Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Prvo, Pepunova Barca nije igrala lijep fudbal. Drugo, najbolja ekipa ikad je Di Stefanov Real.
Trece, @xaves, Nou Camp vam je izgradio fasista, pa ste ga darovali sa najvecim klupskim priznanjem.
Trece, @xaves, Nou Camp vam je izgradio fasista, pa ste ga darovali sa najvecim klupskim priznanjem.
Ja sam rekao da je Pepova Barca najbolja u 20ak godina jer znam sta sam gledao, a druga je stvar sto ti imas 60ak godina pa znas kako je Real tad igrao sto govori o tvojoj subjektivnosti, a ne znam, ako onih 2-6 ili 5-0 nije lijepo ja ne znam sta jestMozambik je napisao/la:Prvo, Pepunova Barca nije igrala lijep fudbal. Drugo, najbolja ekipa ikad je Di Stefanov Real.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Juppov Bayern je u zadnjim godinama igrao najljepše bar meni 
Nemam ja 60ak godina, dovoljno je pogledati u "knjige historije" i lako se moze vidjeti koja je najbolja momcad svih vremena.xaves je napisao/la:Ja sam rekao da je Pepova Barca najbolja u 20ak godina jer znam sta sam gledao, a druga je stvar sto ti imas 60ak godina pa znas kako je Real tad igrao sto govori o tvojoj subjektivnosti, a ne znam, ako onih 2-6 ili 5-0 nije lijepo ja ne znam sta jestMozambik je napisao/la:Prvo, Pepunova Barca nije igrala lijep fudbal. Drugo, najbolja ekipa ikad je Di Stefanov Real.
A slazem se da je Pepunova Barca jedna od najboljih momcadi u zadnjih 20-ak godina, s tim da je ovaj Real moze nadmasiti.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 09 nov 2014, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Milan '88-'95 je možda imao i najdužu konstantu igre na visokom nivou.Jer ni Barca nije uspjela toliko dugo da traje.MIlan je u tom periodu igrao 5 finala LP-a(Kupa Prvaka) i uzeo tri titule, uz 4 Scudetta,2 Interkontinentalna kupa te 3 evropska super-kupa, odnosno 4 italijanska SK-a.Da ne brojimo nekoliko zlatnih lopti koje su pokupili igrači Milana u tom periodu.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Ovo se zove argument. Mogao si ga upotrijebiti i na jasniji način.Lillard je napisao/la:Ne, nego kad ovaj Real ili bilo koja ekipa osvoji 6 trofeja u sezoni, onda mozemo pricat. Dotada
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Barcelona predvođena legendarnim Ovrebom do 6 trofeja u sezoni
Vise postujem Bayernovih 5 od pretprosle sezone.
Lillardov post konkuriše za najgluplji post godine definitivno. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mozambik je napisao/la:Prvo, Pepunova Barca nije igrala lijep fudbal. Drugo, najbolja ekipa ikad je Di Stefanov Real.
Di Stefanov Real nije najbolja generacija Reala ikad, a gdje jos svijeta.
Po rezultatima da, ali to mozes prepisati slabijoj konkurenciji nego sto su neke druge generacije imale.
yebem te skolo i naukogeoxx je napisao/la:Mozambik je napisao/la:
Di Stefanov Real nije najbolja generacija Reala ikad, a gdje jos svijeta.
Po rezultatima da, ali to mozes prepisati slabijoj konkurenciji nego sto su neke druge generacije imale.
i onda su odjednom svi poceli igrati na priblizno istom nivou
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nije 6 trofeja u sezoni nego u godini
nijedna ekipa nikad nije osvojila vise od 4 trofeja u sezoni
nijedna ekipa nikad nije osvojila vise od 4 trofeja u sezoni
Sad kao ja nisam znao da se klupsko i europski superkup ne moze osvojit tokom tekuce sezone jel?
Eto godina, ali kontate poentu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eto godina, ali kontate poentu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fino si to objasnio ali ipak ostajem pri svom misljenju.madridist je napisao/la: yebem te skolo i nauko
i onda su odjednom svi poceli igrati na priblizno istom nivou
Butraguenova generacija iz 80-tih je vjerovatno najaca.
Pa i barcelona i '09 je mljela jer realno i nije imala neku konkurenciju, jer je yebeno logično da nema konkurenciju čim melje sve redom, kao i ovaj real sad 
naprijed rejal
Mozambik je napisao/la:Barcelona predvođena legendarnim Ovrebom do 6 trofeja u sezoni![]()
jbt kralj Juan Carlos, ko da smo u finalu u Rimu igrali protiv Osasune, a ne protiv jednog Uniteda (u kojem je btw. igrao i vaš omiljeni kopitar)...garant je i tad sudio Ovrebo
pa jest, Ovrebo nam je te sezone donio svih 6 trofeja
Ovrebo vam je legenda kluba, u rangu Krojfa 
vazda bio i ostaoMozambik je napisao/la:Ovrebo vam je legenda kluba, u rangu Krojfa
a zanimljivo je da tog časnog i poštenog norveškog gospodina mnogo više pominju navijaci Reala, nego fanovi Čelzija
što li
Momci , tema blizu ove , molim lijepo 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zato sto na njihovu temu ne smijete ni otici da se kurcite sa 6 trofejalet3 je napisao/la:vazda bio i ostaoMozambik je napisao/la:Ovrebo vam je legenda kluba, u rangu Krojfa![]()
a zanimljivo je da tog časnog i poštenog norveškog gospodina mnogo više pominju navijaci Reala, nego fanovi Čelzija![]()
što li
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.