Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Da nije malo previse 149 koseva partizan zvezda ?
Lin je upitan za veceras, i ako ne bude igrao Harden bi bez problema trebao u overamarosim je napisao/la:NBA
Durant 30,5 više / Harden 27,5 više premier
ovo je jasno ko dan,nema Westa,ako Kevin ne zabije preko 30,nije ozbiljan igrac....Harden ce iznuditi 20 bacanja,dakle iz igre nek zabije 10tak poena i on lagano prolazi.........
C.Paul 18,5 manje
Proslu je bio zaustavljen na 8 poena,vjeruejm da ce ga i u vecerasnjoj dobro cuvati tako da ga bas mora usrati da ode preko,a inace gledajuci Clippse samo skontao na njemu puno vise sviraju faula doma nego na strani.......
Hrvatska liga
Jolly-Split 1 1,50
ovo je po meni sigur dana,Splicani u raspadu,igraju vecinom mladji momci dok je Jolly vrlo dobar na domacem terenu,Splicani bez ambicija jer ne mogu u Aba ligu dok je domacini izuzetno motiviran jer se bori za 4.mjesto..............
Koji doprinos Harden ima od Lina 

lin se ispucava
btw Bangor TNS 2 1.8
poslije poraza u kupu mislim da ce biti max nabrijani

zgmiky je napisao/la:Bayer L.-Werder ZBROJ GOLOVA U 1. POL. X=1 2 2.00
Werder ima šuplju obranu i prima golove na sve strane, Leverkusen ima odličan napad sa Schurrleom i Kiesslingom i vjerujem kako će u prvih 45 minuta pasti minimum dva gola
Juve Stabia - Ternana 1.poluvrijeme 1 2.90
zadnja četiri međusobna susreta domaćini su uzimali prvo poluvrijeme pa vrijedi probati da će Juve Stabia voditi na pol. a priča se o prelazu 1/X pa da bi to prošlo domaćin mora voditi na pol.
Varese-Cittadella over 2.5 1.80, gg3+ 2.35
zadnje tri su igrali samo po jedan gol i mislim da bi danas morali se razigrati i zabiti svaka momčad po gol i tri na utakmici po meni minimum
Lillestrom-Start gg3+ 2.10, over 4.5 5.25
ove dvije ekipe uglavnom zabijaju svaka po gol i obično padne tri gola, mislim da će i danas obje ekipe zabiti i da će biti dosta golova, mislim da će biti 5+ golova, od zadnjih pet dva puta su zabijali 5+ no zadnje tri već nisu pa je nekako red da idu danas
Desp.Aves-Sporting Lisabon II over 2.5 1.90, odg i 3+ 2.30
može se probati i prelaz 2/1 ili over 3.5
sretno
može se probati i prelaz 2/1 ili over 3.5
sretno
Newcastle-Liverpool X 3.50, pk X/X 5.00, točan rezultat 1:1 5.20
podjela bodova ovdje po meni, a ovaj prelaz mi se čini najrealnijim i ovaj rezultat pa da vidimo
Fortuna Dusseldorf-Borussia D. 1X 1.95, 1 4.55
ako je neka momčad nezgodna za borussiju onda je to fortuna, borussia jednostavno muku muči svaki puta kad igraju s njima i mislim da će i danas imati problema. Domaćinu gori pod nogama, borussia praktički ne igra ni za što, mislima su već na Bernabeu i istrčati će sa kombiniranim sastavom a kako su se mučili sa fortunom i sa prvom momčadi onda po meni ovdje fortuna sigurno ne gubi a možda uzmu i puni plijen
Dinamo Kijev-Dnipro 1.p 2 5.65
Dnipro dolazi u KIjev nakon remija sa vodećim Shakhtarom i mogu sigurno napraviti probleme i Dinamu, a kako su vodili na poluvremenu i protiv Shakhtara mogu to i protiv Dinama a koef odličan
podjela bodova ovdje po meni, a ovaj prelaz mi se čini najrealnijim i ovaj rezultat pa da vidimo
Fortuna Dusseldorf-Borussia D. 1X 1.95, 1 4.55
ako je neka momčad nezgodna za borussiju onda je to fortuna, borussia jednostavno muku muči svaki puta kad igraju s njima i mislim da će i danas imati problema. Domaćinu gori pod nogama, borussia praktički ne igra ni za što, mislima su već na Bernabeu i istrčati će sa kombiniranim sastavom a kako su se mučili sa fortunom i sa prvom momčadi onda po meni ovdje fortuna sigurno ne gubi a možda uzmu i puni plijen
Dinamo Kijev-Dnipro 1.p 2 5.65
Dnipro dolazi u KIjev nakon remija sa vodećim Shakhtarom i mogu sigurno napraviti probleme i Dinamu, a kako su vodili na poluvremenu i protiv Shakhtara mogu to i protiv Dinama a koef odličan
ladno prosloTorres_9 je napisao/la:lin se ispucavabtw Bangor TNS 2 1.8
almagro ipak ne

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Besiktas-Ordu 2/1
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
ako imate u ponudi NHL igrač daje gol, potražite Stamkosa i St. Louisa (igrač, ne tim) iz kluba: Tampa bay lightning!
Večeras bi Stamkos trebao zabit, a vjerojatno će obojica. I sam trener je izjavio da ih želi vidit na tronu kao najbolje strijelce lige. St. Louis je trenutno prvi sa 58 golova, a Stamkos drugi sa 56 golova.. Utakmica je beznačajna tako da će se svi fokusirat na to da ova dvojica zabiju i udalje se od crosbya koji dijeli drugo mjesto sa stamkosom na 56 golova!
to bi trebalo izgledat ovako otprilike (ne znam jer mi ih pi*ke iz kladione nisu stavile u ponudu):
stamkos daje gol @2,50
st. louis daje gol @2,50
Večeras bi Stamkos trebao zabit, a vjerojatno će obojica. I sam trener je izjavio da ih želi vidit na tronu kao najbolje strijelce lige. St. Louis je trenutno prvi sa 58 golova, a Stamkos drugi sa 56 golova.. Utakmica je beznačajna tako da će se svi fokusirat na to da ova dvojica zabiju i udalje se od crosbya koji dijeli drugo mjesto sa stamkosom na 56 golova!
to bi trebalo izgledat ovako otprilike (ne znam jer mi ih pi*ke iz kladione nisu stavile u ponudu):
stamkos daje gol @2,50
st. louis daje gol @2,50
U desetom selu živi Antuntun!
WINFalcaoo je napisao/la:Leverkusen-Werder 1 @1,45
Wigan-Tottenham odg3+ @1,95
Vekić-Dushevina 1 @1,55
Ovo 90% prolazi!

DANAS POKLON DANA SU BILI :
Zeljo 3 + (1,5 ) ili vise od 3 (2,2)
Alacron 3+ (1,90)
Real oba daju go
Barca rukomet hendikep
I partizan manje koseva, zvezda manje koseva i sve sto ima veze sa nekom granicom sve treba ici ispod, koje gledao polufinale ja mislim da je bilo sve jasno .. Veze nemaju ni jedni ni drugi.
Posto sa NBA veze nemam ima li ista sigurno veceras ?
Zeljo 3 + (1,5 ) ili vise od 3 (2,2)
Alacron 3+ (1,90)
Real oba daju go
Barca rukomet hendikep
I partizan manje koseva, zvezda manje koseva i sve sto ima veze sa nekom granicom sve treba ici ispod, koje gledao polufinale ja mislim da je bilo sve jasno .. Veze nemaju ni jedni ni drugi.
Posto sa NBA veze nemam ima li ista sigurno veceras ?
Derrick Rose won't play
Westbrook injured
Kobe injured
Rondo injured
Amare injured
Granger injured
Westbrook injured
Kobe injured
Rondo injured
Amare injured
Granger injured
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
Durant over 29,5 - ostao mi zadnji par, tip mi je dana valjda nece iznevjeriti
Asik over 9,5 skokova
Parsons over 13,5
Martin over 14,5
Harden over 27,5
Ovo su moji prijedlozi za veceras ako nekoga zanimalo objasnjenje nekog para napisat cu
Asik over 9,5 skokova
Parsons over 13,5
Martin over 14,5
Harden over 27,5
Ovo su moji prijedlozi za veceras ako nekoga zanimalo objasnjenje nekog para napisat cu

atalanta indiana sta tu odigrati imal kakv prjedlog???
Moze li atalanta veceras dobiti indianu???
Moze li atalanta veceras dobiti indianu???
http://pokit.org/get/?a1e5ab4b2ca1cdc77 ... 086ef8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 

Harden 27,5 over @1,85
zicer po meni veci nego Durant! Sretno!
zicer po meni veci nego Durant! Sretno!

kolko ti je siguran ovaj hokey drug?reus3 je napisao/la:http://pokit.org/get/?a1e5ab4b2ca1cdc77 ... 086ef8.jpg
-
- Kontakt:
i tako to.. 1-1handballman je napisao/la:Široki-Leotar X
Sretno ko isprati..
Nadam se da je neko ispratio..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.