Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

High

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la High » 16 nov 2015, 22:43

Ko je gledao njegove izjave prije utakmica u baražu, znao je da se Meša ukakio i da, u pojedinim momentima, nije znao šta govori. Baraž je vruć krompir za njega, ali sam ga je prihvatio. Šteta, ponajviše zbog utakmice u Zenici, iako mislim da bi nas ovi prangijali dokad bi htjeli, i da bi uspjeli stići svaki rezultatski deficit.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 nov 2015, 22:43

rješiš se jednog delegata, dođe drugi

Papeta stvarno ne volim, ali ga više cijenim samo zato što je uvijek i protiv svakog praktikovao napadački fudbal

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2015, 22:43

let3 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Meša sutra sa svojim zmajevima pokorava Aviva stadion i Dublin i Irsku i sve :salut:

u to nema nikakve sumnje :kafa: uzimamo ih rutinski sa dva razlike (0-2, 1-3, 2-4....sasvim je svejedno
Ko ce na kraju jesti g.ovna koja si spominjao, ja ili ti? Eto ti tvoja neznalica trenerska vodi ga kuci, isti ste taman. Pojma o fudbalu nemate! Jos rece ja ga ne volim jer je zeljovac! :facepalm:
heh kako gmizavac hinjski ujeda...jedva je ceko poraz da ovo odmah napiše :facepalm:

Mjenjati i Meši i završena prica :salut: ha ja
Ti si me prozvao da cu jesti g.ovna, nije te stid! Kritikovao sam ga jer ne zna, evo pokazao ti je i veceras to. Al jok, mrzi ga Joker jer je zeljovac, pa poletio si da me prozivas. Uzivaj veceras, bon appetit!

Zbog neznalice ja necu gledati svoju repku na EURU!
Bahati, bahati Željkan!
1946

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 16 nov 2015, 22:43

Ruku na srce treba priznati da nam je igra katastrofa u odnosu na Susica.Izgleda da nikako ne mozemo naci selektora koji ce biti profesionalan i na terenu i van njega.Kod Susica smo dobro igrali,ali doticni je bio mrtva seljacina zbog kojeg smo izgubili bruku igraca i na kraju ostali bez Ep porazom od Kipra gdje su Tinjo i Prcic igrali krila.Mehmed je sa sobom donio profesionalizam van terena,dosta skautinga i pracenja igraca,ali na terenu nas je unazadio.Mozda je vrijeme za neko strano rijesenje na klupi Bih.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 16 nov 2015, 22:43

Dzaba Armani, tablet, "strucni stab". Donekle, ko god da je bio selektor, naboja u igracima nema tako da me boli qrac.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 16 nov 2015, 22:44

:guz: Stručnjak svaka cast doživotni ugovor mu treba dati kad mu Medo izvodi onako feine slobodne udarce

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2015, 22:44

Bolji selektor od teleta, koji nas je uopste uvalio u probleme, ali grozno postavljeno ove dvije utakmice. Nismo imali igre, sanse nismo kreirali, krenuli defenzivno i dopustili Ircima da se razigraju. Igraci nisu bili nikako povezani, kao kokosi. Krivica za ispadanje iz baraza ide definitivno Mesi na dusu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 16 nov 2015, 22:44

Mesa nije toliko kriv koliko njegov prethodnik!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 22:44

Chinaglia je napisao/la:rješiš se jednog delegata, dođe drugi

Papeta stvarno ne volim, ali ga više cijenim samo zato što je uvijek i protiv svakog praktikovao napadački fudbal
A taj napadacki fudbal smo najbolji vidjeli kad su nas kiprani prskali spermom u sred Zenice, a jevreji u Izraelu
dva boda levat uzeo iz 4 meča, uništio nam kvalifikacije i opet ga neko priziva :facepalm:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 nov 2015, 22:45

Hajmo i ti odstupi nesposobni...irsku ne mozes dobiti strucnjaku :tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 16 nov 2015, 22:48

Sušić je jedino srao sa izborom igrača (kako za spisak tako nekad i u utakmici kao onda protiv Nigerije kad je Kolaša ostavio na klupi i sje*o nas) a inače mu je sve ostalo bilo dobro i što je najvažnije igrali smo dobar fudbal.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 16 nov 2015, 22:48

slika

Jwesi zadovoljan GARGAMELU
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 16 nov 2015, 22:48

Tako je kad biramo polovne trenere, covjek ni jednu utakmicu nije poceo sa istim timom nije ni cudo sto nismo uigrani, i otkud mu j...... ideja da stavi cocalica u prvu koji je ofanzivno limitiran igrac. Za njega i papeta ciro je druga vasiona.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 nov 2015, 22:49

:salut: :salut: :salut: :salut:

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 16 nov 2015, 22:50

let3 je napisao/la:

A taj napadacki fudbal smo najbolji vidjeli kad su nas kiprani prskali spermom u sred Zenice, a jevreji u Izraelu
dva boda levat uzeo iz 4 meča, uništio nam kvalifikacije i opet ga neko priziva :facepalm:
Lettricas ne napadaj vise Mesu, ofirno je :lolno:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 16 nov 2015, 22:51

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 16 nov 2015, 22:51

Skraceni korner, Medunjanin izvodi sa ivice 16m. Lopta ide na LULICA, Irci izbijaju i kupi je Kolasinac koji je ostao da osigurava na pola terena. Sva tragikomedija ovog dvomeca stala je u ovo.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 nov 2015, 22:52

Produzili su mu ugovor zato sto su vidjeli da mogu komandovati s njim, marioneta saveza, zato su mu produzili ugovor prije baraza. Kakva drzava tako sve ostalo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 nov 2015, 22:52

PerryFred je napisao/la:slika

:lolno:
Zagonetan Meša :urnebes:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 nov 2015, 22:53

S rezultatskog (donekle) i moralnog aspekta treba mu pružiti šansu još jedan ciklus, a gledajući čisto sa trenerskog aspekta, on ovoj repki nije donio Bog zna šta mnogo i očigledno je limitiran trener. Međutim, istini za volju i nije imao mnogo prostora za eksperimentisanje, tako da ću ipak ostati pri moralnom aspektu i dati mu podršku sljedeći ciklus, iako kako se osjećam, najradije bih mu momentalno dao otkaz.
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.