Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Ma nije sve ni u rosteru. Evo gledam Maltu protiv Engleske, ljudi trce ko navijeni, zatvaraju prostor, disu za vrat igracima koji su kvalitetom daleko iznad njih i gube samo zbog nesretnog gola koji ih, pazi sad, nije omeo ni malo. Nekako mislim da je vise do igraca, jer vidjali smo mi svakakve preletace u nasoj repci pa su opet zaustavljali ine Francuske, Spanije i Italije. Moras brate zapet, ne mozes bit mlohav ko ovi nasi, nece se protivnik sam pobjedit misa mu. Ima ovdje dosta i do selektora, ali imaju i vece reprezentacije sa dosta boljim strucnjacima problem s ovim, tako da nismo samo mi.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Moldavija 15 mio.
Ako poljska ne izgubi, moldavija pobjedi u zadnoj utakmici protiv ceske i eto njiha na drugom mjestu. Moldavija jako dobro igra zadnje utakmice.
Ako pogledamo kako se moldavija do kraja bori, i pogledamo nas roster, morali smo puno bolje odigrat u onoj grupi sa luksemburg i island...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Luxemburg ima 1-2 igrača koji bi mogli igrati u prvih 11 Bih reprezentacije, po individualnom kvalitetu. Onda nas taj Luxemburg razbije ko da smo Andora.I to dva puta, pored ostalih slabijih ekipa koje nas deru.
U čemu je problem? Naši igrači neće da trče, a trče ko ludi u klubovima u kojima igraju.
Znači naši igrači su đubrad koja svjesno nanesi štetu reprezentaciji ili je možda do selektora i organizacije?
U čemu je problem? Naši igrači neće da trče, a trče ko ludi u klubovima u kojima igraju.
Znači naši igrači su đubrad koja svjesno nanesi štetu reprezentaciji ili je možda do selektora i organizacije?
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 17 nov 2023, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
kad smo potpuni mi smo na 120+, ali sta ti vrijedi sto si 3x kvalitetniji od luxa i od albanije kada nemas igre
Hvataj se ti svog je.bača i ne rise majke ti.Deen je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:52Moldavija 15 mio.
Ako poljska ne izgubi, moldavija pobjedi u zadnoj utakmici protiv ceske i eto njiha na drugom mjestu. Moldavija jako dobro igra zadnje utakmice.
Ako pogledamo kako se moldavija do kraja bori, i pogledamo nas roster, morali smo puno bolje odigrat u onoj grupi sa luksemburg i island...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Demirovic je top igrac u Bundesligi, a u reprezentaciji ga unistavaju. Ahmedhodzic top igrac i vodja, nedaju mu slobodu u gradnji ekipe. Hadzikadunic top igrac 2. Bundeslige sjedi na klupi da invalid Kovacevic igra.Deen je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:52Moldavija 15 mio.
Mujakicu izmislili poziciju, a lik igra u Ankaragucu.
Zna se ko vodi glavno kolo, a ovdje clanovi nfsbiha. Medju njima Vico i ostala bagra pisu ko fole kao navijaci BiH.
Ma malo je to zafrkano sto se tice reprezentacija vs klub. Na selektoru je da izabere sistem i najbolje individualce ili individualce koji pasu tom sistemu jer nemas bas puno vremena s njima da razvijas kohezivnu i kompletnu taktiku. Voljni momenat je vecinom na igracima, ali ako si neko poput Cire onda ga mozes i ti stvoriti, naravno. Ali ljudi poput Cire nisu pravilo vez iznimka u nacionalnom fudbalu.Horoz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:57Luxemburg ima 1-2 igrača koji bi mogli igrati u prvih 11 Bih reprezentacije, po individualnom kvalitetu. Onda nas taj Luxemburg razbije ko da smo Andora.I to dva puta, pored ostalih slabijih ekipa koje nas deru.
P.S. Da se odmah razumijemo ne pravdam Savu. Cak, sta vise, mislim da je pogrijesio u obje stvari koje sam naveo gore - postavka i odabir igraca. Ali vise, dosta vise krivim igrace nego njega.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
ili to kreću opet priče da su slovenija i albanija po imenima jače od nas
ok od albanaca bi moglo ovo krilo kod nas u prvi sastav prosto jer ih nemamo i asllani i djimsiti, od slovenaca sesko i oblak i možda jod jedan, ali jači nisu, naprotiv mi smo jači
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne branim ja njih i ja se s tobom slažem samo mislim da bojkot neće donjeti ništa jer njih ne zanima repka i to što ih mi nećemo pratiti to je plus za njih. Počeli smo igrati kako treba i dobili bi milione da smo otišli na EP ali su oni svjesno dali otkaz Petevu i jasno pokazali da ima viši cilj i to što Savez biti kažnjen ili neće dobiti pare od ulaznica nije ih briga jer je to samo mali dio onoga što bi dobili da smo na EP. Protesti ispred Saveza mogu pomoći ali totalni bojkot repke neće i ne smije se desiti jer će dobiti šta žele.Deen je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:19Pogledaj moldaviju, pa ti je sve jasno. Ako poljska pobjedi ili bude x, moldavija ima sanse da bude drugi. Jedna moldavija se do kraja bori za drugo mjesto u onakvoj teskoj grupi. A mi se u 5 kolo vec predali.Unofficialpage je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:24Neće bojkot ništa donjeti jer oni i hoće da mi bojkotujemo repku i da je ne pratimo. Mora se pronaći drugi način a to moraju klubovi uraditi. Oni se moraju pobuniti ali kako će kad npr Željo, Sarajevo ili Čelik više mrze jedni druge nego što mrze Borac ili Zrinjski. Lagano je bojkot uraditi Slovacima ili Grcima, tu su ljudi koji vole državu a ovdje je 2/3 koju je mrze.
Ako nismo dotakli dno jako smo blizu da to uradimo. Nas je Luksemburg odučio od fudbala, nismo bili ni 1% kao ekipa. Priča o igračima ne pije vode jer Slovaci, Luksemburžani i sl nemaju bolje igrače od nas a igraju 10x bolje.
Pa ako necemo bojkot, sta cemo onda? Ako ti budes cekao da klubovi rijesavaju, gotovo je. Ljudima odgovara kriminaluk, inace bi ovo sve drugacije bilo da nije tako. Sto svi kubovi idu u BL, kad znaju sta ih ceka? Sto nema neki protest od klubova. Nista, svi sutimo i gledamo taj kriminaluk.
Ili pravit protest ili bojkot. Od sutnje i cekanje do izbora pa da dolazi jos jedan gori od vice nema nista. Narod je kriv jer je dozvolio to. Nije to tek danas pocelo. Sjetimo se onaj period u nasoj ligi, gdje su samo domace ekipe pobjedili. I prvak je bio onaj koji je u gostima imao 1 ili 2 pobjede. Jesmo zaboravili to? Godinama je vec kriminaluk, a klubovi sute na ovo sve kao igraci u reprezentaciji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da i 5-6 igraca koji igraju u Italiji
Njihova sredina je bila dosta jaca neg nasa, pogotovo sam ovim crnjama. I imali su koliko toliko ozibiljna krila.Horoz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:57Luxemburg ima 1-2 igrača koji bi mogli igrati u prvih 11 Bih reprezentacije, po individualnom kvalitetu. Onda nas taj Luxemburg razbije ko da smo Andora.I to dva puta, pored ostalih slabijih ekipa koje nas deru.
Mi sredine nismo imali i prilicno tanka odbrana i to je to.
Sto se tice ovi sto su igrali u odbrani, osim Dedica zestoke tarabe.
A i Dedic je slab u zadnje vrijeme sto se tice repke
Cimi i Amir nule.
Upravo najvažnija stvar za selektora, je sposobnost da u kratkom vremenu igrače dovede na "radnu temeperaturu".Rimes87 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 22:03Ma malo je to zafrkano sto se tice reprezentacija vs klub. Na selektoru je da izabere sistem i najbolje individualce ili individualce koji pasu tom sistemu jer nemas bas puno vremena s njima da razvijas kohezivnu i kompletnu taktiku. Voljni momenat je vecinom na igracima, ali ako si neko poput Cire onda ga mozes i ti stvoriti, naravno. Ali ljudi poput Cire nisu pravilo vez iznimka u nacionalnom fudbalu.
P.S. Da se odmah razumijemo ne pravdam Savu. Cak, sta vise, mislim da je pogrijesio u obje stvari koje sam naveo gore - postavka i odabir igraca. Ali vise, dosta vise krivim igrace nego njega.
Da ih pripremi u smislu mentalne spremnosti, zalaganja i osnovnih zadataka na terenu. Nema tu vremena za suptilne taktičke zamisli.
Mi moramo tražiti takve selektore, koji imaju taj nerv. Koji mogu motivisati i naložiti igrače i da im, prije svega, igrači vjeruju.
Nisu ti momci budale, provale oni za dva treninga s kim imaju posla i koliko taj selektor zna i može. Njima je itekako jasno ko je Milošević i koliko može.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 17 nov 2023, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Cristal je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:58Hvataj se ti svog je.bača i ne rise majke ti.Deen je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:52Moldavija 15 mio.
Ako pogledamo kako se moldavija do kraja bori, i pogledamo nas roster, morali smo puno bolje odigrat u onoj grupi sa luksemburg i island...![]()
Sto jeli nemam pravo pisati ili sta? Jeli ovo sjeverna koreja? Nebitno ko si i sta si, kad vidim tebe onda znam sto smo skroz losi u svim segmentima drzave. Najbolji si primjer. Odgovor ti je za +1. Nije ni cudo sto trojka *ebe ovu drzavu kad si ti dio ovog drustva. Magarac bi mogao vladati, a ti bi magarca podrzavao koliko si hendikepiran. Da si normalan nebi tako odgovorio. Ali kad si *reten od rodjena, bi ces i *reten do smrt
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Vico ponosan na tebe.lumani je napisao/la: ↑17 nov 2023, 22:07Da i 5-6 igraca koji igraju u Italiji![]()
Njihova sredina je bila dosta bolje organizovana, kao i odbrana i krila. Zato je rezultat bio 4-1 i zato su nas nadigrali u svim segmentima.soko je napisao/la: ↑17 nov 2023, 22:09Njihova sredina je bila dosta jaca neg nasa, pogotovo sam ovim crnjama. I imali su koliko toliko ozibiljna krila.
Mi sredine nismo imali i prilicno tanka odbrana i to je to.
Sto se tice ovi sto su igrali u odbrani, osim Dedica zestoke tarabe.
A i Dedic je slab u zadnje vrijeme sto se tice repke
Cimi i Amir nule.
Ovo naše je klasično neznanje i javašluk.
Ma daleko od toga. Već mi neobično da dopuštaš da te tako lako crnac čundara.Deen je napisao/la: ↑17 nov 2023, 22:13Cristal je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:58Hvataj se ti svog je.bača i ne rise majke ti.Deen je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:52
Moldavija 15 mio.
Ako pogledamo kako se moldavija do kraja bori, i pogledamo nas roster, morali smo puno bolje odigrat u onoj grupi sa luksemburg i island...![]()
Sto jeli nemam pravo pisati ili sta? Jeli ovo sjeverna koreja? Nebitno ko si i sta si, kad vidim tebe onda znam sto smo skroz losi u svim segmentima drzave. Najbolji si primjer. Odgovor ti je za +1. Nije ni cudo sto trojka *ebe ovu drzavu kad si ti dio ovog drustva. Magarac bi mogao vladati, a ti bi magarca podrzavao koliko si hendikepiran. Da si normalan nebi tako odgovorio. Ali kad si *reten od rodjena, bi ces i *reten do smrtevo ti jedan ledeni caj ili kako bi ti reko ice tea
![]()
Dobra nam je država šta bi ti?
Hahahah..čuj Vicosamoposmatram je napisao/la: ↑17 nov 2023, 22:14Vico ponosan na tebe.
najbolji im igrac ima citave 84 minute ove sezone u interu, imaju hysaj i djimsiti koji su dobri, ostalo sassuolo ,lecce i empoli koji se bore za opstanak.. red bull i ajax su npr 4 levela iznad tih klubova, Fenerbahce i Bešiktaš jedno 2 levela, iako nisu liga 5 eto.. tako da pada u vodu, ostali njihovi igraci nisu vrijedni spomena a kod nas tu imaš epl, seria a, bundesliga 1 i 2lumani je napisao/la: ↑17 nov 2023, 22:07Da i 5-6 igraca koji igraju u Italiji![]()
Varg je napisao/la: ↑17 nov 2023, 22:24najbolji im igrac ima citave 84 minute ove sezone u interu, imaju hysaj i djimsiti koji su dobri, ostalo sassuolo ,lecce i empoli koji se bore za opstanak.. red bull i ajax su npr 4 levela iznad tih klubova, Fenerbahce i Bešiktaš jedno 2 levela, iako nisu liga 5 eto.. tako da pada u vodu, ostali njihovi igraci nisu vrijedni spomena a kod nas tu imaš epl, seria a, bundesliga 1 i 2
Cuj Ajax 2 levela iznad ,kao da Tahirovic igra...Ljudi igraju jaku ligu ,tvrdu Talijansku,pusti Besiktas i panjeve iz Turske lige .
-
samoposmatram
- Kontakt: