Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Chat
Nema ljepsi rukometasica od krilnih.Ostalo je sve boze sacuvaj.
Do rasprave je doslo jer mjesec Zul Hidzdze pocinje kada se vidi mlađak,no posto je bilo vrijeme mlađaka a on se nije vidio zbog oblaka.Odluceno je da se pomjeri sve za 1 dan.Tako stoji u hadisu koji prenosi Buharija "Kada ne vidi mlađak pomaknite sve za dan"(nesto tako.)
Do rasprave je doslo jer mjesec Zul Hidzdze pocinje kada se vidi mlađak,no posto je bilo vrijeme mlađaka a on se nije vidio zbog oblaka.Odluceno je da se pomjeri sve za 1 dan.Tako stoji u hadisu koji prenosi Buharija "Kada ne vidi mlađak pomaknite sve za dan"(nesto tako.)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Tako je @ Rooney brate,prijatelju i saigracuRooney88 je napisao/la: "Te" religije (bilo koja da se razumijemo) nisu nista krive, krivi su ljudi - tu treba praviti razliku. U poglavare upirati prstom, nikaku u religiju, tu je sve kristalno jasno.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Razumijemo se brate.Tribalian je napisao/la:Tako je @ Rooney brate,prijatelju i saigracuRooney88 je napisao/la: "Te" religije (bilo koja da se razumijemo) nisu nista krive, krivi su ljudi - tu treba praviti razliku. U poglavare upirati prstom, nikaku u religiju, tu je sve kristalno jasno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Upravo tako. Nije niko kriv, nisu vidjeli mlađak pa se sve pomjerilo. Najteze je odrediti ovaj Bajram jer on zavisi od Arefata a Arefat od mjeseca, u tom kontekstu ide.Senaid L.F.C je napisao/la:Nema ljepsi rukometasica od krilnih.Ostalo je sve boze sacuvaj.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne mogu da se javim kad se nesto zasniva na spisima napisanim u vrijeme kad se vjerovalo da je zemlja ravna plocaTribalian je napisao/la:Javi se @ Burza
Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:
Ne mogu da se javim kad se nesto zasniva na spisima napisanim u vrijeme kad se vjerovalo da je zemlja ravna ploca
Brate kako ti meni vratis osmeh na lice s vremena na vreme
Nije ovo smijesno brate
Ovo je zalosno sto mrtve glave zbog toga padaju
Thomas Müller - Fußballgott
To je tacno,ali mi tu nista ne mozemo , u stvari mozemo,ali teska smo manjina . Brate,veruj mi,ako se zateknem negde gde se prica o religiji,isparim vrlo brzo. I tacno je ovo gore sto je @ Rooney napisao ,problem je u ljudima . Sta da se radi .don_burza je napisao/la:Nije ovo smijesno brate![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
U Cerica ? Nikad... Niko od vas nikad nije ni sjedio nit znao sta o njemu... Imao sam tu cast da jedne prilike sjedim u njegovom drustvu.Mnogi od vas bi promjenili misljenje o njemu... Vi slusajte Baketa i šeset minuta...Nece meni jedan lagumdzijin potrcko pricat' sta valja sta ne valja.Rooney88 je napisao/la:"Te" religije (bilo koja da se razumijemo) nisu nista krive, krivi su ljudi - tu treba praviti razliku. U poglavare upirati prstom, nikaku u religiju, tu je sve kristalno jasno.don_burza je napisao/la:Eto dokle je doslo u tim religijama da ljudi zasjedaju i vijecaju kad je neki praznik
Vrhunski ublehasi i ratni huskaci su cesto bili, opravdano, odlikovani kao inteligentniji od ostatka mase. Ne moras ovdje pronaci Ceru sto ne znaci da ne spada u tu grupu. Hozda koji mi na hutbi o politici prica? Nabijem i njega i onoga ko ga je doveo na to mjesto i dao mu mikrofon da govori. Covjek je prvo politicar pa tek onda covjek od vjere.HZ_ilidzaa je napisao/la:U Cerica ? Nikad... Niko od vas nikad nije ni sjedio nit znao sta o njemu... Imao sam tu cast da jedne prilike sjedim u njegovom drustvu.Mnogi od vas bi promjenili misljenje o njemu... Vi slusajte Baketa i šeset minuta...Nece meni jedan lagumdzijin potrcko pricat' sta valja sta ne valja.Rooney88 je napisao/la:"Te" religije (bilo koja da se razumijemo) nisu nista krive, krivi su ljudi - tu treba praviti razliku. U poglavare upirati prstom, nikaku u religiju, tu je sve kristalno jasno.don_burza je napisao/la:Eto dokle je doslo u tim religijama da ljudi zasjedaju i vijecaju kad je neki praznik
Nisam neki vjernik fkt, bjezim od tih tema kao i @Tribb ali ne zato sto mi se religije gade, daleko od toga, nego zato sto mi se dosta ljudi koji ih praktikuju gade. Vjeru je najlakse iskoristiti kao stit za svoje mutne radnje ili kao vrhunski govor za zaludjivanje mase koja ce onda stati i podrzavati tebe.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
tako je to,lunarni kalendar i malo zeznutolikma23 je napisao/la:Upravo tako. Nije niko kriv, nisu vidjeli mlađak pa se sve pomjerilo. Najteze je odrediti ovaj Bajram jer on zavisi od Arefata a Arefat od mjeseca, u tom kontekstu ide.Senaid L.F.C je napisao/la:Nema ljepsi rukometasica od krilnih.Ostalo je sve boze sacuvaj.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Politika i vjera su blizanci... Jedno bez drugog ne ide.Najuspjesnija i najbogatija carstva su se temeljila na vjeri.Rooney88 je napisao/la: Vrhunski ublehasi i ratni huskaci su cesto bili, opravdano, odlikovani kao inteligentniji od ostatka mase. Ne moras ovdje pronaci Ceru sto ne znaci da ne spada u tu grupu. Hozda koji mi na hutbi o politici prica? Nabijem i njega i onoga ko ga je doveo na to mjesto i dao mu mikrofon da govori. Covjek je prvo politicar pa tek onda covjek od vjere.
Nisam neki vjernik fkt, bjezim od tih tema kao i @Tribb ali ne zato sto mi se religije gade, daleko od toga, nego zato sto mi se dosta ljudi koji ih praktikuju gade. Vjeru je najlakse iskoristiti kao stit za svoje mutne radnje ili kao vrhunski govor za zaludjivanje mase koja ce onda stati i podrzavati tebe.
Ne mozes ti dozvoliti ministru Suljagicu da ti izbaci vjeronauku iz skole,dijete od samog pocetka mora znati neke osnovne principe moralnosti tj. religije i tu je IZ zajednica duzna prema Bogu da reaguje na ovo.Ovo danas nema ni 10 godina , to psuje Boga ,dzamiju , crkvu , popa , hodzu , Pejgamberove kosti...Fakat se nekad isfrustriram i dodje mi da dobro iščapim onu djecu.Sa boldiranim se apsolutno slazem.
To se mora uraditi.Odvojiti religiju od države a oni koji žele da im djeca vjeruju u naučno-fantastične knjige mekteb,crkva i ćao.Ne mozes ti dozvoliti ministru Suljagicu da ti izbaci vjeronauku iz skole
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Zenichanin
- Kontakt:
jel i ovo pise u hadisuSenaid L.F.C je napisao/la:Nema ljepsi rukometasica od krilnih.Ostalo je sve boze sacuvaj.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
e čuj naučno fantastične knjigeLBJ MVP je napisao/la:To se mora uraditi.Odvojiti religiju od države a oni koji žele da im djeca vjeruju u naučno-fantastične knjige mekteb,crkva i ćao.Ne mozes ti dozvoliti ministru Suljagicu da ti izbaci vjeronauku iz skole
DRUG NEBI TI PUNCA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ne pise,to je moj vlasitit zakljucakZenichanin je napisao/la:jel i ovo pise u hadisuSenaid L.F.C je napisao/la:Nema ljepsi rukometasica od krilnih.Ostalo je sve boze sacuvaj.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
O ovakvim novonastalim deristima pricam... Da se ne bi ponavljali ovakvi slucajevi vjeronauku 3x sedmicno ubaciti.Velicanstvo Boga je da on dopusta ovakvim da zive i rade sta hoce.LBJ MVP je napisao/la:To se mora uraditi.Odvojiti religiju od države a oni koji žele da im djeca vjeruju u naučno-fantastične knjige mekteb,crkva i ćao.Ne mozes ti dozvoliti ministru Suljagicu da ti izbaci vjeronauku iz skole
@LBJ
90% roditelja izabralo da zele religiju u skoli ,a 10% da ne zele.S obzirom da zivimo u demokratskom vremenu bojim se da se takvi kao ti ne pitaju.
Ja ironije života da čovjek kojem svaki treći post na ovoj temi izgleda "aaaa sad sam došao iz kafane jesam se razvalio" propovjeda o Islamskim vrijednostima,važnosti vjeronauke i morala 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif