Slažem se za Benju. Jeste imao kiks ali dečko se vraćao u odbranu, pomagao, borio se i zaista dobro kornere izvodio. Sa Gigovicem jako stabilno i stameno djelovao. Kad se odbrana zamjenila i Gigovic izašao i on se pogubio malo
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Slažem se za Benju. Jeste imao kiks ali dečko se vraćao u odbranu, pomagao, borio se i zaista dobro kornere izvodio. Sa Gigovicem jako stabilno i stameno djelovao. Kad se odbrana zamjenila i Gigovic izašao i on se pogubio malo
Tabakovic 22 gola u Zweiti ,a ne moze da zagradi se s loptom i zadrzi je malo bolja verzija Prevljaka al tanko je to
Palmer, Trippier, Gallagher, Trent i Pickford će svi imati minutažu na europskom, koliku - to je upitno od igrača do igrača, ali će je imati u određenim momentima, čak i u prvim postavama. Da ne zaboravim i Watkinsa koji je prva zamjena Kaneu.feniksptica je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:31De ba druze nigdje veze post. Kakve veze ima Sarajevo s icim ovdje. Eto pozvat il ne Buljubasica da bude 22 igrac repke...
Osim golmana nijedan nije prvih 11. Osim Palmera i Trippiera niko neće imat značajniju minutazu ( Arnlod tak tak..ko zna sta budala na klupi sprema).
Nebitno, za koji mjesec te ocekuju utakmice protivh slicnih protivnika na bodove. Znaci očekivati je unaprijed da je ok sve do 5-0...
Definitivno si u pravu, Tabakovic je puno bolji kao spic. Demirovic je radilica, i kao drugi napadac ok, ili cak u formaciji 3-4-3 / 4-3-3 da igra na krilu al ne kao sam u spicu.
Ne znam jel ti ko odgovorio, ali prijateljske su bile dogovorene prije nego sto je pokrenut remont i doso novi selektor. Pa pratite malo misa mu.
od "poznatih" potencijalnih su tu turkes, huskovic i f. bilbija. neznam ima li jos neko??
Sta smo uigrali? Gigovica, Sarica, Radeljica, Katica, Vasilja. Ukupno par tekmi za reprezentaciju do veceras.
Jednostavno fizicki inferioran za veci nivo fudbala, zato i igra u Kasimpasi. Ima on sut, ubacaj, ali ne moze fizicki da se nosi. Nije to samo veceras protiv Engleske, i protiv Ukrajine isto tako nije mogao da se nosi u obadva smjera.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:45Meni je Hajradinović klocina i prosječan igrač, pa makar imao 50 golova i asistencija u pišljivoj Turskoj. Što neke reče, igrače iz turske lige ne treba zvati.
Kako si ih uigrao? Uigravanje je valjda kad igras sa ekipom slicnog kvaliteta pa pokusavas razne opcije i formacije i u odbrani i u napadu, promjena pozicija, igra na postavljenu odbranu, trcanje kontri. Bar da vidis kako dalje i na sta treba obratiti paznju, sta nam odgovara od stila igre a sta ne itd itd.Madal je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:50Sta smo uigrali? Gigovica, Sarica, Radeljica, Katica, Vasilja. Ukupno par tekmi za reprezentaciju do veceras.
Nova prilika Hajradinovicu, donekle i Huseinbasicu, Tahirovicu pa i Bicakcicu da vidimo kako se snalazi i koliko moze u ovim godinama i sa ovim timom.
Ostali su premalo igrali i na razbucanu ekipu usli u igru. Ove zacementirane u prvih 11 ne racunam. Ne znam kako vam ovo moze biti losa utakmica sto se tice uigravanja.
Oprosti na izrazu, nije uigravanje vec pokazivanje koliko (ne)znaju. Igrac koji zna lopte to ce pokazati i u ovim utakmicama. Mozda se sjetis prijateljske s Egiptom gdje su svi izgledali kao mahmurni a Kolasinac na debiju pokazao da ce biti klasa za reprezentaciju.Kaunas je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:59Kako si ih uigrao? Uigravanje je valjda kad igras sa ekipom slicnog kvaliteta pa pokusavas razne opcije i formacije i u odbrani i u napadu, promjena pozicija, igra na postavljenu odbranu, trcanje kontri. Bar da vidis kako dalje i na sta treba obratiti paznju, sta nam odgovara od stila igre a sta ne itd itd.Madal je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:50Sta smo uigrali? Gigovica, Sarica, Radeljica, Katica, Vasilja. Ukupno par tekmi za reprezentaciju do veceras.
Nova prilika Hajradinovicu, donekle i Huseinbasicu, Tahirovicu pa i Bicakcicu da vidimo kako se snalazi i koliko moze u ovim godinama i sa ovim timom.
Ostali su premalo igrali i na razbucanu ekipu usli u igru. Ove zacementirane u prvih 11 ne racunam. Ne znam kako vam ovo moze biti losa utakmica sto se tice uigravanja.
Ako je uigravanje da 10 igraca nabijes u 16erac i izbijas loptu cim je dobijes onda.
Gigović mislim nije napadač u Danskoj i po meni je bio svijetla tačka večeras. U napadu nemamo kvaliteta i to se vidi. Još kad Džeko eventualno prestane u reprezentaciji nek nam je Bog na pomoći. Ovi što su trenutno nisu ništa posebno pokazali osim malog Dedića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.