Ma puno brate, punoSenaid L.F.C je napisao/la:ja sam za svoje 99,99KM meni je glavno bilo da ne idu preko 100KMRa`81 je napisao/la:Ja se drugu smijao kad mi je rekao da je za starke dao 90 KM. Puno bolje tene se mogu kupiti za te pare.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma puno brate, punoSenaid L.F.C je napisao/la:ja sam za svoje 99,99KM meni je glavno bilo da ne idu preko 100KMRa`81 je napisao/la:Ja se drugu smijao kad mi je rekao da je za starke dao 90 KM. Puno bolje tene se mogu kupiti za te pare.
Normalno da jest, nego možel mi neko predložit nešto dobro od Adidasa?!Ra`81 je napisao/la: Ma puno brate, puno
**** ja sam ove svoje uz´o 129 il 39 nisam siguran odlične crne, klasika, lagane Derby IINimla_RZ je napisao/la:Normalno da jest, nego možel mi neko predložit nešto dobro od Adidasa?!Ra`81 je napisao/la: Ma puno brate, puno
Nimla_RZ je napisao/la:
Normalno da jest, nego možel mi neko predložit nešto dobro od Adidasa?!
Ovako se postavlja slika:Ra`81 je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:
Normalno da jest, nego možel mi neko predložit nešto dobro od Adidasa?!![]()
Meni predobre tene
ma odlicne ba drugBoateng_27 je napisao/la:Ovo su te moje ...Plivadon je napisao/la: predivne samo mi se više sviđa da su svijetlo plavi detalji
A evo ti svijetlo-plave al nekako izgledaju gejevski xD
Dobre samo da nisu zeleneRa`81 je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:
Normalno da jest, nego možel mi neko predložit nešto dobro od Adidasa?!![]()
Meni predobre tene
Adidas originals ST ! Preudobne ja kupio ovo ljeto na izgled mi nisu bile nesto,ali su udobne drama !Nimla_RZ je napisao/la:Normalno da jest, nego možel mi neko predložit nešto dobro od Adidasa?!Ra`81 je napisao/la: Ma puno brate, puno
Jbg to je stvar izbora,ja do pre par meseci nisam Maxerica mogao da smislim,brat mi stalno nosio ali ja ne,a nisu isti ni brojevi pa da probam.Pogotovo sada je u Bg opet furka 90-ih Maxerice,trenerka u carape i kroz grad.KB-TM87 je napisao/la:![]()
![]()
Uz opasku: AIR Max, nikad ružnije tene u životu nisam vidio![]()
Ja sam ovakve iste platio 90 km .Na crnoFrutek je napisao/la:
**** ja sam ove svoje uz´o 129 il 39 nisam siguran odlične crne, klasika, lagane Derby II
https://avantisport.nl/image/product/no ... U45202.jpg
Malo je reci da su extra. Uvijek sam bo ljubitelj air max-aDevil je napisao/la:Ove su ekstra.