Za ovo ti trebaju šiške do pupka.Donnie Darko je napisao/la:Ne zelim ovo. Prepreprepreduga kosa gore jednostavno.miki_92 je napisao/la:
Kako se zove taj salon na londzi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za ovo ti trebaju šiške do pupka.Donnie Darko je napisao/la:Ne zelim ovo. Prepreprepreduga kosa gore jednostavno.miki_92 je napisao/la:
Nisu skupi uzmu marku' više znači 7km.Donnie Darko je napisao/la:Nacu ih nekako vec
Koliko para uzimaju? Nadam se da nije puno vise od 6 koliko sam do sad davao
pa i ne bas, isfeniras je prema nazad i dobijes malo na "duzini", znam po sebiceze je napisao/la:Za ovo ti trebaju šiške do pupka.Donnie Darko je napisao/la:Ne zelim ovo. Prepreprepreduga kosa gore jednostavno.miki_92 je napisao/la:
Lik je Swag KING KONGtyler durden je napisao/la:Sto se tice oblacenja,lik je debil.
Evo i dokaz.IlPrincipe je napisao/la:Lik je Swag KING KONG
Shvatam shvatam bolan nemoj mi se ljutitceze je napisao/la:Ajde bukvalci, nisam ozbiljno mislio da do pupka trebaju šiške za tu gore frizuru.
Treba do jaja![]()
Ne možeš vala tako napraviti ako ti šiške nisu bar u razini očiju. Možeš, ali neće biti kao na slici, nego ćeš izgledati zalizano.
Kad kažem zalizano, mislim kao Don Corleone.
gojzerica je napisao/la:Najjača frizura + ovako malo brade.![]()
Nisam mislio frizuru nego ´nako opcenito. Mada ima i frizurasecer je napisao/la:sta fali frizuri? bas je kul.
ok, sa strana mi je loma prekratko, al je gore vrh.
vec sam poceo pustat kosu da dobijem nesto slicno.
spameru, kakvu imas zuru?Monolog je napisao/la:Evo i dokaz.
kul.Heller je napisao/la:Kod mene je duga kosa, negdje 5-10 cm od vrata do leđa
pa postavi sliku, majku mu.Heller je napisao/la:ne znam kako opisat
Il' si prirodno ćelav?secer je napisao/la:cesto sam razmisljo da pustim kosu, al mi se nikad nije dalo.
haman lijen.
+1tyler durden je napisao/la:Sto se tice oblacenja,lik je debil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.