Ne znam kad se zadnji put desilo da utakmica Zelje ili Sarajeva bude bez prijenosa.
Mislim da je samo Sloga - Posušje bez prenosa.
Pardon, moja greskaKockoglavi je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:18Gigovic sudi Sloga-Posusje i njih nema u prenosu. Sarajevo na moja tv
Kakav je naslov bio i ja sam u jednom momentu to pomislio. Novinarcici jbgScholl je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:36Pardon, moja greskaKockoglavi je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:18Gigovic sudi Sloga-Posusje i njih nema u prenosu. Sarajevo na moja tv
Vidite šta vam stalno pišem ovdje.SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Eto vam ga, ima pare kao želi napraviti najbolji klub a sve kontra radi.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 00:17Ja sta ovaj mirvic ima para
Vi ne znate jos koliko ste sretni sto vas je preuzeo, jer lik ne zali kad je klub u pitanju
A kakvu ti kulturu i 'povijest' imaš kao neko iz Ljubuškog, osim što si bosanski katolik? Nemoj govoriti da si hrvat, tu etiketu ste i vi dobili odnedavno..Balorda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 11:17Vidite šta vam stalno pišem ovdje.SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Teški mitomani i falsifikatori apsolutno svega.
I shizofreničari.![]()
SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Svo to liječenje je bgm naplaćeno, a sve što je dolazilo preko Hrvatske od oružja, prve pomoći, hrane je otimano po 50% ako ne i vise jer ste uzimali sebi (za lijeka vam trebalo).SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Celik je vec odavno tamo gdje mu je i mjesto
Da nije kreno rat u Bosni, Hrvatska bi danas bila Zagreb-Rijeka-Bjelovar. Nikad to ne zaboravi. Rat u BiH je spasio Hrvatsku.SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Vi nam se uskoro pridružujete
Vidjet cemo. Al hajd makar za vas nije briga, navikli ste vec na taj vama prigodan rang takmicenja
SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, bhfanatic14, club21, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, Gomis99, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, Napapijri, relativizam, riki46, supervizor, Tatamata1946, ultrazonfa, WeekendOffender, xinxee i 153 gosta.