Moj post se nije odnosio na njihovu brojku, nego na to gdje si napisao “pokazali ljudi kako se NAPUNI sjever” znas li sta znaci rijec napuni prijatelju?elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 19:10Sta sam pogresno napisao, nemoj da trazim slike kad bude 20-30 fukara na Sjeveru. Danas utakmica u 16,00 radni dan, preko 230 km Mostar od Tuzle, bilo je 100 navijaca Veleza.Pashoni je napisao/la: ↑14 apr 2023, 19:06elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:48
Ti ces pricati o navijacima. Nikad niko od nas nije rekao da imamo neki broj navijaca, niti se time kyrcimo kao vi. Danas vise navijaca Veleza na Sjeveru, nego fukara kad ste domacini. Pokri se po glavi i cuti, pokazali ljudi kako se sjever napuni radnim danom u 16,00 casova, uz predjenih bruku kilometara.
Jel realno da je frajer ovo napisao![]()
![]()
Kolega previse se ti druzis s ovim Zeničanima
A sto se tice tih brojki pod jedan sto nema pravo komentarisat to navijac kluba koji sa omladincima broji 50 navijaca, druga stvar nađi sliku istih tih Red Armija dok ih je znalo biti po 20 30 na tribini, ali je bitno da su bili tu i navijali, ali mislim da nema potrebe otvarati tu diskusiju s tobom, poštovanje