trazio novi aganzman u Europu i tako ponovo,samo da ne gledaju ovu sramotu,pocevsi od svlacionica,terena,sudija i svega ostalog.Dosta igraca je otislo u ovom prelaznom roku,a jos ce ih otici i krajem ove sezone.Samo se klubovi trebaju malo potruditi i naravno da ce ostati.U ovom trenutku su najbolji Silic,Hadzic,Torlak,Pandza.Moje misljenje.
sa kojega ovaj kontinenta pise pa ne zna da je pandza u hajduku, jedan od najboljih stopera hnl-a
Mozda da ti pogledas malo bolje.Necu ti reci gdje momak igra,pronadji sam i onda se izvini :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2009, 18:46

High je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:
Mozda da ti pogledas malo bolje.Necu ti reci gdje momak igra,pronadji sam i onda se izvini :mrgreen:
Ma ja bitno da je iz FK Sarajeva, odmah najbolji :mrgreen: Mislio si na Dalibora Pandžu?

U Zvijezdi ima Velibor Vasilić :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

High

Post Postao/la High » 24 mar 2009, 18:59

Dobro,nisam rekao da je najbolji,ali momak je mlad,pruza dobre partije,bice nesto od njega.
Mi,svi klubovi imamo dobar omladinski pogon u svim sportovima,pogotovo u fudbalu,samo se to treba iskoristiti na najbolji moguci nacin.

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 24 mar 2009, 19:06

Mali dalibor pandza ce biti igracina,gledao sam ga kada je igrao za juniore Sarajeva protiv zelje 3-o,sva tri gola je on zabio,a momak nema ni 18 godina...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2009, 19:14

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 mar 2009, 19:19

kenan je napisao/la:Mali dalibor pandza ce biti igracina,gledao sam ga kada je igrao za juniore Sarajeva protiv zelje 3-o,sva tri gola je on zabio,a momak nema ni 18 godina...
Ima jucer je napunio :) ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 24 mar 2009, 19:27

miky_hz je napisao/la:
kenan je napisao/la:Mali dalibor pandza ce biti igracina,gledao sam ga kada je igrao za juniore Sarajeva protiv zelje 3-o,sva tri gola je on zabio,a momak nema ni 18 godina...
Ima jucer je napunio :) ;)
Sretan mu rodjendan,zelim mu da jos puno puno golova zabije u dresu fkSarajeva :lol:

pape
Kontakt:

Re: Najbolji igrači nase lige

Post Postao/la pape » 24 mar 2009, 20:00

Bio NAJ bolji ostao NAJ bolji jedini ASIM FERHATOVIĆ-HASE
SAFET SUŠIĆ

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 24 mar 2009, 23:11

pape je napisao/la:Bio NAJ bolji ostao NAJ bolji jedini ASIM FERHATOVIĆ-HASE
SVI U NAPAD,JEDAN JE HASE :lol:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 07 apr 2009, 02:19

ajmo sada malo igrača koji stvarno imaju potencija,neka svatko odabere nekoliko igrača iz kluba za koji navija koji bi imali šta pokazati u europskom nogometu.

Evo ja ću iz Zrinjskoga pošto dosta pratim taj klub.

Ubjedljivo Žižović koji je po meni trebao biti proglašen igračem lige umjesto Đurića,tu je i Stana Nikolić koji je jedan od boljih,ako ne i najbolji defanzivac lige.

Od omladine treba spomenuti malog Šarca,Tolu koji je prošao školu u Hajduku,mada nije nesto pokazao,ali ruku na srce i nije dobio priliku da pokaže.Tu još treba dodati Zlatića i Pehara.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 apr 2009, 02:23

Evo ja ću od Zvijezde Gradačac. Napadač Damir Smajlović, jedan od najbržih u ligi, sve je bolji, prvi strijelac kluba. Velibor Vasilić, povremeni bh. reprezentativac, štoper i stub gradačačke odbrane.

Mustafa Kodro, veznjak koji je u Zvijezdu stigao iz FK Veleža, odličan igrač. :D Treba napomenut i golmana koji je stigao iz FK Sarajeva, Elvisa Karića.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 apr 2009, 03:13

Vjerujem da Wagner ima sta raditi u nekom europskom klubu, dokazao je svoju klasu nebrojeno mnogo puta, meni osobno posebno upecatljiv protiv Heartsa, on kad igra, igra i Široki, klasa za sebe, da ne govorim za brata mu.
Šilić je standardno odlican takodjer, tu nema prevelike filozofije, vjerojatno i najbolji izvodjac prekida u BiH, svaki slobodnjak mu je opca opasnost po golmana, ali najvise mi se svidja pristup igri, beskompromisan borac i razumije igru. Zajedno cine ubojit tandem, steta sto nemaju jos nekoga na istoj razini da se toliko trositi u igri sami ne moraju...
Od mladih tu je Brekalo, jaako dobar stoper, nadam se da ce dobiti pravu priliku jer je sigurno zasluzuje, vjerujem da su ga neki mogli upratiti na reprezentativnim okupljanjima mlade selekcije, sigurno jedan od najboljih, te jos nekoliko mladica koji su vec godinama medju najboljim juniorima drzave, prvaci, osvajaci kupa, ali nazalost ne dobivaju dovoljno prostora za napredak u NK ŠB uglavnom, iako je i to popravljeno ove godine srecom, tako da je npr. protiv Leotara mislim petero igraca iz Širokog bilo u prvoj postavi, hvalevrijedan potez.
...Život za Široki...

jurek
Kontakt:

Post Postao/la jurek » 07 apr 2009, 08:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:Vjerujem da Wagner ima sta raditi u nekom europskom klubu, dokazao je svoju klasu nebrojeno mnogo puta, meni osobno posebno upecatljiv protiv Heartsa, on kad igra, igra i Široki, klasa za sebe, da ne govorim za brata mu.
Šilić je standardno odlican takodjer, tu nema prevelike filozofije, vjerojatno i najbolji izvodjac prekida u BiH, svaki slobodnjak mu je opca opasnost po golmana, ali najvise mi se svidja pristup igri, beskompromisan borac i razumije igru. Zajedno cine ubojit tandem, steta sto nemaju jos nekoga na istoj razini da se toliko trositi u igri sami ne moraju...
Od mladih tu je Brekalo, jaako dobar stoper, nadam se da ce dobiti pravu priliku jer je sigurno zasluzuje, vjerujem da su ga neki mogli upratiti na reprezentativnim okupljanjima mlade selekcije, sigurno jedan od najboljih, te jos nekoliko mladica koji su vec godinama medju najboljim juniorima drzave, prvaci, osvajaci kupa, ali nazalost ne dobivaju dovoljno prostora za napredak u NK ŠB uglavnom, iako je i to popravljeno ove godine srecom, tako da je npr. protiv Leotara mislim petero igraca iz Širokog bilo u prvoj postavi, hvalevrijedan potez.
gdje sad igra BAIANO i znas li hoce li se vratiti?

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 07 apr 2009, 09:28

Svi su već zaboravili na našeg Šunjića iz Zrinjskog. Čovjeku je ovo prva prava sezona i već je postao najvažniji igrač naše obrane. Samo ga je ozljeda zahebala pa nije prošao ni pripreme na polusezoni i još uvjek nije spreman, nažalost.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 5 gostiju.