Slike dobitnih tiketa

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mforce
Kontakt:

Re: Slike dobitnih tiketa

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 07:59

slika
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 mar 2013, 08:00

mforce je napisao/la:slika
e jesi dršćo na newcastle ko i ja :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 08:01

evo i ovaj je prosao :mrgreen:

slika

PS haha da da, Newcastle je bio bas zaeban :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 mar 2013, 08:05

pa kolko si dobar imal makar zarade vidim dobro ti ide
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 08:07

astra1922 je napisao/la:pa kolko si dobar imal makar zarade vidim dobro ti ide
ima brate tu i tamo :D uglavnom sam u plusu, samo da imam para za ove velike uloge tipa 50 i to, bilo bi dobro :mrgreen: ali kao sto sam vec rekao, posto sam student i nemam, onda jbg :mrgreen: vec sam pisao o svojim ulozima prije na ovoj temi, pa ako te zanima tacno koliko sam u plusu mozes naci to pa izracunaj :mrgreen: meni se ne da to pratiti, jer cim vidim da me ne ide pravim pauzu pa opet krene i tako stalno :mrgreen:

PS ovo mi je 30i tiket da je prosao otkad sam ih poceo stavljati od 24. februara 8-)
znaci u 18 dana 30 dobitnih tiketa, nije lose :mrgreen:

pj88
Kontakt:

Post Postao/la pj88 » 15 mar 2013, 10:13

slika
:D 8-)

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 15 mar 2013, 11:01

http://pokit.org/get/?864c4c89821107e41 ... 5442b0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Jos jedan od jucer, odlican dan

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 16:43

Stavljajte i uplatu i dobitak nemamo nikakve koristi od ovakvih tiketa. ;)
Sledece koji ne budu imali uplatu i dobitak cu da brisem. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 21:10

Devil je napisao/la:Stavljajte i uplatu i dobitak nemamo nikakve koristi od ovakvih tiketa. ;)
Sledece koji ne budu imali uplatu i dobitak cu da brisem. ;)
sto si ljubomoran ? ;) sta tebe boli uvo kolika je meni uplata ? SVI MOJI TIKETI SU POSTAVLJENI U TEMI SUGESTIJE I PRIJEDLOZI, PRIJE NEGO STO PRODJU, tako da nisu laznjaci ;) a ja koliko uplacujem tebe niti treba niti moze da zanima i to je moja licna stvar ;) ... ako jos nekome smeta, ja cu prestati da ih postavljam, a to mi ti zabraniti ne mozes jer nigdje u pravilima ne pise da se ulog na tiketima mora pokazati ;) osim ovog pravila sto je admin napisao da se mora skloniti logo kladionice ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 22:50

A tesko ti je jos prilikom isecanja tiketa pomeriti kursor misa za brat bratu 2 cm ?
Zasto bih ja bio ljubomoran na tvoje "dobitke". Prvo niti znam koliko si stavio na njih,niti znam koliko si dobio,a ponajmanje mi treba da budem ljubomoran kada neko pljacka one koji pljackaju ostali narod. :roll:
Jesam li ja negde napisao da su lazni ? Nisam. Ti ovim "tiketima" nista ne pokazujes i promasujes temu jer je tema Slike dobitnih tiketa,a ne slike dobitnih parova jer ovo sto ti postavljas nisu tiketi vec polutiketi.
Ti ako mislis da je to u redu,postavljaj ja cu da ih brisem i mirna Bosna.
Cega se bojis pa neces da postavljas sve ?

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 22:55

Devil je napisao/la:A tesko ti je jos prilikom isecanja tiketa pomeriti kursor misa za brat bratu 2 cm ?
Zasto bih ja bio ljubomoran na tvoje "dobitke". Prvo niti znam koliko si stavio na njih,niti znam koliko si dobio,a ponajmanje mi treba da budem ljubomoran kada neko pljacka one koji pljackaju ostali narod. :roll:
Jesam li ja negde napisao da su lazni ? Nisam. Ti ovim "tiketima" nista ne pokazujes i promasujes temu jer je tema Slike dobitnih tiketa,a ne slike dobitnih parova jer ovo sto ti postavljas nisu tiketi vec polutiketi.
Ti ako mislis da je to u redu,postavljaj ja cu da ih brisem i mirna Bosna.
Cega se bojis pa neces da postavljas sve ?
ne shvatas, nije mi tesko, cak stavise jel hoces da pomjerim misa gore ? ok pomjericu, ali cu opet zacrniti ulog ;) ... moras Devil da shvatis DA JE MOJE PRAVO da ti ne pokazem ulog, jer je to moja licna stvar, kao i LenBiasova i jos ostalih clanova koji nece da pokazuju ulog, pa makar on bio 1km, 10km, 100km ili 100000km ;) ... moje je da ovdje stavim tiket koji sam odigrao i da ga pogodim i pomognem nekome ko je ispratio da i on uzme lovu ... i ne kontam sta mislis sa tim "tavljajte i uplatu i dobitak nemamo nikakve koristi od ovakvih tiketa" ? kakve bi koristi imao majke ti kad bi se ulog pokazivao ? :? i sta ti znaci to "jer ovo sto ti postavljas nisu tiketi vec polutiketi." ? :lol: ti hoces da kazes da double ili triple KOJI SE ODIGRA KAO TIKET nije tiket, vec samo nesto sto ima 5 ili 10 parova ?

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 15 mar 2013, 22:57

Vjerovatno je mislio na to, da je moguće da je odigrano još nekoliko parova, a da si ti odrezao samo one dobitne.
Stavljajući cijeli listić, može se vidjeti da je on dobitni, a ovako sve nekako visi u zraku. Ne kažem da tvoji nisu dobitni, ali moraš priznati da se to može dogoditi.

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 23:04

Adebayor je napisao/la:Vjerovatno je mislio na to, da je moguće da je odigrano još nekoliko parova, a da si ti odrezao samo one dobitne.
Stavljajući cijeli listić, može se vidjeti da je on dobitni, a ovako sve nekako visi u zraku. Ne kažem da tvoji nisu dobitni, ali moraš priznati da se to može dogoditi.
jel treba sad da sve dobitne tikete postavim od 24. februara skroz do kraja, sa pogodjenom kvotom ali ofc ulog necu i dalje da pokazujem, nega mnozi koeficijente i provjerava kvote svakog tiketa, pa da vidimo ? ako on bude u pravu i za jedan tiket da je to sto misli, neka me banuje odmah, u suprotnom neka trazi od admina da banuje njega ? moze tako ? ja sam spreman na to evo odmah ;) ... I NE ZABORAVI DA SU SVI MOJI TIKETI, ISTI OVAKVI KAKVI SU OVDJE, BILI POSTAVLJENI PRIJE NEGO STO SU MECEVI POCELI U TEMI PRIJEDLOZI I SUGESTIJE i da sam to pisao poslije svakog tiketa koji je prosao a postavljen je ovdje ;), i to ima milion ljudi da potvrdi ovdje na forumu ;) ... ako je on u pravu, kako sam ja mogao da znam sta ce proci unaprijed i dokle da 'odrezem' tiket ? ;)
dakle sta hocu da kazem ... ja postavim evo ovaj zadnji tiket sto je prosao, postavljen je sinoc u nzm ... 11 sati, i ujutro ISTI TAKAV TIKET SAMO SAV ZELEN, postavljam ovdje u temu ;) ... da nesto nije proslo vidjelo bi se u temi PRIJEDLOZI I SUGESTIJE, a evo ti provjeravaj sta sam tamo postavljao i sta je ovdje prolazilo I VRIJEME KAD JE TAMO TIKET POSTAVLJEN i kad je ovdje postavljen, a on neka mnozi kvote i provjerava dobitak, pa da vidimo ko je prevarant ;)

PS ja sam svoju pricu zavrsio, obratio sam se administratoru da vidim ima li Devil pravo na ovo sto radi i kako kaze admin, tako ce i biti ;) ako on kaze da se ulog mora pokazivati, ja vise tikete necu ni stavljati i to je to

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 15 mar 2013, 23:11

Opet kažem nisam rekao da su tvoji tiketi lažni (upravo zbog toga što sam vidio da postavljaš tikete i prije utakmica, ali nisam to napisao). Ali samim time da se to tebi dopušta onda može stavljati listiće upravo na takav način da ih uploada samo dokle su dobitni. A ako mu se kaže nešto protiv toga, on se može izvlačiti na to da je i drugima dopušteno takvo postavljanje.
Ja na ovo ne bi gledao isključivo kao napad na tebe, nego preventivnu mjeru da se ne javljaju padobranci koji će takve listiće stavljat.

A vjeruj mi, iako ovdje imam mali broj postova, to ne znači da sam neiskusan na drugim forumima. Likovi su stavljali listiće s dobitcima, photoshopirali ih i radili svakakva sranja, a sve s ciljem da privuču ljude da ima plaćaju za parove. A ima idiota koji će plaćati za razne dojave, insidere i sl., iako to za nas sitne ribe sigurno nije dostupno.
Red se na forumu mora uspostaviti, kako za ljude koji tu redovno pišu i pomažu drugima, tako i za one koji povremeno pišu ili samo stavljaju te dobitne listiće.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 23:31

Ma znas sta,puca mi ona stvar nastavi i dalje postavljati,ne pada mi na pamet da vise ista pricam. Sve mi nesta glumite neke ugrozene,trazite razne teme,trazite da se banuju ljudi koji se kose sa vasim misljenima,a kada se treba nesta uraditi da se poveca ozbiljnost samog podforuma odma' krenete sa standardnom ugrozenoscu.

Hvala i dovidjenja prepustam vas totalnom divljastvu sada na celom podforumu.

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 23:40

Devil je napisao/la:Ma znas sta,puca mi ona stvar nastavi i dalje postavljati,ne pada mi na pamet da vise ista pricam. Sve mi nesta glumite neke ugrozene,trazite razne teme,trazite da se banuju ljudi koji se kose sa vasim misljenima,a kada se treba nesta uraditi da se poveca ozbiljnost samog podforuma odma' krenete sa standardnom ugrozenoscu.

Hvala i dovidjenja prepustam vas totalnom divljastvu sada na celom podforumu.
nemas potrebe da tako reagujes ;) ... niko se nije osjecao ugrozen i nisam primjetio nikakve naznake ili primjere da se uvodi ovaj tvoj metod brisanja tiketa koji nemaju ulog ;) ... eno postavio sam ti prijedlog u chatu, brisi tikete koji nisu postavljeni u prijedlozi i sugestije, a postavljeni su ovdje bez uloga, i njih mozes da brises OPRAVDANO, a zasto opravdano ? zato sto postoji sansa da su ti ljudi nesto prepravljali i da zele samo da steknu neku slavu ovdje ili sta vec ... ne vidim zasto bi meni ili bilo kome drugome, ko uredno postavi tiket u temi PRIJEDLOZI I SUGESTIJE, i tiket mu prodje i stavi ga ovdje i iz licnih razloga ne zeli da pokaze ulog, ti brisao taj tiket ... uostalom, pogledaj sta je napisao clan na pocetku ove teme ;) ... samo bespotrebna prica, kao ova sto se sada vodi, treba da bude obrisana od strane moderatora ;) a ako vec hoces da zavodis red i uklanjas 'laznjake', ima za to boljih i pametnijih nacina od ovoga ;) eto toliko ...

600
Kontakt:

Post Postao/la 600 » 16 mar 2013, 00:17

Moze li ovako devil jer pise da je dobitni :D
Inace odlicne-poklon kvote bile ove danas na veci ulog
slika
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 mar 2013, 02:45

slika

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 mar 2013, 08:28

slika
Željeznicar za život cijeli !

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 16 mar 2013, 10:23

slika

od sinoc ;) i opet ofc tiket iz prijedlozi i sugestije ;)

Odgovori

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.