Ma Mladost smiješna ekipa, bez uvrede. Vajali se od prve minute i igrali bunker sa 11 igrača. Ništa se nije moglo vidjeti oko njihove igre. Samo je golman ukrao 15-tak minuta zadržavanjem ali bukvalno od prve minute. Ni mi ni Mladost nismo stvorili niti jednu šansu opasnu po gol. Eto kakva je utakmica bila.semberac je napisao/la:Kakva je bila postavka igre Mladosti? Jesu li igrali bunker ili? Jeli bilo sansi? Ako moze neka informacija od nekog ko je gledao utakmicu. Hvala unaprijed.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nema veze,ja se ne ljutim zbog te igre sreće,zbog te kladionice.
Niti mi pada na pamet da zbog toga psujem,da proklinjem neki klub.
Naprotiv,i dalje vidim Sarajevo kao najozbiljijeg kandidata za titulu.
Kiksevi se dešavaju svima.
Niti mi pada na pamet da zbog toga psujem,da proklinjem neki klub.
Naprotiv,i dalje vidim Sarajevo kao najozbiljijeg kandidata za titulu.
Kiksevi se dešavaju svima.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
E nek nismo vala pobjedili, nećete vjerovati ali mi je drago.
Neka neki više shvate da mi imamo samo prosječnu ekipu sa igračima koji se nisu mogli nigdje nametnuti i zadovoljiti pa su došli u Sarajevo. Jer mi nemamo igre, ne igramo nikako od početka sezone...samo izbij - nabij, pa ako se šta ubode.
Volio bih kad bi neko napisao malo iscrpniji izvještaj, jer nisam bio na tekmi. Startnu postavu znam, ali kako su išle izmjene?
Neka neki više shvate da mi imamo samo prosječnu ekipu sa igračima koji se nisu mogli nigdje nametnuti i zadovoljiti pa su došli u Sarajevo. Jer mi nemamo igre, ne igramo nikako od početka sezone...samo izbij - nabij, pa ako se šta ubode.
Volio bih kad bi neko napisao malo iscrpniji izvještaj, jer nisam bio na tekmi. Startnu postavu znam, ali kako su išle izmjene?
Bez uvrede,onda je i sarajevo jos smjesnija ekipa,kad ne moze da pobijedi ovu smijesnu ekipu iz ObarskePitar sa Kariba je napisao/la:Ma Mladost smiješna ekipa, bez uvrede. Vajali se od prve minute i igrali bunker sa 11 igrača. Ništa se nije moglo vidjeti oko njihove igre. Samo je golman ukrao 15-tak minuta zadržavanjem ali bukvalno od prve minute. Ni mi ni Mladost nismo stvorili niti jednu šansu opasnu po gol. Eto kakva je utakmica bila.semberac je napisao/la:Kakva je bila postavka igre Mladosti? Jesu li igrali bunker ili? Jeli bilo sansi? Ako moze neka informacija od nekog ko je gledao utakmicu. Hvala unaprijed.

HILMO JA SAM BIO SVE SAM TI NAPISAO IZNADhilmo je napisao/la:E nek nismo vala pobjedili, nećete vjerovati ali mi je drago.
Sarajevo ljubavi moja!
Jel istina da je u BHplay kladionicama Sarajevo-Mladost bio blokiran od podne ? 

U novi boj ...
PUSTITE SE ŠUPLJE LJUDI POŠTENO I ZASLUŽENO ODNIJELI BOD REKAO SAM IGROM KOJU NAJVIŠE SVI MRZE ALI IM JE USPJELOhz033 je napisao/la:Jel istina da je u BHplay kladionicama Sarajevo-Mladost bio blokiran od podne ?
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
od sjaja do ocaja za 90 min. To mozemo samo mi i niko vise 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
sekac je napisao/la:PUSTITE SE ŠUPLJE LJUDI POŠTENO I ZASLUŽENO ODNIJELI BOD REKAO SAM IGROM KOJU NAJVIŠE SVI MRZE ALI IM JE USPJELOhz033 je napisao/la:Jel istina da je u BHplay kladionicama Sarajevo-Mladost bio blokiran od podne ?
Nije tacno jer ja sam upravo u toj kladionici igrao Sarajevo 1 oko 14 sati. Ta ti prica nigdje veze ako vec hoce da namjeste za nije logika da odigraju u williams kladionici ili lutriji jer tamo BiH liga ne trazi minimalno 5 parova dok u BH Play i ostalim kladionicama trazi minimalno 5 i ko ce naci jos 4 para sigurna da doda uz Sarajevo daj molim te.
Kod nas cim Zeljo, Sarajevo ili Siroki kiksaju kuci odmah neko zna jel namjesteno itd.
Danas je potvrdzeno ono sto su pojedinci ovde davno utvrdili dizemo se brzo i onda "trehnemo" samo tako.
Sa izjavom Musemica s slazem danas na utakmicu igraci su igrali bezvoljno pravo kao da nam netrebaju ovi bodovi.
Kada vidim da kiksa Zeljo i Siroki a mi ne iskoristimo te prilike da odmaknemo na vrhu mi to propustamo pa na kraju sezone svi smo matematicari i sabiramo koliko nam treba da preuzmemo vrh neznam sta bih sa sebe.
Igra ce se popraviti siguran sam uz nove igrace vraticemo se.Ne brinem se nimalo vrijeme ce pokazati.
Sa izjavom Musemica s slazem danas na utakmicu igraci su igrali bezvoljno pravo kao da nam netrebaju ovi bodovi.
Kada vidim da kiksa Zeljo i Siroki a mi ne iskoristimo te prilike da odmaknemo na vrhu mi to propustamo pa na kraju sezone svi smo matematicari i sabiramo koliko nam treba da preuzmemo vrh neznam sta bih sa sebe.
Igra ce se popraviti siguran sam uz nove igrace vraticemo se.Ne brinem se nimalo vrijeme ce pokazati.
Ti si opet šampion !
Moliti boga da ovi budu registrovani vec u utorak kad je to famozno odlucivanje,sa ovim kadrom nece ici konkretno pricam o vezi jos konkretnije o krilima,nebi mozda to ni bio problem da bi neigramo na nacin na koji igramo,gdje nam je od 10 napada 9 istih ,cisto iz toga govorim ako se vec nemisli mjenjati koncept te iste stvari nemozes raditi sa Karicem koji prvo nije pokretan za tu poziciju da sad ne vrjedjam momka jasno je da nemoze igrati ovo sto igra,Todorovic je totalno van forme i nema hajra od njega mozda vec i 5 utakmica
Nervira me sto apsolutno pokusamo samo jednu igru i drugacije neznamo,znam da je tako Sarajevo uvijek igralo za vrijeme Husrefa pa i u prvom mandatu kad smo titule uzimali igra je losa bila haman na ovaj fah drz nedaj,ubaci,salji dugu i tako,to neide ocito i mora se nesto sto prije raditi po tom pitanju,pogotovo ako ce Bilbija brzo uletiti u prvi plan sa njim u postavci se mora drugacije igrati ,jednostavno previse statican i dosadan fudbal sa malo sansi inace a eto danas iz te igre nije bila ni jedna
Aposlutno se trebaju kazniti zbog nezaintersovanosti danas i zbog igranja preko neke stvari
Nervira me sto apsolutno pokusamo samo jednu igru i drugacije neznamo,znam da je tako Sarajevo uvijek igralo za vrijeme Husrefa pa i u prvom mandatu kad smo titule uzimali igra je losa bila haman na ovaj fah drz nedaj,ubaci,salji dugu i tako,to neide ocito i mora se nesto sto prije raditi po tom pitanju,pogotovo ako ce Bilbija brzo uletiti u prvi plan sa njim u postavci se mora drugacije igrati ,jednostavno previse statican i dosadan fudbal sa malo sansi inace a eto danas iz te igre nije bila ni jedna
Aposlutno se trebaju kazniti zbog nezaintersovanosti danas i zbog igranja preko neke stvari
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ovo malo previse kikseva za nas ? Naravno da jeste zato Husrefe zbogom. Nismo napravili 100% sanse, onaj Komazec se jadan trudi trazi loptu, jedini se raspravlja sa protivnickim igracima dok ostali posmatraju. Onaj Bisanovic ako je igrao u Kelnu onda fudbal treba ugasiti.
Al igraci ce nadoci dok ovaj kloc na klupi nece on se samo bruka od ovi izjava pa do svog ponasanja. HUSREFE ODLAZI !!!
Husrefu fali asistent,uzmi Dinu Husrefe spasi nas

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
sekac dragi ostalo nam je da se ..........
malo sale nije zgoreg
vama Plisek,a nama Hotić nema dalje

malo sale nije zgoreg
vama Plisek,a nama Hotić nema dalje

-
- Kontakt:
Veeeliki sam fan Sarajeva.ali kad sam vidio sastav, pa ljudi moji ima li još koji igrač sa T
? Toooliko naših bosanskih talenata,toooliko djece Sarajeva ,a vi sve neke tako To...,Taaa.Cii...Ko... 

sekac je napisao/la:Hahahahaha i to u
smjenama
bice da je ovo dupla smjena ili ce biti
Nisam pratio jer sam i sam im'o tekmu al' vidim loše i nezainteresovano. Fali tu srce da se ostavi na terenu.
Allegri je gospodin!
Čuj previše kikseva, k'o da dominiramo ligom godinama, a ustvari čekamo od 2007. da je osvojimo.1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ovo malo previse kikseva za nas ? Naravno da jeste zato Husrefe zbogom. Nismo napravili 100% sanse, onaj Komazec se jadan trudi trazi loptu, jedini se raspravlja sa protivnickim igracima dok ostali posmatraju. Onaj Bisanovic ako je igrao u Kelnu onda fudbal treba ugasiti.
Al igraci ce nadoci dok ovaj kloc na klupi nece on se samo bruka od ovi izjava pa do svog ponasanja. HUSREFE ODLAZI !!!
Druga je stvar što se pojedinci lože da uzimamo titulu nakon par uzastopnih pobjeda, mada kvaliteta za to i dalje nema.Ne može ništa preko noći, i ne može Husref uvijek biti kriv za sve.
Suljić će da fali, to je evidentno već sad.Ali ne pravi to neku pretjeranu razliku, kad ćemo na kraju opet biti između 2. i 4. mjesta, sa njim i bez njega.Previše zeleni da napadnemo titulu, ali dovoljno zreli da opet uđemo u Evropu (i onda se tu obrukamo).Predstoji nam još jedna tipična sezona za Sarajevo, nažalost.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Kup utakmicu igramo 17.09. u 16 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dominiranje ligom je kad tri-cetiri utakmice uzmes zaredom sa po tri-cetri razlike pa onda uzmes 1:0 ili odigras nerijeseno, pa opet tako pa onda poraz, i sve tako do kraja sezone. Ne znam da je neko tako izdominirao ligom.
U ovoj ligi je bilo duplo vise dogovorenih titula nego regularnih. Ne postoji ozbiljan rad u nasoj ligi, ni u jednom klubu...... da postoji taj bi klub izdominirao jednu sezonu, bar
Ne postoji kvalitetan trener u nasoj ligi(da postoji nasao bi angazman vani u nekom klubu), rijetki su kvalitetni igraci(a oni su plod rada kvalitetnih trenera, znaci samo oni igraci koji se neki slucajem izdignu iz sivila)
Husref Musemic treba da bude trener, jer mi boljeg ovdje ne mozemo naci a za one druge nemamo para.
Husref Musemic nije trener koji ce napraviti cudo, nego silidan(dobar) posa sa dobrom ekipom.
Onoga trenutka kad jedna ekipa u BiH okupi 3-4 strucnjaka( heheh trenera iz nase lige) i napravi strucni tim, gdje ce jedan od njih biti glavni i snositi odgovornost( sto e nece desiti jer je svim tim strucanjcima ponizenje biti pomocnik jedan drugom), tek ce tog trenutka ta ekipa poceti da dominira ovom ligom.
Do tada uzivajte u fudbalu koji se igra kao i prije 10 godina, dodaji se, nabijaj samo neka izgleda kao da se lomis da das go, pa ako koja slucajno zavrsi u golu reci cemo "Utakmica je bila tvrda, prava prvenstvena. Gosti su se branili a mi smo uspjeli da na vrijeme postignemo taj pogodat i utakmicu rijesimo u svoju korist."(POJEDINI TRENERI SU OVO NAUCLI NAPAMET I PONAVLJAU POSLIJE SVAKE UTAKMICE, PA CAK I POSLIJE KUP UTAKMICE
)
Da dodam da imam osjecaj da cemo zavrsiti drugi na kraju, sa dva tri boda iz Borca. Siroki ce osvojiti Kup. Oni forumasi(raskosnog fubalskog znanja) koji su bili protiv Jovica ce kritikovati upravu FKS sto su dopustili da ode i u isto vrijeme kritikovati Husrefa(ukoliko on kolo ili dva prije polusezone iz neobjasnjivih razloga ne da otkaz) za njegovo fudbalsko neznanje. Mi cemo na kraju sezone dovesti novog trenera koji ce promjeniti pola ekipe i imati alibi za neuspjeha evropi zbog neuigranosti i izmorenosti pola ekipe utakmicama svejtskog prvenstva. Jah!
Sve sam ovo onako bezveze napisao. Kad vidim kakve se sve gluposti napisu na forumu morao sam i ja da dodam nesto
U ovoj ligi je bilo duplo vise dogovorenih titula nego regularnih. Ne postoji ozbiljan rad u nasoj ligi, ni u jednom klubu...... da postoji taj bi klub izdominirao jednu sezonu, bar

Ne postoji kvalitetan trener u nasoj ligi(da postoji nasao bi angazman vani u nekom klubu), rijetki su kvalitetni igraci(a oni su plod rada kvalitetnih trenera, znaci samo oni igraci koji se neki slucajem izdignu iz sivila)
Husref Musemic treba da bude trener, jer mi boljeg ovdje ne mozemo naci a za one druge nemamo para.
Husref Musemic nije trener koji ce napraviti cudo, nego silidan(dobar) posa sa dobrom ekipom.
Onoga trenutka kad jedna ekipa u BiH okupi 3-4 strucnjaka( heheh trenera iz nase lige) i napravi strucni tim, gdje ce jedan od njih biti glavni i snositi odgovornost( sto e nece desiti jer je svim tim strucanjcima ponizenje biti pomocnik jedan drugom), tek ce tog trenutka ta ekipa poceti da dominira ovom ligom.
Do tada uzivajte u fudbalu koji se igra kao i prije 10 godina, dodaji se, nabijaj samo neka izgleda kao da se lomis da das go, pa ako koja slucajno zavrsi u golu reci cemo "Utakmica je bila tvrda, prava prvenstvena. Gosti su se branili a mi smo uspjeli da na vrijeme postignemo taj pogodat i utakmicu rijesimo u svoju korist."(POJEDINI TRENERI SU OVO NAUCLI NAPAMET I PONAVLJAU POSLIJE SVAKE UTAKMICE, PA CAK I POSLIJE KUP UTAKMICE

Da dodam da imam osjecaj da cemo zavrsiti drugi na kraju, sa dva tri boda iz Borca. Siroki ce osvojiti Kup. Oni forumasi(raskosnog fubalskog znanja) koji su bili protiv Jovica ce kritikovati upravu FKS sto su dopustili da ode i u isto vrijeme kritikovati Husrefa(ukoliko on kolo ili dva prije polusezone iz neobjasnjivih razloga ne da otkaz) za njegovo fudbalsko neznanje. Mi cemo na kraju sezone dovesti novog trenera koji ce promjeniti pola ekipe i imati alibi za neuspjeha evropi zbog neuigranosti i izmorenosti pola ekipe utakmicama svejtskog prvenstva. Jah!
Sve sam ovo onako bezveze napisao. Kad vidim kakve se sve gluposti napisu na forumu morao sam i ja da dodam nesto

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Haksss, iliyaa8, johntravolta123, laznokrilo, Proximic, Vanja8, Varijantas8, zagorski i 53 gosta.