Svakakvi psihopata i ludjaka ima na ovom svijetu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Takodjer, kod mene ima zadovoljavajuću ocjenu.bob je napisao/la: ↑22 mar 2022, 20:22poceo gledati neki dan tek treca epizoda, nije lose moze proci![]()
https://www.imdb.com/title/tt10244600/
Pa zadnja sezona, niste valjda ocekivali da i dalje pokazuju sitni kriminal. Jako mracne 4 epizode, valjda ostane tako do kraja bez nekog glupog happy enda. Taman da levati prestanu idolizirati Tommya.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 mar 2022, 18:58Meni ubjedljivo najbolja 4. sezona. Ova nije loša, samo je nekako sporija od prijašnjih. Zadnja epizoda mi je veoma dobra.
Horror-ish, ali ako nisi gledao definitivno bi ti preproucio seriju Hannibal. Remek djelo (pogotovo prve dvije sezone).
Dodao bih ovdje i Evil. Ali nije neki super popularan žanr na televiziju.ReX je napisao/la: ↑23 mar 2022, 11:52Horror-ish, ali ako nisi gledao definitivno bi ti preproucio seriju Hannibal. Remek djelo (pogotovo prve dvije sezone).
Neke serije sto se barem meni svidjaju su Lovecraft Country, Yellowjackets, From, Chapelwaite, Hellbound, The Exorcist.. Ako volis anthology ima dosta dobri epizoda u The Twilight Zone, Into the Dark I Castle Rock.. Onda imas ove nove varijante tipa Scream, Chucky, Stranger Things i slicno ako ti to pase (ja nisam gledao ni jedan pa ne mogu reci jesu dobre ili ne).
Ili najlakse, evo link pa mozda nadjes nesto sto se bas tebi svidja za gledati.
https://www.imdb.com/search/title/?titl ... f_=adv_prv
ako je netflix, imas dosta novih dobrih po meni
Prva epizoda bila nekad davno pa došlo do nesuglasica s producentima i BHRTom. Išli su dotle da su zabranili Tmachu vraćanje unazad na BHT1 mjesec dana i više, sve dok se serija ne završi.Raonffa je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:30Je li neko upratio ovu seriju "Balkanika", što je snimana u Livnu, večeras na BHT-u bila treća epizoda. Ja sam pogledao tri epizode (po pola sata su) i mogu reći da nije loša.
Pisana po "amaterskom" scenariju, ali produkcija stvarno nije loša. Doveli su par naših i par hrvatskih glumaca, ali glavne uloge su ova trojica likova (amateri) što su i pokrenuli kompletan projekat i prilično dobro su se snašli.
Preporuke za dobru razbibrigu![]()
Upratio sam to na netu, ali eto emitovao je BHT prošle nedjelje drugu, a večeras i treću epizodu, očigledno su nešto riješili. A i izašle su odmah na internetu.Capital je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:33Prva epizoda bila nekad davno pa došlo do nesuglasica s producentima i BHRTom. Išli su dotle da su zabranili Tmachu vraćanje unazad na BHT1 mjesec dana i više, sve dok se serija ne završi.Raonffa je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:30Je li neko upratio ovu seriju "Balkanika", što je snimana u Livnu, večeras na BHT-u bila treća epizoda. Ja sam pogledao tri epizode (po pola sata su) i mogu reći da nije loša.
Pisana po "amaterskom" scenariju, ali produkcija stvarno nije loša. Doveli su par naših i par hrvatskih glumaca, ali glavne uloge su ova trojica likova (amateri) što su i pokrenuli kompletan projekat i prilično dobro su se snašli.
Inače mi se nije činila lošom.
Raonffa je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:53Upratio sam to na netu, ali eto emitovao je BHT prošle nedjelje drugu, a večeras i treću epizodu, očigledno su nešto riješili. A i izašle su odmah na internetu.Capital je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:33Prva epizoda bila nekad davno pa došlo do nesuglasica s producentima i BHRTom. Išli su dotle da su zabranili Tmachu vraćanje unazad na BHT1 mjesec dana i više, sve dok se serija ne završi.Raonffa je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:30Je li neko upratio ovu seriju "Balkanika", što je snimana u Livnu, večeras na BHT-u bila treća epizoda. Ja sam pogledao tri epizode (po pola sata su) i mogu reći da nije loša.
Inače mi se nije činila lošom.
Mada ni sada se na Telemachu ne može vraćati BHT, ne znam da li to ima veze sa serijom ali uglavnom ne može.
A nešta je tu neko nekoga zayebao je li? Ovi iz produkcije tražili da Telemach zabrani vraćanje unazad ili?Capital je napisao/la: ↑27 mar 2022, 22:05Raonffa je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:53Upratio sam to na netu, ali eto emitovao je BHT prošle nedjelje drugu, a večeras i treću epizodu, očigledno su nešto riješili. A i izašle su odmah na internetu.
Mada ni sada se na Telemachu ne može vraćati BHT, ne znam da li to ima veze sa serijom ali uglavnom ne može.![]()
Pa ima to je to, sve do 10.4.![]()
Zabranili repriziranje BHRTu jer se kod njih sve epizode mogu kupiti za 5€
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.