FK Željezničar (opšte diskusije)

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 21:31

Pantelija je napisao/la:
pile87 je napisao/la:E sutra je u 13h trening svi te cekamo dodji da vidis klub koji te najvise interesuje :urnebes: kod vas se i onako nista ne desava :urnebes:
to sto se ne pise na forumu ne znaci da se nista ne desaava, jbg , nemamo mi forumasa u upravi i skupstini :kafa:
sabura pile, sabura...

dovođenje polovnjaka i istosenih igraca je nesto sto smo mi prebolili a vi vidim tek osjetili tu "bolest" samo smo mi dovodili igrace sa renomeom i imenom a ne nekakve igrace koji su 88. godiste i citavu kaijeru po posuddbama kuknjava
Pusti suplju sutra 13h na Grbavici cekamo te svi a znam da i ti volis potajno i jedva cekas da dodjes :urnebes: Niko ti nece zamjeriti ti si nas :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:35

bagrcavi je napisao/la:Inače igrači iz Mijanmarske lige su top pojačanja koja su mogla igrati u Bundes ligi ali su eto izabrali vas jer im je ljepše ovdje. Čuj Mijanmar grob te jjebo :rol:
niko nije rekao da su oni pojacanja ni da cemo sad osvojiti kup a iduce godine ligu sa njima ... NIKO :)
pa ipak, igrali su u brazilu, zabiljezeno kamerama i u TM-u. dok vasa dva brazilca ne mogu naci ni na googlu

inace, u toj smijurriiji koju ismijavas, mijanmaru, plate su duplo vece nego ovdje npr.

dalje
pile87 je napisao/la: Pusti suplju sutra 13h na Grbavici cekamo te svi a znam da i ti volis potajno i jedva cekas da dodjes :urnebes: Niko ti nece zamjeriti ti si nas :D

nema potrebe da pratim klub koji dovede 12 polovnjaka i time gusi talente ... vise volim da gledam ove nase osmanovice i hergice

usput, ne lazi ljude da ste dobili 200 000 za behrama... dobili ste tocno 10 000 kaemčića :wave:
narodniheroj je napisao/la:Jeli Januar ili Juli, eto pantelije galami na sva usta :urnebes: a čim krene Mart ili Avgust yebe, niđe ništa ne ostaje :lol:

sad ce amaw sa godisnjeg
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 15 jan 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 jan 2016, 21:36

HenryLloyd je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Jeste, saamo zboh cinjenice daje Zeljo svoje najbolje igrace iz juniora slao u seniore a iz kadeta u juniorske ekipe. Vasa skola je za Zeljinu obicna prdimahovina.

Zeljo je stvorio ekipu za titulu u ligi 12, a ove godine Evropa ce biti dovoljna i vjerovatno uzimamo kup. :)
Citiram samo da ti pokazem kasnije sta si pisao.
Drug ovo su samo izjave pojedinaca, nadam se da nas neces staviti sve u jedan kos.
A vi pitari bi mogli malo ohladiti i napustiti nasu temu.
Ovo je tema na kojoj imam pravo diskutovati. Naravno, naboscu samo njega, necu ostale.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 21:36

:urnebes: Tu je Amar ima mjesec samo da znas ne moras odmah u rupu

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:38

pile87 je napisao/la::urnebes: Tu je Amar ima mjesec samo da znas ne moras odmah u rupu
pa naravno da je tu , sad ce pare od evrope valja uzeti dug koji je ovjerio uredno :mrgreen:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 jan 2016, 21:40

Jedan Brazilac kojeg nema na googleu vas uništio u ligi, drugi Brazilac kojeg nema na googleu vas uništio na Hasetovom. :wave:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jan 2016, 21:40

Pa što su došli ovamo onda ako su plate duplo veće tamo? :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jan 2016, 21:42

bagrcavi je napisao/la:Pa što su došli ovamo onda ako su plate duplo veće tamo? :rol:
od malena navijaci pa im zelja bila zaigrat :rol: :rol: :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:43

bagrcavi je napisao/la:Pa što su došli ovamo onda ako su plate duplo veće tamo? :rol:

pa u zivotu nije sve u parama ... dodjes ovdje pa odigras dobro pa odes onda negdje i uzmes lovu pred kraj karijere... mnogo vecu nego i ovdje i u mijanmaru... da se razumijes znao bi sta ej jedan fin ugovor u azerbejdzanu npr.

KLIS je napisao/la:Jedan Brazilac kojeg nema na googleu vas uništio u ligi, drugi Brazilac kojeg nema na googleu vas uništio na Hasetovom. :wave:
:urnebes: :urnebes: unstavanje je kada te pogodi lopta u nogu, nisam iznao, halali :urnebes: :urnebes:

na haasetovom turniru gdje su igrala djeca od 16 godina :urnebes: :clap: :clap: bravo, nema dalje

Inace taj sto nas je na derbiju unistio je dobio nogu od nas pa dosao kod vas :kafa:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jan 2016, 21:44

Dugujem neke odgovore za panteliju pa ću rado odgovoriti vjerovatno sutra,biće mi baš zadovoljstvo,a vala ću opet i duski morati par stvari izgleda ispočetka. Biće oko tri hiljade riječi,pa ko se snadje, sta ću,ovi moji su neobrazovani pa će se snaci.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jan 2016, 21:45

Pantelija stručnjak za transfere, posebno za predjele Azerbejdžana :rol:
To što su vam djeca igrala na Hasetovom turniru govori o vama koliko poštujete najveću legendu kluba kad je Mladost došla u punom sastavu a vi neke balavce poslali.
A i ta noga više govori o vašim stručnjacima koji ne bi znali procijeniti igrača sve da ih u glavu udara :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 jan 2016, 21:46

JoseMourinho je napisao/la:
od malena navijaci pa im zelja bila zaigrat :rol: :rol: :rol:
Onaj jedan ukrao CV od drugog igraca :rol:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:49

boccaccio je napisao/la:Dugujem neke odgovore za panteliju pa ću rado odgovoriti vjerovatno sutra,biće mi baš zadovoljstvo,a vala ću opet i duski morati par stvari izgleda ispočetka. Biće oko tri hiljade riječi,pa ko se snadje, sta ću,ovi moji su neobrazovani pa će se snaci.
slobodno ti odgovori na cinjenice o tome gdje si bio i gdje si sad :mrgreen: i kako si pisao nekada a kako sad,.. opcija "pretrazi" je jako jednostavna za koristiti... :wave:

nije se tesko snaci u tvojim kilometarskim postovima, nego je problem sto ti napises tekst od 3000 rijeci koji mozes napisati u 120 rijeci bez problema, ostalih 2880 rijeci je patetika

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 jan 2016, 21:51

Eto vam stručnjaka u klubu, noga Tiagu pa vam da go, noga Kouadiju pa vam da go. :urnebes:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:53

KLIS je napisao/la:Eto vam stručnjaka u klubu, noga Tiagu pa vam da go, noga Kouadiju pa vam da go. :urnebes:
tiago nikad ne moze imati mjesto u fks , jednostavno, NEMA kvalitet za to... :wave:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jan 2016, 21:54

Pantelija je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Dugujem neke odgovore za panteliju pa ću rado odgovoriti vjerovatno sutra,biće mi baš zadovoljstvo,a vala ću opet i duski morati par stvari izgleda ispočetka. Biće oko tri hiljade riječi,pa ko se snadje, sta ću,ovi moji su neobrazovani pa će se snaci.
slobodno ti odgovori na cinjenice o tome gdje si bio i gdje si sad :mrgreen: i kako si pisao nekada a kako sad,.. opcija "pretrazi" je jako jednostavna za koristiti... :wave:

nije se tesko snaci u tvojim kilometarskim postovima, nego je problem sto ti napises tekst od 3000 rijeci koji mozes napisati u 120 rijeci bez problema, ostalih 2880 rijeci je patetika
Sta da radim,bar oduvijek pišem na taj način,a o ostalom ću pisati sadržajno da odgovorim tebi jer si me prozvao, inače tebi ne bi odgovarao, ti se dobro zajeb.avas..koliko sam se promijenio slobodno možeš pronaći i postaviti ovde..Duška je to neuspješno probao,hajde probaj malo ti,Izazivam te
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 15 jan 2016, 21:55

Duška radila prvu.Evo Pantelija u drugoj.Ko je treća smjena?Jest ih amiđa ujarmio. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 21:55

Pantelija je napisao/la:
KLIS je napisao/la:Eto vam stručnjaka u klubu, noga Tiagu pa vam da go, noga Kouadiju pa vam da go. :urnebes:
tiago nikad ne moze imati mjesto u fks , jednostavno, NEMA kvalitet za to... :wave:
Da je jedno godinu barem pauziro bio bi kalibar za vas ili da bar ima neku hronicnu povredu :urnebes: Ali vjeruj ni to ne mjenja cinjenicu da za postizanje gola treba sutati loptu u okvir gola e pa niste ni to uradili hajd razumijem protiv Leha ali protiv nas nikad slabih govori ti dosta o tome koliko ste zaista jaki.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 15 jan 2016, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 jan 2016, 21:55

FKS ima dvije ekipe od kojih bi svaka mogla osvojiti ligu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 jan 2016, 22:00

Na osnovu čega neuspješno bokačo? hahaha. E čuj neuspješno. Takmičarski duh na forumu. Reci mi kad se počinjemo takmičiti i u čemu ubuduće.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori