Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Upravu si. Samo na Balkanu. U drugim dijelovima svijeta su jako cijenjene. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Džeko igra tenisa trenutno..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zato i jeste balkan toliko napredovao. Sve sami seljak do seljaka.Greivis je napisao/la:Upravu si. Samo na Balkanu. U drugim dijelovima svijeta su jako cijenjene.
je l' ovo Lewa

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije, to je IbroChinaglia je napisao/la:je l' ovo Lewa![]()
Nije, Amer Ordagić je.Chinaglia je napisao/la:je l' ovo Lewa![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zavrsiti sa starijom od sebe, koja uz to ima i dijete iz ranije veze, i koja te nikada ne bi ni pogledala da nemas milione. Bravo Dzeksone!Urbinato je napisao/la:Zato i jeste balkan toliko napredovao. Sve sami seljak do seljaka.Greivis je napisao/la:Upravu si. Samo na Balkanu. U drugim dijelovima svijeta su jako cijenjene.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Banovati trajno svakoga ko pokrene i upusti se u raspravu o privatnom zivotu, hajmo malo o vasim mamama i zenama
- hule_barca
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To mu je najbolja opcija a i za Romu. Realno, teško će dobit boljeg napadača, Džeko jest totalno van forme ali ako uspije povratit 70% onoga što može to je za Romu ekstra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto je i najbolja opcija. Zasto ici u Fener ili Besiktas?hule_barca je napisao/la:Sudeći po statusu na fb, meni se čini da on planira ostati u Romi.
Pa dobro sad, ne vidim kako je to jos jedna propala sezona na klupi dobra stvar. Pogotovo sto sa Romom nece nijedan trofej osvojiti pa da kazes da je vrijedilo toga.
Ja bih radije da ode negdje gdje ce koliko-toliko redovno igrati, treba nam i za reprezentaciju jak Dzeko. A ako ce vec glumiti dzokera sa klupe, vise bih volio da to glumi u Engleskoj ili Njemackoj, a ne u Italiji.
Ja bih radije da ode negdje gdje ce koliko-toliko redovno igrati, treba nam i za reprezentaciju jak Dzeko. A ako ce vec glumiti dzokera sa klupe, vise bih volio da to glumi u Engleskoj ili Njemackoj, a ne u Italiji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pricas to kao da znas da ne bi imao ponude iz liga peticeGoalgetter je napisao/la:Sto je i najbolja opcija. Zasto ici u Fener ili Besiktas?
a sve i kada ne bi, zar je bolje sjedit' na klupi u Serie A, nego igrat', pa makar i u Turskoj
uz to, Istanbul je metropola kao i Rim, odlican zivot, a plata bi sigurno bila veca nego u merdi
Ima sada ljetne pripreme da se nametne i da zapne. Ako se u Romi ne može izboriti za mjesto u prvom sastavu onda je grohnuo žestoko.
Bojim se dok je Spaleti trener (a ocito ce biti) da ce Dzekson tesko biti prvotimac (sto ne osudjujem, razumijem covjeka).jasmin10 je napisao/la:Ima sada ljetne pripreme da se nametne i da zapne. Ako se u Romi ne može izboriti za mjesto u prvom sastavu onda je grohnuo žestoko.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Što je teško ? Pa do njega je. Imat će vremena da se nametne. Za početak neka podje zicere zabijati.
Za Dzeku bi bilo bolje, ako bi imao sansu da promjeni sredinu. U Romi ce biti pod pritiskom sigurno, i nije bas neki ljubimac navijaca, Toti dobija novi ugovor otkupice El Saravija, vjerovatno i nekoga dovesti. Po meni Bundesliga je zakon za njega, Salke, Bayer Leverkuzen, Wolfsburg. a mozda i Dortmund. Sve u svemu moze jos bar par sezona odigrati na najvisem nivou, uostalom Dzekina igra u Romi je po meni jedan od boljih u njegovoj karijeri, ali su nevjerovatni promasaji nekoliko cistih zicera ucinili da se njegova igra u polju potpuno zaboravi.
Ti misliš da je Amri nešto falilo prije? Ona je bila u braku sa multimilijarderom a to na zapadu nije sala. Alimentacija je strasna. Shvatam ja tebe, ti gledas iz perspektive jednog obicnog balkanskog cobanina ali u svijetu stvari malo drugacije izgledaju.Greivis je napisao/la:Zavrsiti sa starijom od sebe, koja uz to ima i dijete iz ranije veze, i koja te nikada ne bi ni pogledala da nemas milione. Bravo Dzeksone!Urbinato je napisao/la:Zato i jeste balkan toliko napredovao. Sve sami seljak do seljaka.Greivis je napisao/la:Upravu si. Samo na Balkanu. U drugim dijelovima svijeta su jako cijenjene.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad se sjetim...
SlevinKelevra je napisao/la:U pretprosloj sezoni 24, u prosloj 29 golova za prosjecni Napoli. Mislim da bi mi svi ovdje bili prezadovoljni kad bi Dzeko imao slican ucinak. Mislim da je Higuain dobar napadac, i da nepravedno ima losu reputaciju.Chinaglia je napisao/la:koliku platu ima merdaš Džeko
onaj panj Higuain bi po novom ugovoru trebao zarađivat' €6 mln godišnje