.ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
Samo ove riječi prije svake utakmice i nema briga.
.ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
O sebi i ovom COACH-u se zabavite. Mi već pravimo pripreme za sezonu 2023/24. u Premijer ligi BiH.
Novi trener željkanaForlan je napisao/la: ↑09 mar 2015, 19:57Kao prvo ćaća ti je seljačina što te napravio nekulturnog,debilu zaostali.Ovo je forum za komentarisanje i razmjenu mišljenja glupane glupi.Ako ti se gdin.Bašić toliko sviđa kući ga vodicoach je napisao/la:Seljacino metalleghe zeli igrati lopte a ne nabi udari i izbi kao vecina u ovoj ligi.Covjek kaze stanje kako jest nema se on kome pravdati gospodin je to veliki!![]()
coach je napisao/la: ↑10 mar 2015, 15:44Ako covjek drzi do izgleda i oblaci se gospodski kod nas je odmah glumac i prepotentan.Svaka mu cast ima 30 godina i radi strasne stvrari radio je u svim ligama i to cuda pravio!Za te stvari,da mu je neko kriv to nije istina udzi na google i nadzi clanke zadnje tri godine nikad se nije vadio izgubi a cestita sudijama i ekipi!Za nabijanje lopte haha pa eksplozivan covjek sta bi za Simeonea ili druge trenere rekli.Za mene je on najperspektivni trener u drzavi.
BAŠIĆ NERMIN UEFA PRO TRENER: " onclick="window.open(this.href);return false; ,neznam ga licno znam da ulaze u znanje vidim da putuje i uci stalno i cuo sam od ljudi koji su mu blizi da je veliki covjek!
Pozdrav za sve drugovi![]()
Ugasi željkana, mo'š ti toManijakalnost99 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:22Odbio sam ponudu da treniram slobodu
U nasoj ligi ne dokazi u obzir vise!
POLJIMIA, KOMADANTE, NOSI TE, NOISIM... nastavi nizRollingPaper je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:22Čak je napravio YouTube kanal i stavio mu naziv "NOGOMET COACH"![]()
![]()
I onda je na njemu napravio video o sebi i naglasio da iam Uefa pro "LICENS"![]()
![]()
![]()
A ispali jednom u zivotu
I željkan je godinama poznat po dobrom engleskom.RollingPaper je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:22Čak je napravio YouTube kanal i stavio mu naziv "NOGOMET COACH"![]()
![]()
I onda je na njemu napravio video o sebi i naglasio da iam Uefa pro "LICENS"![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, 19vendetta87, amypitar, aqarius, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Fudo, Guest1945, Hrammm1921, jurisicduska, leo1946, perodeformero, Proximic, VolimBiH96 i 129 gostiju.