Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

MarcoBorriello
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la MarcoBorriello » 08 mar 2025, 14:53

alemsa je napisao/la:
08 mar 2025, 14:47
MarcoBorriello je napisao/la:
08 mar 2025, 14:42
:rol:

Joj jest ih Rubio otresao, tačno svi daju neke izjave kao u bunilu. Neka našoj predsjednici neko javi da je Rubio položio zakletvu prije mjesec i po i da on nema nikakve veze da Bidenom.
Ovo je ogromno da se on licno izjasnio jer je Rubio glavni savjetnik Trumpa za vanjsku politiku (secretary of state).

Ako narodu nije jasna moc Amerike, nek pogledaju Izrael, ako oni kazu da ce postojati, postojat ce. Saka jada a ne moze im niko nista.
Dodik nakon kritike Rubija: On nije u pravu, može da bude božanstvo, a ne državni sekretar
Ne zna Mile đe goni više. :urnebes:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 mar 2025, 14:56

Kod Mileta niko nije upravu, osim njega. Kakav komad budale.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 08 mar 2025, 15:00

DamirT je napisao/la:
08 mar 2025, 14:56
Lik totalno odvojen od realnosti.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2025, 15:00

08 mar 2025, 14:53
alemsa je napisao/la:

Joj jest ih Rubio otresao, tačno svi daju neke izjave kao u bunilu. Neka našoj predsjednici neko javi da je Rubio položio zakletvu prije mjesec i po i da on nema nikakve veze da Bidenom.
Ovo je ogromno da se on licno izjasnio jer je Rubio glavni savjetnik Trumpa za vanjsku politiku (secretary of state).

Ako narodu nije jasna moc Amerike, nek pogledaju Izrael, ako oni kazu da ce postojati, postojat ce. Saka jada a ne moze im niko nista.
Dodik nakon kritike Rubija: On nije u pravu, može da bude božanstvo, a ne državni sekretar
Ne zna Mile đe goni više. :urnebes:
Ma prc-grc, sta je konto da ce mu Trump dati drzavu :rol: sad se sj.ebo. Pa ne glasa RS na Americkim izborima Mile, pa da su nesto bitni :rol:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 mar 2025, 15:03

alemsa je napisao/la:

Mislim da u našem medijskom i javnom prostoru se nije dala tolika bitnost ovoj poruci sekretara Rubia, jest sve obislo medije ali ne u mjeri koliko je to zaista istinski ogromno i važno.

Da se pored svih problema u svijetu i ratova i globalne histerije oglasi direktno porukom rusiteljima BIH za mene je to šok i nisam to očekivao. Provjeravao sam 5-6 puta jutros jel fake news.

Ima jos neka republikanka koja se oglasila isto da je Dodik kriminalac i da skuplja tim oko sebe koji će u Americi stati čvrsto protiv zločinca Dodika i Trumpu i svima odgovornim predočiti pravu sliku. I to je velika vijest.

Isto tako mi moramo jačati državu/vojsku/ mupove/ institucije sve da mozemo reagovati bez obzira na sveopštu PODRSKU cijelog zapadnog svijeta.

Na kraju Dodik i co su izvršili državni udar i sa njima dijaloga. Treba ga privesti legalno i po propisima države na sudove/institucije BiH da odgovara za zločine.

Ima drugih ljudi medju Srbima za dijalog.

Čovjek teroriše 3 miliona ljudi 20 godina i sada ako mu se ne stane u kraj neće nikada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 mar 2025, 15:11

Tekashi je napisao/la:
08 mar 2025, 15:00
DamirT je napisao/la:
08 mar 2025, 14:56
Lik totalno odvojen od realnosti.
Navukli smo ga ko mladog majmuna. Iza svake nove izjave se vidi poraz.

A konto je da ce ga Amerika podrzati. Konto rusija trump, tu sam i ja. Al qrc. Nit ga je narod podrzo nit iko. Samo onaj blesnik iz srbije.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2025, 15:13

avenija je napisao/la:
08 mar 2025, 15:03
alemsa je napisao/la:

Mislim da u našem medijskom i javnom prostoru se nije dala tolika bitnost ovoj poruci sekretara Rubia, jest sve obislo medije ali ne u mjeri koliko je to zaista istinski ogromno i važno.

Da se pored svih problema u svijetu i ratova i globalne histerije oglasi direktno porukom rusiteljima BIH za mene je to šok i nisam to očekivao. Provjeravao sam 5-6 puta jutros jel fake news.

Ima jos neka republikanka koja se oglasila isto da je Dodik kriminalac i da skuplja tim oko sebe koji će u Americi stati čvrsto protiv zločinca Dodika i Trumpu i svima odgovornim predočiti pravu sliku. I to je velika vijest.

Isto tako mi moramo jačati državu/vojsku/ mupove/ institucije sve da mozemo reagovati bez obzira na sveopštu PODRSKU cijelog zapadnog svijeta.

Na kraju Dodik i co su izvršili državni udar i sa njima dijaloga. Treba ga privesti legalno i po propisima države na sudove/institucije BiH da odgovara za zločine.

Ima drugih ljudi medju Srbima za dijalog.

Čovjek teroriše 3 miliona ljudi 20 godina i sada ako mu se ne stane u kraj neće nikada.
https://www.facebook.com/share/v/166KSbhg3e/

Premotaj na 3 minute, mozes izvuci iz konteksta da su nasi znali da imaju podrsku Amerike tj. ove administracije. :kafa: Pametna politika Bosnjaka u ovom slucaju :wave:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 mar 2025, 15:19

Ovaj lik sto nije dozvolio da se povuce nacionalni interes je uradio pravu stvar. Ne znam ko ga je nasavjetovo ali je pravu stvar uradio, navuko je medjeda u rupu.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 08 mar 2025, 15:22

feniksptica je napisao/la:
08 mar 2025, 13:15
denimen99 je napisao/la:
08 mar 2025, 09:52
Amerika će da nas spasi, ali ćemo morati da im dadnemo sve ovo rudnih bogatstava kojih nemamo :p
Imamo vodu :bih:
Nemamo vodu. To je isto fake news. Mi smo imali vodu do 2002, nako toga smo skoro sve zagadili.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 08 mar 2025, 15:26

Eh koliko je samo bilo važno što je izabran Marco Rubio na poziciju sekretara, a ne Richard Grenell.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 mar 2025, 15:34

alemsa je napisao/la:https://www.facebook.com/share/v/166KSbhg3e/

Premotaj na 3 minute, mozes izvuci iz konteksta da su nasi znali da imaju podrsku Amerike tj. ove administracije. :kafa: Pametna politika Bosnjaka u ovom slucaju :wave:
Ovu srpsku mitomaniju više niko ne puši. Bacanje srpske nejači lavovima, kako su svi protiv njih, a jedini oni u pravu. Ovaj čkousti vidi se da je škola Ćosića. Lik je uspio da sve same laži i nijednu istinu ne izgovori u čitavom tom videu :urnebes:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 mar 2025, 15:40

CAGarfia je napisao/la:
08 mar 2025, 15:26
Eh koliko je samo bilo važno što je izabran Marco Rubio na poziciju sekretara, a ne Richard Grenell.
Eh koliko Bosnje mrze Ameriku a ubjedljivo su nam najbitniji. :yawn:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2025, 15:41

Bundesliga je napisao/la:
08 mar 2025, 15:34
alemsa je napisao/la:https://www.facebook.com/share/v/166KSbhg3e/

Ovu srpsku mitomaniju više niko ne puši. Bacanje srpske nejači lavovima, kako su svi protiv njih, a jedini oni u pravu. Ovaj čkousti vidi se da je škola Ćosića. Lik je uspio da sve same laži i nijednu istinu ne izgovori u čitavom tom videu :urnebes:
Ma dobro logicno da odbacis tu suplju pricu, ali moguce je, barem vezano za to, da su nasi znali da ce zapad podrzati BiH.

@CAG

Da, a i posebno nakon komentara Rubija dok je bio rat u Gazi, ali eto po pogledu Bosne je druga prica. A ovo drugo je 2 miliona puta vaznije :kafa: Solidarnost sa svakim zasto da ne, no licni/nacionalni interes je drugo.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 mar 2025, 15:54

Kako su ove Dodikove izjave jadne, isto dijete kad izgubi u igri ili fasuje u tuci, pa mu se svi smiju a ono ne zna sta ce pa laje na sve strane :rol:

Iskreno, bolje mu je da sebi presudi ko Hitler nego da ga poslije svega provedu kroz Sarajevo svezanog ko kera.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 mar 2025, 16:02

harden je napisao/la:
09 feb 2025, 13:07
MaroonBjelave je napisao/la:
09 feb 2025, 13:04
harden je napisao/la:
09 feb 2025, 12:45
Znate li jel ima neki eurokrem da lici na ovaj? Ili ima li ovo uzeti negdje vani?

slika
Ima u Scandinavian Parku u Flensburgu. A tu sam kupio i Bounty namaz koji iskreno nikad ranije nisam vidio. Imaš također online na kaufland.de
E super, narucit cu pa cu vidjeti jel to to. Bio sam uzeo neki drugi al mi nije licio na ovaj. :mrgreen:
Evo da javim da ima i u Rewe :D

slika
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 mar 2025, 16:03

Jeste probali Nuga, neki turski, nije los nimalo

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 mar 2025, 16:04

08 mar 2025, 16:02
slika
Hvala sto si se sjetio :salut: uzeo sam preko jarana pa ce mi donijeti za 10ak dana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 mar 2025, 16:05

harden je napisao/la:
08 mar 2025, 16:04
slika
Hvala sto si se sjetio :salut: uzeo sam preko jarana pa ce mi donijeti za 10ak dana.
Ja sam naravno Bounty uzeo :D
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2025, 16:07

sljivo je napisao/la:
08 mar 2025, 15:11
A konto je da ce ga Amerika podrzati. Konto rusija trump, tu sam i ja. Al qrc. Nit ga je narod podrzo nit iko. Samo onaj blesnik iz srbije.

Sad je malo povoljnija situacija po nas. Rubio ga je zaista zakucao, ali opet ne treba u to slijepo vjerovati jer je to Trampova administracija, a oni se preko noći okrenu za 180°.

Sve ovo me raduje iz samo jednog razloga - napokon nema nikakvih prepreka da se protiv Dodika podignu ozbiljne optužnice. Ovo je sad najpovoljniji mogući trenutak da ga se dokrajči. Trojka i HDZ se moraju dogovoriti da opozicija RS-a preuzme vlast od SNSD-a. Čoviću je jasno da je cijeli svijet protiv Dodika i on će se veoma lako prešaltati na drugu stranu.

Naši su ovo odlično odradili, vidi se da se mnogo lobiralo po zapadu, u Vašingtonu, Londonu, Briselu i to je ono što nismo imali skoro 20 godina - diplomatiju.

Biće mi žao samo ako pobjegne u Rusiju jer tamo ga se ne može dohvatiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 08 mar 2025, 16:14

harden je napisao/la:
09 feb 2025, 13:07
09 feb 2025, 13:04

Ima u Scandinavian Parku u Flensburgu. A tu sam kupio i Bounty namaz koji iskreno nikad ranije nisam vidio. Imaš također online na kaufland.de
E super, narucit cu pa cu vidjeti jel to to. Bio sam uzeo neki drugi al mi nije licio na ovaj. :mrgreen:

slika
Bounty :ljepota:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.