FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve je ovo fino ,samo po cemu je Sarajevo najveci klub po prodaji igraca,titulama,nekim rekordima u ligi, e jes ga peđa obrlatio i spuco mu suplju za to mu skidam kapu.Cuj najveci klub,mozda je mislio na ovu parolu prvaci svemiramoustapha je napisao/la:Tanov intervju.

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Ni po čemu haj vozdrablu je napisao/la:Sve je ovo fino ,samo po cemu je Sarajevo najveci klub po prodaji igraca,titulama,nekim rekordima u ligi, e jes ga peđa obrlatio i spuco mu suplju za to mu skidam kapu.Cuj najveci klub,mozda je mislio na ovu parolu prvaci svemiramoustapha je napisao/la:Tanov intervju.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- moustapha
- Kontakt:
Koga briga, vazno je da ga je ubijedio.blu je napisao/la:Sve je ovo fino ,samo po cemu je Sarajevo najveci klub po prodaji igraca,titulama,nekim rekordima u ligi, e jes ga peđa obrlatio i spuco mu suplju za to mu skidam kapu.Cuj najveci klub,mozda je mislio na ovu parolu prvaci svemiramoustapha je napisao/la:Tanov intervju.
#divovi
Koliko djece i unučadi imate?
Imam 11 djece i petero unučadi. Nadam se da ću uskoro biti blagoslovljen sa mnogo više unučadi.
Tan ebac.
Imam 11 djece i petero unučadi. Nadam se da ću uskoro biti blagoslovljen sa mnogo više unučadi.
Tan ebac.

1946
Sarajke cuvajte seHead je napisao/la:Koliko djece i unučadi imate?
Tan ebac.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
interview:

edit, vidim vec postavljeno ranije, je

edit, vidim vec postavljeno ranije, je

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Ti ocigledno mješaš Bp i Dinu Selimovica.Dino nit je bio niti ce biti neka vazna karika u udruzenju BP, nit je njihov igrac/pijun u bilo čemu.Covjek je naknadno postao obični clan BP, kao sto je to uradilo mnogo navijača,legendi kluba,igrača isl...hearts je napisao/la:Ono ko kad su nas bp spasili da se ne ugasimo ?samosarajvo je napisao/la:nas u nekim stvarima sigurno jeste...hearts je napisao/la:Koga je Dino popravio ?
A vidim i da mješaš ulogu BP.Ona nije niti ce ikad biti preuzimanje kluba na bilo koji način.Imaju 1-2 ljudi (koji rade svoj posao za razliku od nekih) u upravnom odboru i to je to.Nit je bivši predsjednik Rizvanovic niti je ovaj Hujic na bilo koji način "BP-ov".Oni uglavnom za mizerne pare ili upotpunosti dzaba klubu nude svoje usluge (pravne,ekonomske,usluge svojih firmi tipa Termalna Rivijera Ilidzia i jos milion primjera)
Misliš na one što po Zoviku pričaju "...kako treba Husrefa otjerati, jer smo mu doveli sve što je htio i tražio..." na proslavi godišnjice bp
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
To je mozda njihovo licno misljenje, oni nemaju nikakvu ovlast da smjene Husrefa ili da se bakcu takvim pitanjima.Cinjenica zasad je da imamo finu ekipu za nasu ligu, finansijski smo stabilni kako nismo bili odavno (da se ne ureknemo) a igra na terenu preloša.To je cinjenica.Zalaganje nula bodova, taktike "zglave" nemahearts je napisao/la:Misliš na one što po Zoviku pričaju "...kako treba Husrefa otjerati, jer smo mu doveli sve što je htio i tražio..." na proslavi godišnjice bp
Ja sam također nezadovoljan ovim što gledam i prvi bih dao otkaz Husrefu na prvom sljedecem kiksu (nije kiks svaki poraz i nerjesen rezultat, zavisno od protivnika naravno-cisto da se razumijemo)
Volim ga, jedan od drazih igraca u historiji FKS mi je upravo on.Sigurno najdrazi i najtrofejniji trener.
Jos uvijek vjerujem da moze napraviti od Sarajeva ono sto mi ocekujemo.Dati mu jos vremena da mu dodju Bilbija i Irfan, da se malo uigraju pa da vidimo kako ce to izgledati.
A to sto ga neko iz BP, ili svi nebitno je, ne vole i misle da moze bolje je njihova stvar.Nit su se pitali nit ce se pitati do kad ce Husref biti trener
Oni su doveli, oni obezbjedili, oni spasili da se klub ne ugasi itd Hvala bogu još pola godine i ističe im plan i da ih ne gledamo više sa svojim idejama
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Sarkazam?hearts je napisao/la:Oni su doveli, oni obezbjedili, oni spasili da se klub ne ugasi itd Hvala bogu još pola godine i ističe im plan i da ih ne gledamo više sa svojim idejama
Zbilja. Što ?puding je napisao/la:Sarkazam?hearts je napisao/la:Oni su doveli, oni obezbjedili, oni spasili da se klub ne ugasi itd Hvala bogu još pola godine i ističe im plan i da ih ne gledamo više sa svojim idejama
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
Još si ti zelen...hearts je napisao/la:Zbilja. Što ?puding je napisao/la:Sarkazam?hearts je napisao/la:Oni su doveli, oni obezbjedili, oni spasili da se klub ne ugasi itd Hvala bogu još pola godine i ističe im plan i da ih ne gledamo više sa svojim idejama

-
- Kontakt:
Dobro, onda si naivan i mnoge stvari ne znas..hearts je napisao/la:Vukovi su zeleni, ja sam bordo
Moze li ovako?
Jako teško vjeruj mi ...samosarajvo je napisao/la:Dobro, onda si naivan i mnoge stvari neznas..hearts je napisao/la:Vukovi su zeleni, ja sam bordo
Moze li ovako?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'