FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

boomerang5
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla

Post Postao/la boomerang5 » 19 jun 2017, 16:04

Tako je azmire, meci ne vadi... debilko mujkanovic nek se nap.usi retard jedan

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 19 jun 2017, 16:08

jedino sto moze metnut je novcanica, sumnjam da ima ista drugo fduze od 5 cenata :rol: :rol: :rol: :rol:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 19 jun 2017, 17:07

Ovaj se bas nakanio da se sljedece sezone proseta ligom. Koliko god "plasticna" ekipa bili, ja podrzavam svako ulaganje u sport. Daj Boze da ima jos 10 Husica u Bosni.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 jun 2017, 17:11

josipmusa je napisao/la:jedino sto moze metnut je novcanica, sumnjam da ima ista drugo fduze od 5 cenata :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa ako sumnjas,ti provjeri :urnebes: .... Inače,Sloga slaze bas respektabilnu ekipu...ima Husic federalnog iskustva i zna da odmah mora jako krenuti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 jun 2017, 17:33

staragarda je napisao/la:Sloga slaze bas respektabilnu ekipu...ima Husic federalnog iskustva i zna da odmah mora jako krenuti
A zna i podmazat, brat bratu :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 jun 2017, 18:00

:stop:
wobly92 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Sloga slaze bas respektabilnu ekipu...ima Husic federalnog iskustva i zna da odmah mora jako krenuti
A zna i podmazat, brat bratu :kafa:
Za podmazivanje prvo moras IMATI :kafa:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 jun 2017, 18:26

staragarda je napisao/la: Za podmazivanje prvo moras IMATI :kafa:
Golemo vas ima tuzlaka da bi polizali supak Azmiru, a lik povalio Slobodu za Kojica upravo :kafa:

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 19 jun 2017, 18:51

staragarda je napisao/la:
josipmusa je napisao/la:jedino sto moze metnut je novcanica, sumnjam da ima ista drugo fduze od 5 cenata :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa ako sumnjas,ti provjeri :urnebes: .... Inače,Sloga slaze bas respektabilnu ekipu...ima Husic federalnog iskustva i zna da odmah mora jako krenuti
vidim ti si provjerio pa nema potrebe ;)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 jun 2017, 21:37

jbt husić će na kraju složiti tim koji bi bio respektabilan i u PL a ne u federalni....
biće to žestoki derbiji Velež- Sloga :O

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 jun 2017, 22:22

:rol:
drakensang je napisao/la:
Golemo vas ima tuzlaka da bi polizali supak Azmiru, a lik povalio Slobodu za Kojica upravo :kafa:
Djecak,ja da sam na tvom mjestu ne bih se bas puno opteretio Azmirom..... imate vi o cemu brinuti... naprimjer,kako se u narednih 10 godina vratiti u PL

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 19 jun 2017, 22:27

staragarda je napisao/la::rol:
drakensang je napisao/la:
Djecak,ja da sam na tvom mjestu ne bih se bas puno opteretio Azmirom..... imate vi o cemu brinuti... naprimjer,kako se u narednih 10 godina vratiti u PL
S ovom mladjarijom smo ih 3-0 nabili,mora se pojacat zna kako smo ih razvalili sad a sta ce bit iduce sezone tek..dzaba mu 4 kojica i kostica :)
#musvdg

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 jun 2017, 23:01

Moja prognoza iduce sezone za prva tri mjesta su Sloga, Olimpik i Velez..Bas ovim redom..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 jun 2017, 23:04

Velez ako dovede 2, 3 kvalitetna pojacanja i nadoda ih na izgradjen kostur ekipe, onda imamo u federalki tri ekipe koje mogu igrati Premijer ligu, nista slabiji nisu.
Vec sam pisao da se to nije desilo od one sezone kad se skracivala PL i u ligi su bili Buducnost, Jedinstvo, Velez.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 jun 2017, 01:07

Djecak, prijavljen si

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 20 jun 2017, 01:11

ASD je napisao/la:Velez ako dovede 2, 3 kvalitetna pojacanja i nadoda ih na izgradjen kostur ekipe, onda imamo u federalki tri ekipe koje mogu igrati Premijer ligu, nista slabiji nisu.
Vec sam pisao da se to nije desilo od one sezone kad se skracivala PL i u ligi su bili Buducnost, Jedinstvo, Velez.
Bilo je slično i one sezone kad smo se borili sa Mladosti i GOŠK-om, hladno sve tri ekipe u 5-10 deka, a Mladost možda i najlošija, s tim da su u Savezu bili najjači. GOŠK bio mislim najkvalitetniji i te sezone, ali eto nije se moglo više protiv lakrdija. I Bratstvo je također te sezone bilo izuzetno jako, samo što oni igraju po već poznatom receptu i nisu imali ambicije.

Da ne idemo dalje u off, Sloga sa ovakvim radom od samog završetka sezone sigurno prvi kandidat za Premijer ligu. Tako se pravi ekipa za ulazak, odmah po završetku sezone. :thumbup:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 jun 2017, 11:24

A gledaj Olimpic im ote igrača. :lol:
Ko im je predsjesnik, kako smije to tako, oteti igrača drugim klubu, dajte ime da ga ovi Cityjevci mogu isprozivati i pljuvati!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 jun 2017, 11:47

LjumanM95 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Velez ako dovede 2, 3 kvalitetna pojacanja i nadoda ih na izgradjen kostur ekipe, onda imamo u federalki tri ekipe koje mogu igrati Premijer ligu, nista slabiji nisu.
Bilo je slično i one sezone kad smo se borili sa Mladosti i GOŠK-om, hladno sve tri ekipe u 5-10 deka, a Mladost možda i najlošija, s tim da su u Savezu bili najjači. GOŠK bio mislim najkvalitetniji i te sezone, ali eto nije se moglo više protiv lakrdija. I Bratstvo je također te sezone bilo izuzetno jako, samo što oni igraju po već poznatom receptu i nisu imali ambicije.

Da ne idemo dalje u off, Sloga sa ovakvim radom od samog završetka sezone sigurno prvi kandidat za Premijer ligu. Tako se pravi ekipa za ulazak, odmah po završetku sezone. :thumbup:
Opet je to neki nizi nivo kvaliteta, onda kad smo se borili s Velezom i Jedinstvom su nam bili sve stara garda fudbalera koja je imala mjesta u PL (Mehmedovic, Suljic, Husanovic, Slisko, Cergic itd.) u svakom trenutku, jos su i velez i Jedinstvo bili bas jaki, u Velezu bio Velagic, Obad, Dzafic, Admir Vladavic kasnije reprezentativac,

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 20 jun 2017, 13:27

Presudila želja za životom u Sarajevu Zvanično: Muminović potpisao za Olimpik

Piše: V. Vukmirović Danas, 10:38

Iskusni veznjak Milan Muminović pojačao je redove Fudbalskog kluba Olimpik i u naredne dvije godine nosit će dres Vukova. Muminović je pojačao redove Olimpika i u narednoj sezoni pomoći će ekipi da se vrati ekspresno u Premijer ligu, a Muminović kaže da su ga ambicije čelnih ljudi privukle da potpiše za tim sa Otoke. “Presudilo je razmišljanje da živim u Sarajevu. Ljudi iz Olimpika bili su korektni, isto tako bili su korektni i iz Sloge, ali prvo na umu mi je bio život u Sarajevu gdje sam već živio dug period i lakše mi se naviknuti”, rekao je Muminović te dodao: “Sa Emirom Hadžićem sam imao jako korektan razgovor i ljudi iz kluba imaju velike ambicije da se vrate u Premijer ligu i to je jedan od najvećih razloga zašto sam tu.” Muminović je do sada u svojoj karijeri nastupao za Slaviju, Sarajevo, Borac, Sutjesku, Zrinjski i Vitez.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... pik/241661
Ja volim FK Tuzla City

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 jun 2017, 20:21

Šta bi, hoce li se zvati Tuzla City :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 20 jun 2017, 20:53

Novo pojačanje Sloge Ostojić: Pravi se lijepa priča, Husića je teško odbiti

Piše: A. Pašić 20.062017., 20:07

Iskusni defanzivac Stanko Ostojić (32) potpisao je ugovor sa Slogom iz Simin Hana. Sa čelnicima ovog ambicioznog federalnog prvoligaša Ostojić je dogovorio dvogodišnju saradnju, a u Simin Han dolazi iz Radnika iz Bijeljine gdje je proteklih godina nosio kapitensku traku. "Danas sam potpisao ugovor sa Slogom na dvije godine. Nakon nekoliko godina u Radniku došlo je vrijeme za nove izazove. Radniku želim mnogo uspjeha u narednoj sezoni", kazao je Ostojić za SportSport.ba. Ambicije Sloge u narednoj sezoni su jasne - Premijer liga, što je uostalom i privuklo Ostojića. "Sloga miriše na jednu lijepu priču, a Husića je teško odbiti. Korektno smo razgovarali i brzo smo se dogovorili. Klub ima viziju i očekujem da ću biti od pomoći kako bi se ista ostvarila. Poznajem nekoliko igrača koji imaju premijerligaškog iskustva, a koliko sam upoznat do početka priprema ćemo se pojačati sa još nekoliko provjerenih igrača." Ostojić dodaje da će po prvi put igrati u Prvoj ligi FBiH. "Dosad nisam imao priliku igrati u tom takmičenju, međutim ekipe koje su tu poznajem dobro i sigurno da nas čeka nikad zanimljivija sezona. Vjerujem da ćemo mi biti ti koji će izboriti plasman u viši rang", podvukao je Ostojić. U Slogu su još stigli Adnan Zulić, Jovo Kojić, Muris Pirić, Stefan Vukmirović.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ostojic- ... iti/241721
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.