Ako ništa kod nas nikad nije dosadno. Znači sad po ovome niko nije zadovoljan i svako svakome podmeće.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:57Džafić i ostali koji su napustili UO, dobronamjerni skupštinari koji imaju pulene koje bi da guraju na mjesto trenera, igrači kojima ne pašu sankcije, oni kojima ne paše doziranje, zapadnjaci (raja sa zapada) koji psuju i kad je dobro i kad je loše, od Osima, Adžema, Ode, Sablje pa su stigli sad i do Ćorića. Ne paše im što nije naš, treba otjerati Stena i njega jer su Latini i slične priče. Rumeni papčić koji samo čeka priliku da opet bude sportski direktor.
Zbog čega su blokirane pare od KS, zbog čega nam nedostaje milion u budžetu sljedeće godine? Zbog toga jer smo otjerali potrčke i političke marionete. Klasična ucjena, prepusti klub nama u ruke ili nema para. Imaš još foteljaša koji miniraju putem skupštine samo jer su političari otjerani i jer im je to naredba od strane vladajuće koalicije u KS i stranke kojoj pripadaju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iskreno znam mali dio svega toga ali svjestan sam ja da toga ima.
O tome se stidno pise na forumu, opet znaci da niko ne smije ili nece javno o tome. Da se napravi frtutma.
Pokusat to pobjediti i ocistit klub od trulih jabuka ili vječito se patit. Korak naprijed nazad dva.
O tome se stidno pise na forumu, opet znaci da niko ne smije ili nece javno o tome. Da se napravi frtutma.
Pokusat to pobjediti i ocistit klub od trulih jabuka ili vječito se patit. Korak naprijed nazad dva.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MocMahale444
Dobro je pa onaj rumenko ljajic nije dosao u Želju, hvala Bogu.
Sigurno ga je rasim naucio pjesme genocidasa.
Znaci nista od novog Juga, mislim nije raja ni vjerovala u lazi o novom Jugu.
Rekoh vam da ce Coricu uraditi isto sto i Basicu.
Sigurno ga je rasim naucio pjesme genocidasa.
Znaci nista od novog Juga, mislim nije raja ni vjerovala u lazi o novom Jugu.
Rekoh vam da ce Coricu uraditi isto sto i Basicu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hahhaa bolji komentar odavno nisam procitao. Sve istina.Alipasino je napisao/la: ↑23 okt 2024, 06:31Nas svaki fudbaler je od 30-60 posto fudbaler.Svakom fali nesto da bi bio kompletan.Onaj trci ali nezna igrat,onaj zna ali nece da trci,onom fali lopti,onaj da nije debo nebi bii los.E to su ti razlike ko u hrani.Mozes jest za cenera a bogumi i za petobanku.Za cenera dobijes krompirusu a za petobanku biftek prve klase.Kod nas igraju sirnice i poneki pileci odrezak tu smo negdje.
Iako je to rezultat nesposobnih ljudi koji su u klubu i oko kluba vec godinama.
Ljudi se u BiH generalno upustaju u pozicije za koje niti imaju iskustvo niti znanje. Nije to samo u sportu nego u svim ostalim domenima. I kako ocekivati uspjeh
Skupština je najveće zlo ovog kluba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znas sta je najgore.Da je to Radnik iz Hadzica pa hajde ljudi se malo iz dosade zajebavaju da probaju nesto.Frajer ima granap konta gazda moze klub vodit sabane mrtvi.I ko je najvise ostecen navijaci koji moraju gledat polu igrace jer taj gigant sto ima granap nemoze bolje ni priustit.
Ima u skupštini nekih kojima bi i granap bio previše i njega bi zatvorili za 6 mjeseci jer ne znaju raditi, nego se nakačili negdje na budžetsku sisu pa da budu i članovi skupštine, da im piše u CVAlipasino je napisao/la: ↑24 okt 2024, 06:11Znas sta je najgore.Da je to Radnik iz Hadzica pa hajde ljudi se malo iz dosade zajebavaju da probaju nesto.Frajer ima granap konta gazda moze klub vodit sabane mrtvi.I ko je najvise ostecen navijaci koji moraju gledat polu igrace jer taj gigant sto ima granap nemoze bolje ni priustit.
Da se prisjetimo Mešine majstorije protiv Radnika pred sutrašnji meč, ovaj ugao sa sjevera od 0:35

- mamonelafo
- Kontakt:
Šta se sve neće pročitati na ovom forumu, to je strahota. Kolika količina dezinformacija i elementarnog nepoznavanja, to je nevjerovatno.
Elem, neću komentarisat ove postove za jug i slično, već isključivo našu tekmu.
Očekujem nekih 8-9 hiljada, obzirom da smo se zaželili svi, a potajno se nadam da će biti 10-11.
Ne bih odmah pljuvao Dangubića možda čovjeka krene i otvori. Sjećam se, kada je Zakarić došao, sigurno 3-4 mjeseca nije mogao meda. A pretvorio se u ozbiljnog igrača. Polako, mi baš nemamo strpljenja, hoćemo sve, sad i odmah.
Treba nam ozbiljan desni bek, da se rotiraju on i Galić u ovisnosti od protivnika. Treba nam još uvijek, nažalost, krilo šuter, koji se otvara i zna opalit po golu, ali precizno.
Treba nam štoper, to je pod hitno, ja bih definitivno tražio nekog da igra uz ŠEMDINA, a ne ove druge.
Malom Šabiću dati veću minutažu, mlad je i lakše je njega gledati i istrpiti nego ove starije.
Obzirom da su igrači u treningu već preko dva mjeseca, pitanje za Seferovića: Kako imamo još uvijek nespremne igrače? Vidim, povlači se pitanje spreme Markovića, pa bih to pitanje signirao na Sefera.
Nek nam je sretno, HAJDE ŽELJO!
Elem, neću komentarisat ove postove za jug i slično, već isključivo našu tekmu.
Očekujem nekih 8-9 hiljada, obzirom da smo se zaželili svi, a potajno se nadam da će biti 10-11.
Ne bih odmah pljuvao Dangubića možda čovjeka krene i otvori. Sjećam se, kada je Zakarić došao, sigurno 3-4 mjeseca nije mogao meda. A pretvorio se u ozbiljnog igrača. Polako, mi baš nemamo strpljenja, hoćemo sve, sad i odmah.
Treba nam ozbiljan desni bek, da se rotiraju on i Galić u ovisnosti od protivnika. Treba nam još uvijek, nažalost, krilo šuter, koji se otvara i zna opalit po golu, ali precizno.
Treba nam štoper, to je pod hitno, ja bih definitivno tražio nekog da igra uz ŠEMDINA, a ne ove druge.
Malom Šabiću dati veću minutažu, mlad je i lakše je njega gledati i istrpiti nego ove starije.
Obzirom da su igrači u treningu već preko dva mjeseca, pitanje za Seferovića: Kako imamo još uvijek nespremne igrače? Vidim, povlači se pitanje spreme Markovića, pa bih to pitanje signirao na Sefera.
Nek nam je sretno, HAJDE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- mamonelafo
- Kontakt:
Uh.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Ne moze se fudbalski klub voditi bez ljudi iz sporta. Mi smo vec godinama klub slican autopijaci. Od vrha pa do skupstine. Kad na to dodas da su se navijaci upetljali u klub rezultat toga dobijemo da ne mozemo do evrope doci.
Nakon toga dolazi selekcija igraca, rad s mladim i sve sto slijedi.
Zato nama niko nije drugi kriv, nego mi sami sebi.
Kod nas na ovom forumu,nasi navijaci pisali kako smo kupovali titule. A sad isti, pisu kako su svi drugi krivi. Vico, sudije, masoni itd.
Nakon toga dolazi selekcija igraca, rad s mladim i sve sto slijedi.
Zato nama niko nije drugi kriv, nego mi sami sebi.
Kod nas na ovom forumu,nasi navijaci pisali kako smo kupovali titule. A sad isti, pisu kako su svi drugi krivi. Vico, sudije, masoni itd.
To sto pises duze postove nego na proslih 138 nickova ne znaci da nisi ofiran i da si navijac Zeljeznicara. Nemas ti pravo da pises ovdje uopste, a pogotovo ne da tabiris jos ko sta pise i ko sta misli
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
neka, nemoj. jos glumata da nije hulahopka

ali uspio je otjerati raju, mrtva tema.
Dok mi pricamo o Vici, sudijama, Borac evropu igra s obrazom. Za razliku od nas koji samo traze krivce u drugima.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vezni red i napad ništa bolji nisu od našeg, možda za nekih 20% uigraniji.
Ali bekovi i štoperi, naspram naših Mahmića Galića Markovića Šukilovića Radinovića čine razliku što njima ne može APOEL dati gol, a nama nema ko nije zabio.
Da imamo čvrstu odbranu, sad bi bili u 3.boda sa Zrinjskim.. ovako kur.čina.
Ali bekovi i štoperi, naspram naših Mahmića Galića Markovića Šukilovića Radinovića čine razliku što njima ne može APOEL dati gol, a nama nema ko nije zabio.
Da imamo čvrstu odbranu, sad bi bili u 3.boda sa Zrinjskim.. ovako kur.čina.
- MocMahale444
E jbga ovo samo moze podrzati vivi virto.
Cuj za razliku od nas a cijela liga unistena zbog bojca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nisam ja rekao nista. Samo kazem da im sudije navlace i u evropu, Vico im zavrsio.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 20:56E jbga ovo samo moze podrzati vivi virto.
Cuj za razliku od nas a cijela liga unistena zbog bojca.
Pri tomd igraju grupnu fazu, i imaju 4. Boda u istoj. Mozemo mi pricati sta hocemo, rezultati govore. Ali ti Vico ne moze zavrsiti da odes u grupnu fazu, i odradis je vise nego korektno.
Evo Musemic je najebo, a niko od nasih balija mu nije dao podrsku. Znaci svi su oni isti kao Vico.
To ti sve govori. Sve patriote i patriJote, a Husrefa se više niko neće ni sjećati za dva dana.
Niko, znači apsolutno niko se nije oglasio po pitanju Musemića, niti jedan klub, niti jedno udruženje. E isto tako tjeraju i Vicu. Na fejsbuku i instagramu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, DinGospo21 i 61 gost.